Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Ελα ντε ..δεν ξερουμε και δεν εχω προβλημα με τους αλλοδαπους,με τους μα....ες εχω προβλημα πολυ μπλα μπλα για το τιποτα Βλέποντας το δικό αρχικό πόστ που λες έξω οι ξένοι δεν νομίζω πως στέκει αυτό που λες ότι δεν έχεις πρόβλημα, αλλά και πρόβλημα να χεις εγώ τι θες να σου κάνω? Το πόστ με τον στάλιν ήταν απλά να τσιτώσω μερικούς δεξιούς (που δεν το ξέρουν ακόμα, γιατί αν δουν τα λεγόμενά τους και του ΛΑΟΣ τουλάχιστον θα τα παίξουν με το πόσο ίδια είανι η επειχριριματολογία και οι θέσεις) Θα διώξεις τους ξένους μετά τι? Αυτό που εγώ σαν ερμής λέω είναι ότι δεν έχει να κάνει η εθνικότητα με το άτομο...πάρε ένα μαλάκα έλληνα βάλτο δίπλα σε αλβανό και κάτσε βρες διαφορές... Και το να την πληρώνουν οικογενειάρχες της πίπες υπανθρώπων (νοητικά και όχι εθνικά) είναι μεγάλη μαλακία...πολλοί αλλοδαποί δεν είναι καν ανθέλληνες ίσα ίσα που όταν ζεις 12 και 15 χρόνια στην ελλάδα έχεις πολλά που σε συνδέουν με αυτόν τον τόπο...τι θα κάνεις με αυτά τα άτομα? θα τους πεις ανθέλληνες?η πλήγμα για την ελληνική οικονομία όταν πληρώνουν φόρους και έχουν φορολογικές δηλώσεις? Τι πρέπει να κάνει δηλαδή ο ξένος? να σου βγαίνει έτσι? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Βλέποντας το δικό αρχικό πόστ που λες έξω οι ξένοι δεν νομίζω πως στέκει αυτό που λες ότι δεν έχεις πρόβλημα, αλλά και πρόβλημα να χεις εγώ τι θες να σου κάνω? Το πόστ με τον στάλιν ήταν απλά να τσιτώσω μερικούς δεξιούς (που δεν το ξέρουν ακόμα, γιατί αν δουν τα λεγόμενά τους και του ΛΑΟΣ τουλάχιστον θα τα παίξουν με το πόσο ίδια είανι η επειχριριματολογία και οι θέσεις) Θα διώξεις τους ξένους μετά τι? Αυτό που εγώ σαν ερμής λέω είναι ότι δεν έχει να κάνει η εθνικότητα με το άτομο...πάρε ένα μαλάκα έλληνα βάλτο δίπλα σε αλβανό και κάτσε βρες διαφορές... Και το να την πληρώνουν οικογενειάρχες της πίπες υπανθρώπων (νοητικά και όχι εθνικά) είναι μεγάλη μαλακία...πολλοί αλλοδαποί δεν είναι καν ανθέλληνες ίσα ίσα που όταν ζεις 12 και 15 χρόνια στην ελλάδα έχεις πολλά που σε συνδέουν με αυτόν τον τόπο...τι θα κάνεις με αυτά τα άτομα? θα τους πεις ανθέλληνες?η πλήγμα για την ελληνική οικονομία όταν πληρώνουν φόρους και έχουν φορολογικές δηλώσεις? Τι πρέπει να κάνει δηλαδή ο ξένος? να σου βγαίνει έτσι? Κοιτα να δεις,προσωπικα εγω δεν ανηκω πουθενα μα πουθενα,δεν με ενδιαφερουν ποσως τα πολιτικα ,ποτε δεν ασχοληθηκα και ουτε προκειται, τωρα με τους αλλοδαπους ,εχω ταιση και εχω βοηθησει οικονομια ουκ ολιγες φορες οπωτε δεν ειμαι ρατσιστης,το θεμα μου ειναι να βρεθει μεσα λυση,το προβλημα εχει παραγινει με τους παρανομους, πραγμα που δεν μπορω να το λυσω εγω,απλως εχω αγανακτηση με αυτα που βλεπω στην καθημερινοτητα..οσο για την σημαια με ενοχλη να την βλεπω σε διαφορες παραλαγες ,και ξερεις γιατι?ο παππους μου πολεμησε για την πατριδα του κρατωντας την ελληνικη σημαια στα χερια του με μεγαλη περιφανεια ,για να εχουμε εμεις την ελευθερια μας,και σημερα να γραφουμε τις λαλακιες μας εδω μεσα... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον vagelisv Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Χεχε για την σημαία συμφωνώ εν μέρη...όσο υπάρχουν άτομα που την γουστάρουν και όταν υποτίθετε είσαι άνθρωπος του λαού και παλεύεις γι αυτόν δεν γίνεται να καις και να βεβιλώνεις σημαίες :P απλώς είναι μερικές τόσο μεγάλο το κόλλημα που σε προκαλεί....:P τι να κάνω...xD Όσο για τους αλλοδαπούς κανείς δεν θα σου πει ότι ζουν παραδεισένια....αλλά μην τα βάζετε με τον τελευταίο κρίκο της αλυσίδας....δεν θα φέρει κάτι....πάντα θα βάλει στους ανθρώπους να χουν κάτι να μισούν αν δεν είναι οι πακιστανοι θα ναι οι αγγλοι που σαν ζωα κάνουν μαλακίες κάθε καλοκαίρι και έχουμε παρατράγουδα σε κάθε νησί...κάποια ομάδα θα υπάρχει πάντως να δέχεται το μένος της κοινωνίας για να μένει η ίδια αποπροσαναλοτισμένμη απο τον αληθινό εχθρό. Αφήστε τους να φύγουν, γυρίστε τους πίσω τουρκία στείλτε τους βουλγαρία δεν ξέρω...απλώς τους έχουν φυλακισμένους του ρίχνετε και το φταίξιμο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δυστυχως απο αστειο εχει παει στην φαση του τραγικου το τοπικ. Τελικα το ξυρισμενο μαλακι ειναι μοδα στο άθενς. Περαστικα σας. Over and out. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2011 από τον Whatevier Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Δυστυχως απο αστειο εχει παει στην φαση του τραγικου το τοπικ. Τελικα το ξυρισμενο μαλακι ειναι μοδα στο άθενς. Περαστικα σας. Over and out. Είπαμε ότι οι ξυρισμένοι δεν είναι πάντα φασίστες ...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Ναι ρε whatevier μην τους βαζεις ολους τους ξυρισμενους στο ιδιο τσουβαλι.Εννοια σου και αυτα τα ξυρισμενα κεφαλακια στο αθενς που λες ανοιγουν καθε μερα οπου πετυχαινονται γιατι κανουν κρα οτι εχουν σκατα απο κατω ;) Επισης,gs500 που ηταν τα φιλαρακια σου οι πυροσβεστες οταν σκυλοφωναζανε οι ανθρωποι να ερθει η πυροσβεστικη και οι ματαδες τα μογγολια τους κοιταζανε σαν χανοι και δεν κανανε τιποτα για να σωσουν τους ανθρωπους αυτους γιατι ως αβουλα οντα που ειναι "ακολουθουσαν διαταγες". Γιατι μια χαρα εκατσε στα καναλια μετα να κραζουν τα μπουκαλια και την χρηση τους γενικα αλλα δεν ειπανε τιποτα για το καταστημα της μαρφιν που εμεινε ανοιχτο σε πανελλαδικη πορεια απεργιας ,που ηταν ευκολος εννοουμενο οτι θα περναγε η πορεια απο κει και ο αθλιος ο βγενοπουλος στ'αρχιδια του για πυρασφαλεις κλπ. ηταν μια φακα απο μονο του,Φυσικα οι ευθυνες ειναι συλλογικες αλλα ασε μας που θα μιλησεις εσυ για το θεμα . Η απαντηση μου αφορα καθαρα την δικη σου σταση με βαση το ποστ σου για το θεμα της μαρφιν gs500.Φυσικα το θεμα εχει ποικιλες πλευρες εξετασεις που δεν ειναι ο χωρος για να γινουν . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 λοιπον για να το πω ποιο ξεκαθαρα ναι ειναι κατακριτεο το ναζιστηκο σημα ναι ειναι κατακριτεο το καψιμο σημαιας αλλα αυτο που δεν αντεχω ειναι τους δηθεν που οταν καιγετε η σημαια δεν τους κανει κουκου αλλα αμα δουνε κατι ναζιστηκο αμεσως να γινουν Επαναστατες οπως και το αντιθετο οχι να φωναζουμε για την σημαια και να δεχομαστε ναζιστηκες θεωρειες περι :knife: αν εισαι σωστος φιλελευθερος πολιτισμενος σε χαλανε και τα 2 το ιδιο αυτοι που κανουνε διακρισεις μεταξυ των δυο ακρων ειναι το προβλημα και οχι η λυση ! +600 Όσο για τα δύο άκρα είναι τα ίδια σκατά! φασίστες όλοι τους! Είτε ακροδεξιοί είτε ακροαριστεροί! Η πολιτική είναι σαν ένας κύκλος που τα άκρα ενώνονται! Και οι δύο προσπαθούν δια τις βίας να επιβάλλουν τις ιδέες τους! Και οι δύο δεν δέχονται και δεν σέβονται την αντίθετη άποψη! Όσο απεχθής μου είναι η ιδεολογία του αναρχισμού άλλο τόσο είναι και η ακροδεξιά ιδεολογία! Ποτέ δεν θα έκαιγα το κοράνι αν και δεν είμαι μουσουλμάνος, σέβομαι την ιερότητά του για κάποιους! Έτσι λοιπόν απαιτώ να μην καίνε και την δική μου σημαία ή τις εκκλησίες μου! Όσο για την ανάποδη σημαία και εγώ την βρίσκω να προκαλεί και να με προσβάλλει! Ο Μιχαλολιάκος με την ναζιστική χειρωνομία που έκανε απλά επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι είναι φασίστας, αλλά είναι δικαίωμά του να το κάνει! Όσο και αν διαφωνώ εγώ μαζί του και με την ιδεολογία του, υποστηρίζω το δικαίωμά του να την εκφράζει! αυτό θα πει δημοκρατία! Είμαι δεξιός και καπιταλιστής, μεγάλωσα σε ένα σπίτι με έναν παππού κατάκοιτο σχεδόν τραυματία πολέμου από τους φασίστες υπερασπιζόμενος την σημαία που με τόση ευκολία κάποιοι γελοιοποιούν! Το μόνο που καταφέρνουν είναι να γελοιοποιούν τον εαυτό τους! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 φασίστες όλοι τους! Είτε ακροδεξιοί είτε ακροαριστεροί! Ξέρετε, οι λέξεις έχουν νοήμα δεν είναι όπως τα LEGO που άμα δεν έχεις ένα μεγάλο μπλε τουβλάκι βάζεις δύο κίτρινα και είσαι οκ. Πείτε δογματικοί, πείτε κολλημένοι, πείτε ψεύτες, γκρουπόσκυλα, υποκριτές, ΚΑΤΙ, αλλά το "Κρέας και πατάτες τα ίδια σκατά είναι όλα τα λαχανικά" υποβαθμίζει το υπόλοιπο περιεχόμενο των post σας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Ξέρετε, οι λέξεις έχουν νοήμα δεν είναι όπως τα LEGO που άμα δεν έχεις ένα μεγάλο μπλε τουβλάκι βάζεις δύο κίτρινα και είσαι οκ. Πείτε δογματικοί, πείτε κολλημένοι, πείτε ψεύτες, γκρουπόσκυλα, υποκριτές, ΚΑΤΙ, αλλά το "Κρέας και πατάτες τα ίδια σκατά είναι όλα τα λαχανικά" υποβαθμίζει το υπόλοιπο περιεχόμενο των post σας. Μα είναι φασίστες! αυτή η λέξη τους αρμόζει! προσπαθούν ναι ή όχι να επιβάλλουν την άποψή τους με την βία; σέβονται την αντίθετη άποψη; σέβονται την πλειοψηφία; άρα είναι φασίστες! το αν μου φοράνε κόκκινο μαντήλι και σηκώνουν την μαθροκόκκινη σημαία δεν λέει τίποτα! φασιστοειδή παραμένουν! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 κοιτα αν τα παρουμαι ενα ενα αυτα που ειπα και εχεις ακριβως τις αντιθετες σκεψεις και στασεις ζωης απο τις σκεψεις τις δικες μου για μενα και επιμενω για μενα εισαι παρασιτο της ζωης και ζεις εις βαρος των αλλων οποτε υπαρχει μεριμνα και για αυτους απο το συνολο που πειστευουν και εχουν την ιδια αποψη με μενα!!! Δεν θα κάτσω να σου ΄δωσω στο πιάτο το ποιός είμαι για να διαπιστώσεις αν είμαι παράσιτο της κοινωνίας...Ρώτα στην Υπηρεσία σου! Εντέλει,τα καταφέρατε να το σκίσετε το θεματάκι,πάνω που γινότανε κουβέντα ανθρώπινη,ας κλειδωθεί να τελειώνουμε.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Δεν θα κάτσω να σου ΄δωσω στο πιάτο το ποιός είμαι για να διαπιστώσεις αν είμαι παράσιτο της κοινωνίας...Ρώτα στην Υπηρεσία σου! Εντέλει,τα καταφέρατε να το σκίσετε το θεματάκι,πάνω που γινότανε κουβέντα ανθρώπινη,ας κλειδωθεί να τελειώνουμε.. Το δέσαμε κόμπο ότι είναι αστυνομικός ρε παιδιά; και στο κάτω κάτω και να είναι γιατί θα πρέπει να απολογηθεί για αυτό; Αμάν είστε ορισμένοι!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Το δέσαμε κόμπο ότι είναι αστυνομικός ρε παιδιά; και στο κάτω κάτω και να είναι γιατί θα πρέπει να απολογηθεί για αυτό; Αμάν είστε ορισμένοι!!! Όπως με κρίνει χωρίς να με ξέρει,έτσι κάνω και 'γω. Τη δική του λογική χρησιμοποιώ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Ναι ρε whatevier μην τους βαζεις ολους τους ξυρισμενους στο ιδιο τσουβαλι.Εννοια σου και αυτα τα ξυρισμενα κεφαλακια στο αθενς που λες ανοιγουν καθε μερα οπου πετυχαινονται γιατι κανουν κρα οτι εχουν σκατα απο κατω ;) Δεν τσουβαλιαζω ρε συ (ποσο μαλλον με βαση το κουρεμα του καθενος) χαριτολωντας το λεω για τα φασιστακια της Χ.Α. ("ο φιλος το ειπε σαν παραδειγμα για να τονισει την αποψη του οτι κατα την διαρκεια της εκδηλωσης θα βρισκονται (ισως) πολλοι εθνικιστες." ) Anyway οποιος ηταν εκει ειδε τελικα ποιοι καλουσαν την συγκεντρωση, ακουσε τα συνθηματα που λεγονταν και ειδε ποσοι ηταν οι κατοικοι του Αγ. Παντελεημονα και ποσοι ηταν απο τα αλλα μερη της Ελλαδας (ωραια πολη η Θηβα btw) και με τι προθεσεις. Για την πρακτικη του να ανοιγονται κεφαλια και να παιζουνε κυνηγητο οι αντιφαδες με την ΧΑ, διαφωνω αλλα δεν θα κλαψω κιολλας αν σπασει κανα κεφαλι Μιχαλολιακου και λοιπων παρασιτων.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 gs500f την απάντηση που παραθέτω παρακάτω στην έδωσε ένα μέλος του moto.gr. Κατόπιν κατάπιες τη γλώσσα σου και τώρα έρχεσαι εδώ και λες τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Μέχρι το 97 που έμενα στην περιοχή τα πράγματα ήταν ειδυλιακά (σίγουρα δεν γράφετε έτσι). Ήταν υπέροχα. Κάτι τα κωλόμπαρα, κάτι τα sexshow με κότες! (πραγματικές κότες) με ιδιοκτήτη πρόεδρο εθνικιστικής τότε οργάνωσης (παπαδημητρίου τον λέγανε μάλλον), μαφία κάργα, μαχαιρώματα πιτσιρικάδων και καθημερινούς τσακωμούς. Οι γυναίκες για να κυκλοφορήσουν νύχτα άκουγαν και ζούσαν τα απίστευτα από του λεπτεπίλεπτους μπράβους, προστάτες των μαγαζιών οπότε τις περιοχής συνολικά. Αυτό το παρελθόν αναπολούν κάποιοι? Γιατί η μαφία δεν έφυγε ποτέ απλά άλλαξε "εργάτες". Ναι κάποιοι μετανάστες δουλεύουν για τις μαφίες. Ναι, συνήθως ο πάτος του βαρελιού τρώει τις σάρκες του. Αλλά αν κάποιος λέει "να πάνε οι αφγανοί στην πατρίδα τους, εγω δεν τους ενοχλώ" ας τους πει γιατί ο ελληνικός στρατός είναι και στο αφγανιστάν. Και μετά ξαναπείτε τους ότι "εγώ δεν σας ενοχλώ". Και πριν πεί κάποιος ότι "ο ελληνικός στρατός είναι εκεί με το ζόρι" ας μας πει ποιός τον ζορίζει... γιατί εδω τα χει κάνει πλακάκια με το κρ΄άτος του ισραήλ χωρίς πίεσει... Οι μετανάστες πολέμων, οι πρόσφυγες δηλαδή, είναι οι "εγκληματίες συλλογικά" και οι υπήκοοι των κρατών που κάνουν των πόλεμο "αθώοι"?. Και, ναι γίνεται μαελείο σε αυτή την πόλη. Σε κάθε επίπεδο. Αλλά οι συμμορίες τις μαφίας να παρουσιάζονται ως απελευθερωτές μην τρελαθούμε κιόλα. έχουν τα κεντρικά κάτω από την πλατεία, εκεί που τους είχαν συλλάβει με τρυκάκια και όπλα. Αλήθεια τι έγινε με αυτά τα ελληνόπουλα? Παραμονές εκλογών κλείδωσαν απ' έξω τζαμί με κόσμο μέσα, του έβα΄λαν φωτιά και κόλλησαν απ' έξω τα αυτοκολητάκια τους για να υπογράψουν την πράξη τους. Πήγαν άλλοι μετανάστες να σπάσουν την πόρτα για να σώσουν τους μέσα και φάγανε από τους συμμορίτες μαχαιριές. Ποιούς μάζεψαν οι μπάτσοι? Μετανάστες, γιατί λέει μαχαιρώθηκαν μεταξύ τους. Ξαναλέω. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στην περι΄οχή γιατί περνάω από εκεί καθημερινά καθώς έχ αρκετούς γνωστούς. Πολλοί αππό αυτούς έχουν χάσει τη μπάλα. Τους πειράζει αν δουν μετανάστη να κατουράει αλλά βγάζουν το σκυλί τους για χέσιμο στα πεζοδρόμια. Αλλά έτσι είναι ο πόλεμος έτσι είναι και τα αποτελέσματα του. Ιδεολογία και ξερώ ψωμί και πάντα φταίνε οι άλλοι. Για την κρίση, για τις μειώσεις μισθών, για την πρέζα, για το λαθρεμπόριο κτλ, κτλ... Σαν την ιστορία με τους μικροπωλητές που "χάνει η εφορία εκατομ ευρώ" και την ίδια στιγμή κλείνει ο σδοε μαγαζ;στην κηφισια που πουλάει μαιμού gucci η κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων άδικως κόπος. Εγω τα βλέπω έτσι ο άλλος τα βλέπει αλλιώς. Περιθώρεια επικοινωνίας δεν υπάρχουν, μάλλον περί εμφυλίου πρ΄όκειται (τον οποίο τον έχουμε χάσει ήδη έτσι όπως πάμε οι "απ' εδώ")... Με τέτοια αριστερά στην ελλάδα που στη βάρκιζα θα πάνε για να παραδώσουν τους αστακούς τους τι να περιμενεις.... Ναι, μακελε΄ιό γίνεται και όχι μόνο στον άγ. παντελεήμονα. Και πρεζα θα γεμίσουμε και όπλα και σωματεμπορεία και θα συνεχίσουμε να τρώμε ο ένας τον άλλο... Κάθε κοινωνία έχει τον παράδεισο που της αξιζει... Ε αυτός είναι για εδώ και δεν φταίει κανένας ξένος γι' αυτό. Καπετάνιο δεν θα κάνουμε κουβέντα απο δω γιατί εδω είσαι εξουσία... χιχι Ελλάς γαλλία συμμαχία... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Εγώ γιατί βλέπω να κάνουν και οι δεξιοί τα ίδια πράγματα σε αριστερούς? Μεγάλη μπουκιά να τρως.. :P (εγώ το λέω αυτό ?) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Μια και αναφέρθηκε η σημαία,να πω και γω τη γνώμη μου. Σέβομαι τα σύμβολα που κάποιος θεωρεί ιερά. Γι'αυτό και δεν τα βεβηλώνω,παρ'όλο που θεωρώ τη σημαία(την κάθε σημαία) ένα κομμάτι ύφασμα! Κάποιοι όπως λέτε έχυσαν το αίμα τους γι'αυτό το πανί.Δεκτό.Αλλά και μεγαλόστομο. Για τον εαυτό τους,την οικογένεια τους,το σπίτι τους,την ελευθερία τους το έχυσαν το αίμα τους. Η σημαία παίζει το ρόλο της σε αυτούς που την κατασκεύασαν την ύψωσαν και την έκαναν ετσιθελικά κράτος.Κράτος δικό τους που το υπερασπιζόμαστε εμείς.Αυτοί όχι. Ο έλεγχος χάνεται. Η σημαία είναι μπροστάρης στα χέρια ενός παππά που την εξυμνεί παρακινώντας τους πιστούς να σκοτώσουν.Στο όνομα της πατρίδας και του Θεού. Η ίδια σημαία είναι υψωμένη σε ένα άρμα που ρίχνει την πόρτα του πολυτεχνείου σκοτώνοντας κάποιους που πίστευαν σ'αυτή(τη σημαία). Η ίδια σημαία βρίσκεται στα χέρια εξτρεμιστών που στο όνομα της,χτυπούν,σκοτώνουν ομοεθνείς. Η ίδια σημαία βρίσκεται στα χέρια άλλων εξτρεμιστών που σε αντίποινα την καίνε! Ξεφτιλισμένη κοινωνία,τα πάντα εν σοφία εποίησες!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 gs500f, καταπληκτικό συμπέρασμα αν και η αναγνωστική σου ικανότητα περισσότερες αμφιβολίες αφήνει για την δική σου καταγωγή παρά την δική μου. Τέσπα. Αλβανός, Πακιστανός, ότι γουστάρεις δεν έχω πρόβλημα. Απλά να αποφασίσουμε επειδή μπερδεύομαι. Για την υπογραφή, λυπάμαι. Δυστυχώς τους κανόνες τους θέτουν οι διαχειριστές και στο χέρι τους είναι εάν θα αλλάξουν τους κανόνες του forum. εσυ ο ιδιος αυτοποκαλεισε οτι εισαι αλβανος!και μαλιστα μας εγκαλεις οτι οι ελληνες σας αποκαλουν αλβανους υποτειμικα!γιατι παραξηγεισε αν εισαι? και σου λεω ας ειχατε πολιτισμο κουλτουρα κλπ ωστε να ησουν υπερηφανος αν σε αποκαλουν αλβανο οπως και εγω ειμαι υπερηφανος οταν με αποκαλουν ελληνα!!!!!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Ναι ρε whatevier μην τους βαζεις ολους τους ξυρισμενους στο ιδιο τσουβαλι.Εννοια σου και αυτα τα ξυρισμενα κεφαλακια στο αθενς που λες ανοιγουν καθε μερα οπου πετυχαινονται γιατι κανουν κρα οτι εχουν σκατα απο κατω ;) Επισης,gs500 που ηταν τα φιλαρακια σου οι πυροσβεστες οταν σκυλοφωναζανε οι ανθρωποι να ερθει η πυροσβεστικη και οι ματαδες τα μογγολια τους κοιταζανε σαν χανοι και δεν κανανε τιποτα για να σωσουν τους ανθρωπους αυτους γιατι ως αβουλα οντα που ειναι "ακολουθουσαν διαταγες". τους πυροσβεστες αποτι ακουσα απο την μερια τους ηταν και αυτοι εγλωβισμενοι απο την πορεια και αν και ειχαν βαλει σηρεινες κια φαρους δεν τους επετρεψαν να κοινηθουν αμεσα στο σημειο... οσο δε για τις δυναμεις της αστυνομιας ειναι αυτοι και καπιοι γειτονες απο τα μπαλκονια τους που εσωσαν τους υπολειπους! τωρα ο αλλος ο δημοτικος συμβουλος τι εκανε με τα συντροφια του στο σημειο δεν ξερω...... Γιατι μια χαρα εκατσε στα καναλια μετα να κραζουν τα μπουκαλια και την χρηση τους γενικα αλλα δεν ειπανε τιποτα για το καταστημα της μαρφιν που εμεινε ανοιχτο σε πανελλαδικη πορεια απεργιας ,που ηταν ευκολος εννοουμενο οτι θα περναγε η πορεια απο κει και ο αθλιος ο βγενοπουλος στ'αρχιδια του για πυρασφαλεις κλπ. ηταν μια φακα απο μονο του,Φυσικα οι ευθυνες ειναι συλλογικες αλλα ασε μας που θα μιλησεις εσυ για το θεμα . Η απαντηση μου αφορα καθαρα την δικη σου σταση με βαση το ποστ σου για το θεμα της μαρφιν gs500.Φυσικα το θεμα εχει ποικιλες πλευρες εξετασεις που δεν ειναι ο χωρος για να γινουν . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 εσυ ο ιδιος αυτοποκαλεισε οτι εισαι αλβανος!και μαλιστα μας εγκαλεις οτι οι ελληνες σας αποκαλουν αλβανους υποτειμικα!γιατι παραξηγεισε αν εισαι? και σου λεω ας ειχατε πολιτισμο κουλτουρα κλπ ωστε να ησουν υπερηφανος αν σε αποκαλουν αλβανο οπως και εγω ειμαι υπερηφανος οταν με αποκαλουν ελληνα!!!!!!! Ότι να ναι όμως έτσι?Το αλβανός είναι υποτιμιτικό αλλά πλέον έχει γίνει φράση όπως οι πόντιοι ανέκδοτα..έχω ακούσει αλβανούς να βρίζουν άλλους αλβανούς ως αλβανούς..:P νταξ κλαιν μαιν...φίλε μου gsf βάλτο καλά στο μυαλό σου .....οι έλληνες σήμερα δεν έχουν τίποτα..και δεν φταίνε οι ξένοι, ο καναπές φταίει...αν το να είσαι έλληνας απο μόνο του είναι τιμητικό τότε και ο γιωργάκης έλληνας είναι..και αν πιστεύεις πως αυτοί που θα σφάξουν και θα δείρουν ξένους για να καθαρίσει η περιοχή είναι έλληνες τότε είσαι γελασμένος...Ο έλληνας που γάμισε τα πάντα και κατέκτησε την ιστορία με το σπαθί του πέθανε απο την θρησκεία που εσύ υποστηρίζεις...ο έλληνας που εσύ θαυμάζεις είχε λογική και κοιτούσε το παρελθόν επικριτικά και δεν ήταν αρχαιόλαγνος, ο έλλην που εσύ το ΛΑΟΣ και η ΧΑ μιλάτε πέθανε απ τα χέρια σας.....Δεν κρατάς το ελληνικό πνεύμα ζωντανό ώντας ρατσιστής φασίστας και συντηριτικός ! άντε γιατί πολλά ακούστηκαν για τους έλληνες!Και τα κομούνια και οι άπλυτοι που πολύ έυστοχα μας χαρακτηρίζετε πεθέναμε με το ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ! ΔΕΣ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 gs500f την απάντηση που παραθέτω παρακάτω στην έδωσε ένα μέλος του moto.gr. Κατόπιν κατάπιες τη γλώσσα σου και τώρα έρχεσαι εδώ και λες τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Μέχρι το 97 που έμενα στην περιοχή τα πράγματα ήταν ειδυλιακά (σίγουρα δεν γράφετε έτσι). Ήταν υπέροχα. Κάτι τα κωλόμπαρα, κάτι τα sexshow με κότες! (πραγματικές κότες) με ιδιοκτήτη πρόεδρο εθνικιστικής τότε οργάνωσης (παπαδημητρίου τον λέγανε μάλλον), μαφία κάργα, μαχαιρώματα πιτσιρικάδων και καθημερινούς τσακωμούς. Οι γυναίκες για να κυκλοφορήσουν νύχτα άκουγαν και ζούσαν τα απίστευτα από του λεπτεπίλεπτους μπράβους, προστάτες των μαγαζιών οπότε τις περιοχής συνολικά. Αυτό το παρελθόν αναπολούν κάποιοι? Γιατί η μαφία δεν έφυγε ποτέ απλά άλλαξε "εργάτες". Ναι κάποιοι μετανάστες δουλεύουν για τις μαφίες. Ναι, συνήθως ο πάτος του βαρελιού τρώει τις σάρκες του. Αλλά αν κάποιος λέει "να πάνε οι αφγανοί στην πατρίδα τους, εγω δεν τους ενοχλώ" ας τους πει γιατί ο ελληνικός στρατός είναι και στο αφγανιστάν. Και μετά ξαναπείτε τους ότι "εγώ δεν σας ενοχλώ". Και πριν πεί κάποιος ότι "ο ελληνικός στρατός είναι εκεί με το ζόρι" ας μας πει ποιός τον ζορίζει... γιατί εδω τα χει κάνει πλακάκια με το κρ΄άτος του ισραήλ χωρίς πίεσει... Οι μετανάστες πολέμων, οι πρόσφυγες δηλαδή, είναι οι "εγκληματίες συλλογικά" και οι υπήκοοι των κρατών που κάνουν των πόλεμο "αθώοι"?. Και, ναι γίνεται μαελείο σε αυτή την πόλη. Σε κάθε επίπεδο. Αλλά οι συμμορίες τις μαφίας να παρουσιάζονται ως απελευθερωτές μην τρελαθούμε κιόλα. έχουν τα κεντρικά κάτω από την πλατεία, εκεί που τους είχαν συλλάβει με τρυκάκια και όπλα. Αλήθεια τι έγινε με αυτά τα ελληνόπουλα? Παραμονές εκλογών κλείδωσαν απ' έξω τζαμί με κόσμο μέσα, του έβα΄λαν φωτιά και κόλλησαν απ' έξω τα αυτοκολητάκια τους για να υπογράψουν την πράξη τους. Πήγαν άλλοι μετανάστες να σπάσουν την πόρτα για να σώσουν τους μέσα και φάγανε από τους συμμορίτες μαχαιριές. Ποιούς μάζεψαν οι μπάτσοι? Μετανάστες, γιατί λέει μαχαιρώθηκαν μεταξύ τους. Ξαναλέω. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στην περι΄οχή γιατί περνάω από εκεί καθημερινά καθώς έχ αρκετούς γνωστούς. Πολλοί αππό αυτούς έχουν χάσει τη μπάλα. Τους πειράζει αν δουν μετανάστη να κατουράει αλλά βγάζουν το σκυλί τους για χέσιμο στα πεζοδρόμια. Αλλά έτσι είναι ο πόλεμος έτσι είναι και τα αποτελέσματα του. Ιδεολογία και ξερώ ψωμί και πάντα φταίνε οι άλλοι. Για την κρίση, για τις μειώσεις μισθών, για την πρέζα, για το λαθρεμπόριο κτλ, κτλ... Σαν την ιστορία με τους μικροπωλητές που "χάνει η εφορία εκατομ ευρώ" και την ίδια στιγμή κλείνει ο σδοε μαγαζ;στην κηφισια που πουλάει μαιμού gucci η κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων άδικως κόπος. Εγω τα βλέπω έτσι ο άλλος τα βλέπει αλλιώς. Περιθώρεια επικοινωνίας δεν υπάρχουν, μάλλον περί εμφυλίου πρ΄όκειται (τον οποίο τον έχουμε χάσει ήδη έτσι όπως πάμε οι "απ' εδώ")... Με τέτοια αριστερά στην ελλάδα που στη βάρκιζα θα πάνε για να παραδώσουν τους αστακούς τους τι να περιμενεις.... Ναι, μακελε΄ιό γίνεται και όχι μόνο στον άγ. παντελεήμονα. Και πρεζα θα γεμίσουμε και όπλα και σωματεμπορεία και θα συνεχίσουμε να τρώμε ο ένας τον άλλο... Κάθε κοινωνία έχει τον παράδεισο που της αξιζει... Ε αυτός είναι για εδώ και δεν φταίει κανένας ξένος γι' αυτό. Καπετάνιο δεν θα κάνουμε κουβέντα απο δω γιατί εδω είσαι εξουσία... χιχι Ελλάς γαλλία συμμαχία... δεν βλεπω πουθενα να υπαρχει απαντηση προς εμενα ,απο το μελος που ποσταρεις ,τωρα πως σου καρφωθηκε εσενα αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.... εσυ ομως γερο μπιλ θα μου λες σε ποιο σημειο διαφωνεις μαζι μου σε οτι εχω πει μεχρι στιγμης και θα σου διευκρινηζω τα σημεια που εχεις αμφιβολιες! μην αποσπασματικα παιρνεις κουβεντες απο εδω και απο εκει και μπερδεβεσε,και να δεις οτι σε πολλα σημεια εμεις συμπιπτουμαι αλλα δεν το εχεις καταλαβει ακομα!!!!!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Ότι να ναι όμως έτσι?Το αλβανός είναι υποτιμιτικό αλλά πλέον έχει γίνει φράση όπως οι πόντιοι ανέκδοτα..έχω ακούσει αλβανούς να βρίζουν άλλους αλβανούς ως αλβανούς..:P νταξ κλαιν μαιν...φίλε μου gsf βάλτο καλά στο μυαλό σου .....οι έλληνες σήμερα δεν έχουν τίποτα..και δεν φταίνε οι ξένοι, ο καναπές φταίει...αν το να είσαι έλληνας απο μόνο του είναι τιμητικό τότε και ο γιωργάκης έλληνας είναι..και αν πιστεύεις πως αυτοί που θα σφάξουν και θα δείρουν ξένους για να καθαρίσει η περιοχή είναι έλληνες τότε είσαι γελασμένος...Ο έλληνας που γάμισε τα πάντα και κατέκτησε την ιστορία με το σπαθί του πέθανε απο την θρησκεία που εσύ υποστηρίζεις...ο έλληνας που εσύ θαυμάζεις είχε λογική και κοιτούσε το παρελθόν επικριτικά και δεν ήταν αρχαιόλαγνος, ο έλλην που εσύ το ΛΑΟΣ και η ΧΑ μιλάτε πέθανε απ τα χέρια σας.....Δεν κρατάς το ελληνικό πνεύμα ζωντανό ώντας ρατσιστής φασίστας και συντηριτικός ! άντε γιατί πολλά ακούστηκαν για τους έλληνες!Και τα κομούνια και οι άπλυτοι που πολύ έυστοχα μας χαρακτηρίζετε πεθέναμε με το ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ! ΔΕΣ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ! αλλα λογια να αγαπιομαστε!!!!που διαφωνεις με αυτα που λεω δεν το εχω καταλαβει ακομα!!! οταν δεν εχεις να μου πεις κατι ,βαζεις μπροστα το [και αν πειστευεις....συνεχιζεις με πραγματα που φυσικα ειμαι αντιθετος ,τα θεωρεις ως δεδομενα οτι τα πρεσβευω και με χαραχτηριζεις!!!με βαζεις και σε πολιτικο σχηματισμο μου βαζεις και επαγγελμα....]και νομιζεις οτι με αποστομοσες!!! ποιοι σας χαραχτηριζουν ΕΥΣΤΟΧΑ κομουνια και απλυτους να τους βαλω πιπερι στο στομα?πες τους και συ βρε παιδι μου οτι δεν εισαι κομουνι και οτι εκανες μπανιο!!! γιατι κανεις παραπονα σε μενα?παραπονιαρικο μου!!!!... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 αλλα λογια να αγαπιομαστε!!!!που διαφωνεις με αυτα που λεω δεν το εχω καταλαβει ακομα!!! οταν δεν εχεις να μου πεις κατι ,βαζεις μπροστα το [και αν πειστευεις....συνεχιζεις με πραγματα που φυσικα ειμαι αντιθετος ,τα θεωρεις ως δεδομενα οτι τα πρεσβευω και με χαραχτηριζεις!!!με βαζεις και σε πολιτικο σχηματισμο μου βαζεις και επαγγελμα....]και νομιζεις οτι με αποστομοσες!!! ποιοι σας χαραχτηριζουν ΕΥΣΤΟΧΑ κομουνια και απλυτους να τους βαλω πιπερι στο στομα?πες τους και συ βρε παιδι μου οτι δεν εισαι κομουνι και οτι εκανες μπανιο!!! γιατι κανεις παραπονα σε μενα?παραπονιαρικο μου!!!!... A νταξ άμα το πάμε πλαγίως το θέμα γάμα μας καλίτερα....κάθομαι και συζητάω ..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 και πειστευω εξακολουθω οτι οι ελληνες τους αγκαλιασαν και οι πολιτες και η εκκλησια! Και το "Αλβανός" μας το δώρισαν ως βρισιά οι ίδιοι για να μας δείξουν την ευγνωμοσύνη τους ? Και το "Αλβανός" μας το δώρισαν ως βρισιά οι ίδιοι (οι Αλβανοί) για να μας δείξουν την ευγνωμοσύνη τους (που τους αγκαλιάσαμε )? Λυπάμαι για το μπέρδεμα, υπέθεσα πως αφού είμαστε σε μοτο-φόρουμ είναι όλοι απόφοιτοι δημοτικού. Αλλά σου λέω, μάλλον φτιάχνεσαι με την ιδέα και προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να πιστεύεις πως είμαι οποιασδήποτε εθνικότητας (οι Γερμανοί είναι λίγο ξενέρωτοι αλλά το αντέχω και αυτό), άρα μην μασάς. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Εγώ γιατί βλέπω να κάνουν και οι δεξιοί τα ίδια πράγματα σε αριστερούς? Μεγάλη μπουκιά να τρως.. :P (εγώ το λέω αυτό ?) σε ευχαριστω που ακουσα για αλλη μια φορα τον εθνικο μας υμνο! οπως βλεπω στο βιντεο που μας εβαλες να δουμαι πολλα γυναικοπαιδα στην πλατεια ,καλα μου ταπαν τελικα οτι μονιμοι κατοικοι ηταν οι περισοτεροι και ειχαν για συμπαρασταση τους και ορισμενους που εχουν σαν ιδεολογια την πατρειδα ,θρησκεια ,οικογενοια!!! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες