Jump to content
Sign in to follow this  
Alex_Under

Made in...

Recommended Posts

Ξέρω ότι οι μηχανές που κατασκευάζονται ώστε να διατεθούν στις αγορές τις ευρωπαϊκής ένωσης έχουν κάποια σημεία διαφοροποίησης από αυτές που προορίζονται για την Ιαπωνία.

Πρόσφατα έκανα το πρώτο μου service και από περιέργεια ρώτησα τον μηχανικό αν μπορεί να μου πει την χώρα προέλευσης της μηχανής μου. Αφού τσέκαρε στον υπολογιστή του, βάσει του αριθμού πλαισίου μου, μου είπε "...χώρα προέλευσης, Ιαπωνία", χαμογέλασα... :) " και χώρα διάθεσης,...Ιαπωνία". :blink: Δηλαδή? του είπα. "Φτιάχτηκε για να διατεθεί στην αγορά της Ιαπωνίας", μου είπε. :this:

Θέλω να ρωτήσω και για όποιον ξέρει. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? :unsure: Λιγότερη ή Περισσότερη ιπποδύναμη σε σχέση με τα μοντέλα προς πώληση στην ευρώπη? Μήπως οι μόνες διαφορές είναι στην εξάτμιση? Αν δεν γελιέμαι οι ιάπωνες πρέπει να έχουν αυστηρότερες προδιαγραφές καυσαερίων.

Όποιος γνωρίζει, ας βοηθήσει... ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

βασικα οι διαφορες ειναι ελαχιστες και αμελητεες.. στα περισσοτερα μηχανακια αφορα τους περιορισμους στα καυσαερια και νομιζω στη ευρωπη ειναι και αυστηροτερες οι προδιαγραφες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα Iαπωνικα συνηθως ειναι λιγο ποιο κλειστά και εχουν κοφτη στο κοντερ για περιορισμο της τελικης - αυτα ειναι στοιχεια απο παλαιοτερα Ιαπωνικα δεν ξερω εαν εχει αλλαξει.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τα Iαπωνικα συνηθως ειναι λιγο ποιο κλειστά και εχουν κοφτη στο κοντερ για περιορισμο της τελικης - αυτα ειναι στοιχεια απο παλαιοτερα Ιαπωνικα δεν ξερω εαν εχει αλλαξει.....

<{POST_SNAPBACK}>

Έχεις δίκιο φίλε gmakris. Έθεσα το ίδιο ερώτημα σε αγγλικό forum και μου είπαν ότι τα Ιαπωνικά έχουν κοντέρ αλλά και κόφτη στα 180 km/h. Το δικό μου έχει 270 km/h (I wish...και το πάτησα μέχρι 220 άρα π@π@ριές μου είπαν).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό με τα καυσαέρια ισχύει.Θα μου πείτε πώς το 950 κυκλοφορεί και βγάζει καρκίνο απο πίσω ελέυθερα?? απλά τα μαστόρια προχώρησαν και κάτι πολύ πρωτότυπο...έβαλαν κάτι τρυπίτσες πρίν τις εξατμίσεις και απλά πλέον περνούν τα στάνταρτς.....καλό??χεχχεχε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα