Hondovios tsr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 παιδια θελω να βαλω τη συγγεκριμενη εξατμιση σε ενα townmate αλλα δεν 3ερς αν μπορει να μπει....αν ξερετε κατι βοηθηστε.. http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=16851 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariospapanikolaou 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 παιδια θελω να βαλω τη συγγεκριμενη εξατμιση σε ενα townmate αλλα δεν 3ερς αν μπορει να μπει....αν ξερετε κατι βοηθηστε.. http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=16851 Μπορει να την κοψει και να βαλει το τελικο ενας εξατμισας σιγουρα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos gate 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 λογικα θα μπαινει αλλα αυτην η εξα ειναι μεγαλη και βαρια για ενα mate και δν θα την γεμιζει καλα καλυτερα πανε βαλε μια sebring η mia motosport Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondovios tsr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 θα συμφωνησω με τον mariospapanikolaou και μαλον θα ακολουθησω την συμβουλη του.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2011 μπαίνει μια χαρά... ίσως θες μια πίσω βάση εξάτμισης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2011 λογικα θα μπαινει αλλα αυτην η εξα ειναι μεγαλη και βαρια για ενα mate και δν θα την γεμιζει καλα καλυτερα πανε βαλε μια sebring η mia motosport σωστο αυτο.. αλλα μπορει και να μην ειναι τοσο μεγαλη.. ακριβως ετσι ηταν μια endurance που ειχα..και ηταν πολυ μικρη.. σε ενα εξατμισα θα κανεις δουλεια σιγουρα...αν τελικα πας εκει πες μας και μια τιμη γιατι με ενδιαφερει και εμενα κατι τετοιο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondovios tsr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 σωστο αυτο.. αλλα μπορει και να μην ειναι τοσο μεγαλη.. ακριβως ετσι ηταν μια endurance που ειχα..και ηταν πολυ μικρη.. σε ενα εξατμισα θα κανεις δουλεια σιγουρα...αν τελικα πας εκει πες μας και μια τιμη γιατι με ενδιαφερει και εμενα κατι τετοιο! Φιλε η την εξατμιση την πηρα και την πηγα σε εξατμισα ηταν η μονη λυση αφου αλλιωσ δεν εμπαινε...ο εξατμισας μου πηρε ενα 10αρικο και ειμαι κομπλε...επισις να πω σε ολουσ ενα ευχαριστω για τη βοηθεια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2011 Κομπλε εισαι εμενα μου πειρε 20... αφου πρωτα που ειπε κατι παλαβα για 50-60 μετα το εκανε 30 και οταν ειδε οτι δεν μασαγα ειπε 20... ΤΟ εκανα και μονος μου μιας και ιδη εχω και τροχο και ηλεκτροκολισι αλλα τεσπα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες