SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 hi.ειμαι καινουργιοσ εδω.εχω ενα c50 72cc.Πιρα ενα τριγωνικο στροφαλο astrea με μπιελα aasa.πιστευαιται να εχει προβλημα αν του ανοιξω το καρτερ μεχρι 57mm,να το βαλω τον στροφαλο και κιλινδροπιστονα 53mm aasa?.Θα μ παει γυρω στα 250 ευρω μαζι με δισκουσ και δουλεια.Θα τ βαλω ενα 24 mikuni πλακετα και κεφαλι cdi.οποισ ξερει ας βοηθησει.ευχαριστω πολη...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HondaGLX 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 ΑΣΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.... ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΜΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΒΑΛΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 τωρα παει.εγινε 55 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Honda C 50 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 τωρα παει.εγινε 55 Και τι καταλαβες??? Χαλασες ενα απο τα πιο αξιοπιστα μοτερ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hurricane 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 τωρα παει.εγινε 55 Το κατερ σου τωρα ειναι αρχηστο θα δεις το πολυ σε κανενα χρονο αμα το το ξεκολ..νεις ολη μερα θα αρχισει να καει λαδακι !!!ΚΑΙ μετα περαστηκα σου !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 Σωπα ρε φιλε.σε συνεργειο και τοσσα αλλα δεν εχουν βγαλει ποτε προβλημα.και θα μπουνε καλα πραγματα πανω.οχι κινα.το μαθατε ολοι και γινατε μαστορες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hurricane 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2011 καλα μαθε να αλλαζεις λαδακια και μετα ελα να μου την πεις !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2011 Φιλε μ σε συνεργειο δουλευο απλα ροτισα αν λεει.σιγουρα ξερω περισσοτερα απο εσενα.πηγαινε εσυ αλλαξε κανενα μπουζι και σε 30 χρονια ξαναελα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hurricane 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ωραια αφου δουλευεις σε συνεργιο θα επρεπε να ξερεις τι γινεται αμα ανοιξεις καρτερ μεχρι και εγω το ξερω που οπως λες δν ξερω να αλλαζω ουτε μπουζι .Το μηχανακι το εχεις για να πηγενεις σχολειο και καμια βολτα η βολτα και κοντρα ...αμα το εχεις για βολτα και κοντρα??? Τοτε σου ζηταω και συγνωμη μονο για αυτο τον λογο αξειζη να ανοιξεις τα καρτερ !!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2011 από τον hurricane Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 ναι φιλε μ γιατι 72cc ειναι σκετο ξενερωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aeolus 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Ποσο πηγε το μαλλι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 (τροποποιήθηκε) hi.ειμαι καινουργιοσ εδω.εχω ενα c50 72cc.Πιρα ενα τριγωνικο στροφαλο astrea με μπιελα aasa.πιστευαιται να εχει προβλημα αν του ανοιξω το καρτερ μεχρι 57mm,να το βαλω τον στροφαλο και κιλινδροπιστονα 53mm aasa?.Θα μ παει γυρω στα 250 ευρω μαζι με δισκουσ και δουλεια.Θα τ βαλω ενα 24 mikuni πλακετα και κεφαλι cdi.οποισ ξερει ας βοηθησει.ευχαριστω πολη...! Εγω θα σου προτεινα να πας σχολειο γιατι οσα και να ξερεις απο μηχανακια(οσο και αν δεν το πιστευω) δεν ξερεις τα βασικα της ελληνικης. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 από τον dEvilKinG Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 αμα δν σ αρεσουν μην τα κοιτας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aeolus 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2011 Φιλε Σπυρο για πες μου ποσα εδωσες συνολικα για να τ αγορασεις χωρις εργασια κ.τ.λ. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2011 Τον στροφαλο τον ειχα.τα υπολοιπα γυρο στα 120 ευρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες