tasos.93 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Εχω το crypton X σε μπλε χρωμα και τωρα σκεφτομαι για μια tsuyoshi που ειναι για αυτο το παπι... αλλα θελω και σιγαστηρα γιατι μενω σε περιοχη οπου κυκλοφορουν πολλοι ζηταδες... ποσο κανει ο σιγαστηρας? θα εχω προβλημα με την αστυνομια αν φοραει σιγαστηρα και αφαιρειται ευκολα? αν μπορειτε βαλτε και links Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos.93 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 α και κατι ακομα... προσφερει τα ιδια με και χωρις σιγαστηρα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsoglani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 ο σιγαστηρας μειονη κατα πολυ το θορυβο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos.93 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 ο σιγαστηρας μειονη κατα πολυ το θορυβο μονο το θορυβο μειωνει? οχι και τα extra που δινει η εξατμιση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisrodos18 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) γιατι οχι γιοσιμουρα ρε φιλε? πολυ καλυτερη.... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2011 από τον kostisrodos18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos.93 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 γιατι οχι γιοσιμουρα ρε φιλε? πολυ καλυτερη.... καλα εσυ πανε κατουρα... πιασε μηχανακι στο δρομο και μετα μιλα.... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisrodos18 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 καλα εσυ πανε κατουρα... πιασε μηχανακι στο δρομο και μετα μιλα.... :) ασε ρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 ρε παιδια τ εξατμιση ειναι αυτη, γιατι δεν την εχω ξαναακουσει.. Συγνωμμη κι ολας.. καμμια φωτο παιζει? Και τι δινει δηλαδη εκτος απο θορυβο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos.93 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 ρε παιδια τ εξατμιση ειναι αυτη, γιατι δεν την εχω ξαναακουσει.. Συγνωμμη κι ολας.. καμμια φωτο παιζει? Και τι δινει δηλαδη εκτος απο θορυβο? η yoshimura την εβγαλε για το crypton x και δινει τουλαχιστον +20kms τελικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 η yoshimura την εβγαλε για το crypton x και δινει τουλαχιστον +20kms τελικη Σε σχέση με την εργοστασιακή πάντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 η yoshimura την εβγαλε για το crypton x και δινει τουλαχιστον +20kms τελικη Ναι ρε και με ζέλε κανένα κιλό στο μαλλί και σαγιονάρα φτάνεις χαλαρά +50 χλμ!!! απογειώνετε σε λέω! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Ναι ρε και με ζέλε κανένα κιλό στο μαλλί και σαγιονάρα φτάνεις χαλαρά +50 χλμ!!! απογειώνετε σε λέω! Βασικά όποια και να βάλεις στο Χ λόγω του καταλύτη της εργοστασιακής 10-15-20κμ θα τα πάρεις.. Μετά ζελέ, μαύρη μπογιά και τέτοια θέλει για περισσότερα Και απ ότι θυμάμαι η tsuyoshi είναι οι γιοσιμούρες που μπαίνουν στα Χ με όνομα γιοσιμούρα... δεν βγήκαν τώρα, 2 χρόνια έχει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos.93 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Ναι ρε και με ζέλε κανένα κιλό στο μαλλί και σαγιονάρα φτάνεις χαλαρά +50 χλμ!!! απογειώνετε σε λέω! αμα βαλεις και εγχρωμες λαμπες μπρος... +100kms... αφου τοσα δινει ρε σεις... 140 σε ευθεια πιανει ενα crypton με tsuyoshi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 τι μ@Λ@κιες ακουμε.σου δεινει 20 km η εξατμιση tsiyoshi..καλα οκ.προσεχε μην πεταξεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos.93 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 τι μ@Λ@κιες ακουμε.σου δεινει 20 km η εξατμιση tsiyoshi..καλα οκ.προσεχε μην πεταξεις ρε συ φιλε με σχεση τη στανταρ εξατμιση του crypton x που εχει και καταλυτη λεω οχι σχεση με αλλες εξατμισεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Νομιζω διχασα πολυ κοσμο :( Ρε παιδια οκ δεν ειναι λογικο να λενε οτι με μαμα εξατμιση πιανουν 100-110, και οτι με μια εξατμιση πιανουν 120-130? Κοντερισια παντα.. Δεν ηξερα οτι η yoshi λεγοταν ετσι για το x :s Ευχαριστω για την διευκρινηση παιδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 η yoshimura την εβγαλε για το crypton x και δινει τουλαχιστον +20kms τελικη Και απ ότι θυμάμαι η tsuyoshi είναι οι γιοσιμούρες που μπαίνουν στα Χ με όνομα γιοσιμούρα... Παιδια, αφου την εβγαλε η Yoshimura, γιατι δεν την ονομασε Yoshimura (οπως και ολες τις αλλες) και την ονομασε tsuyoshi;;; Λιγη λογικη θελει ρε, μην τρωτε οτι σας λεει ο καθε πωλητης. Ας το πιασουμε το στορυ απο την αρχη, για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλιοι. Στην αρχη κυκλοφορησαν 2 εξατμισεις, που εγραφαν yoshimura πανω, φυσικα δεν ηταν αυθεντικες. στην συνεχεια κυκλοφορησαν οι ιδιες με αλλαγμενο το ταμπελακι και το λογοτυπο tsuyoshi. Επειτα κυκλοφορησε η Αυθεντικη Yoshimura... Και η tsuyoshi ετοιμασε γρηγορα την απομιμιση της... Βασικά όποια και να βάλεις στο Χ λόγω του καταλύτη της εργοστασιακής 10-15-20κμ θα τα πάρεις.. ουτε 5 δεν παιρνεις αλλα ενταξει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 ουτε 5 δεν παιρνεις αλλα ενταξει... Κοίτα δεν το έχω κιόλλας το Χ για να μπορώ να το πω με σιγουριά, απλά εδώ μέσα οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι είναι φιμομένο το μοτερ εξαιτίας της εξάτμισης με τον καταλύτη... Τώρα μπορεί όντως να μη παίρνεις τελική αλλά μια "αναβάθμιση" στην συμπερυφορά σε όλες τις στροφές θα την πάρεις... Έχω ανέβει σε δικάβαλο σε μηχανάκι με και χωρίς εξάτμιση με τον ίδιο οδηγό και είχε άλλο νεύρο το μηχανάκι, αλλά τι να σου πω μπορεί να ήταν ιδέα μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Κοίτα δεν το έχω κιόλλας το Χ για να μπορώ να το πω με σιγουριά, απλά εδώ μέσα οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι είναι φιμομένο το μοτερ εξαιτίας της εξάτμισης με τον καταλύτη... Τώρα μπορεί όντως να μη παίρνεις τελική αλλά μια "αναβάθμιση" στην συμπερυφορά σε όλες τις στροφές θα την πάρεις... Έχω ανέβει σε δικάβαλο σε μηχανάκι με και χωρίς εξάτμιση με τον ίδιο οδηγό και είχε άλλο νεύρο το μηχανάκι, αλλά τι να σου πω μπορεί να ήταν ιδέα μου... αλλο πραμα το νευρο και η ευστροφια και αλλο η τελικη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Όπως και να χει σε ευχαριστουμε για την ανάλυση με τις εξατμισεις!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos.93 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 ποσο κανει μια αυθεντικη tsuyoshi carbon εξατμιση για το crypton x; ξερει κανεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 μετα την αλλαγη της εξατμισης παρατηρησα και εγω αυτο το νευρο σε ενος φιλου..απο τελικες δεν γνωριζω..αλλα και 10-20 χλμ να τα περνει μονο απο μια εξατμιση..μου ακουγεται λιγο παρατραβηγμενο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 ποσο κανει μια αυθεντικη tsuyoshi carbon εξατμιση για το crypton x; ξερει κανεις; η καινουρια η trioval κανει περιπου 150 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos 15 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2011 ρε συ φιλε με σχεση τη στανταρ εξατμιση του crypton x που εχει και καταλυτη λεω οχι σχεση με αλλες εξατμισεις... 20χλμ δν δινει ΚΑΜΙΑΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ.ΚΑΜΙΑ!θα παει καλυτερα σε συγκριση με την μαμισια αλλα 20χλμ δν θα παρει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos.93 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 η καινουρια η trioval κανει περιπου 150 αυθεντικη? στειλε link... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες