skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 εβαλα στο δικο μου. μεγαλη διαφορα βαρους, λιγο καλυτερο τραβηγμα και πολυ καλυτερο ηχο. ασε που εχασε πολυ ογκο και δεν προκειται να ξανακαψω την γαμπα μου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 ακυρη συγκριση χωρις κανενα νοημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moystakiasR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 Τελικά μετά από τόσο καιρό έχουν ακουστεί γνώμες κυρίως κατόχων και των δύο αυτών υπέροχων μηχανών, δεν μας είπες βρε φίλε τελικά τα έκανες τεστ ντράιβ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 + 650...σε όσα είπαν οι ανωτέρω v-στρωμάδες.. Πάρτο,σε λέω, δεν θα χάσεις, και με καλή μεταπώληση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 Πάρτο,σε λέω, δεν θα χάσεις, και με καλή μεταπώληση.. Αυτο δυστυχως πλεον δνε παιζει... για ολα τα μοντελα ανεξαρτητου εταιριας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 Αυτο δυστυχως πλεον δνε παιζει... για ολα τα μοντελα ανεξαρτητου εταιριας Εδώ,σε αυτό το μοντέλο είσαι,λάθος. Παίζει και πολύ μάλιστα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
idomen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 Φιλε θα σου πω κατι επειδη εισαι 1,85 τα γονατα σου μπορει να λυγιζουν αρκετα με bandit, κατι το οποίο όσο περναει η ωρα θα σε κουρασει και τελικα, όσο τελεια και να είναι μια μηχανη, αν δεν εισαι άνετα για αρκετή ώρα πάνω της θα σου δώσει μεγάλη απογοήτευση---και μετα θα θες να τη δωσεις να πάρεις αλλη μηχανη, δηλαδη ταλαιπωρία... και στο λεω εγω που είμαι στρητάς αλλα και 1,75. εργονομικα σου ταιριάζει το v-strom. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrEvil 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2011 Να πω και γω το δικό μου. Ο ληστής μια χαρά τα κάνει όλα (πόλη-ταξίδι), οικονομικά -αναλόγως του πόσο βαρύ χέρι έχεις (μέχρι 345χλμ αυτονομίας, με προσεκτικά οικονομική οδήγηση, 160χλμ με 210 σταθερά). Φορτώνεται επίσης σαν γαϊδούρι και είναι άνετο για ταξίδι με 2. (όχι όμως όσο άνετο είναι το στρώμα). Ζόρι το μοτεράκι του στρώματος δεν τραβά κανένα (μάλιστα και τα 2 μηχανάκια βγάζουν τα ίδια χιλιόμετρα στις ίδιες στροφές). Χάνει ο ληστής στην ανεμοκάλυψη ψηλού ατόμου (είμαι 1.93, έχω βάλει την MRA touring-κουκουρούκου-παουερ-ρεϊντζερ και από στροβιλισμοπύς να χαρίσω και σε άλλους). Επίσης νομίζω ότι ένα 4κύλινδρο είναι λίγο πιο ακριβό στην συντήρηση. Και το χειρότερο κατά στην σύγκριση αυτή είναι ότι τον ληστή πολύ δύσκολα τον πουλάς (δεν τον αγοράζουν) σε αντίθεση με το στρώμα. Προσωπικά επέλεξα τον ληστή λόγω τιμής, τον ευχαριστιέμαι απόλυτα (καθημερινά 160 χλμ ΕΟ) και δύσκολα θα τον άλλαζα. Μα πιστεύω ότι το ίδιο σκέφτονται και οι ιδιοκτήτες στρώματος για το μηχανάκι τους. Κάνε τεστ ραϊντ και στα 2 και επέλεξε σε ποιό κουμπώνεις καλύτερα. ΥΓ. αυτό με τα γόνατα που αναφέρουν τα παιδιά, εγώ δεν το έχω νοιώσει ποτέ, ούτε μετά από 10 ώρες "καθαρής" οδήγησης. Άλλωστε γι'αυτό είναι και ρυθμιζόμενη σε ύψος η σέλα (και το τιμόνι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bela lugosi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 Δες και το ER6-F. Αξιοπιστο, ροπατο, ανετο στην εθνικη και παπακι στην πολη. Τα περι 2κυλινδρου και 4κυλινδρου τα ακουω βερεσε... με το γυμμνό, με μεση ταχυτητα 140 πηγα ορεινη Ναυπακτια και στο κατεβασμα αναψε το λαμπακι.... Πλεονεκτήματα 1. καλη καλυψη απο αερα 2. ροπη ανταξια των 4κυλινδρων με +30 αλογα 3. στενο τιμονι, αρα ευχρηστο εντός πολης - στο ταξιδι δε σε ενοχλει καθολου 4. οικονομικοτατο 5. οικονομικη συντηρηση 6. δεν βγαζει προβληματα η επιλογη δική σου - ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ TEST-RIDE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimpapag3 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2011 v strom 650 η gsr οδηγησετα και διαλεξε εσυ μην ψαχνεις για αλλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες