Jump to content
Falax

Μπάρες για F650GS

Recommended Posts

Λοιπόν σαν μικρός σε εμπειρία οδηγός και μετά από εκτενείς συζητήσεις με φίλους τελικά αρχίζω να βλέπω σοβαρά μπάρες προστασίες στο ύψος του κινητήρα. Μια έρευνα αγοράς που έκανα στο διαδίκτυο βρήκα αυτή της SW-MOTECH που μου άρεσε! Εδώ και η ιστοσελίδα Αλλά βλέπω πως με μεταφορικά πάει 240 δολάρια = 180 ευρώπουλα... Μετά είδα και μία άλλη που μάλλον είναι της μαμάς BMW. Δείτε εδώ Στην ιστοσελίδα γράφει ότι δεν κάνει αποστολές στην Ελλάδα, ( :thumbsdown: ) όχι ότι εάν είναι της μαμάς δεν στο βάζουν και στα συνεργεία... Πρέπει να ρωτήσω πόσο πάει το μαλί!

Τέλος πάντων, είδα και άλλα όπως αυτό και αυτό και αυτό... Δεν μου τραβάν και πολύ το ενδιαφέρον...

Και εδώ αρχίζουν οι ερωτήσεις μου:

1ον Αξίζει να βάλω κάγκελα στην μηχανή μου;

2ον Γνωρίζει κανείς στα συνεργία της BMW αν βάζει τα κάγκελα που νομίζω; Αν ναι πόσο κάνουν;

3ον Μετά από πτώση τα κάγκελα αφαιρούνται; (γιατί στραβώνουν και μπορεί να κάνουν κακό)Εννοείται ότι μιλάμε για πτώσεις στάσιμες ή με μικρή ταχύτητα!

4ον Τι προτείνεται εσείς να βάλω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω εβαλα τής Hepco and Becker.Μην πας να στις τοποθετησουν,μπορεις απλα και μονος σου,δεν ειναι δυσκολο.:_thumbsup:

Σε πτωση αναλογα...μπορει να στραβωσουν,μπορει οχι,μπορει να γδαρθουν,μπορει να χρηζουν αντικαταστασης λογω καταστροφης.Μπορει ομως και να τις διορθωσεις(να τις ξαναφερεις που λεμε)αλλά μπορει και να μην χρειαστει να κανεις τιποτα.Εξαρταται απο το ειδος πτωσης.

Η BMW να ξερεις δεν βαζουν πλεον μαμισιες αλλά της Hepco...εδω Πατρα τουλαχιστον:angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιστυω οτι ειναι χρησιμες αν μπορεις να τις βαλεις.εγω δυστηχως ουτε μανιταρια δεν μπορω να βαλω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς αυτά τα κάγκελα είναι για το δικύλινδρο... Εγώ έχω το παλιό, το μονοκύλινδρο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς αυτά τα κάγκελα είναι για το δικύλινδρο... Εγώ έχω το παλιό, το μονοκύλινδρο...

Ωπ...δεν βαζεις και μια ημερομηνια στο πρωτ ποστ...οπότε ακυρο το παραπανω δικο μου ποστ.Αφορα τα νεα F8

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωπ...δεν βαζεις και μια ημερομηνια στο πρωτ ποστ...οπότε ακυρο το παραπανω δικο μου ποστ.Αφορα τα νεα F8

Ξέχασα να το αναφέρω...

2004 μοντέλο είναι η μπέμπα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα