Jump to content
Sign in to follow this  
belvedere

φλάντζα κυλίνδρου

Recommended Posts

Καλησπερα, μες το καλοκαιρι παρατηρησα οτι εκει που κουμπωνει ο κυλινδρος με τον κορμο ειχε λαδι, οχι πολυ, αμα το καθαρισω λαδωνει λιγο, μετα απο τις σκονες και τις βρωμιες στερεοποιειται. Το δειξα σε ενα σβελτο μαστορακο που του χω εμπιστοσυνη γιατι δε με χει δαγκωσει ποτε και παντα ειναι εξυπηρετικος και μου πε να μην ανησυχω. Μες το δεκεμβριο ειδα πως και απο την μπροστα μερια εχει κανει την εμφανιση του λιγο λαδι, ενω φαινεται πως μεγαλωνει και η πρωτη διαρροη απο την πισω μερια του κυλινδρου. Η φλαντζα ειναι μια μεταλλικη, λεπτοτερη απο τη φλαντζα της κεφαλης. Το μηχανακι εχει κατι παραπανω απο 40000 χλμ

Πρεπει να αλλαξω τη φλαντζα ή όχι? Απο άλλα xt φιλων δεν εχω δει να χουν τετοιο θεμα....Χανει συμπιεση το μηχανακι?

Άμα αλλαξω τη μεταλλικη φλαντζα μπορω να βαλω μια απο ενα μεταχειρισμενο μοτερ που χω λυμενο ή να αγορασω καινουρια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πρεπει να αλλαξω τη φλαντζα ή όχι? Απο άλλα xt φιλων δεν εχω δει να χουν τετοιο θεμα....Χανει συμπιεση το μηχανακι?Οχι ακομα,αλλα αν μεγαλωσει η διαρροη,θα εχεις και απωλεια στην συμπιεση.Σε ενα Καβασακι που ειχα-διχρονο μου ψεκαζε απο το ιδιο σημειο την βενζινη.

Άμα αλλαξω τη μεταλλικη φλαντζα μπορω να βαλω μια απο ενα μεταχειρισμενο μοτερ που χω λυμενο ή να αγορασω καινουρια?ΜΟΝΟ καινουρια.Οι φλατζες ειναι μιας χρησης.Κανε και ενα ελεγχο στο μπλοκ αλλα και στον κυλινδρο αν εχει καμμια εσοχη απο ελλατωματικο χυτηριο.Αυτο ηταν το προβλημα σε εμενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχω ξανακουσει για ελαττωματικους κυλινδρους που φτυνουν λαδι, το μονο που χω ακουσει ειναι για παραμορφωσεις αλλά δεν ξερω περισσοτερα. τεσπα με προβληματιζει που χω διαρροή απο τα 40000 χλμ

Εχω ξαναχρησιμοποιησει χαρτινες φλαντζες που δε σκιστηκαν για να κουμπωσω το καπακι του συμπλεκτη και της μιζας και δεν εχουν προβλημα, για τις μεταλικες δε ξερω αμα γινεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσεξε τι σου λεω.

Στο δικο μου ειχε μια αμυχη το αλουμινιο στο μπλοκ,εκει που παει και καθετε ο κυλινδρος.

Το θεμα ηταν γνωστο στην Καβασακι και μου ειπαν οτι ηταν ελλατωμα απο το χυτηριο.

Τελως παντων,το σιγουρο ειναι οτι πας για φλατζα.

Μεταχειρησμενη φλατζα για αυτο το σημειο απλα,απαγορευετε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα