spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Καλησπερα παιδακια...Θα ηθελα να μαθω ποσο κανουν ακτινες για motard στεφανια?Συγκεκριμενα για το πισω στεφανι, ειναι απο Ηonda XR650 Dal'ara και ειναι περασμενο σε Yamaha XT500E(μαλλον) κεντρο και εχει σπασει μια ακτινα.Θα χρειαστει να αλλαξω και τις υπολοιπες μηπως και στραβωσαν ή απλα αντικαθιστω τη σπασμενη?Μια τιμουλα?ΕΕΕ φανταστικοι MyBikers?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Καλησπερα παιδακια...Θα ηθελα να μαθω ποσο κανουν ακτινες για motard στεφανια?Συγκεκριμενα για το πισω στεφανι, ειναι απο Ηonda XR650 Dal'ara και ειναι περασμενο σε Yamaha XT500E(μαλλον) κεντρο και εχει σπασει μια ακτινα.Θα χρειαστει να αλλαξω και τις υπολοιπες μηπως και στραβωσαν ή απλα αντικαθιστω τη σπασμενη?Μια τιμουλα?ΕΕΕ φανταστικοι MyBikers?? για μια και μονο ακτινα και αφου γινει ενας ελεγχος και στις υπολοιπες δεν θα μπεις στην διαδικασια να αλαξεις και τις 36 προαιρετικα και ΑΝ χρειαζεται ισως αυτος που θα στην περασει να σου κανει μια ακτινολογηση και να σφιξει (κατοπιν εμπειριας) τις χαλαρες ακτινες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Μπααα ούτε για πλάκα μην αλλάξεις ολόκληρο στεφάνι.Εκτός και αν έχεις λεφτά :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 Περιμενε.Μην βιαστεις.Θα ερθω απο τη δουλεια σου αυριο-μεθαυριο να δουμε τι θα γινει. Ισως εχω στην αποθηκη στο χωριο μου καμια.Αλλιως θα σε παω εγω εκει που ξερω να τη βγαλεις φθηνοδουλεια.Αν βιαστεις εσυ θα χασεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Μπααα ούτε για πλάκα μην αλλάξεις ολόκληρο στεφάνι.Εκτός και αν έχεις λεφτά :P Δεν καταλαβες καλα nestro.Οχι να αλλαξω ολοκληρο στεφανι αλλα ολοκληρο το σετ ακτινες ρωτησα Περιμενε.Μην βιαστεις.Θα ερθω απο τη δουλεια σου αυριο-μεθαυριο να δουμε τι θα γινει. Ισως εχω στην αποθηκη στο χωριο μου καμια.Αλλιως θα σε παω εγω εκει που ξερω να τη βγαλεις φθηνοδουλεια.Αν βιαστεις εσυ θα χασεις Καφροπαιδο να ξες οι ωρες που δουλευω: Πεμπτη 8-1, Παρασκευη 6-11 και Σαββατο για τελειωμα της βδομαδας 8-1.Περνα για κανα τσιγαρο να πουμε και καμια μαλακιουλα να δεις και τον ασθενη(αμα τον εχω στο μαγαζι γιατι με αυτον τον κωλοκαιρο συνεχεια σπιτι ειναι :ranting3: ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Δεν καταλαβες καλα nestro.Οχι να αλλαξω ολοκληρο στεφανι αλλα ολοκληρο το σετ ακτινες ρωτησα Καφροπαιδο να ξες οι ωρες που δουλευω: Πεμπτη 8-1, Παρασκευη 6-11 και Σαββατο για τελειωμα της βδομαδας 8-1.Περνα για κανα τσιγαρο να πουμε και καμια μαλακιουλα να δεις και τον ασθενη(αμα τον εχω στο μαγαζι γιατι με αυτον τον κωλοκαιρο συνεχεια σπιτι ειναι :ranting3: ) OK.Αυριο απογευμα θα ερθω απο εσενα.Ευκολοδουλειες ειναι αυτα μωρε,μην μασας. Θα κανω ενα τηλ στο χωριο μου να δω τι εχω στην αποθηκη,αλλιως θα λυσω την ροδα κ θα τη παρω για καποιες ωρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Μη μασας ρε.Και να μη βρεις τιποτα στην αποθηκη παμε στον δικο σου κερναω φραπεδια(σπαστο απο περιπτερο γιατι ειμαι και τσιπης,το πολυ πολυ να σε δανεισω και λιγο απο το νερακι αξιας 0,50ευρω για να ανακατωσεις το φραπε γιατι ειμαι και πολυ απλας ),στριφτο και οσο μας παρει.Αλλα πρωινα Γιωργη γιατι μεσημερι σχολειο βραδυ δουλεια .Και στην τελικη αμα δεν βολεψει με λες που ειναι περναω απο κει και ολα κομπλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Μη μασας ρε.Και να μη βρεις τιποτα στην αποθηκη παμε στον δικο σου κερναω φραπεδια(σπαστο απο περιπτερο γιατι ειμαι και τσιπης,το πολυ πολυ να σε δανεισω και λιγο απο το νερακι αξιας 0,50ευρω για να ανακατωσεις το φραπε γιατι ειμαι και πολυ απλας ),στριφτο και οσο μας παρει.Αλλα πρωινα Γιωργη γιατι μεσημερι σχολειο βραδυ δουλεια .Και στην τελικη αμα δεν βολεψει με λες που ειναι περναω απο κει και ολα κομπλε. Θα ερθω αυριο κ θα τα πουμε απο κοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Μη μασας ρε.Και να μη βρεις τιποτα στην αποθηκη παμε στον δικο σου κερναω φραπεδια(σπαστο απο περιπτερο γιατι ειμαι και τσιπης,το πολυ πολυ να σε δανεισω και λιγο απο το νερακι αξιας 0,50ευρω για να ανακατωσεις το φραπε γιατι ειμαι και πολυ απλας ),στριφτο και οσο μας παρει.Αλλα πρωινα Γιωργη γιατι μεσημερι σχολειο βραδυ δουλεια .Και στην τελικη αμα δεν βολεψει με λες που ειναι περναω απο κει και ολα κομπλε. ειδες βρηκες τον δασκαλο σου,αρε κατεμα με τηι αποθηκες σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 ειδες βρηκες τον δασκαλο σου,αρε κατεμα με τηι αποθηκες σου... Ενα αποθηκακι εχουμε μωρε... Μην μιλας πολυ γιατι ακουει η ΔΟΥ Τουμπας κ με βλεπω να μου στελνει το 4ο ραβασακι σε μισο χρονο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Δεν καταλαβες καλα nestro.Οχι να αλλαξω ολοκληρο στεφανι αλλα ολοκληρο το σετ ακτινες ρωτησα Καλά κατάλαβα απλώς έγραψα από βιασύνη..το στεφάνι :P Αλλά εντάξει αφού θα σε φτιάξει "κάποιος"..τίποτα και για εμένα παίζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Καλά κατάλαβα απλώς έγραψα από βιασύνη..το στεφάνι :P Αλλά εντάξει αφού θα σε φτιάξει "κάποιος"..τίποτα και για εμένα παίζει? Kανε ενα 50ευρω κ για μενα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spinas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 ΚαΤεΜας ειπε θα περασει χθες απο δουλεια μου και με εγραψε στα κακαλα του.Οβερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες