gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 μα δεν ειχατε πουλακι μου!!!!!!!το λεκι ηταν η θρησκεια σας!!! και τα συνορα δεν τα φυλαγαμε εμεις αλλα ο χοτζας με τα ηλεκτροφορα για να μην του φυγουν οι υπηκοοι! ασε που τουε ελεγε ...το βλεπετε αυτο το καραβι ειναι γεματο καλαμποκι να παει στην ελλαδα να φανε οι ελληνες!και λεγατε πωπω ,φτωχεια που εχει η ελλαδα!και οταν ανοιξαν τα συνορα οταν ηρθατε και ειδατε την χωρα μου εισαστε σαν τα γαλλια που εχω στο χωριο μου! μην κοιτας τωρα που λαδωδηκε το αντερο σας και πηρατε τα πανω σας απο την ελλαδα.....υποκλεισεις να μας κανετε!!!! εκδηλωθειτε εκδηλωθειτε πουλακια μου να δω ποσοι εισαστε?????αναλογα ποσα - θα μου βαλετε θα δω και ποσους εχω παρει για εργατες να μου μαζεψουν τις ελιες!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Γιατι ξερεις εσυ καλυτερα απο εμενα επειδη εισαι γραμμενος; και εγω ειμουν γραμμενος αν αυτο σε ευχαριστει αλλα μολις ειδα τι σκατα κουβαλανε την εκανα... προτιμω να ειμαι μονος μου παρα προβατο και να κανω αυτο που θελουν αυτοι... ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ... τελος απο εμενα.. καλα να περνας Οκ δεκτό, πρώτον οργανώνεσαι δεν γράφεσαι...δεν είναι βίντεο κλάμπ. Αν νομίζεις πως σου λέω της θέσεις του κόμματος, γελειέσαι...απο το πισι πολλά παρεξηγούνται άλλα δεν λέγοντια όπως θα πρεπε αλλά κλάιν μαιν...και πάλι για λες για σκατά και κόμμα μάλλον δεν άνηκες εκεί μέσα οπότε λογικό....:) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Επειδη βλεπω να πεφτει κλειδωμα ... το παραθετω για οσους τον ειπαν για οσους τον ξεχασαν η για οσους τον ακολουθουν διαλεγεις κ περνεις κοινως... Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις την Πατρίδα. Υπακοήν εις το Σύνταγμα, τους Νόμους και τα Ψηφίσματα του Κράτους. Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου, να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγας των. Να υπερασπίζω, με πίστιν και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, τας Σημαίας. Να μην τας εγκαταλείπω, μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ'αυτών. Να φυλάττω δε ακριβώς τους Στρατιωτικούς Νόμους, και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος Στρατιώτης. Ο καθενας πρατει οπως νομιζει...Καλο βραδυ σε ολους Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Επειδη βλεπω να πεφτει κλειδωμα ... το παραθετω για οσους τον ειπαν για οσους τον ξεχασαν η για οσους τον ακολουθουν διαλεγεις κ περνεις κοινως... Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις την Πατρίδα. Υπακοήν εις το Σύνταγμα, τους Νόμους και τα Ψηφίσματα του Κράτους. Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου, να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγας των. Να υπερασπίζω, με πίστιν και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, τας Σημαίας. Να μην τας εγκαταλείπω, μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ'αυτών. Να φυλάττω δε ακριβώς τους Στρατιωτικούς Νόμους, και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος Στρατιώτης. Ο καθενας πρατει οπως νομιζει...Καλο βραδυ σε ολους 10000000000 + Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 +100000000000000000000000000000000000000 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) http://www.youtube.com/watch?v=09D3DQCz5g4&feature=related Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2011 από τον manosamos Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 XAXAXAXAXAXAXAXAXA ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΠΑΛΙ? Και τι θες να αποδείξεις με αυτό?Ότι είμαι ποιό φασίστας απο σένα? χαχαχαχα καλά βασικά ότι να ναι χαχαχαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Tο γραφω πιο πανω,αλλα απο παιδακια που ασχολουνται ολημερις με το μοριο τους, περιμενεις να καταλαβουν? Λοιπον ,εξαφανισου και μην ξαναποσταρεις σε δικο μου κειμενο.Αρκετα με την γελεια προπαγανδα σου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Δηλαδη τοσος φανατισμος με τα κομματικα και τα ιδεωδη?Ενα κειμενο εβαλε ο ανθρωπος ιστορικη αναδρομη για το συμβαν και καταληξαμε παλι στον φασισμο και στις γελοιοτητες... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Tο γραφω πιο πανω,αλλα απο παιδακια που ασχολουνται ολημερις με το μοριο τους, περιμενεις να καταλαβουν? Λοιπον ,εξαφανισου και μην ξαναποσταρεις σε δικο μου κειμενο.Αρκετα με την γελεια προπαγανδα σου. Πρώτον ο προστακτικός τόνος αλλου, δευτερον γράφεις σε δόρουμ, κρίνεις και κρίνεσε, τρίτον προπαγάνδα κάνουμε και οι 2 μας, 4ον "Μιά άλλη ματιά στον Στάλιν" Ludo martens στο προτείνο αν είσαι εσύ που δεν ασχολείσαι με το μόριό σου. 5ον Ζιγκ Χάιλ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Με το συναφι των απλυτων εχω τελειωσει εδω και καιρο....... Κανε οσες τουμπες θες,φαε την μπανανα και στο κλουβι γρηγορα. Ο θιασος ελαβε τελος............. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Με το συναφι των απλυτων εχω τελειωσει εδω και καιρο....... Κανε οσες τουμπες θες,φαε την μπανανα και στο κλουβι γρηγορα. Ο θιασος ελαβε τελος............. 1000 φορές άπλυτος παρά άρειος. Στο.....καλό. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 1000 φορές άπλυτος παρά άρειος. Στο.....καλό. Ρε συ ..και κουμουνι και απλυτος.Πω ! ρε πστ μου ..Το τριτο κακο που εχεις ποιο ειναι; Γερος και ασχημος ;; 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Ρε συ ..και κουμουνι και απλυτος.Πω ! ρε πστ μου ..Το τριτο κακο που εχεις ποιο ειναι; Γερος και ασχημος ;; Φαντασιώσεις με τον Στάλιν και τον Μάο.Και την έχω μικρή. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Φαντασιώσεις με τον Στάλιν και τον Μάο.Και την έχω μικρή. πιο μικρη κι,απο του Μαο;; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2011 από τον DESMOLUPO Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 πιο μικρη κι,απο του Μαο;; Μην το παραγαμήσουμε :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
belvedere 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις την Πατρίδα. Υπακοήν εις το Σύνταγμα, τους Νόμους και τα Ψηφίσματα του Κράτους. Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου, να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγας των. Να υπερασπίζω, με πίστιν και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, τας Σημαίας. Να μην τας εγκαταλείπω, μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ'αυτών. Να φυλάττω δε ακριβώς τους Στρατιωτικούς Νόμους, και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος Στρατιώτης. εμείς οι άθεοι και άχρΙστοι αντί να "ορκιστούμε" στο ευαγγέλιο (τη μυθολογία των ιουδαίων+ρωμαιοχριστιανικές ιστοριουλες φανατικών άπλυτων) δηλώσαμε με ουσιώδη τρόπο τις υποχρεώσεις μας προς την πατρίδα και τη σημαία επικαλούμενοι την τιμή και τη συνειδηση μας. Αν είχα ορκιστεί στο ευαγγέλιο δε θα μου καιγόταν καρφάκι είναι η αλήθεια γιατί θα ήταν σαν να ορκίζομαι στο τίποτα, αλλά η συνειδηση μου γαργαλίεται από την υπογραφή με την ανεστραμμένη σημαία. Προφανώς πρόκειται για εκδήλωση αντιδραστικότητας και διαφοροποίησης απο τις απόψεις με τις οποίες διαφωνεί, αλλά όπως και να χει το πράμα δε χρειάζεται να προκαλεί με αυτό το τρόπο τις ευαισθησίες των άλλων....φιλικά :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Ιερα και οσια αποτελουν οι ορκοι να φυλαττεις την πατριδα.Ναι.Ακομα και αυτην.. http://www.youtube.com/watch?v=QGQm3r6__L4&feature=related Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 οπως τοτε τα "κεφαλια" ηταν πουλημενα,ετσι και σημερα μετα απο 15 χρονια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Eρχεται ο Σταλιν, μην ποσταρετε αλλο χιτλερ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Eρχεται ο Σταλιν, μην ποσταρετε αλλο χιτλερ! Γκααα!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Παίδες... τέλος! Το διάβασα όλο το τόπικ. Τον τελευταίο καιρό έχω προσέξει πως τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ θέματα κάνουν θραύση στο mybike. Όχι απλά ποστάρονται ως θέματα, αλλά οι απαντήσεις παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας! Οι σελίδες ανεβαίνουν με πολύ ταχύ ρυθμό και οι προσβολές επί προσώπων είναι "νόμος". Αφού λοιπόν κάποιοι ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους κανόνες του mybike αλλά και την ανεκτικότητά μας εν μέρη για τα ποσταρίσματα πολιτικών θεμάτων, μάλλον θα αρχίσουν οι προειδοποιήσεις που θα καταλήγουν σε ban αν δεν υπάρχει συμμόρφωση. Εδώ κύριοι είναι μοτοσυκλετιστικό φόρουμ κι όχι πολιτικό. Αν έχουμε κατηγορίες μπλα μπλα και επικαιρότητα δεν είναι για να βγάζει ο καθένας τα πολιτικά σώψυχά του και να προπαγανδίζει. Ούτε έχουμε όρεξη να δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ των μελών και κατ' επέκταση όλου του κλίματος στο mybike! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες