fotis1908 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 υπερηφανε ΕΛΛΗΝΑ gs500f ωραια ορθογραφια ενας υπερηφανος ανθρωπος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) σε ευχαριστω που ακουσα για αλλη μια φορα τον εθνικο μας υμνο! οπως βλεπω στο βιντεο που μας εβαλες να δουμαι πολλα γυναικοπαιδα στην πλατεια ,καλα μου ταπαν τελικα οτι μονιμοι κατοικοι ηταν οι περισοτεροι και ειχαν για συμπαρασταση τους και ορισμενους που εχουν σαν ιδεολογια την πατρειδα ,θρησκεια ,οικογενοια!!! Τσόπα παιδί μου τσόπα....ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ Ε?Ναι παιδί μου...ναι....Στους μικρούς και στους τρελούς με ναι απαντάμε... Όσοι υποαστηρίξουν ότι το τυπάκι αυτό δεν είναι φασίστας μάλλον πρέπει και ο ίδιος να πέρνει ψυχοφάρμακα ή να κόψει το ποτό αφου δεν το σηκώνει....gs τράβα τουαλέτα να τελειώσεις αγόρι μου... YΓ ελλας στρατός εθνηκισμός?όχι δεν θα πάρω...ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Ή ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙΟ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ! άντε Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον Pilgrimage Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Είσαι απίστευτος!Από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι μπορεί οι απόψεις μας να συμπίπτουν; Το μόνο κοινό που έχουμε είναι ότι γεννηθήκαμε στον ίδιο τόπο. Α,και στην ψυχολογική ανάταση όταν ακούμε έναν ύμνο. Εσύ τον εθνικό και γω το Into The Void των Black Sabbath!!!!!!! Και σε παρακαλώ κάνε κάτι με την ορθογραφία και την σύνταξη σου,εθνικιστής άνθρωπος. Μου βγάζεις τα μάτια για να καταλάβω τι γράφεις έτσι ατάκτως ερρημένα που τα τσουβαλιάζεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 υπερηφανε ΕΛΛΗΝΑ gs500f ωραια ορθογραφια ενας υπερηφανος ανθρωπος καλως το και το αλλο συντροφι...... ηρθες για συμπαρασταση?και ελεγα που ειναι ο φωτης που ειναι φωτης...... λοιπουν μερικοι ακομα αλλα οταν δουν οτι ζοριζεστε θα σκασουν μυτη και αυτοι σιγουλια σιγουλια!!!! φωτη μου ο δασκαλος μου ειχε βγαλει μονο το σχολαρχειο και μου εμαθε οσα ηξερε....αλλα μου εμαθε τιποτα πιο ιεροτερο απο την πατριδα την θρησκεια την οικογενεια να σεβομαι τους νομους την δημοκρατια και τις ιδιετεροτητες του καθε ανθρωπου και να απαντω σε οσους αμφισβητουν τις αξιες αυτες!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 φωτη μου ο δασκαλος μου ειχε βγαλει μονο το σχολαρχειο και μου εμαθε οσα ηξερε....αλλα μου εμαθε τιποτα πιο ιεροτερο απο την πατριδα την θρησκεια την οικογενεια να σεβομαι τους νομους την δημοκρατια και τις ιδιετεροτητες του καθε ανθρωπου έλληνα ενοείς και να απαντω σε οσους αμφισβητουν τις αξιες αυτες!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 τελικα ειμαστε μια ωραια παρεα.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 τελικα ειμαστε μια ωραια παρεα.. Ακριβώς, τρία πουλάκια κάθονταν, και στην κορυφή κανέλλα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 ασε βρε φιλε που θα μας πεις οτι εισαι απο την καλαματα????? και μονο που παραθετεις τον εθνικο υμνο της ελλαδας με αλλους θα σηκωθει ο κολοκοτρωνης απο τον ταφο του να σου πει οτι η σημαια δεν ειναι ενα κομματι πανι αλλα το συμβολο που πολεμησε για να μην ειμαστε γιουσουφακια...!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Χα!Χα!Παρεξήγησες!Τόπο εννοούσα Ελλάδα,όχι Καλαμάτα! Τώρα για το άλλο λες;Να σηκωθεί ο Κολοκοτρώνης ντε! Μπα πανάθεμα σε με ανατρίχιασες βραδιάτικα!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΛΥπαμαι που μερικοι εχουν χασει την πιστη τους ΣΤΟ ΠΑΝΙ.......... Τα παρακατω ειναι αποσπασματα απο τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ Σε μια “δουλειά” που πριν φύγουμε το πρωί φιλάμε την οικογένεια και πάμε για απογείωση. Σε μια “δουλειά” που στο αεροδρόμιο αφήνουμε τα κλειδιά πάνω στο αυτοκίνητο για να μην χρειαστεί αργότερα να σπάσει κάποιος το παράθυρο του οδηγού για να το γυρίσει στα σπίτια μας. Σε μια δουλειά που ούτως ή αλλιώς τα λεφτά ΗΔΗ έφταναν οριακά για να συντηρήσω την οικογένεια μου με την γυναίκα μου να δουλεύει και εκείνη. Η “σπάταλη” ζωή μας; Ένα στεγαστικό δάνειο όλο κι όλο για να έχουμε το δικό μας σπίτι…. Μην φοβάστε κύριοι ακόμη και με την χθεσινή “λευκή απεργία” (“απεργία” στην οποία όλες οι ετοιμότητες ήταν όπως κάθε μέρα στο100%). Τα scramble ήταν στον αέρα σε λιγότερο από 2 λεπτά ,τα μεταγωγικά επιχειρούσαν σε αεροδιακομιδές και τα ελικόπτερα συνέχιζαν να σέρνονται πάνω από τα κύματα για να σώζουν ναυαγούς και λαθρομετανάστες με καιρούς που ούτε να τους περιγράψετε δεν μπορείτε. Μόνο μια χάρη από όλους εμάς… αύριο το πρωί , σπαταλήστε 2 μόνο λεπτά από τον χρόνο σας και φέρτε στο μυαλό σας κάποιους που δεν είναι πλέον μαζί μας… κάποιους που απογειώθηκαν χωρίς ποτέ να προσγειωθούν… κάποιους που το κράτος και οι κοινή γνώμη τους θυμήθηκε και τους ονόμασε ΉΡΩΕΣ μετά το θάνατό τους… αλλά πριν από αυτόν ήταν απλά…. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ… Σπαταλήστε 2 λεπτά για να κοιταχτείτε στον καθρέφτη. Αν δεν καταλάβετε τίποτα…….χαλάλι σας! Και μια φραση την οποια μολις την διαβαζεις σου σηκωνεται η τριχα και δεν την λεει για εμας αλλα για τους πολιτικους <<Έτσι κι αλλιώς από ψηλά δεν φαίνεστε καθόλου…>> Συγκλονιστικο για οσους μπορουν να το νιωσουν και οχι για τους ψευτοφιλελευθερους <<Ο λόγος; Η εξάρτηση της πτήσης, η υπερηφάνεια της προσφοράς όχι στο κράτος (αυτό το έχουμε σιχαθεί προ πολλού) μα στις πέτρες αυτού του τόπου» το "πανί" στο οποίο ορκιστήκαμε, και την ευγνωμοσύνη στα μάτια του πατέρα που σώθηκε το παιδί του ή του αγρότη που δεν κάηκε το σπίτι του...>> Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον thanasis1983 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 ΛΥπαμαι που μερικοι εχουν χασει την πιστη τους ΣΤΟ ΠΑΝΙ.......... Λυπάμαι που μερικοί δεν καταλάβαν ποτέ το συγκεκριμένο τραγούδι.. Να σκοτώνονται οι λαοί για τ αφέντη το φαί...Η σημαία πλέον θυμίζει σύνορα και στρατό...αν τα γουστάρεις αυτά ..πάω πάσο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 ΛΥπαμαι που μερικοι εχουν χασει την πιστη τους ΣΤΟ ΠΑΝΙ.......... Τα παρακατω ειναι αποσπασματα απο τους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ Σε μια “δουλειά” που πριν φύγουμε το πρωί φιλάμε την οικογένεια και πάμε για απογείωση. Σε μια “δουλειά” που στο αεροδρόμιο αφήνουμε τα κλειδιά πάνω στο αυτοκίνητο για να μην χρειαστεί αργότερα να σπάσει κάποιος το παράθυρο του οδηγού για να το γυρίσει στα σπίτια μας. Σε μια δουλειά που ούτως ή αλλιώς τα λεφτά ΗΔΗ έφταναν οριακά για να συντηρήσω την οικογένεια μου με την γυναίκα μου να δουλεύει και εκείνη. Η “σπάταλη” ζωή μας; Ένα στεγαστικό δάνειο όλο κι όλο για να έχουμε το δικό μας σπίτι…. Μην φοβάστε κύριοι ακόμη και με την χθεσινή “λευκή απεργία” (“απεργία” στην οποία όλες οι ετοιμότητες ήταν όπως κάθε μέρα στο100%). Τα scramble ήταν στον αέρα σε λιγότερο από 2 λεπτά ,τα μεταγωγικά επιχειρούσαν σε αεροδιακομιδές και τα ελικόπτερα συνέχιζαν να σέρνονται πάνω από τα κύματα για να σώζουν ναυαγούς και λαθρομετανάστες με καιρούς που ούτε να τους περιγράψετε δεν μπορείτε. Μόνο μια χάρη από όλους εμάς… αύριο το πρωί , σπαταλήστε 2 μόνο λεπτά από τον χρόνο σας και φέρτε στο μυαλό σας κάποιους που δεν είναι πλέον μαζί μας… κάποιους που απογειώθηκαν χωρίς ποτέ να προσγειωθούν… κάποιους που το κράτος και οι κοινή γνώμη τους θυμήθηκε και τους ονόμασε ΉΡΩΕΣ μετά το θάνατό τους… αλλά πριν από αυτόν ήταν απλά…. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ… Σπαταλήστε 2 λεπτά για να κοιταχτείτε στον καθρέφτη. Αν δεν καταλάβετε τίποτα…….χαλάλι σας! Και μια φραση την οποια μολις την διαβαζεις σου σηκωνεται η τριχα και δεν την λεει για εμας αλλα για τους πολιτικους <<Έτσι κι αλλιώς από ψηλά δεν φαίνεστε καθόλου…>> Η σημαία δεν είναι ένα απλό "πανί" και δεν έχει να κάνει με το κράτος... Έχει να κάνει με την ΠΑΤΡΙΔΑ, το ΕΘΝΟΣ! άλλο το ένα και άλλο το άλλο φίλοι μου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Οταν το λεω <<πανι>> Δεν εννοω ενα απλο πανι........... Αλλα το τι σημαινει αυτο το πανι για τον καθε ΕΛΛΗΝΑ......... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis1908 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 καλως το και το αλλο συντροφι...... ηρθες για συμπαρασταση?και ελεγα που ειναι ο φωτης που ειναι φωτης...... λοιπουν μερικοι ακομα αλλα οταν δουν οτι ζοριζεστε θα σκασουν μυτη και αυτοι σιγουλια σιγουλια!!!! φωτη μου ο δασκαλος μου ειχε βγαλει μονο το σχολαρχειο και μου εμαθε οσα ηξερε....αλλα μου εμαθε τιποτα πιο ιεροτερο απο την πατριδα την θρησκεια την οικογενεια να σεβομαι τους νομους την δημοκρατια και τις ιδιετεροτητες του καθε ανθρωπου και να απαντω σε οσους αμφισβητουν τις αξιες αυτες!!!!!!! να της χαιρεσαι της αρχες σου.εγω συγνωμη αλλα δε θα παρω. τωρα ποια ''δημοκρατια'' σεβεσαι ετσι αοριστα δικο σου θεμα. τους νομους τους προσπερνω.ισογειο-ρετιρε ενα και το αυτο. τωρα οσον αφορα το σεβασμο στις ιδιαιτεροτητες των ανθρωπων τη να πω.κατσε διαβασε τη εχεις αναρτησει και βγαλε πορισμα. εμενα μου κανεις παντως λιγο ξενοφοβικος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον thanasis1983 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 .Η σημαία πλέον θυμίζει σύνορα και στρατό...αν τα γουστάρεις αυτά ..πάω πάσο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Ναι θα γουσταρω να μου την πηδηξει Ελληνας............ Οταν λεω να τον παρεις σπιτι σου Εννοω οτι δεν εχεις προβλημα να γινει μελος της οικογενειας σου....... Και για να μην εχουμε αλλα δεν εννοω της δικιας σου οικογενειας αλλα γενικα οσων τους υπερασπιζονται Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ναι πιστευω οτι η ΣΗΜΑΙΑ μας εκτος απο το αθανατο πνευμα του ΕΛΛΗΝΑ πρεπει να μας θυμιζει και συνορα και στρατο...... Και ολους αυτους που θυσιαστηκαν τοτε για εμας και εμεις δεν φτανουμε ουτε στο μικρο τους δαχτυλακι...... Αλλα και τα ΠΑΙΔΙΑ μας που φυλανε την πατριδα μας για να μπορουμε εμεις να κοιμομαστε το βραδυ ησυχοι............. Οσο για τους υπολοιπους παρτε τους πακιστανους και τους αλβανους σπιτια σας κοιμιστε τους και Δωστε τους και τις αδελφες σας να τις γαμα%#@%#@ Έχω γνωστό ΕΛΛΗΝΑ γ@μιά! Ψήνεις να στον στείλω? Μη χαλιέσαι! 100% Έλληνας λέμε, 6 γενιές πίσω επιβεβαιωμένο. Όσο για σας που κόπτεστε τόσο πολύ για τις παραδόσεις, τις αρχές, τη χώρα, την Ελλαδάρα μας ρε γαμώτο, το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε είναι να μάθετε ορθογραφία...Ειδικά όπως έχει προχωρήσει η τεχνολογία, είναι απλά τραγικό το να υπάρχουν τόσα πολλά ορθογραφικά σε τόσες λίγες λέξεις. Κάντε έναν ορθογραφικό έλεγχο στα posts σας πριν τα δημοσιεύσετε. Στα δικά μας τώρα. GSπεντακόf παληκάρι μου, πες μας που βλέπεις όλα τα παιδιά και τις γυναίκες, γιατί εγώ στις διάφορες φωτογραφίες που κυκλοφορούν είδα κάποια άτριχα παλουκάρια με ασπρομπλε πανιά στα χέρια, αρβύλες στα πόδια κτλ κτλ. Όσο για τη σημαία και το ΕΘΝΟΣ, παρακαλώ να μου πείτε με ποιά κριτήρια θεωρείται κάποιος μέρος του έθνους και πότε θεωρείται ΞΕΝΟΣ. Γιατί το "έθνος" είναι μια φανταστική κοινότητα... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον GuRu Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Αν εχεις να πεις κατι για μενα πες το ανοιχτα δεν εχω προβλημα για να σου απαντησω και στο αναλογο στυλακι......... Οσο για τον Ελληνα Γαμια που εχεις λυπαμαι αλλα δεν εχω αδελφη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Ναι θα γουσταρω να μου την πηδηξει Ελληνας............ Οταν λεω να τον παρεις σπιτι σου Εννοω οτι δεν εχεις προβλημα να γινει μελος της οικογενειας σου....... Και για να μην εχουμε αλλα δεν εννοω της δικιας σου οικογενειας αλλα γενικα οσων τους υπερασπιζονται Γιατί να γίνει μέλος της οικογένειάς μου?Λολζ δεν ήρθε εδώ για γάμο αλλά για εργασία... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Ε ωραια ας εχουν αυτοι δουλεια και ας μεινουμε εμεις ανεργοι............. Σου αρεσει αυτο ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Ε ωραια ας εχουν αυτοι δουλεια και ας μεινουμε εμεις ανεργοι............. Σου αρεσει αυτο ? Άρα τι μου λες για οικογένειες και σπίτια.....Δουλεύεις αγόρι μου οικοδομή?Δουλεύεις ελιές?Δουλεέυεις κηπουρός? Αν όχι ποιά δουλειά σου πήραν? Όσο για τους μισθούς να τα βάλεις με αυτόν που δίνει την δουλειά και όχι με τον πεινασμένο. Δεν είανι λογικό? Τα βάζεις με ολόκληρη κατηγορία ατόμων άντι με τους εργολάβους... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πρωτα απο ολα τα βαζω με αυτους που τους παιρνουν στις δουλειες τους και τους δινουν εστω και ενα κομματι ψωμι .............. Επισις ολες αυτες τις δουλειες που ανεφερες ναι μπορω να τις κανω αλλα δυστηχως προτιμουνται οι ξενοι με τα μεροκαματα που παιρνουνε και οτι δουλευουν ανασφαλιστοι.............. Τοσο ανθρωπιστες γινατε πια μερικοι και τους θελετε στην χωρα μας ? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον thanasis1983 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Μήπως να κλειδωθεί το θέμα; τον έκανε τον κύκλο του και έχει αρχίσει να γίνεται προσβλητικό... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Γιατι γινεται προσβλητικο? Απλα συζηταμε εντονα......... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες