Jump to content

Recommended Posts

ποσα mm καρμπυρατερ λες απο αυτα που σου ειπα θα βαλω?

16mm ειναι το μανισιο νομιζω :/

18-20mm και κοίταξε να είναι ΜΠΛΕ για να μη χρειάζεται να το βάφεις :2funny: :2funny: :2funny:

Α ρώτησα και για το πατατόλαδο που ήθελες για το στρώσιμο.. πάρε ένα ορυκτέλαιο ότι βρείς με 5-10€.. Αλλά άμα θές όταν αρμέξω το δικό μου σου δίνω τα καμένα full synthetikά :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

18-20mm και κοίταξε να είναι ΜΠΛΕ για να μη χρειάζεται να το βάφεις :2funny: :2funny: :2funny:

Α ρώτησα και για το πατατόλαδο που ήθελες για το στρώσιμο.. πάρε ένα ορυκτέλαιο ότι βρείς με 5-10€.. Αλλά άμα θές όταν αρμέξω το δικό μου σου δίνω τα καμένα full synthetikά :2funny: :2funny: :2funny:

Νομιζω λιγα ειναι 18-20 :/ θα ειναι επαρκης η βενζινη θα πηγαινει πιο καλα??δεν θελω και να βαζω καθε 10λεπτο βενζινη οσο γινεται πιο λιγο , με ενα ντεποζιτο να πηγαινοερχομαι καλλικρατεια και να μενει κιολας :D!

Με το μανισιο γινεται δουλεια?

Μαγκες οταν το κανω 54 κ εκκεντροφορο με τι να το στρωσω?με το μανισιο? γιατι καπου ειδα ο ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗΣ εγραφε :nono:

Τι να κανω για να μην μου ξανακανει μαλακια? και μανισια εξατμιση? :/

οσο για τα λαδια για πες κανα καλο λαδακι ορυκτελαιο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να πηγαινοερχομαι καλλικρατεια και να μενει κιολας :D!

Αναφέρεσαι στο μηχανάκι ε? Να σου μείνει στην μέση του δρόμου δεν εννοείς? :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναφέρεσαι στο μηχανάκι ε? Να σου μείνει στην μέση του δρόμου δεν εννοείς? :2funny: :2funny: :2funny:

Βενζινη να μενει ρε :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε οι ερωτήσεις σου είναι τελείως άσκοπες! λάδι ότι λάδι και να βάλεις δεν εχεις πρόβλημα... και επίσης καρμπυλατέρ και 32 μπορείς να βάλεις αρκεί να έχει μικρό ζιγκλέρ κια να στέλνει λίγο... με αυτήν την λογική και 39 να βάλεις πάλι το ρυθμίζεις να στέλνει λίγο... τα πάντα είναι θέμα ρυθμίσματος... αλλά δεν πάει αντίστροφα δηλαδή το 16 δεν μπορείς να το κάνεις να δίνει παραπάνω... μόνο ελάχιστα...

για εκκεντροφόρο αν δεν θες takegawa υπάρχει ο φουέγκο νομίζω?? αλλά καλύτερα tagekawa αλλιώς άσε τον μανίσιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε οι ερωτήσεις σου είναι τελείως άσκοπες! λάδι ότι λάδι και να βάλεις δεν εχεις πρόβλημα... και επίσης καρμπυλατέρ και 32 μπορείς να βάλεις αρκεί να έχει μικρό ζιγκλέρ κια να στέλνει λίγο... με αυτήν την λογική και 39 να βάλεις πάλι το ρυθμίζεις να στέλνει λίγο... τα πάντα είναι θέμα ρυθμίσματος... αλλά δεν πάει αντίστροφα δηλαδή το 16 δεν μπορείς να το κάνεις να δίνει παραπάνω... μόνο ελάχιστα...

για εκκεντροφόρο αν δεν θες takegawa υπάρχει ο φουέγκο νομίζω?? αλλά καλύτερα tagekawa αλλιώς άσε τον μανίσιο

Δν ειμαι για πολλα εξοδα για takegawa και τετοια πραγματα... :/

λιγο καλυτερα να πηγαινει θελω να κανω την δουλεια μου....

τωρα αυτος που μου τον πουλησε και τον ξερω μου λεει μια χαρα ειναι ο shark Ο εκκεντροφορος.

πηρα και shark σκληρα ελατηρια για τον συμπλεκτη που αλλαξα και δισκακια και παει πολυ καλυτερα το εργαλειο :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα θα ανοιξω τον κυλινδρο μου στα 54 χιλ και θελω να μου προτεινεται ενα πιστονι full pompe για το crypton μου και αν ειναι δυνατον κανεναν λινκ να το παραγγειλω ειδα κατι πιστονια της αασα αλλα για το κρυπτον μεχρι 50 χιλ εχει.

Και εναν εκκεντροφορο fuego μαλλον αυτον http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=17401 ξερει κανει τι σταδιο ειναι ο παραπανω εκκεντροφορος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα θα ανοιξω τον κυλινδρο μου στα 54 χιλ και θελω να μου προτεινεται ενα πιστονι full pompe για το crypton μου και αν ειναι δυνατον κανεναν λινκ να το παραγγειλω ειδα κατι πιστονια της αασα αλλα για το κρυπτον μεχρι 50 χιλ εχει.

Και εναν εκκεντροφορο fuego μαλλον αυτον http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=17401 ξερει κανει τι σταδιο ειναι ο παραπανω εκκεντροφορος

5o σταδιο πολυ καλος εκκεντροφορος ;) δοκιμασμενο στον ξαδερφο μου...

και με χιλιοστα μια χαρα εισαι :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

5o σταδιο πολυ καλος εκκεντροφορος ;) δοκιμασμενο στον ξαδερφο μου...

και με χιλιοστα μια χαρα εισαι :)

κανενα πιστονι πομπε γιατι εψαξα και δεν βρηκα τιποτα καταπροτημηση αασα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΠΕΡΝΕΙ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 54 ΧΙΛΙΟΣΤΑ Ο ΜΑΝΙΣΙΟΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙ ΜΕΧΡΙ 56 ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΠΕΡΝΕΙ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 54 ΧΙΛΙΟΣΤΑ Ο ΜΑΝΙΣΙΟΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΕΙ ΜΕΧΡΙ 56 ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ

για πιστονια και τετοια πομπε ημι-πομπε κτλ δεν ξερω.

φιλε ποιο πιστονι θα παρεις και ποσα λευτα εχει?

μην μου λες τετοια για το ρεκτιφιε οτι δεν παει γιατι θελω να το κανω 54,5 . βασικα ο ξαδερφος μου το ειχε 55 νομιζω με τον μαμα κυλινδρο αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην μου λες τετοια για το ρεκτιφιε οτι δεν παει γιατι θελω να το κανω 54,5 . βασικα ο ξαδερφος μου το ειχε 55 νομιζω με τον μαμα κυλινδρο αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος..

μην ανχωνεσε μεχρι 56 παει το σιγουρεψα

ενα αασα πιστονι 54 ημιπομπε γιατι εχω την μαμισια κεφαλη 35 ευρουλακια

αυριο θα παρω τον κυλινδρο στο σχολειο να τον κανω ρεκτιφιε αλλα αυτοσ απο την αασα μου ειπε να παρω πρωτα το πιστονι και μετα να κανω ρεκτιφιε ειδικα για αυτο το πιστονι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυριο θα παρω τον κυλινδρο στο σχολειο να τον κανω ρεκτιφιε αλλα αυτοσ απο την αασα μου ειπε να παρω πρωτα το πιστονι και μετα να κανω ρεκτιφιε ειδικα για αυτο το πιστονι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε απο που το πηρες τοσο ?35 ευρο?

μπορεις να μου εξηγησεις τι ειναι ημι-πομπε πομπε και τα απλα πιστονια κτλ?διαφορες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

από που αγόρασες το πιστόνι? στείλε τηλέφωνο ή link !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ http://www.aasaracing.gr/pistons.htm ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

23 CRYPTON 105cc 49 έως 50mm

δηλαδή βγαίνει μόνο 49-50 mm πιστόνι?

εγώ σου λέω βάλε Daytona 54mm ;)

τέτοιο θα βάλω κι εγώ :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ http://www.aasaracing.gr/pistons.htm ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Μπορεις να μου στειλεις αυτα που σου ειπε να μαθω και εγω?

Daytona δεν θελω πολλα λευτα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσυ extacy δεν ειχες παρει ενα Crypton R 105 που ειχες δώσει πολλα λεφτα και εσπασε 3-4 φορες ?

να σου πω... μεχρι ποσα mm γινετε ο μαμα κυλινδρος και ποσα mm πιστονι μπορουμε να βρουμε??

τι ρευματα μπορουμε να βαλουμε σε Crypton R 105 ? υπάρχουν Daytona - Takegawa - Kitaco ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσυ extacy δεν ειχες παρει ενα Crypton R 105 που ειχες δώσει πολλα λεφτα και εσπασε 3-4 φορες ?

να σου πω... μεχρι ποσα mm γινετε ο μαμα κυλινδρος και ποσα mm πιστονι μπορουμε να βρουμε??

τι ρευματα μπορουμε να βαλουμε σε Crypton R 105 ? υπάρχουν Daytona - Takegawa - Kitaco ???

τι 3-4 φορες??? το μοτερ μια φορα ανοιχτηκε και μπηκε κυλινδροπιστονο γνησιο 50mm και στα 1000 χιλιομετρα εκαιγε λαδι -_- ενω στο στρωσιμο ητανε μια χαρα :/

εχει Daytona ρευματα νομιζω!

56 ειπε το παιδι γινεται , παντως 55 σιγουρα...

μπορεις να βρεις οτι πιστονι θες ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάποιο πρόβλημα είχε και νόμιζα ότι το είχες ανοίξει ξανά ... αλλά αφού το λες εσύ, δίκιο θα έχεις :)

πιστόνι daytona βγαίνει μέχρι 54mm :/

τι πιστόνι θα βρούμε 55 ή 56mm ??? :spiteful:

βρήκα κάτι πιστόνια σε ότι νούμερα γουστάρω άλλα δεν μου αρέσει η μάρκα τους :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εστειλε μυνημα και εχει και 54,5 η AaSa και απο οτι ξερω ειναι πολυ καλη μαρκα!

30 ευρο με ειπε +10 τα μεταφορικα για Θεσσαλονικη...

αυτα τα 10 με χαλανε :P... αμα ημουν αθηνα θα το επαιρνα 100%...

nikos σε εκανα add στο msn να ξες

κάποιο πρόβλημα είχε και νόμιζα ότι το είχες ανοίξει ξανά ... αλλά αφού το λες εσύ, δίκιο θα έχεις :)

πιστόνι daytona βγαίνει μέχρι 54mm :/

τι πιστόνι θα βρούμε 55 ή 56mm ??? :spiteful:

βρήκα κάτι πιστόνια σε ότι νούμερα γουστάρω άλλα δεν μου αρέσει η μάρκα τους :/

55 εχει σιγουρα η top Και η AaSa νομιζω ;) για 56 δν ξερω στειλε ενα μυνημα στην σελιδα τις aasa που εγραψε ο φιλος πριν ;)

(καπου ειδα στιν σελιδα σε καποια πραγματα κατοπιν συννενοησης σου βγαζουνε δικα σου χιλιοστα κ τετοια.

π.χ. σε βαλβιδες εισαγωγης/εξαγωγης με μεγαλυτερη διαμετρο κτλ ;)

ισως εχουνε και ολα τα πιστονια ;)

τους εστειλα μυνημα για 54,5 ή αν δεν εχουνε 54. και μου ειπανε εχουνε και απο τα δυο ;)

Τροποποιήθηκε από τον ExTaCy1337

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σήμερα έκανα και εγώ τα τηλεφωνάκια μου...

πιστόνι daytona βγαίνει στα 54mm και κάνει 50 ευρώ

πιστόνι aasa βγαίνει από 53-58mm και κάνει 40 ευρώ

το καλύτερο είναι το Daytona γιατί είναι πολύ ελαφρωμένο...

μετά...

μπιέλα Daytona ενισχυμένη 40 ευρώ

εκκεντροφόρος Daytona 130 ευρώ

εκκεντροφόρος Takegawa 160 ευρώ

υπάρχουν ρεύματα NTENERO ( κάπως έτσι τα είπε στο τηλέφωνο αλλά δεν ξέρω πως γράφετε ) αλλά θα πάρω αύριο τηλέφωνο να μου πει τιμές...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά σκεφτομαι να παράγγειλω αασα κυλίνδροπιστονο 55χιλ. στα 80εύρο και εκκεντροφο αασα στα 35ευρο

ο εκκεντροφορος της αασα είναι καλος; τι γνώμή έχετε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον παιδια εσεις ποιο απο τα 2 καρμπυρατερ θα διαλεγατε:

1. http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=32689

2. http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=19722

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα