Jump to content
Hondovios tsr

γινεται η οχι???

Recommended Posts

παιδια θελω να βαλω τη συγγεκριμενη εξατμιση σε ενα townmate αλλα δεν 3ερς αν μπορει να μπει....αν ξερετε κατι βοηθηστε..

http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=16851

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παιδια θελω να βαλω τη συγγεκριμενη εξατμιση σε ενα townmate αλλα δεν 3ερς αν μπορει να μπει....αν ξερετε κατι βοηθηστε..

http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=16851

Μπορει να την κοψει και να βαλει το τελικο ενας εξατμισας σιγουρα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λογικα θα μπαινει αλλα αυτην η εξα ειναι μεγαλη και βαρια για ενα mate και δν θα την γεμιζει καλα καλυτερα πανε βαλε μια sebring η mia motosport

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λογικα θα μπαινει αλλα αυτην η εξα ειναι μεγαλη και βαρια για ενα mate και δν θα την γεμιζει καλα καλυτερα πανε βαλε μια sebring η mia motosport

σωστο αυτο.. αλλα μπορει και να μην ειναι τοσο μεγαλη.. ακριβως ετσι ηταν μια endurance που ειχα..και ηταν πολυ μικρη..

σε ενα εξατμισα θα κανεις δουλεια σιγουρα...αν τελικα πας εκει πες μας και μια τιμη γιατι με ενδιαφερει και εμενα κατι τετοιο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωστο αυτο.. αλλα μπορει και να μην ειναι τοσο μεγαλη.. ακριβως ετσι ηταν μια endurance που ειχα..και ηταν πολυ μικρη..

σε ενα εξατμισα θα κανεις δουλεια σιγουρα...αν τελικα πας εκει πες μας και μια τιμη γιατι με ενδιαφερει και εμενα κατι τετοιο!

Φιλε η την εξατμιση την πηρα και την πηγα σε εξατμισα ηταν η μονη λυση αφου αλλιωσ δεν εμπαινε...ο εξατμισας μου πηρε ενα 10αρικο και ειμαι κομπλε...επισις να πω σε ολουσ ενα ευχαριστω για τη βοηθεια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κομπλε εισαι εμενα μου πειρε 20... αφου πρωτα που ειπε κατι παλαβα για 50-60 μετα το εκανε 30 και οταν ειδε οτι δεν μασαγα ειπε 20...

ΤΟ εκανα και μονος μου μιας και ιδη εχω και τροχο και ηλεκτροκολισι αλλα τεσπα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα