Jump to content
Sign in to follow this  
nioonline

Τριξιμο ΑΠΟ ΠΟΥ;

Recommended Posts

Ακουγεται ενα περιεργο τριξιμο στη μπροστα ροδα οταν εχω αριστερα το τιμονι και μονο κατα το ενα τεταρτο της ροδας. Δηλαδη οταν η ροδα ειναι σε συγκεκριμενη θεση, οχι σε ολοκληρη τη περιστροφη. Με οπισθεν δε το κανει καθολου. Παλευω να εντοπισω απο που ειναι και δε μπορω να βγαλω ακρη. Καμια ιδεα για να μηηηηη τρελαθω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μπας και στράβωσε κανάς δίσκος (φρενό) ? Στο φρενάρισμα μόνο με μπροστινό είναι σταθερό το μηχανάκι?

Αυτό στο κάνει όταν είναι κρύο το μηχανάκι (τα φρένα του βασικά) ή πάντα?

Τροποποιήθηκε από τον lavazutra

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι Δεξιό το μηχανάκι ρε για αυτό στραβωνει όταν πάει αριστερά το τιμόνι _zeppelin.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι Δεξιό το μηχανάκι ρε για αυτό στραβωνει όταν πάει αριστερά το τιμόνι _zeppelin.gif

Χαχαχαχαχα :2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μηχανακι ειναι αριστερο σαν τον ιδιοκτητη μη ψαχνεται για θεμα εκει!!!:P δε το χω κοιταξει για το φρεναρισμα θα το τσεκαρω αλλα στα καλα καθουμενα να στραβωσε ο δισκος;και οταν το τσουλαω πισω γιατι δε κανει θορυβο;;

Παντα το κανει. Κρυο ζεστο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μηχανακι ειναι αριστερο σαν τον ιδιοκτητη μη ψαχνεται για θεμα εκει!!!:P δε το χω κοιταξει για το φρεναρισμα θα το τσεκαρω αλλα στα καλα καθουμενα να στραβωσε ο δισκος;και οταν το τσουλαω πισω γιατι δε κανει θορυβο;;

Παντα το κανει. Κρυο ζεστο

Ο δίσκος παίζει να στραβώσει αν πχ ξέχασες κάνα disk lock πάνω και ξεκίνησες να πας άτα και απλά άκουσες το ΓΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ!

Μια ιδέα είπα μην το πάρεις της μετρητοίς, απλά εκεί πήγε το μυαλό μου πρώτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι βγάζουν το disk όταν ..... :lipssealed:

Αν είναι γκάγκουρας δεν χρειάζεται να το βγάλεις αν είναι στην μπροστινή ρόδα..... whistling.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε το χω παθει αυτο παλια σ ενα αλλο που χα καθε τρεις κ λιγο τη παταγα. Κατι πρωινα απο ξενυχτια κλπ. Αλλα με το που πηρα αυτο πηρα κι ενα με φωσφοριζε καλωδιο το δενω στο τιμονι ολα κομπλε!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε το χω παθει αυτο παλια σ ενα αλλο που χα καθε τρεις κ λιγο τη παταγα. Κατι πρωινα απο ξενυχτια κλπ. Αλλα με το που πηρα αυτο πηρα κι ενα με φωσφοριζε καλωδιο το δενω στο τιμονι ολα κομπλε!!

Τα πρωινά ξενύχτια τα έκοψες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα πρωιναμετα απο ξενυχτια αν εννοεις οχι....

Τότε την έκανε πάλι με το disk.....

xaxaxa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα όταν μου χε στραβωσει ο δισκος σε να kdx, στο φρεναρισμα η μανετα κλωτσαγε τα δαχτυλα μου, ήταν χαρακτηριστικοτατο. Πιθανον να μην ειναι κατι, τετοιοι ηχοι απο τους τροχους μου ακουγονται μετα απο σαπακιασματα, αλλαγες ελαστικών, αλλαγες αλυσιδογραναζων κτλ Πριν κατι μηνες αλλαξα γραναζιερα γιατι μου τρωγε το ρουλεμαν ολη την ωρα και για κανα μηνα ακουγα τριξιματα απο πισω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα