Camicazi 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2011 Καλημερα.Ηρθε λοιπον η ωρα και εδεσα το μοτερ μου και το τοποθετησα στο C50 μου.Πηρε μπροστα κανονικα και δουλεουον ολα παρα πολυ καλα ομως οταν ηρθε η ωρα της βολτας το μοτερ απεδιδε σαν "72αρη" και οχι σαν "100αρη".Το μοτερ ειναι ολο εργοστασιακο εκτος απο κεφαλη που ειναι απο glx90 και καρμπυρατερ keihin PB18mm απο kriss 110.Ηλεκτονικη, πολλαπλασιαστη, ανορθωτη και μπουζι κρατησα αυτα που ειχα και πριν που ηταν 72cc.Δοκιμασα ομως και ηλεκτρονικη απο ενα 110 ενος φιλου και η διαφορα ηταν μηδαμινη.Πηγα και σε μαστορα μιας και φετος λογω παναληνιων δεν εχω και πολυ χρονο να το ψαξω.Αυτος κοιταξε τον χρονισμο αλλα δεν εκανε τιποτα αφου το ειχα ρυθμισει σωστα.Αν και δυσκολο να γινει διαγνωση μεσω internet μηπως καποιος εχει καμια ιδεα τι μπορει να φταιει.Εμενα με προβληματιζει και το γεγονος οτι τα φιλτρακια της βενζινης γεμιζουν ελαχιστα οποτε δεν ξερω αν εχει καποιο προβλημα και το καρμπ.Για πειτε ρε παιδια μηπως ξερεται τι μπορει να φταιει γιατι εκανα τοσο κοπο και το μηχανακι μου παει οπως και πριν και εχω ψιλοαπαγοητευτει.Ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 έβαλες καινούργια πράγματα ( πιστόνι στρόφαλο δίσκους ελατήρια κτλπ??? έχει καλό μπουζί? μήπως κανένα καλώδιο έχει πιάσει νερά? μήπως δεν πάει πολύ βενζίνη στο καρμπιρατέρ? μήπως θες μεγαλύτερο καρμπιρατέρ?? μήπως θες κεφαλή από 100τοστάρι?? checare τα παραπάνω και πες μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Το μοτερ ειναι ολο εργοστασιακο εκτος απο κεφαλη που ειναι απο glx90 και καρμπυρατερ keihin PB18mm απο kriss 110.Ηλεκτονικη, πολλαπλασιαστη, ανορθωτη και μπουζι κρατησα αυτα που ειχα και πριν που ηταν 72cc.Δοκιμασα ομως και ηλεκτρονικη απο ενα 110 Πάλι καλά που το μοτέρ σου είναι "εργοστασιακό"!!!Με όλα αυτά τα παράταιρα εξαρτηματα είναι δύσκολο να πείς τι φταίει, κι είναι μόνο ένα ή συνδυασμός αυτών. Υποθέτω ότι τη δουλειά την έχεις κάνει μόνος σου? Εμενα με προβληματιζει και το γεγονος οτι τα φιλτρακια της βενζινης γεμιζουν ελαχιστα οποτε δεν ξερω αν εχει καποιο προβλημα και το καρμπ. Πόσα φιλτράκια βενζίνης έχεις βάλει φίλε στο μηχανάκι? Και το κλασσικό (ελπίζω να έχεις αίσθηση του χιούμορ...) Βενζίνη έχεις στο ρεζερβουαρ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Camicazi 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Ευχαριστω που προσπαθειτε να με βοηθησετε παιδια.Τελικα βρηκα λιγο χρονο να το ψαξω το θεμα και κατεληξα οτι το προβλημα 99% το εχει το καρμπ.Το μονο που μου μενει τωρα ειναι να βρω ενα δανειkο για να το σιγουρεψω και αν ειναι αυτο θα παραγγειλω απο ebay ενα cm200. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Honda C 50 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2011 Ευχαριστω που προσπαθειτε να με βοηθησετε παιδια.Τελικα βρηκα λιγο χρονο να το ψαξω το θεμα και κατεληξα οτι το προβλημα 99% το εχει το καρμπ.Το μονο που μου μενει τωρα ειναι να βρω ενα δανειkο για να το σιγουρεψω και αν ειναι αυτο θα παραγγειλω απο ebay ενα cm200. Βαλε μια κεφαλη astrea ρε φιλε.. Γιατι εβαλες απο GLX.??? Επισης τι πιστονι εβαλες??? Γραναζωμα αφησες του 50αριου??? Να ξερεις οτι ενα καλο γραναζωμα για το astrea το μοτερ ειναι 14-38, 14-36, 13-36 αναλογα τα γκαζια που εχεις. Επισης βαλε το μαμισιο καρμπυρατερ η ενα 20αρι. Αυταα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Camicazi 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Bingo. Τελικα το καρμπ ηταν.Δοκιμασα ενα αλλο 18αρη ενος φιλου και το μηχανακι πηγαινε πολυ καλα.Τωρα μενει μονο να παραγγειλω το cm200. Πιστονι εχω το γνησιο και γραναζωμα εχω 14-40 αλλα θα αλλαξω το πισω γραναζι με ενα 36.Κεγαλη εβαλα την 90αρα γιατι αυτην βρηκα σε καλη τιμη και επειδη το μοτερ αγοραστηκε μεταχειρισμενο χωρις κεφαλη.Σε μαγαζια που ρωτησα μου ειπαν οτι η 90αρα παει παρα πολυ καλα και μαλιστα πως με την 90αρα το μηχανακι εχει και μεγαλυτερη συμπιεση. Ακομη εχω βαλει 2 φιτρακια βενζινης ενα για το κανονικο και ενα για την ρεζερβα.Την δουλεια την εχω κανει μονος μου και ναι εχει βενζινη το ρεζερβουαρ. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 23 , 2011 από τον Camicazi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2011 Keihin 21mm ~40€ http://global.ebay.com/KEIHIN_21mm_CARBURATOR_HONDA_CT70_XR50_CD50_ST70_SS50/400185864197/item γενικα ψαξε εδω... εχει αρκετα ο τυπος http://stores.ebay.com/hondaclassic31/Other-/_i.html?_fsub=1&_sid=45324463&_trksid=p4634.c0.m322 Ειναι Made In vietnam αλλα στα @@ σου μια χαρα δουλεια κανουνε! Οσοι εχουνε βαλει δεν εχουν παραπονο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες