okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 Αν θέλετε, για να πιάσουμε (ίσως) καλύτερη τιμή, να το δώσουμε όλο σαν μια παραγγελία και απλά να φύγουν όσα είναι για Σαλόνικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafetzo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 1) okourkoulos 2) μοτοαγαπούλης (μεσαίο μέγεθος) 3) patapios (μεσαιο μεγεθος) 4) Manalishi (Μεσαίο μέγεθος, γιατί στα άλλα είμαι XL....) 5) ΥΑΜΑΗΑΚΙΑΣ (μεσαιο μεγεθος) 6) kafetzo (μεσαίο μέγεθος) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αν θέλετε, για να πιάσουμε (ίσως) καλύτερη τιμή, να το δώσουμε όλο σαν μια παραγγελία και απλά να φύγουν όσα είναι για Σαλόνικα! τωρα εμενα αυτο μου μυριζει μπερδεμα... ... τελοσπαντων αν η εκπτωση του τυπου ειναι καλη κ οχι 2 - 3 ευρω τοτε αξιζει αλλιως ...ας δουμε ποσοι μαζευομαστε κ βλεπουμε Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2011 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Επειδή την επόμενη βδομάδα θα λείπω από Αθήνα για δουλειές, θα παραγγείλουμε από 24/1. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) να κανω μια ερωτηση.... σκεφτηκε κανεις σας αντι να παιρνετε κ μπετονακι κ φιλτρο διυλισης τζινας να παρετε μονο το φιλτρο κ να πηγαινετε με αυτο στο πρατηριο κ να σας φουλαρει ατακα κ επιτοπου?ετσι θα βλεπετε κ εσεις κ ο πρατηριουχος τι συμβαινει κ θα ξερει μετα τι μπορειτε να του κανετε οσον αφορα δυσφημιση κτλ? ετσι μια ιδεα λεω..... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2011 από τον kyko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) να κανω μια ερωτηση.... σκεφτηκε κανεις σας αντι να παιρνετε κ μπετονακι κ φιλτρο διυλισης τζινας να παρετε μονο το φιλτρο κ να πηγαινετε με αυτο στο πρατηριο κ να σας φουλαρει ατακα κ επιτοπου?ετσι θα βλεπετε κ εσεις κ ο πρατηριουχος τι συμβαινει κ θα ξερει μετα τι μπορειτε να του κανετε οσον αφορα δυσφημιση κτλ? ετσι μια ιδεα λεω..... στην σελιδα τους γραφει αυτο παντως.... Other Safety Information Do not fill from a gas pump into portable fuel containers using Mr. Funnel. τωρα αν μεσα σαυτο εννοει κ το ρεζερβουαρ δεν ξερω. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2011 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Αυτό μου φαίνεται σαν disclaimer, δηλ βάλε βενζίνη στο μπιτονάκι σου και μετά τράβα χρησιμοποίησε το φίλτρο, ώστε άμα γίνει καμια μαλακία να έχεις ήδη απομακρυνθεί απο το ταμείο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πολυ πιθανο... για να καλυψουν κ τους κωλους τους Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2011 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Enduras1 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Καλημερα παιδια! Η Marinal ειναι διπλα μου στον Πειραια οποτε αν αποφασισουμε μπορω να τα παρω εγω! Σιγουρα θελω και εγω ενα! Επισης αν το αποφασισετε γρηγορα μπορει και να τα παρω σημερα και να τα φερω στην μπυρο-paintobalοσυναντηση!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Καλημερα παιδια! Η Marinal ειναι διπλα μου στον Πειραια οποτε αν αποφασισουμε μπορω να τα παρω εγω! Σιγουρα θελω και εγω ενα! Επισης αν το αποφασισετε γρηγορα μπορει και να τα παρω σημερα και να τα φερω στην μπυρο-paintobalοσυναντηση!!! Εχεις πμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Η Marinal ειναι διπλα μου στον Πειραια οποτε αν αποφασισουμε μπορω να τα παρω εγω! Βασικα τη καλημερα μου!!! Πηγα στη Marinal Τεταρτη μεσημερι για να δω τι παιζει... Ρωτησα για το μεσαιο μεγεθος,(το οποιο κανει και για αμαξι),21 γιουρια(μια χαρα). Μονο που αυτοι εκει δν εχουν stock,τα κανουν παραγελλια απο αλλου,γυρο στη 1 το πολυ 2 μερες κανει.... Για να το στειλει σε μενα (Αμφιαλη City)που ειναι ουτε τεταρτο απο το μαγαζι,με courrier +7 γιουρια Οποτε τελος του μηνα παω να το παρω ο ιδιος.... Υ.Γ. Το μαγαζι βρισκεται στη οδο Δερβενακιων 19(για οποιον ενδιαφερει και μενει γυρο περιοχες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Καλημερα παιδια! Η Marinal ειναι διπλα μου στον Πειραια οποτε αν αποφασισουμε μπορω να τα παρω εγω! Σιγουρα θελω και εγω ενα! Επισης αν το αποφασισετε γρηγορα μπορει και να τα παρω σημερα και να τα φερω στην μπυρο-paintobalοσυναντηση!!! ΟΚ! Θέλω τρια, αν μπορείς! Αλλιώς, 1, 2, όσα μπορείς! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2011 από τον okourkoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδιά να κανονίσουμε να πάρουμε ομαδικά δεν είπαμε? Αν πάει ο καθένας και πάρει για τον εαυτό του τι συζητάμε? κάναμε 2 λίστες, μια για Θεσσαλονίκη και μια για Αθήνα! Παρακαλώ να μειωθούν όσο γίνεται τα spam για να βγάλουμε μια άκρη! (Δε λέω να κοπούν γιατί δεν πρόκειται ) -->Αθήνα<-- 1) okourkoulos (3 τεμάχια) 2) Kostas-MotoLover (μεσαίο μέγεθος) 3) patapios (μεσαίο μέγεθος) 4) Manalishi (μεσαίο μέγεθος) 5) ΥΑΜΑΗΑΚΙΑΣ (μεσαίο μέγεθος) -->Θεσσαλονίκη<-- 1) Spad (μικρό μέγεθος) Αντιγράφετε τη λίστα και βάζετε το ονοματάκι σας οι ενδιαφερόμενοι! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2011 από τον spad Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 ΟΚ! Θέλω τρια, αν μπορείς! Αλλιώς, 1, 2, όσα μπορείς! Κοίτα τί παθαίνει ένας ΚΤΜάκιας που πήρε μηχανή με 2 ντεπόζιτα. I Love you Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ferraristis 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Ρε παιδιά να κανονίσουμε να πάρουμε ομαδικά δεν είπαμε? Αν πάει ο καθένας και πάρει για τον εαυτό του τι συζητάμε? κάναμε 2 λίστες, μια για Θεσσαλονίκη και μια για Αθήνα! Παρακαλώ να μειωθούν όσο γίνεται τα spam για να βγάλουμε μια άκρη! (Δε λέω να κοπούν γιατί δεν πρόκειται ) -->Αθήνα<-- 1) okourkoulos (3 τεμάχια) 2) Kostas-MotoLover (μεσαίο μέγεθος) 3) patapios (μεσαίο μέγεθος) 4) Manalishi (μεσαίο μέγεθος) 5) ΥΑΜΑΗΑΚΙΑΣ (μεσαίο μέγεθος) -->Θεσσαλονίκη<-- 1) Spad (μικρό μέγεθος) 2) Ferraristis (μεσαίο μέγεθος) Αντιγράφετε τη λίστα και βάζετε το ονοματάκι σας οι ενδιαφερόμενοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafetzo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Φίλε spad σου έκανα κάτι και με πέταξες έτσι απλά από τη λίστα??? Τόσο πολύ μας μισείτε τους Αθηναίους???? -->Αθήνα<-- 1) okourkoulos (3 τεμάχια) 2) Kostas-MotoLover (μεσαίο μέγεθος) 3) patapios (μεσαίο μέγεθος) 4) Manalishi (μεσαίο μέγεθος) 5) ΥΑΜΑΗΑΚΙΑΣ (μεσαίο μέγεθος) 6) kafetzo (μεσαίο μέγεθος) -->Θεσσαλονίκη<-- 1) Spad (μικρό μέγεθος) 2) Ferraristis (μεσαίο μέγεθος) Συνεχίστε όσοι επιθυμείτε με τα ονόματά σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) -->Αθήνα<-- 1) okourkoulos (3 τεμάχια) 2) Kostas-MotoLover (μεσαίο μέγεθος) 3) patapios (μεσαίο μέγεθος) 4) Manalishi (μεσαίο μέγεθος) 5) ΥΑΜΑΗΑΚΙΑΣ (μεσαίο μέγεθος) 6) kafetzo (μεσαίο μέγεθος) -->Θεσσαλονίκη<-- 1) Spad (μικρό μέγεθος) 2) Ferraristis (μεσαίο μέγεθος) 3) οινοχόος (μεσαίο μέγεθος) Συνεχίστε όσοι επιθυμείτε με τα ονόματά σας... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2011 από τον οινοχόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 Φίλε spad σου έκανα κάτι και με πέταξες έτσι απλά από τη λίστα??? Τόσο πολύ μας μισείτε τους Αθηναίους???? Χμμμμ... Για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις.... Μου έκανες κάτι??? Ειλικρινά λάθος! Δεν ξέρω πως έγινε! Αλήθεια! Και αν δεν ήθελα να γεμίσουμε spam θα ξαναέκανα copy-paste να δεις που πάλι θα γινόταν χωρίς να φταίω εγώ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Τελικά μ'αυτό τι έγινε? το προχωράμε? Έμαθα πως πήγε κάποιος και πήρε. ρε Patapios!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Τελικά μ'αυτό τι έγινε? το προχωράμε? Έμαθα πως πήγε κάποιος και πήρε. ρε Patapios!!!! σσστττ... κοιτα να σου πω την αληθεια εγω δεν θα προλαβαινα να παω... για ομαδικη δεν βλεπω κ τοσο φως ... βρεθηκε κ ενα καλο παιδι να με εξυπηρετησει... κ ναι το χωνι ειναι στα χερια μου. sorry ε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spad 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 αυτό το καλό παιδί δε μπορούσε να πάρει για όλους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Δευτέρα θα γίνει η επικοινωνία με το κατάστημα από εμένα. Όσοι πιστοί προσέλθετε. σσστττ... κοιτα να σου πω την αληθεια εγω δεν θα προλαβαινα να παω... για ομαδικη δεν βλεπω κ τοσο φως ... βρεθηκε κ ενα καλο παιδι να με εξυπηρετησει... κ ναι το χωνι ειναι στα χερια μου. sorry ε Τώρα που την έκανες τη μαλακία...πες τουλάχιστον εντυπώσεις και πληροφορίες για το προϊόν ή το κατάστημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 -->Αθήνα<-- 1) okourkoulos (3 τεμάχια) 2) Kostas-MotoLover (μεσαίο μέγεθος) 3) Terathlios(μεσαίο μέγεθος) 4) Manalishi (μεσαίο μέγεθος) 5) ΥΑΜΑΗΑΚΙΑΣ (μεσαίο μέγεθος) 6) kafetzo (μεσαίο μέγεθος) -->Θεσσαλονίκη<-- 1) Spad (μικρό μέγεθος) 2) Ferraristis (μεσαίο μέγεθος) 3) οινοχόος (μεσαίο μέγεθος) Πήρα τη θέση του Ταπ Ταπ αφού έχει πάρει αυτός. Συνεχίστε όσοι επιθυμείτε με τα ονόματά σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 πες τουλάχιστον εντυπώσεις και πληροφορίες για το προϊόν Το νερο παντως το κραταει.. τσεκαρισμενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Enduras1 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Χαχαχαχα!!! Εγω το εγραψα και εδω. Οποιος ηθελε του επαιρνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες