thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Εγω αν κοιταξεις τα post μου δεν ειπα τιποτα για τον Κολοκοτρωνη.......... Δεν εχω τιποτα αλλο να σου απαντησω.... Ελπιζω μονο να μην μετανιωσετε οταν θα τους δειτε να μπαινουν στα σπιτια σας.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Καλα pilgrim μιλαμε τρελος συγχρονισμος.τωρα θα ανεβαζα στιχους απ'το εν λογω κομματι! Σύνορα σίδερα κάγκελα και φράχτες Ιερά και ευλογημένα από τον δικό σας τον θεό Μα ο δικός μου θεός είναι ένα απένταρο ρεμάλι Που εσείς μου τον σταυρώσατε σε αγκυλωτό σταυρό Τούτη την πατρίδα που θα έρθω να υπηρετήσω Την φράξατε με σύνορα σαν να ήταν φυλακή Κάψατε τα δάση τα βουνά και τα λαγκάδια Και θέλετε να κάψετε και μένανε μαζί Ζούμε σε ένα θρίλερ με σκυλιά που κομματιάζουν Τα λείψανα που απόμειναν από το ένδοξό μας χτες Ήρθαν και οι τουρίστες για να κατασπαράξουν Αυτά που δεν προλάβανε οι πολυεθνικές Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Καλα pilgrim μιλαμε τρελος συγχρονισμος.τωρα θα ανεβαζα στιχους απ'το εν λογω κομματι! Σύνορα σίδερα κάγκελα και φράχτες Ιερά και ευλογημένα από τον δικό σας τον θεό Μα ο δικός μου θεός είναι ένα απένταρο ρεμάλι Που εσείς μου τον σταυρώσατε σε αγκυλωτό σταυρό Τούτη την πατρίδα που θα έρθω να υπηρετήσω Την φράξατε με σύνορα σαν να ήταν φυλακή Κάψατε τα δάση τα βουνά και τα λαγκάδια Και θέλετε να κάψετε και μένανε μαζί Ζούμε σε ένα θρίλερ με σκυλιά που κομματιάζουν Τα λείψανα που απόμειναν από το ένδοξό μας χτες Ήρθαν και οι τουρίστες για να κατασπαράξουν Αυτά που δεν προλάβανε οι πολυεθνικές χεχε και ένα άλλο θέλω να αφιερώσω απο μιά μορφή της δεκαετίας τους... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Θα κανω μια τελευταια ερωτηση και δεν ξαναγραφω τιποτα στο συγκεκριμενο θεμα Θελετε και αλλοι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μεταναστες να ερθουν στην Ελλαδα ? Α και μην ξεχασω το 80% του κοσμου θελει να φυγουν οι παρανομοι μεταναστες απο την Ελλαδα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον thanasis1983 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Θα κανω μια τελευταια ερωτηση και δεν ξαναγραφω τιποτα στο συγκεκριμενο θεμα Θελετε και αλλοι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μεταναστες να ερθουν στην Ελλαδα ? Μου τι σπάει να απαντάω με ερωτήσεις αλλά αν έρθουν νόμιμοι δεν θα έχεις πρόβλημα?] Εγώ δεν θέλω τίποτα....το μονο που θέλω είναι ανθρώπινη συμβίωση με ΟΛΟΥΣ ....αυτά. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Θελω να φυγουν απ'την ελλαδα (και απο παντου ) ολοι οι φασιστες-οπισθοδρομικοι-εργατοπατερες-πολιτικαντιδες-χρηματολαγνοι.Αυτοι ειναι οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. Το ξέρουμε, το μάθαμε, δεν έχουμε πατρίδα Τους καθοδηγητάδες της κρεμά η εργατιά Η επανάστασή μας θα γίνει, θα γίνει Το μεγάλο άλμα για τη λευτεριά. Τα ντουφέκια μας τα θέμε, τα θέμε Για τα στήθεια τα, τα στήθεια τα δικά σας Κι οι λαοί αδέ-λαοί αδερφωμένοι Θα σας στήσουνε, σας στήσουνε στον τοίχο. Αυτοίνοι που χωρίσανε το βιος τους σε πατρίδα Σε σύνορα μας μάντρωσαν σαν ζώα σε κλουβιά Σε κάθε μας εξέγερση απάντησαν με βία 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Για να ξεβρωμιση ο τοπος απο τα φασιστοειδη 20χρονα πρεπει να ψοφολογησουν οι γαλουχημενοι πατεραδες τους που γαλουχηθηκαν στον εθνικισμο απο τον αναπηρο παπου,ηρωα του αλβανικου επους ,που αφου καθαρισε την Πινδο απο τις ορδες των Ιταλων ,καυλωμενος οπως ηταν απο το μπαρουτι ,αρχισε να πολεμαει τους συμπολεμιστες του ,γιατι οι Εγγλεζοι συμμαχοι του του ειπαν οτι ειναι μυστικοι πρακτορες των μπολσεβικων και θα ερθουν οι Ρωσοι να τους κλεψουν την γαλανολευκη και να κοτσαρουν τπτ σφυροδρεπανα στην Ακροπολη.Φρικαρισε ο παπους (..ενω πιο πολυ φρικαρισε ο παπας της ενοριας που ειχε ακουσει κατι για ξυρισματα που κανανε οι μπολσεβικοι στους Ρωσους τραγους συναδελφους των εδω τραγων και ετσι βαλθηκε να ζοχαδιαζει τον παπαρα και αμορφωτο παπου και να τον κανει να ακουει κουμουνι και να γινεται μπαλονι)και ετσι ξεκινησε ο εμφυλιος..Με τον εμφυλιο ελαμψε το αρχαιο Ελληνικο πνευμα και για να αρχισει η ανανηψη απο το κομουνιστικο μυασμα , ανοιξανε οι τουριστικες εκδρομες προς τα γνωστα καταπρασινα θερετρα των γνωστων νησιων -Μακροννησου-Γυαρου-Αγιου Στρατη-Λερου-κτλ.προγονικων της Μυκονου τοπων.Εκει οι αχρειοι κομουνιστες τρωγοπιναν τζαμπα κανωντας διακοπες διαρκειας με τα λεφτα του Ελληνικου κρατους ,συμβαλωντας στην αυξηση του δανεισμου και Εθνικου χρεους προς τις ξενες δυναμειςΕτσι ο λογος που γεμισαμε τυφλα φασισταρια ειναι κληρονομικος ,επειδη καποιος εγγλεζος φλουφλης ειπε καποτε σε ενα μπαστουνοβλαχο αγραμματο εθνικιστη παπου οτι κυνδηνευει η κατσικα του απο τους πειναλεους μπολσεβικους.Μεχρι σημερα αυτη η π@τανα η κατσικα εχει καταφαγωθει απο οιονδηποτε αλλο λαμογιο εκτος του κομουνιστη ...αλλα που να το καταλαβει ο παπαρας ο παπους.Γιατι παπαρας ο παπους,παπαρας ο γιος του ,παπαρας και ο εγγονος.Αντε να βγαλεις ακρη απο παπαροσογο. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Το ξερα οτι δεν προκειται να απαντησετε ανοιχτα........ Καλη συμβιωση λοιπον με ολους :greece: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Για να ξεβρωμιση ο τοπος απο τα φασιστοειδη 20χρονα πρεπει να ψοφολογησουν οι γαλουχημενοι πατεραδες τους που γαλουχηθηκαν στον εθνικισμο απο τον αναπηρο παπου,ηρωα του αλβανικου επους ,που αφου καθαρισε την Πινδο απο τις ορδες των Ιταλων ,καυλωμενος οπως ηταν απο το μπαρουτι ,αρχισε να πολεμαει τους συμπολεμιστες του ,γιατι οι Εγγλεζοι συμμαχοι του του ειπαν οτι ειναι μυστικοι πρακτορες των μπολσεβικων και θα ερθουν οι Ρωσοι να τους κλεψουν την γαλανολευκη και να κοτσαρουν τπτ σφυροδρεπανα στην Ακροπολη.Φρικαρισε ο παπους (..ενω πιο πολυ φρικαρισε ο παπας της ενοριας που ειχε ακουσει κατι για ξυρισματα που κανανε οι μπολσεβικοι στους Ρωσους τραγους συναδελφους των εδω τραγων και ετσι βαλθηκε να ζοχαδιαζει τον παπαρα και αμορφωτο παπου και να τον κανει να ακουει κουμουνι και να γινεται μπαλονι)και ετσι ξεκινησε ο εμφυλιος..Με τον εμφυλιο ελαμψε το αρχαιο Ελληνικο πνευμα και για να αρχισει η ανανηψη απο το κομουνιστικο μυασμα , ανοιξανε οι τουριστικες εκδρομες προς τα γνωστα καταπρασινα θερετρα των γνωστων νησιων -Μακροννησου-Γυαρου-Αγιου Στρατη-Λερου-κτλ.προγονικων της Μυκονου τοπων.Εκει οι αχρειοι κομουνιστες τρωγοπιναν τζαμπα κανωντας διακοπες διαρκειας με τα λεφτα του Ελληνικου κρατους ,συμβαλωντας στην αυξηση του δανεισμου και Εθνικου χρεους προς τις ξενες δυναμειςΕτσι ο λογος που γεμισαμε τυφλα φασισταρια ειναι κληρονομικος ,επειδη καποιος εγγλεζος φλουφλης ειπε καποτε σε ενα μπαστουνοβλαχο αγραμματο εθνικιστη παπου οτι κυνδηνευει η κατσικα του απο τους πειναλεους μπολσεβικους.Μεχρι σημερα αυτη η π@τανα η κατσικα εχει καταφαγωθει απο οιονδηποτε αλλο λαμογιο εκτος του κομουνιστη ...αλλα που να το καταλαβει ο παπαρας ο παπους.Γιατι παπαρας ο παπους,παπαρας ο γιος του ,παπαρας και ο εγγονος.Αντε να βγαλεις ακρη απο παπαροσογο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το ξερα οτι δεν προκειται να απαντησετε ανοιχτα........ Καλη συμβιωση λοιπον με ολους :greece: Καλό ταξίδι...Σου απάντησα νομίζω.. Για να ξεβρωμιση ο τοπος απο τα φασιστοειδη 20χρονα πρεπει να ψοφολογησουν οι γαλουχημενοι πατεραδες τους που γαλουχηθηκαν στον εθνικισμο απο τον αναπηρο παπου,ηρωα του αλβανικου επους ,που αφου καθαρισε την Πινδο απο τις ορδες των Ιταλων ,καυλωμενος οπως ηταν απο το μπαρουτι ,αρχισε να πολεμαει τους συμπολεμιστες του ,γιατι οι Εγγλεζοι συμμαχοι του του ειπαν οτι ειναι μυστικοι πρακτορες των μπολσεβικων και θα ερθουν οι Ρωσοι να τους κλεψουν την γαλανολευκη και να κοτσαρουν τπτ σφυροδρεπανα στην Ακροπολη.Φρικαρισε ο παπους (..ενω πιο πολυ φρικαρισε ο παπας της ενοριας που ειχε ακουσει κατι για ξυρισματα που κανανε οι μπολσεβικοι στους Ρωσους τραγους συναδελφους των εδω τραγων και ετσι βαλθηκε να ζοχαδιαζει τον παπαρα και αμορφωτο παπου και να τον κανει να ακουει κουμουνι και να γινεται μπαλονι)και ετσι ξεκινησε ο εμφυλιος..Με τον εμφυλιο ελαμψε το αρχαιο Ελληνικο πνευμα και για να αρχισει η ανανηψη απο το κομουνιστικο μυασμα , ανοιξανε οι τουριστικες εκδρομες προς τα γνωστα καταπρασινα θερετρα των γνωστων νησιων -Μακροννησου-Γυαρου-Αγιου Στρατη-Λερου-κτλ.προγονικων της Μυκονου τοπων.Εκει οι αχρειοι κομουνιστες τρωγοπιναν τζαμπα κανωντας διακοπες διαρκειας με τα λεφτα του Ελληνικου κρατους ,συμβαλωντας στην αυξηση του δανεισμου και Εθνικου χρεους προς τις ξενες δυναμειςΕτσι ο λογος που γεμισαμε τυφλα φασισταρια ειναι κληρονομικος ,επειδη καποιος εγγλεζος φλουφλης ειπε καποτε σε ενα μπαστουνοβλαχο αγραμματο εθνικιστη παπου οτι κυνδηνευει η κατσικα του απο τους πειναλεους μπολσεβικους.Μεχρι σημερα αυτη η π@τανα η κατσικα εχει καταφαγωθει απο οιονδηποτε αλλο λαμογιο εκτος του κομουνιστη ...αλλα που να το καταλαβει ο παπαρας ο παπους.Γιατι παπαρας ο παπους,παπαρας ο γιος του ,παπαρας και ο εγγονος.Αντε να βγαλεις ακρη απο παπαροσογο. Δεν σας θέλουμε ρε θα μας πάρετε το σπίτι. Θα οδηγάμε όλοι ural για την ισότητα και στους αστούς θα δίνετε ΚΤΜ γιατί σπάνε...Θα μας πάρετε της κόρες...Δεν θέλουμε άλλο πατερούλη γιατί θα σκωτώνει φασίστες και αστους αντεπαναστάτες...ου να μου χαθείτε κουμούνια! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον Pilgrimage Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Καλό ταξίδι...Σου απάντησα νομίζω.. Δεν σας θέλουμε ρε θα μας πάρετε το σπίτι. Θα οδηγάμε όλοι ural για την ισότητα και στους αστούς θα δίνετε ΚΤΜ γιατί σπάνε...Θα μας πάρετε της κόρες...Δεν θέλουμε άλλο πατερούλη γιατί θα σκωτώνει φασίστες και αστους αντεπαναστάτες...ου να μου χαθείτε κουμούνια! δεν εχεις δικιο..το μηχανακι γ@μαει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για να ξεβρωμιση ο τοπος απο τα φασιστοειδη 20χρονα πρεπει να ψοφολογησουν οι γαλουχημενοι πατεραδες τους που γαλουχηθηκαν στον εθνικισμο απο τον αναπηρο παπου,ηρωα του αλβανικου επους ,που αφου καθαρισε την Πινδο απο τις ορδες των Ιταλων ,καυλωμενος οπως ηταν απο το μπαρουτι ,αρχισε να πολεμαει τους συμπολεμιστες του ,γιατι οι Εγγλεζοι συμμαχοι του του ειπαν οτι ειναι μυστικοι πρακτορες των μπολσεβικων και θα ερθουν οι Ρωσοι να τους κλεψουν την γαλανολευκη και να κοτσαρουν τπτ σφυροδρεπανα στην Ακροπολη.Φρικαρισε ο παπους (..ενω πιο πολυ φρικαρισε ο παπας της ενοριας που ειχε ακουσει κατι για ξυρισματα που κανανε οι μπολσεβικοι στους Ρωσους τραγους συναδελφους των εδω τραγων και ετσι βαλθηκε να ζοχαδιαζει τον παπαρα και αμορφωτο παπου και να τον κανει να ακουει κουμουνι και να γινεται μπαλονι)και ετσι ξεκινησε ο εμφυλιος..Με τον εμφυλιο ελαμψε το αρχαιο Ελληνικο πνευμα και για να αρχισει η ανανηψη απο το κομουνιστικο μυασμα , ανοιξανε οι τουριστικες εκδρομες προς τα γνωστα καταπρασινα θερετρα των γνωστων νησιων -Μακροννησου-Γυαρου-Αγιου Στρατη-Λερου-κτλ.προγονικων της Μυκονου τοπων.Εκει οι αχρειοι κομουνιστες τρωγοπιναν τζαμπα κανωντας διακοπες διαρκειας με τα λεφτα του Ελληνικου κρατους ,συμβαλωντας στην αυξηση του δανεισμου και Εθνικου χρεους προς τις ξενες δυναμειςΕτσι ο λογος που γεμισαμε τυφλα φασισταρια ειναι κληρονομικος ,επειδη καποιος εγγλεζος φλουφλης ειπε καποτε σε ενα μπαστουνοβλαχο αγραμματο εθνικιστη παπου οτι κυνδηνευει η κατσικα του απο τους πειναλεους μπολσεβικους.Μεχρι σημερα αυτη η π@τανα η κατσικα εχει καταφαγωθει απο οιονδηποτε αλλο λαμογιο εκτος του κομουνιστη ...αλλα που να το καταλαβει ο παπαρας ο παπους.Γιατι παπαρας ο παπους,παπαρας ο γιος του ,παπαρας και ο εγγονος.Αντε να βγαλεις ακρη απο παπαροσογο. Εισαι ασχετος και προσβαλεις αυτους τους οποιους πολεμησαν για να λες εσυ την γνωμη σου ελευθερα.... Αφηνω απο εδω και περα την τυχη του συγκεκριμενου θεματος σε εσας τους Ανθρωπιστες και τους Προοδευτικους γιατι βαρεθηκα να ακουω οτι μαλακια του ερθει του καθενος... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον thanasis1983 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Τα στρατά που ΠΗΓΑΝ! στις πατριδες των "λαθρομεταναστων" (ΠΡΙΝ! φυγουν αυτοι απο τα σπιτια τους) πως τα θεωρεις??? Τα θεωρω απαραδεκτα και οτι επρεπε να τους αφησουν να σφαχτουν μονοι τους χωρις να ανακατευτει κανεις...... Δεν καταλαβαινω εμεις θα γινουμε οι Σωτηρες τους ? Δεν φτανουν τα προβληματα που εχουμε σαν κρατος πρεπει να γεμισει και ολη η ΕΛΛΑΔΑ με ξενους ? Eιπα, μηπως σου περασε απο το μυαλο οτι αυτοι ειναι εδω επειδη (και) εμεις "πηγαμε" (ΠΡΩΤΑ!) εκει.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 ξεκινατε να συζητατε κατι που κανεις δεν αλλαζει τη γνωμη του και καταληγετε σε παρεξηγησεις, κι ανταλλαγη υβρεων. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Εισαι ασχετος και προσβαλεις αυτους τους οποιους πολεμησαν για να λες εσυ την γνωμη σου ελευθερα.... Αφηνω απο εδω και περα την τυχη του συγκεκριμενου θεματος σε εσας τους Ανθρωπιστες και τους Προοδευτικους γιατι βαρεθηκα να ακουω οτι μαλακια του ερθει του καθενος... προσεξε μη σε δω να πλενεις τζαμια σε κανα Μπαγκλα ντες τωρα με την κριση που μεταναστευουν οι Ελληνες και σου λενε οι Μπαγλαντεσιανοι ...οτι δεν σ,αφηνουν να γ@μησεις την αδερφη τους.Θα ρεψεις απο την αγαμια κακομοιρη μου.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Εισαι ασχετος και προσβαλεις αυτους τους οποιους πολεμησαν για να λες εσυ την γνωμη σου ελευθερα.... Αφηνω απο εδω και περα την τυχη του συγκεκριμενου θεματος σε εσας τους Ανθρωπιστες και τους Προοδευτικους γιατι βαρεθηκα να ακουω οτι μαλακια του ερθει του καθενος... Θύμισέ μου λίγο το ΕΑΜ/ΕΠΟΝ/ΔΣΕ τι κάναν πότε και πιοι το δημιούργισαν?Επίσης αριθμό μελών και θανάτων και συμμαχίες. Μετά πες μου για την ΕΔΕΣ τον Παπανδρέου και τον Βασιλιά.....για να σε δω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Τυχαίο που όσοι δουλεύουν σε οικοδομή ή στην αγροτιά τα χουν καλά με τους αλβανούς? γιατι αυτοι που ειναι στα χωρια εμειναν σε αυτα να δουλεψουν και οι περισοτεροι ειναι οικογενοιαρχες! τα ραμολιμεντα και οι παρανομοι εχουν ερθει στα αστικα κεντρα ωστε να χανονται στο πληθος! Εγώ που είμαι από τη Θεσσαλονίκη,μπορώ να μιλάω?? :uglystupid2: ειναι αυτο που σου λεω πως κανεις!!!!αποκοπτεις μια απαντηση μου βαζεις συνηρμους δικους σου και το ποσταρεις !!!πως το λενε πως το λενε αυτο που κανεις να δεις.......θα το θυμηθω αν το συνεχισεις!!!!!κανε μια προσπαθεια ακομα και μου ερχετε..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Για να ξεβρωμιση ο τοπος απο τα φασιστοειδη 20χρονα πρεπει να ψοφολογησουν οι γαλουχημενοι πατεραδες τους που γαλουχηθηκαν στον εθνικισμο απο τον αναπηρο παπου,ηρωα του αλβανικου επους ,που αφου καθαρισε την Πινδο απο τις ορδες των Ιταλων ,καυλωμενος οπως ηταν απο το μπαρουτι ,αρχισε να πολεμαει τους συμπολεμιστες του ,γιατι οι Εγγλεζοι συμμαχοι του του ειπαν οτι ειναι μυστικοι πρακτορες των μπολσεβικων και θα ερθουν οι Ρωσοι να τους κλεψουν την γαλανολευκη και να κοτσαρουν τπτ σφυροδρεπανα στην Ακροπολη.Φρικαρισε ο παπους (..ενω πιο πολυ φρικαρισε ο παπας της ενοριας που ειχε ακουσει κατι για ξυρισματα που κανανε οι μπολσεβικοι στους Ρωσους τραγους συναδελφους των εδω τραγων και ετσι βαλθηκε να ζοχαδιαζει τον παπαρα και αμορφωτο παπου και να τον κανει να ακουει κουμουνι και να γινεται μπαλονι)και ετσι ξεκινησε ο εμφυλιος..Με τον εμφυλιο ελαμψε το αρχαιο Ελληνικο πνευμα και για να αρχισει η ανανηψη απο το κομουνιστικο μυασμα , ανοιξανε οι τουριστικες εκδρομες προς τα γνωστα καταπρασινα θερετρα των γνωστων νησιων -Μακροννησου-Γυαρου-Αγιου Στρατη-Λερου-κτλ.προγονικων της Μυκονου τοπων.Εκει οι αχρειοι κομουνιστες τρωγοπιναν τζαμπα κανωντας διακοπες διαρκειας με τα λεφτα του Ελληνικου κρατους ,συμβαλωντας στην αυξηση του δανεισμου και Εθνικου χρεους προς τις ξενες δυναμειςΕτσι ο λογος που γεμισαμε τυφλα φασισταρια ειναι κληρονομικος ,επειδη καποιος εγγλεζος φλουφλης ειπε καποτε σε ενα μπαστουνοβλαχο αγραμματο εθνικιστη παπου οτι κυνδηνευει η κατσικα του απο τους πειναλεους μπολσεβικους.Μεχρι σημερα αυτη η π@τανα η κατσικα εχει καταφαγωθει απο οιονδηποτε αλλο λαμογιο εκτος του κομουνιστη ...αλλα που να το καταλαβει ο παπαρας ο παπους.Γιατι παπαρας ο παπους,παπαρας ο γιος του ,παπαρας και ο εγγονος.Αντε να βγαλεις ακρη απο παπαροσογο. χμ χμ χμ σεβαστη η γνωμη σου και αφου θεωρεις το αλβανικο επος και ηρωα τον παπου που καθαρισε τους ιταλους μαζι με τους αλβανο συμοριτες και γω μαζι σου ειμαι!!!! μια διαφωνια εχω μονο εκει με τον εμφυλιο αλλα θα μου πεις τοτε αδερφος σκοτωνε αδερφο!θα μεινω μονο στο οτι ποτε παλι να μην ερθουν αυτες οι μερες! νοιωθω ομως μεσα σου μια πικρα που δεν κυματισε το σφυροδρεπανο στην ακροπολη και να ειχαμε καλητερες μερες με τους μπολσεβικους οπως το ανατολικο μπλοκ και η αλβανια!!!.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 γιατι αυτοι που ειναι στα χωρια εμειναν σε αυτα να δουλεψουν και οι περισοτεροι ειναι οικογενοιαρχες! τα ραμολιμεντα και οι παρανομοι εχουν ερθει στα αστικα κεντρα ωστε να χανονται στο πληθος! ειναι αυτο που σου λεω πως κανεις!!!!αποκοπτεις μια απαντηση μου βαζεις συνηρμους δικους σου και το ποσταρεις !!!πως το λενε πως το λενε αυτο που κανεις να δεις.......θα το θυμηθω αν το συνεχισεις!!!!!κανε μια προσπαθεια ακομα και μου ερχετε..... Λέγεται "αφού δεν μπορώ να βγάλω άκρη,το παίρνω στη πλάκα κ κλάιν μάιν"! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Για να ξεβρωμιση ο τοπος απο τα φασιστοειδη 20χρονα πρεπει να ψοφολογησουν οι γαλουχημενοι πατεραδες τους που γαλουχηθηκαν στον εθνικισμο απο τον αναπηρο παπου,ηρωα του αλβανικου επους ,που αφου καθαρισε την Πινδο απο τις ορδες των Ιταλων ,καυλωμενος οπως ηταν απο το μπαρουτι ,αρχισε να πολεμαει τους συμπολεμιστες του ,γιατι οι Εγγλεζοι συμμαχοι του του ειπαν οτι ειναι μυστικοι πρακτορες των μπολσεβικων και θα ερθουν οι Ρωσοι να τους κλεψουν την γαλανολευκη και να κοτσαρουν τπτ σφυροδρεπανα στην Ακροπολη.Φρικαρισε ο παπους (..ενω πιο πολυ φρικαρισε ο παπας της ενοριας που ειχε ακουσει κατι για ξυρισματα που κανανε οι μπολσεβικοι στους Ρωσους τραγους συναδελφους των εδω τραγων και ετσι βαλθηκε να ζοχαδιαζει τον παπαρα και αμορφωτο παπου και να τον κανει να ακουει κουμουνι και να γινεται μπαλονι)και ετσι ξεκινησε ο εμφυλιος..Με τον εμφυλιο ελαμψε το αρχαιο Ελληνικο πνευμα και για να αρχισει η ανανηψη απο το κομουνιστικο μυασμα , ανοιξανε οι τουριστικες εκδρομες προς τα γνωστα καταπρασινα θερετρα των γνωστων νησιων -Μακροννησου-Γυαρου-Αγιου Στρατη-Λερου-κτλ.προγονικων της Μυκονου τοπων.Εκει οι αχρειοι κομουνιστες τρωγοπιναν τζαμπα κανωντας διακοπες διαρκειας με τα λεφτα του Ελληνικου κρατους ,συμβαλωντας στην αυξηση του δανεισμου και Εθνικου χρεους προς τις ξενες δυναμειςΕτσι ο λογος που γεμισαμε τυφλα φασισταρια ειναι κληρονομικος ,επειδη καποιος εγγλεζος φλουφλης ειπε καποτε σε ενα μπαστουνοβλαχο αγραμματο εθνικιστη παπου οτι κυνδηνευει η κατσικα του απο τους πειναλεους μπολσεβικους.Μεχρι σημερα αυτη η π@τανα η κατσικα εχει καταφαγωθει απο οιονδηποτε αλλο λαμογιο εκτος του κομουνιστη ...αλλα που να το καταλαβει ο παπαρας ο παπους.Γιατι παπαρας ο παπους,παπαρας ο γιος του ,παπαρας και ο εγγονος.Αντε να βγαλεις ακρη απο παπαροσογο. Επειδή εγώ μίλησα για τον ανάπηρο από τον πόλεμο παππού μου κάποια ποστ νωρίτερα, νιώθω ότι το παραλήρημα σου αυτό απευθύνεται σε μένα αν και στα υπόλοιπα που λες δεν πέτυχες τίποτα... Διαβάζοντας ειδικά τις τελευταίες σου προτάσεις μου έρχεται πραγματικά να απαντήσω με τρόπο που δεν αρμόζει σε φόρουμ... Οι απόψεις του καθενός είναι σεβαστές, αλλά πρόσεξε τις εκφράσεις σου και μην ανοίγεις τον ασκό του Αιόλου! Κρίμα που δεν είμαστε από κοντά να αποκαλέσεις κατάμουτρα τον πατέρα και τον νεκρό παππού μου παπάρες... κρίμα... Και απορώ με τους διαχειριστές αυτού του φόρουμ πως δεν έχουν διώξει ακόμα αυτόν τον υβριστή από εδώ μέσα! Υπάρχουν ή όχι κανόνες σε αυτό το φόρουμ; εφαρμόζονται; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2011 από τον Viper4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 τελικα ειμαστε μια ωραια παρεα.. ΥΓ: Ξεκολλήστε με τους παππούδες που "πολέμησαν για το Χ,Υ,Ζ". Εμείς από ραπανάκια φυτρώσαμε ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΟΛΟΙ εχουν δικαιώματα αλλα πρωτα θα προστατεψω την μανα μου και τον πατερα μου τον γειτονα μου και τον φιλο μου και μετα τους αλλους ολα ρόδα ειναι και γυρίζουν οποιος πιστευει οτι ειμαι φασιστας,κομουνι, αναρχικος,ναζι να μην ζει! επειδή θελω να δω την Ελλαδα μια σημαντικη χωρα και να ζω σε αυτη περηφανος κυνηγώντας παντα τα λαμογια ενχωρια η ξενα επειδη δέν πιστευω σε συνορα αλα σε πολιτισμούς και φυλές (και μην πεταχτη καμια τσου τσου να μιλησει για αρεια φυλλη ) είπαμε οι μαυροι ειναι ποιο σωματικα και πνευματικα αναπτυγμενη φυλή τον γραφω εκει που δεν πιανει το μελανι και αν θελει να μου αναλυσει την αμπελοθεωρια του ας το κανει απο κοντα σε ενα καφε μονο ετσι γινετε σωστή συζήτηση ολα τα αλλα ειναι απλα μλκς ναι οι λαθρομεταναστες δημιουργούν πρόβλημα μεγάλο στην κοινωνία ναι οι πολιτικοι ειναι προδοτες και πρεπει να εφαρμοστει η Θανατική ποινη σε πολλούς Ελληνες και μη!! ακροδεξια δεξια κεντρο αριστερα ακροαριστερα τα ιδια σκατα ειναι και τα ιδια καλα αναλογα ποσο μεγαλες η παρωπίδες σου ειναι :surrender: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2011 από τον A.K.A. SonIC Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DESMOLUPO 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 χμ χμ χμ σεβαστη η γνωμη σου και αφου θεωρεις το αλβανικο επος και ηρωα τον παπου που καθαρισε τους ιταλους μαζι με τους αλβανο συμοριτες και γω μαζι σου ειμαι!!!! μια διαφωνια εχω μονο εκει με τον εμφυλιο αλλα θα μου πεις τοτε αδερφος σκοτωνε αδερφο!θα μεινω μονο στο οτι ποτε παλι να μην ερθουν αυτες οι μερες! νοιωθω ομως μεσα σου μια πικρα που δεν κυματισε το σφυροδρεπανο στην ακροπολη και να ειχαμε καλητερες μερες με τους μπολσεβικους οπως το ανατολικο μπλοκ και η αλβανια!!!.... Εγω φιλε δεν θα αλαξω τον ρου της ιστοριας και η ιστορια καταγραφηκε ετσι οπως ειναι μεχρι σημερα.Αν εχεις αντιληψη της πραγματικοτητας ομως θα καταλαβης οτι σε τουτον εδω τον τοπο οι λογοι που ο κοσμος ειναι πικραμενος ειναι μακρυα απο Σοβιετικα φαντασματα,ανατολικα μπλοκ,Εμβερ Χοτζες,Μαο Τσε τουγκες,και Γιαρουζελσκιδες. Ειναι πικραμενος γιατι ποδοπατηθηκε απο τσαρλατανους ηγετες και χρησιμοποιηθηκε απο μισανθρωπους ιερεις.Και απο το περηφανο Αλβανικο επος που εγραψε ρεκορ χρυσης ιστοριας, μετα απο μια διαδρομη ξεπουληματος στους δυτικους συμμαχους και στους φιλους του Αμερικανους, σημερα καταγραφει ρεκορ φτωχειας ,παγκοσμιου διασυρμου για διαφθορα και αναγκαστικης μεταναστευσης.Ο κομουνιστικος μπαμπουλας χρησιμοποιηθηκε εντεχνα για να καταφερεθει αυτο που καταφερθηκε.Να γινει αυτο που λεει ωραια ο απλος λαος.<<Αλλου τα κακκαρισματα ,αλλου γεννουν οι κοτες>>Κυνηγα εσυ τους κουμουνιστες δηλαδη και μεις θα σου τρωμε ανενοχλητοι τις σαρκες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 Κυνηγα εσυ τους κουμουνιστες δηλαδη και μεις θα σου τρωμε ανενοχλητοι τις σαρκες Ετσι οπως τα λες είναι. Πολυ κωλόπαιδο ο Κυριακος.. Το παιχνιδι που παιχτηκε στις πλάτες μας μετα τον πόλεμο είναι νοσηρο, οπως τα Δεξια και Αριστερα καθεστωτα. Αλλα πολλοι εδω κοιμαστε και νομιζετε οτι δεν βρίσκεστε σε καθεστως. Ω ναι είναι το Καπιταλιστικο Καθεστως. Αντιστοιχο σε σκληρότητα του Σοβιετικού Κομμουνιστικού. Ευγε Desmo να που σε κατι συμφωνούμε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ας μου απαντήσουν οι θηγμένοι μιάς και δεν ξέρω 5 πράγματα στην ιστορία Θυμίστε μου λίγο το ΕΑΜ/ΕΠΟΝ/ΔΣΕ τι κάναν πότε και πιοι το δημιούργισαν?Επίσης αριθμό μελών και θανάτων και συμμαχίες. Μετά πες μου για την ΕΔΕΣ τον Παπανδρέου και τον Βασιλιά.....για να σας δω Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2011 από τον Pilgrimage Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες