Polinikis Magos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 παιδιά καλησπέρα είναι το πρώτο ποστ που κάνω στο σαιτ σας και θέλω άμεσα αν είναι δυνατόν τα φώτα σας ... έχω ένα πράγμμα σαν παπι ο θεός να το κάνει !! honda astra μαμα ... δεν ξέρω τίποτα από μηχανάκια μόνο να οδηγάω (και αυτό σε χαμηλούς ρυθμούς) ... αλλά έφαγα ένα πακέτο το άφησα 5 μήνες στο γκαράζ και τα ύπειε όλα !! πήγα λοιπόν να το πάω μια βόλτα μετά από 5 μήνες και δεν ένιωθε τι εννοώ ... δεν τράβαγε καθόλου το μηχανάκι σε τελικές ... όταν το είχε μετρήσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μου είχε πει πως ίσως έχω θέμα με τα ρεύματα γιατί μου κάνει γίωσει και δεν φορτίζει σωστά τέλος παντων να μην σας τα πολυλογό ... με πάει μια βόλτα με τα όσα ζόρια ... και μετά δεν έπερνε μπρός ποτέ και με κανένα τρόπο τι 50 μανιβελιές άχρηστες !! τι κατηφόρα και να κατεβάζω άτοπο ... γενικά δεν ένιωθε αυτό όμως που παρατήρησα είναι πως όταν το πήγα στην κατηφόρα και κατέβαζα για μια στιγμή έπερνε μπρός μέχρι να τελειώσει η φόρα το γκάζι ενώ το πατούσα ή όχι ήταν ένα και το αυτό συζητόντας με κάτι φίλους λοιπόν μου είπαν να κάνω τα εξείς : 1) μην έχει λαδώσει το μπουζί να το αλλάξω ... 2) το καρμπιρατέρ να δω της βίδες μην χάνει αέρα απο κάπου (αν κατάλαβα σωστά) 3) το καρμπιρατέρ να το ανοίξω μην έχει μέσα μαζέψει τα χίλια όσα σκουπίδια (αλλά εγώ δεν ξέρω ούτε να βγάλω τα πλαστικά που λέει ο λόγος ...) 4) να το πετάξω και να πάρω άλλο ... έχει κανείς κάποια άλλη σκέψη ?? και μήπως έχετε ιδέα πως ανοίγουμε καρμπιρατέρ και το καθαρίζουμε χωρίς μετά να πάει στα σκουπίδια ? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Polinikis Magos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 καθώς και το δυναμό μου είπαν τώρα το θυμήθηκα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bsbs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 εκαψεσ τα πηνια...30 ευρω μαζι με εργατικα... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Honda C 50 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Δεν ειναι τιποτα. (Αν σκεφτεσαι να το πεταξεις χαρισε μου το. :P ) Τσεκαρε αν δινει ρευμα στο μπουζι. Λυσε και καθαρισε το καρμπυρατερ και βαλε αλλη βενζινη. Μια μανιβελια και εφυγες.. Πηνια δεν νομιζω να ειναι... Υ.Γ Μηπως ειναι ο αερας κλειστος?? Αναψε καθολου το μηχανακι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Polinikis Magos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 δοκίμασα και με ανοιχτό και με κλείστο αέρα και έφαγα άκυρο ρε παιδιά ... μπουζί μιας και το λες σκέφτομαι να αλλάξω επηδη ορισμένη υποστιρίζουν πως παίζει πολύ ρόλο στην λυτουργικότητα της μηχανής πράγμα που δεν γνωρίζω έχετε κάτι συγκεκριμένο να μου προτίναιτε ?? καρμπιλάτερ να το καθαρίσω ευχαρίστως παίζει όμως κανένα manual στα ελληνικά ή κάποιος γενικότερος οδηγός γιαυτή την δουλειά ?? "ΠΗΝΙΑ" λέγοντας μετάφραση για τον άσχετο ??? τι είναι αυτό που βρίσκεται κτλ ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bsbs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 δοκίμασα και με ανοιχτό και με κλείστο αέρα και έφαγα άκυρο ρε παιδιά ... μπουζί μιας και το λες σκέφτομαι να αλλάξω επηδη ορισμένη υποστιρίζουν πως παίζει πολύ ρόλο στην λυτουργικότητα της μηχανής πράγμα που δεν γνωρίζω έχετε κάτι συγκεκριμένο να μου προτίναιτε ?? καρμπιλάτερ να το καθαρίσω ευχαρίστως παίζει όμως κανένα manual στα ελληνικά ή κάποιος γενικότερος οδηγός γιαυτή την δουλειά ?? "ΠΗΝΙΑ" λέγοντας μετάφραση για τον άσχετο ??? τι είναι αυτό που βρίσκεται κτλ ?? βρισκεται μεσα απο το αριστερο καπακι του μοτερ και με μια γενικη ενια ΄δηνει ρευμα' στο μοτερ... το δικο μου αστρεα οταν ειχε αυτα τα συμπτωματα ειχε καψει πηνια.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Σαν παπάκι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι μια χαρά! Σκυλί... Πήγαινε σε έναν μηχανικό να βρει το πρόβλημα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 καρμπιλάτερ να το καθαρίσω ευχαρίστως παίζει όμως κανένα manual στα ελληνικά ή κάποιος γενικότερος οδηγός γιαυτή την δουλειά ?? Αμα δεν το "κατεχεις" αστο καλυτερα γιατι θα γινει χειροτερο... Τραβα το σε εναν μηχανικο και εισαι κομπλε...δεν θα σου παρει και πολλα νομιζω κανα 20-30 το πολυ ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Σαν παπάκι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι μια χαρά! Σκυλί... Πήγαινε σε έναν μηχανικό να βρει το πρόβλημα. Αν του κανει καμια απλη διαγνωση κ ειναι καμια βιδουλα ισως να μην σου παρει και τιποτα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Αν του κανει καμια απλη διαγνωση κ ειναι καμια βιδουλα ισως να μην σου παρει και τιποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironfernado 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Ρε φιλε πλακα μας κανεις???εχεις ενα απο τα καλυτερα μηχανακια που εχουν βγει ποτε κ σκεφτεσαι να το δωσεις???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Polinikis Magos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 ρε παιδιά μην φρικάρεται δεν είπα ποτέ πως σκέφτομαι να το δώσω είπα απλά πως στην άθλια κατάσταση που το έχω κάποιος μου είπε ΠΕΤΑΤΩ ούτε καν δώστο :P blackmangr δυστηχώς δεν είναι είναι απλά καμιά βιδούλα ως τόσο σήμερα με ένα εγχειριδιο που βρίκα σκέφτομαι να το ανοίξω και να τσεκάρω τι παίζει στο καρμπιλατερ να το καθαρίσω κτλ ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 ρε παιδιά μην φρικάρεται δεν είπα ποτέ πως σκέφτομαι να το δώσω είπα απλά πως στην άθλια κατάσταση που το έχω κάποιος μου είπε ΠΕΤΑΤΩ ούτε καν δώστο :P blackmangr δυστηχώς δεν είναι είναι απλά καμιά βιδούλα ως τόσο σήμερα με ένα εγχειριδιο που βρίκα σκέφτομαι να το ανοίξω και να τσεκάρω τι παίζει στο καρμπιλατερ να το καθαρίσω κτλ ... αμα δεν πιανουν τα χερια σου καλυτερα αστο,γιατι και με το εγχειριδιο αμα δεν ξερεις τα βασικα δεν μπορεις να κανεις κατι,ουτε εγω ξερω φιλε ,για αυτο στο λεω (δεν παριστανω τον εξυπνο)...τωρα αμα εχεις βαλει σκοπο να το πεταξεις,κανε αυτο που λες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 καντο βιδες, μαθε και μετα στηλτο στο μαστορα μεσα σε πολλα πολλα κουτακια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 ρε παιδιά υπάρχουν και οι μάστορες δηλαδή έλεος... ένα μπουζί θα σε βάλει θα σε καθαρίσει και το καρμπυλατέρ και θα είσαι έτοιμος άντε το πολύ πολύ κανένα καλώδιο να μην κάνει επαφή γιατί το σκάλισε ο προηγούμενος η να έχεις κομμένο μπουζοκαλώδιο το οποίο θα στο αλλάξει ο μάστορας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondovios tsr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 φιλε θα ερθω στη θεση να συμφωνησω με τουσ παραπανω πω το μοτερ εχει καψει πηνιο.....καντο μια αλλαγη καθαρισε και το καρμπιρατερ και θα εισαι g g.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες