Jump to content
SPYROS69

Μετατροπή c50.help

Recommended Posts

hi.ειμαι καινουργιοσ εδω.εχω ενα c50 72cc.Πιρα ενα τριγωνικο στροφαλο astrea με μπιελα aasa.πιστευαιται να εχει προβλημα αν του ανοιξω το καρτερ μεχρι 57mm,να το βαλω τον στροφαλο και κιλινδροπιστονα 53mm aasa?.Θα μ παει γυρω στα 250 ευρω μαζι με δισκουσ και δουλεια.Θα τ βαλω ενα 24 mikuni πλακετα και κεφαλι cdi.οποισ ξερει ας βοηθησει.ευχαριστω πολη...!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΑΣΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.... ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΜΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΒΑΛΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα παει.εγινε 55

Το κατερ σου τωρα ειναι αρχηστο θα δεις το πολυ σε κανενα χρονο αμα το το ξεκολ..νεις ολη μερα θα αρχισει να καει λαδακι !!!ΚΑΙ μετα περαστηκα σου !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωπα ρε φιλε.σε συνεργειο και τοσσα αλλα δεν εχουν βγαλει ποτε προβλημα.και θα μπουνε καλα πραγματα πανω.οχι κινα.το μαθατε ολοι και γινατε μαστορες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μ σε συνεργειο δουλευο απλα ροτισα αν λεει.σιγουρα ξερω περισσοτερα απο εσενα.πηγαινε εσυ αλλαξε κανενα μπουζι και σε 30 χρονια ξαναελα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια αφου δουλευεις σε συνεργιο θα επρεπε να ξερεις τι γινεται αμα ανοιξεις καρτερ μεχρι και εγω το ξερω που οπως λες δν ξερω να αλλαζω ουτε μπουζι .Το μηχανακι το εχεις για να πηγενεις σχολειο και καμια βολτα η βολτα και κοντρα ...αμα το εχεις για βολτα και κοντρα??? Τοτε σου ζηταω και συγνωμη μονο για αυτο τον λογο αξειζη να ανοιξεις τα καρτερ !!!

Τροποποιήθηκε από τον hurricane

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

hi.ειμαι καινουργιοσ εδω.εχω ενα c50 72cc.Πιρα ενα τριγωνικο στροφαλο astrea με μπιελα aasa.πιστευαιται να εχει προβλημα αν του ανοιξω το καρτερ μεχρι 57mm,να το βαλω τον στροφαλο και κιλινδροπιστονα 53mm aasa?.Θα μ παει γυρω στα 250 ευρω μαζι με δισκουσ και δουλεια.Θα τ βαλω ενα 24 mikuni πλακετα και κεφαλι cdi.οποισ ξερει ας βοηθησει.ευχαριστω πολη...!

Εγω θα σου προτεινα να πας σχολειο γιατι οσα και να ξερεις απο μηχανακια(οσο και αν δεν το πιστευω) δεν ξερεις τα βασικα της ελληνικης.

Τροποποιήθηκε από τον dEvilKinG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα