Jump to content
Sign in to follow this  
Mitc0c Nikaia

Βοηθεια? (Daytona S. 50)

Recommended Posts

Λοιπον ...εχω ενα τοτονακι (Daytonaki) 50αρι 3 μινες ...μαμα του κουτιου το πειρα ...και δεν βλεπω καλες επιδοσεις....δεν του εχω αλαξει τπτ..... Φιλοι μου λενε να βγαλω τον παπα και να του βαλω Sebring + να το σιγκλερωσω. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ !!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΕΝΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ? (ποσο κανει η μετατροπη απο 50 σε 72? και τι χρειαζεται) ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λοιπον ...εχω ενα τοτονακι (Daytonaki) 50αρι 3 μινες ...μαμα του κουτιου το πειρα ...και δεν βλεπω καλες επιδοσεις....δεν του εχω αλαξει τπτ..... Φιλοι μου λενε να βγαλω τον παπα και να του βαλω Sebring + να το σιγκλερωσω. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ !!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΕΝΕΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ? (ποσο κανει η μετατροπη απο 50 σε 72? και τι χρειαζεται) ?

Κανε το 72 κυβικα και βαλε του ενα καρμπυρατερ απο αστρεα. Το κυλινδροπιστονο θα σου παει (ενα απλο κυλινδροπιστονο γυρω στα 60 ευρω.)

Το καρμπυρατερ κανενα 25αρι. Μετα μπορεις να του αλλαξεις λιγο το γραναζωμα με κανενα μικροτερο πισω.

Δοκιμασε αυτα για αρχη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μη φανταστείς...Θα πάρεις κανένα ψοράλογο.. Διαφορά θα δείς αλλά μη περιμένεις τρελή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μη φανταστείς...Θα πάρεις κανένα ψοράλογο.. Διαφορά θα δείς αλλά μη περιμένεις τρελή

Απο τα 4 που εχει οπως ειναι και ενα ψωραλογο οπως λες εχει διαφορα.

Φιλε βαλε και μια εξατμιση και τελος. Θα δεις μεγαλη διαφορα ειδικα στο ανοιγμα της 2ας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τα 4 που εχει οπως ειναι και ενα ψωραλογο οπως λες εχει διαφορα.

Φιλε βαλε και μια εξατμιση και τελος. Θα δεις μεγαλη διαφορα ειδικα στο ανοιγμα της 2ας.

4 έχει στην θεωρία... Στην πράξη ούτε 3 δεν είναι. Έχει ξαναπαίξει παλιά (πέρυσι τέτοιο καιρο νομίζω) θέμα για 50άρια sprinters δεν έχει τραγική διαφορά αλλά βοηθάει εκεί που το πράγμα είναι γελοίο.. εκκινήσεις και δικάβαλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα