Jump to content
themata

Triumph Tiger 800 vs Bmw F800GS

Για..πείτε!  

288 ψήφοι

1. 1. Tiger 800 ή F800GS?

• Tiger 800
      149
    • F800GS
      78
    • κανένα από τα δύο
      28

Recommended Posts

Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά αναφέρεσαι στον αντιπρόσωπο ή στον μηχανικό;

τον αντιπροσωπο

Τροποποιήθηκε από τον fasarias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλα, ότι ναναι...τι σχέση έχει η σέλα στο χώμα αφου...είσαι όρθιος? ότι ναναι...

αλλο το σχήμα της σέλας, αλλο το υλικό της σέλας

Μαλιστα....οτι να'ναι μπορει να φαινεται για σενα που δεν πατας χωμα .Μην λες οτι θες...κι ακομα περισσοτερο αν δεν ξερεις καλο ειναι να ακους.Αν θες να μαθεις αλλιως αστο ασχολιαστο γιατι μπορει να κανεις λαθος.

Για ξαναδιαβασε αν σε ενδιαφερει τι γραφω...μιλαω για γωνιες ποδιων,μιλαω για οδηγηση σπρωχνοντας με τα ποδια δεξια αριστερα μιλαω για ...ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.Οπου δεν οδηγεις ΜΟΝΟ ΟΡΘΙΟΣ!Αλλά μαλλον για κατι που σου ειναι παντελως αγνωστο για να προσβαλλεις ετσι αβιαστα κατι που γραφω.

Δεν ειναι μοιπον "οτι να'ναι" αλλά κατι που δεν ξερεις....και ειλικρινα νοιωθω μαλακας οταν διαβαζετε κατι και αβιαστα πετατε "οτι να'ναι" χωρις να ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΜΗΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ. Κι αντι να ρωτησεις να πουμε κατι παραπανω,μια καλυτερη εξηγηση μπας και κατι δεν εγινε κατανοητο....

τσεπα τι καθομαι και γραφω...Τι μιλαω....μαλακιες-αστο!!! :closed-topic:

-1 απο εμενα γιατι ο τροπος απαντησης σου ειναι απαραδεκτος(για μενα)!

ακριβως αυτο ειπα και εγω που το οδήγησα οτι η μηχανη ειναι πολυ καλή για ON και οχι για OFF αν ηθελα μηχανη δρόμου όμως θα προτιμούσα το απλο 800 οχι το XC για on-off χρηση το F80 ειναι πολυ καλύτερο

Ο Γιατρος το επιασε τι εγραψα αλλά εσυ Themata οχι...απλα εγραψες "ο,τι να'ναι"...Λυπαμαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...μιλαω για γωνιες ποδιων,μιλαω για οδηγηση σπρωχνοντας με τα ποδια δεξια αριστερα μιλαω για ...ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.Οπου δεν οδηγεις ΜΟΝΟ ΟΡΘΙΟΣ!

Θα συμφωνήσω σε αυτό. Στο χώμα δεν οδηγούμε πάντα όρθιοι. Εκτός κι αν μιλάμε για αγωνιστική οδήγηση. Στις εντουροβόλτες που πάμε εμείς είμαστε πολύ ώρα καθισμένοι ή βοηθάμε στις κακοτοπιές (πέρασμα παχιάς λάσπης) με τα πόδια καθισμένοι. Με φαρδιά σέλα εκεί, απλά δεν παίζει. Κουράζει και δεν βοηθάει.

Αν μιλάμε για αγωνιστική οδήγηση, δεν θα παίρναμε κανένα από αυτά τα δύο μηχανάκια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα μου φαίνεται ότι τελευταία δεν δέχεσαι κουβέντα για ότι γράφεις ή ζωγραφιζεις,

και στο θεμα του lοgo πετας ενα ποστ-κατηγορώ και μετα "αδιαφορεις"

ειδικά όταν ο άλλος διαφωνεί μαζί σου,

διακρίνω μια υπεροψία στα γραπτά σου και δεν βλέπω τον λόγο.

Γίνεται μία συζήτηση εδώ μέσα, γιατί απαγορεύεται να μιλήσει και ο ΑΣΧΕΤΟΣ σαν εμένα δλδ?

Αν θες να επιχειρηματολογήσεις κάνε το, αλλά η έκφρασή σου:

"Οταν λοιπον μιλαμε για σελα On-Off που θελει να λεγεται και Οff τοτε συγχωρεστε με αλλά εκει(στα χωματα)δεν ειναι καλυτερη μια σελα πολυθρονα αλλά η σελα με καλο αφρωδες και σχημα επιπεδο.Πολυ κοντα σε αυτο που τοποθετησαν οι της BMW και οχι της Triumph"

με βρίσκει να διαφωνώ στο ότι:

α. αποκαλεις τη σελα του Triumph πολυθρόνα, λες και είναι κανα Varadero ή FJR. Δεν τόχω δει από κοντά βέβαια. εσύ που εκφέρεις γνώμη?

β. γραφεις "...η σελα με καλο αφρωδες και σχημα επιπεδο.Πολυ κοντα σε αυτο που τοποθετησαν οι της BMW"

δλδ το επίπεδο σχήμα ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ όταν οδηγας ορθιος και στριβεις με τα πόδια όπως λες?

γ. το "καλό αφρωδες" που λες το εχεις συγκρίνει με αυτο της triumph? στο ΜΟΤΟ γραφουν ότι το BMW εχει σκληρη σελα.

ευχαριστώ για τα μειον στο ποστ, εγω σου εβαλα +1, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει κάτι στα παραπανω,

μάθε να ακους και κανεναν άσχετο ο οποίος όμως μπορεί να έχει κάποια λογική σε αυτά που γραφει.

μην βγουμε και off topic

@edited: τωρα ειδα και το ποστ του ALX, συμφωνω αλλά τελικά πρεπει να αποφασιστει με ποια μετρα και σταθμα

θα συγκρινουμε τα δυο μοντελα, δλδ σε συνθηκες παω βολτα στο χωμα (που το κανω και με το TDM) ή σε συνθηκες

ανοιγω γκαζι και ντριφταρω (που ειναι το πιο λογικο)...

Εχουμε αποψη βλεποντας τις βίδες, το σχημα της σελας και τους λασπωτήρες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι τα συγκρινουμε ενα επιπεδο πάνω απο το παω χώμα στα όρια των ικανοτήτων του TDM και ενα επίπεδο κάτω απο τα όρια ικανοτήτων του KTM EXC δηλαδή χαλαρή εντουράδα εκει ο τιγρης κατα την αποψή μου χάνει απο το F80

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kατ'αρχας Παναγιωτη θα ηταν πιο ομορφο να ζητησεις ενα "ΣΥΓΓΝΩΜΗ,εκανα λαθος" παρα να αραδιαζεις ενα σωρο υποψιες μπας και το σωσεις.ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΟΥΝ ΤΟΤΕ κι ας ειχες αδικο πριν στα γραφομενα σου...Προσωπικά δεν εχω με κανεναν εδω μεσα, αλλά δεν μου αρεσει να με αποκαλουν και ασχετο οταν ειδικα ΞΕΡΩ τι γραφω και δεν γραφω παπαρολογια! :_thumbsup:

Θα σου απαντησω ομως ενα-ενα διοτι αυτο θα επρεπε να ειχες κανει εξ'αρχης,να ρωτησεις παραπανω διευκρινισεις και να σου απαντησω:

Κώστα μου φαίνεται ότι τελευταία δεν δέχεσαι κουβέντα για ότι γράφεις ή ζωγραφιζεις,

και στο θεμα του lοgo πετας ενα ποστ-κατηγορώ και μετα "αδιαφορεις"

ειδικά όταν ο άλλος διαφωνεί μαζί σου,

διακρίνω μια υπεροψία στα γραπτά σου και δεν βλέπω τον λόγο.

Ειδα ομως οτι και στο ποστ με τα logo απαντησες μονος σου οτι "μπορει και να εχω δικιο"...Υπεροψια και μαλακιες τετοιες εμενα δεν θα επρεπε να μου λες οταν ειδικα εσυ γνωριζεις πολυ καλα οτι απο 17 Νοεμπρη 2005 που μπηκα εδω εως και σημερα για μενα ειναι ΣΗΜΑΙΑ το myBike.Όποτε όταν και για όποιον χρειαστηκε να μιλησω και να απαντησω και να βοηθησω.Χωρις καμμια μα καμμια υπεροψια ή ξιπασμο!!!

Γίνεται μία συζήτηση εδώ μέσα, γιατί απαγορεύεται να μιλήσει και ο ΑΣΧΕΤΟΣ σαν εμένα δλδ?

Πολλες φορες εχω ξαναδωσει την αποψη μου και μιλουσα με παιδια που δεν ειχαν γνωση σε ενα αντικειμενο ή θεμα.Ο ασχετος που λες εσυ,για μενα λεγεται καποιος που δεν γνωριζει αλλά θελει να μαθει.Παντα βοηθουσα και παντα θα βοηθαω.Οσο ξερω το μοιραστηκα και θα το μοιραζομαι.Αρα και ο πιο "ασχετος" για μενα ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια να τον μαθω πεντε πραγματα,ποτέ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ!

Αν θες να επιχειρηματολογήσεις κάνε το, αλλά η έκφρασή σου:

"Οταν λοιπον μιλαμε για σελα On-Off που θελει να λεγεται και Οff τοτε συγχωρεστε με αλλά εκει(στα χωματα)δεν ειναι καλυτερη μια σελα πολυθρονα αλλά η σελα με καλο αφρωδες και σχημα επιπεδο.Πολυ κοντα σε αυτο που τοποθετησαν οι της BMW και οχι της Triumph"

Ετσι ειναι...δεν εχω να ξαναπω τα ιδια...

με βρίσκει να διαφωνώ ...

Και πολυ καλα κανεις εφοσον ομως δεν προσβαλλεις ενα συνομιλητη σου.Αλλωστε-ψαξε σε γραπτα μου,το εχω ξαναπει-η διαφωνία ειναι ενας αριστος τροπος για ανταλλαγη αποψεων και γνωσης:_thumbsup:

α. αποκαλεις τη σελα του Triumph πολυθρόνα, λες και είναι κανα Varadero ή FJR. Δεν τόχω δει από κοντά βέβαια. εσύ που εκφέρεις γνώμη?

Ναι Παναγιωτη.Οχι μονο το ειδα απο κοντα αλλά καθισα και πανω της για 2 ωρες...Κι οταν λεω κατι δεν το πεταω βιαστα.Η σελα του triumph θυμιζει ΠΟΛΥ την "μικρη αδερφη της σελας στο R1200GS" (που επισης ειχα και δικαιουμαι να ξερω).

β. γραφεις "...η σελα με καλο αφρωδες και σχημα επιπεδο.Πολυ κοντα σε αυτο που τοποθετησαν οι της BMW"

δλδ το επίπεδο σχήμα ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ όταν οδηγας ορθιος και στριβεις με τα πόδια όπως λες?

Το επιπεδο και ΣΤΕΝΟ σχημα τής F800 σε σχεση με το "πολυθρονέ" και ΦΑΡΔΥ σχημα σελας στο XC800 βοηθα ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ ΟΡΘΙΟΣ στο να σχηματιζουν τα ποδια καλυτερη(πιο μικρη)περιεχομενη γωνια ωστε να εχεις καλυτερη αισθηση της μοτοσυκλετας και καλυτερο handling(κοντρολ)οταν χρειαζεται να οδηγησεις "με τα ποδια" πχ για αλλαγη κατευθυνσης σε βαρυ τεραιν οπου δεν θελεις να παιξεις με το τιμονι.Οταν η σελα ειναι μη επιπεδη και φαρδυτερη δεν σου δινει ελεγχο και αισθηση καλη για χωμα.Ειδικοτερα οταν φορας μποτα εξοπλισμο-ενδυση εντουραδικο,οπου μειωνουν-λογω ασφαλειας και "σκληροτητας"-την αισθηση σου,ακομα και η σελα παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο.

Επισης οταν δεν οδηγεις ορθιος,πραγμα που συμβαινει πολυ συχνα,οταν δεν οδηγεις σε αγωνα με χρονομετρο ή σε αντιστοιχους ρυθμους,το να καθεσαι σε επιπεδη σελα σε ευνοει-βοηθαει στο να καθεσαι πανω στη μοτοσυκλετα και οχι βυθισμενος "μεσα" σε αυτη.Παλι μιλαω για αισθηση και καλυτερη θεση οδηγησης για "χωμα".

γ. το "καλό αφρωδες" που λες το εχεις συγκρίνει με αυτο της triumph? στο ΜΟΤΟ γραφουν ότι το BMW εχει σκληρη σελα

Το ΜΟΤΟ μπορει να λεει οτι θελει.Μαγκια του.Ξερεις κι εσυ πώς τα λενε μερικες φορες τα περιοδικα ομως...

Περαν αυτου,εχω το F800 οπότε το αφρωδες προσωπικα με ικανοποιει.τα εγραφα στην τελευταια εκδρομη με τον Παπασουζα,δες τι ελεγα εκει...

Η αισθηση λοιπον καθισμενος πανω στη σελα της Triumph αλλά και του BMW μου δινει δικαιωμα να λεω οτι το BMW εχει καλο αφρωδες αλλά και το Triumph πολυ πιο ανετο!

ευχαριστώ για τα μειον στο ποστ, εγω σου εβαλα +1, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει κάτι στα παραπανω,

μάθε να ακους και κανεναν άσχετο ο οποίος όμως μπορεί να έχει κάποια λογική σε αυτά που γραφει.

Ευχαριστω.Θα εκανα το ιδιο αν ειχες αποφυγει εκφρασεις τυπου "οτι να'ναι" προσβαλλοντας οσα γραφω.

@edited: τωρα ειδα και το ποστ του ALX, συμφωνω αλλά τελικά πρεπει να αποφασιστει με ποια μετρα και σταθμα

θα συγκρινουμε τα δυο μοντελα, δλδ σε συνθηκες παω βολτα στο χωμα (που το κανω και με το TDM) ή σε συνθηκες

ανοιγω γκαζι και ντριφταρω (που ειναι το πιο λογικο)...

Εχουμε αποψη βλεποντας τις βίδες, το σχημα της σελας και τους λασπωτήρες

Προσωπικα τα συγκρινω για αυτο που βγηκαν στην παραγωγη.Ως μεσαια OnOff με ΕΜΦΑΣΗ στο Off.Μιλαω παντα για τα F800GS(το μεγαλο)και το XC800.Αλλωστε και οι εταιρειες τα παρουσιασαν ως διπλης χρησης.

Το τι ειναι για καθεναν το χωμα,εδω μαζι σου.Απο απλη βολτα εως εντουρο αλλαζουν ριζικα οι μοτοσυκλετες αυτες.Πόσο το'χεις,ποσο το λεει η καρδια σου και ποσο θα σου επιτρεψουν οι μοτοσυκλετες βασιζομενες στον εξοπλισμο-στησιμο-ελαστικα-λεπτομερειες τους!

Η αποψη μου δεν βγηκε ποτέ κοιτωντας εικονες ή τεστ στο ΜΟΤΟ.Λεω οσα λεω επειδη βγηκα στα βουνα και ειδα εκει τις μοτοσυκλετες.Ουτε συντακτης σε περιοδικο ειμαι ουτε ο μιστερ ξερολας.Σχηματιζω αποψη κατα την εμεπιρια μου και τα "θελω"μου και την παραθετω.Αυτο εκανα και πιο πανω αλλά μου την ειπες...

:_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν μου λες ρε φιλαρακι να ρωτησω κατι ασχετο.ο μπαρμπας στην αντιπροσωπεια της triumph στον πειραια πως σου συμπεριφερθηκε γιατι ειχα ενα θεματακι με την παρτη του παλιοτερα,αν θες απαντας δημοσια,αν δεν θες στειλε μου π.μ.

Εχω μιλησει μαζι του κατα διαστηματα 3-4 φορες και μου χει φερθει ΑΨΟΓΑ! Και οι 2 που ειναι στο μαγαζι εχουνε ενα θεματακι με τους κακουγκουρες, οπως εχει γνωστος εμπορος της απριλια στην αρχη της καλλιροης ειδικα οταν προκειται να δωσει μηχανακι για δοκιμη.

Οποιος πηγαινει στο καταστημα του πειραια θα πρεπει να ειναι σοβαρος κ να ξερει τι θελει για να εχει την αναλογη αντιμετωπιση.Για την δικη σου περιπτωση δεν ξερω τι ακριβως παιχτηκε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τωρα τα διατυπωσες καλύτερα τα επιχειρηματα προσθετοντας τη λεξη ΣΤΕΝΟ: "Το επιπεδο και ΣΤΕΝΟ σχημα τής F800"

το ότι είναι στενότερο ειναι προτερημα αλλά δεν μπορουσε να το συμπερανει καποιος απο το προηγουμενο ποστ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Λεω οσα λεω επειδη βγηκα στα βουνα και ειδα εκει τις μοτοσυκλετες.Ουτε συντακτης σε περιοδικο ειμαι ουτε ο μιστερ ξερολας.Σχηματιζω αποψη κατα την εμεπιρια μου και τα "θελω"μου και την παραθετω.Αυτο εκανα και πιο πανω αλλά μου την ειπες...

Απο που πηρες την Triumph που οδηγησες στα βουνα Μαθουσαλας? Απο Αργυροπουλο? Την δινει και για βολτες στο βουνο?

Τροποποιήθηκε από τον kazanakius

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο που πηρες την Triumph που οδηγησες στα βουνα Μαθουσαλας? Απο Αργυροπουλο? Την δινει και για βολτες στο βουνο?

Tι εγινε;Ξαφνικα μιλησες;Συνηθως δεν απηυθηνες το λογο.Δεν εχεις παρεξηγηθει πλεον ;Ή ρωτας στο ιδιο υφος;Kαχυποπτα;Μην πεταμε τετοιες σοφίες δεν το βλεπω ομορφο...........:uglystupid2:

Ή μαλλον ισως και δεν πρεπει καταλαβες τι γραφω παραπανω;Το διαβασες;;;;;;;;;;;;;;

Ποιος πηρε XC800 για βουνα;να μου το πεις κι εμενα να πω στο Θαναση να το παρω κι εγω.Tον Θαναση τον αφηνα να ρυθμιζει το GasGas μου,πριν σκεφτεις να παρεις καν το πρωτο Triumph που ειχες.Οπότε οχι τετοια...δεν πιανω το υφος σου.Αν εχεις δικιο δειξε μου που γραφω κατι τετοιο και θα χαρω να πω οτι εκανα λαθος kazanakie.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ λιγο καλυτερα οσα γραφονται αλλιως αφηστε τα σχόλια χωρις αυριο (οπως και τα "-" καποιοι αναιτιως)...:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

off topic... Ρε τι εχετε παθει εσεις οι πατρινοι σημερα ... αναδρομο ερμη εχετε???

...δεν πατε για ενα ομαδικο test ride μετα καφεδουμπας να τα "λυσετε" ολα???

....φιλικα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tι εγινε;Ξαφνικα μιλησες;Συνηθως δεν απηυθηνες το λογο.Δεν εχεις παρεξηγηθει πλεον ;Ή ρωτας στο ιδιο υφος;Kαχυποπτα;Μην πεταμε τετοιες σοφίες δεν το βλεπω ομορφο...........:uglystupid2:

Ή μαλλον ισως και δεν πρεπει καταλαβες τι γραφω παραπανω;Το διαβασες;;;;;;;;;;;;;;

Ποιος πηρε XC800 για βουνα;να μου το πεις κι εμενα να πω στο Θαναση να το παρω κι εγω.Tον Θαναση τον αφηνα να ρυθμιζει το GasGas μου,πριν σκεφτεις να παρεις καν το πρωτο Triumph που ειχες.Οπότε οχι τετοια...δεν πιανω το υφος σου.Αν εχεις δικιο δειξε μου που γραφω κατι τετοιο και θα χαρω να πω οτι εκανα λαθος kazanakie.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ λιγο καλυτερα οσα γραφονται αλλιως αφηστε τα σχόλια χωρις αυριο (οπως και τα "-" καποιοι αναιτιως)...:_thumbsup:

Δεν πρεπει να πηγαινεις και πολυ καλα εσυ...

Εγω απλα ρωτησα απο που το πηρες για να παω να το παρω και εγω. Απλη απορια... Αρπαζεσαι και με απλες αποριες πλεον?

Οσο για το ποτε το ειπες, το αναγραφει η παραθεση μου. Τα κομπλεξιλικια σου και τις υπεροψιες σου, αλλου...

Λεω οσα λεω επειδη βγηκα στα βουνα και ειδα εκει τις μοτοσυκλετες.

οριστε και η παραθεση μου ΞΑΝΑ. την θες παλι?

ΤΟΤΕ το ειπες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω απλα ρωτησα απο που το πηρες για να παω να το παρω και εγω. Απλη απορια... Αρπαζεσαι και απλες αποριες πλεον?

Οσο για το ποτε το ειπες, το αναγραφει η παραθεση μου. Τα κομπλεξιλικια σου και τις υπεροψιες σου, αλλου...

Οκ ελαβα απαντηση στο γνωστο υφακι σου.Τελος απο εμενα.Ασχολιαστο.Καλα ειμαι εγω :)

Χαρηκα που τα ειπαμε:drunk:

οριστε και η παραθεση μου ΞΑΝΑ. την θες παλι?

ΤΟΤΕ το ειπες

Και δεν βλεπω πουθενα για XC800.Αν αυτο καταλαβες εισαι σε αλλο Τοπικ:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οκ ελαβα απαντηση στο γνωστο υφακι σου.Τελος απο εμενα.Ασχολιαστο.Καλα ειμαι εγω :)

Χαρηκα που τα ειπαμε:drunk:

εξαπολυεις επιθεσεις στα καλα καθουμενα, και δεν απαντας και στις ερωτησεις που σου κανουν.

Γεια μας.

Και ξανα-ρωταω. Ποτε το οδηγησες το Τriumph στο βουνο? Απλη ερωτηση ειναι. Μην αρπαχτεις παλι.

Και δεν βλεπω πουθενα για XC800.Αν αυτο καταλαβες εισαι σε αλλο Τοπικ:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εξαπολυεις επιθεσεις στα καλα καθουμενα, και δεν απαντας και στις ερωτησεις που σου κανουν.

Γεια μας.

Και ξανα-ρωταω. Ποτε το οδηγησες το Τriumph στο βουνο? Απλη ερωτηση ειναι. Μην αρπαχτεις παλι.

Οτα οι ερωτησεις ειναι απο εσενα που παρεξηγηθηκες καποτε για μαλακιες,ξεκοψες παντελως και ΞΑΦΝΙΚΑ ρωτας καλοπροαιρετα,τοτε μου επιτρεπεις να εχω μια επιφυλαξη για την ευθυτητα.

Αν παλι δεν καταλαβες τι εγραφα και ρωτησες μπεσα,να σου ξαναπαντησω οτι το XC στα βουνα μεχρι τωρα δεν ξερω αν το πηρε καποιος Πατρινος...ουτε καν ο ιδιος ο Θανασης. Αν με καταλαβες καλως.Αν οχι και για να μην παρασκοτιζουμε τ'αρχιδι@ ανευ λογου σε ολους,ελα στον καφε της Παρασκευης να τα πουμε.Κερναω καφεδακι και δεν μου αρεσουνε οι τζαμπα παρεξηγησεις...κι αυτο επειδη παω καλα και οχι για οσα νομιζεις :_thumbsup:

ΠΜ υπαρχουν οτι θελεις πες μου.Ειλικρινα δεν μου αρεσει οτι γινεται :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτα οι ερωτησεις ειναι απο εσενα που παρεξηγηθηκες καποτε για μαλακιες,ξεκοψες παντελως και ΞΑΦΝΙΚΑ ρωτας καλοπροαιρετα,τοτε μου επιτρεπεις να εχω μια επιφυλαξη για την ευθυτητα.

Αν παλι δεν καταλαβες τι εγραφα και ρωτησες μπεσα,να σου ξαναπαντησω οτι το XC στα βουνα μεχρι τωρα δεν ξερω αν το πηρε καποιος Πατρινος...ουτε καν ο ιδιος ο Θανασης. Αν με καταλαβες καλως.Αν οχι και για να μην παρασκοτιζουμε τ'αρχιδι@ ανευ λογου σε ολους,ελα στον καφε της Παρασκευης να τα πουμε.Κερναω καφεδακι και δεν μου αρεσουνε οι τζαμπα παρεξηγησεις...κι αυτο επειδη παω καλα και οχι για οσα νομιζεις :_thumbsup:

ΠΜ υπαρχουν οτι θελεις πες μου.Ειλικρινα δεν μου αρεσει οτι γινεται :thumbsdown:

Τοσο καιρο, δεν αναλωνομαι στο να κραταω κακιες. Εγω απλα αδιαφορω.

Σου εκανα μια ερωτηση οπως θα εκανα σε οποιοδηποτε μελος εδω μεσα. Εσυ απαντησες ομως με κακια και επιθεση. Αυτο δειχνει πολλα.

Θα συνεχισω να αδιαφορω

Αλλη μια φορα offtopic ειμαστε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι τα συγκρινουμε ενα επιπεδο πάνω απο το παω χώμα στα όρια των ικανοτήτων του TDM και ενα επίπεδο κάτω απο τα όρια ικανοτήτων του KTM EXC δηλαδή χαλαρή εντουράδα εκει ο τιγρης κατα την αποψή μου χάνει απο το F80

Άρα διαφωνείς με αυτά που λένε στο ΜΟΤΟ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τον αντιπροσωπο

ΟΚ. Γενικά έχω καλή εικόνα για τον αντιπρόσωπο (από εκεί πήρα το 1050) αλλά όχι για τον μηχανικό.

Εσύ τι θέμα είχες με αυτόν;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο μοτο ειναι ξεκαθαροι το βμβ ειναι πιο ευκολο στο χωμα ο τιγρης θελει ικανα χερια

Νομιζω οτι λεμε λενε οι ανθρωποι αλλα με πλαγιο τροπο , δεν βλεπω να διαφωνω καπου,

Στην αρχη και εγω σκεφτηκα οτι τα αρπαξαν μετα ομως που διαβασα πιο προσεχτικα το αρθρο συμφωνησα στα περισοτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και μιλάνε εδώ μέσα μόνο οι PRO θα μιλήσω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωω.................χεχεχε

Λοιπόν. Δεν υπάρχει περίπτωση να κρίνω μηχανάκια. Θα κρίνω οδηγούς.

Ε, όποιος νομίζει πως θα δει τρελή διαφορά επειδή κάποιος υποστηρίζει έαν μηχανάκι, ( μπορεί να τόχει αγοράσει, μπορεί να τόχει κάνει τεστ, μπορεί ΄λετσι να θέλει να γράφει) είναι "αλλού". Βέβαια πολλοί είναι αλλού (εγώ χειρότερος απόλους αλλά δεν βγήκα να πω πως το βαραντέρο τα σκίζει όλα - τουλ. ακόμη), αλλά δεν είναι ζητούμενο. Ποιός απο αυτούς που υποστηρίζουν την μπέμπα της έχουν πιεί το αίμα (μιας και μερικών γνωρίζω αρκιβώς τις οδηγικές ικανότητές τους) και πόσοιι από αυτούς που ΘΑ πάρουν ταιγκερ θα κάνουν το ίδιο. ΚΑι μάλιστα μπορούν να καταλαβαίνουν την διαφορά, 0,45 άλογα 0,1 ροπή 2 εκατοστά στο υψούτε ΟΠΑ ρε PRO!!!!!!! Γέμισε η Ελλάδα πρωταθλητές γμτ. Τόσο ταλέντο χαμένο, κρίμα..... KOYLARETE KAI LIGO RE PRO!

Και σε άλλα με υγεία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ειμαστε PRO!!! οπως λες δεν θα ειχε αξια η γνωμη μας

,εδω μιλαμε σαν απλοι δικυκλιστες με μεγαλη δοση απειριας για αυτο και εχει αξια η γνωμη μας πορθο

αντιπροσωπευουμε τον μεσο οδηγο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ειμαστε PRO!!! οπως λες δεν θα ειχε αξια η γνωμη μας

,εδω μιλαμε σαν απλοι δικυκλιστες με μεγαλη δοση απειριας για αυτο και εχει αξια η γνωμη μας πορθο

αντιπροσωπευουμε τον μεσο οδηγο

Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως αυτή τη "μεγάλη δόση απειρίας" να μην την παραδέχεται κανείς από τους PRO. Οπότε, ή μάλλον μέχρι να γίνει αυτό, θα κοιτώ με σκεπτικισμό το θέμα......... (και θα γράφω και κανένα σχολιάκι που και που)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω μιλησει μαζι του κατα διαστηματα 3-4 φορες και μου χει φερθει ΑΨΟΓΑ! Και οι 2 που ειναι στο μαγαζι εχουνε ενα θεματακι με τους κακουγκουρες, οπως εχει γνωστος εμπορος της απριλια στην αρχη της καλλιροης ειδικα οταν προκειται να δωσει μηχανακι για δοκιμη.

Οποιος πηγαινει στο καταστημα του πειραια θα πρεπει να ειναι σοβαρος κ να ξερει τι θελει για να εχει την αναλογη αντιμετωπιση.Για την δικη σου περιπτωση δεν ξερω τι ακριβως παιχτηκε.

καλα το πας αλλα θα σου πω εγω τι εγινε αν και δεν το πολυθελω γιατι ηδη το θεμα εχει γινει βιετναμ και τελειως off topic.η δουλεια του εν λογω κυριου δεν ειναι να κοβει φατσες και να κρινει ποιος ειναι καγκουρας και ποιος οχι εκτος αν το`χει διπλο και δουλευει και σαν υποδοχη σε κανα κλαμπακι τα βραδια.εχει ενα μηχανακι που το διαθετει για τεστ-ραιντ οκ μεχρι εδω.σκαει ενας ενδιαφερομενος στην προκειμενη περιπτωση εγω και του λεει ενδιαφερομαι να κανω τον τιγρη τεστ-ραιντ,ωραια μου λεει διπλωμα και τι εχεις να αφησεις εδω για να παρεις το μηχανακι βολτα :yeahright: περιεργο ε???εχω ενα παπι του λεω,α!!!οχι μου λεει το παπι δεν κανει πρεπει να ειναι μηχανη και μεγαλης αξιας για να μπορεσω να σου δωσω τον τιγρη.τρωω ταβανια σκεφτομαι τι μου λεει αυτος εδω ρε.του απανταω εχω και ενα ktm 450 αυτο σου κανει???οχι μου απανταει.φευγω απο το μαγαζι και παω νεα φιλαδελφεια που ειχα ραντεβου να κανω τεστ-ραιντ και το kawasaki versys οταν το συζητησα με τα παιδια στην αντιπροσωπεια της kawasaki ξερεις ποια ηταν η αντιδραση τους,γελαγανε.και ρωταω εγω τωρα ποιος ειναι ο καγκουρας απο τους δυο μας και ποιος εχασε,εγω μπορει να μην αγορασα τον τιγρη αλλα και να θελω να παρω καποια στιγμη triumph σιγουρα δεν θα παω σ`αυτον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσες φορες εχω κανει τεστ σε διαφορες μαρκες ποτε δεν μου ειπαν να αφησω κατι, εκτος απο την ταυτοτητα μου. Αυτο που σου ειπε ηταν σαχλαμαρα και ειμαι σιγουρος πριν ακομη μιλησεις σε ειχε παρει στραβα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα