Jump to content
gs500f

συγκεντρωση-συλλαλητηριο-διαμαρτυρια

Recommended Posts

Τς τς τς... σα δεν ντρέπεσαι παλιοφασίστα!!! Μιλάς άσχημα γι'αυτούς τους καλούς ανθρώπους! πιπέρι!!!

χαχαχαχα ειδες ειμαι παλιοφασιστας.

εσυ παντως εισαι τερας ψυχραιμιας που δεν αντεδρασες για την φιλη σου, ειληκρηνα το θαυμαζω αυτο.εμενα δυο γεωργιανοποντιοι απ αυτους που με 2000 δλρ γινανε τεμετερον και δεν ξερουν ποντιακα, πηγαν να μου κλεψουν το εξοχικο, αλλα για πολυυυυ κακη τους τυχη τα κτηνη που εχω για σκυλια, τους κ ο μ α τ ι α σ α ν , και κριμα που βγηκε ο γειτονας και τους εσωσε στο παραπεντε.

και για να μην παρεξηγηθω και για ντοπια κλεφτρονια το ιδιο θα ελεγα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

χαχαχαχα ειδες ειμαι παλιοφασιστας.

εσυ παντως εισαι τερας ψυχραιμιας που δεν αντεδρασες για την φιλη σου, ειληκρηνα το θαυμαζω αυτο.εμενα δυο γεωργιανοποντιοι απ αυτους που με 2000 δλρ γινανε τεμετερον και δεν ξερουν ποντιακα, πηγαν να μου κλεψουν το εξοχικο, αλλα για πολυυυυ κακη τους τυχη τα κτηνη που εχω για σκυλια, τους κ ο μ α τ ι α σ α ν , και κριμα που βγηκε ο γειτονας και τους εσωσε στο παραπεντε.

και για να μην παρεξηγηθω και για ντοπια κλεφτρονια το ιδιο θα ελεγα.

Άμα έλεγαν τίποτα δεν θα το γλυτώναμε το αγκάλιασμα... αλλά όταν με είδαν την άφησαν και βγήκαν από την οικοδομή. Τους δυο τους έχω ξαναδεί παλιότερα στην οικοδομή. Είναι από αυτούς που πουλάνε φορτιστές και παπούτσια αθλητικά στους δρόμους. Σκύλο μπορεί να μην έχω φίλε, αλλά έχω άλλα πράγματα... τεσπά, ας μην το θυμάμαι πάλι και εκνευρίζομαι!

Αλλά απορώ γιατί κάθομαι και μιλάω με έναν φασίστα σαν και σένα! ακούς εκεί...

Τροποποιήθηκε από τον Viper4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

mpaa αν ειδατε το video αν κα κατακριτέο αυτο που εκανε αλλα το εκανε επίτηδες για να τους σπάσει τα @@ αντι να τον μουτζωση η να του κανει κ@λ@δάκτυλο του εκανε το σημα του ναζισμου χαχααχχαχαχαχα

αν και δεν ειμαι φασιστας αλλα πιστευω το εκανε επιτηδες για να σπασει @@ τεσπ αλη συζητηση και ψιλοχεστηκα γιατι το εκανε

το κατακρινο το ιδιο με το να καις ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαια

ρε φιλε δεν καταλαβαίνεις επειδή πριν απο 10-20 χρονια οι παππουδες μας ηταν μεταναστες τωρα πρεπει να στησουμε κολαρακι να μας γαμανε! αυτο μας λενε οΚ ωραια λογικη !!

Τροποποιήθηκε από τον A.K.A. SonIC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε δεν καταλαβαίνεις επειδή πριν απο 10-20 χρονια οι παππουδες μας ηταν μεταναστες τωρα πρεπει να στησουμε κολαρακι να μας γαμανε! αυτο μας λενε οΚ ωραια λογικη !!

Αν αυτό κατάλαβες,πάσο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάνω σ'αυτό ακριβώς που λες..

Άκουγα σήμερα στις ειδήσεις για το πλοίο με τους μετανάστες (για μένα δεν υπάρχει "λαθραίος" άνθρωπος) που βούλιαξε στο Ιόνιο.

Έλεγε λοιπόν η δημοσιοκάφρος,πως οι μετανάστες "φιλοξενούνται" σε ξενοδοχείο στη Κέρκυρα με σκοπό να μεταβούν στην Αθήνα,όπου και θα δικαστούν.

Οι ίδιοι,το μόνο που ζητάνε,είναι,να τους αφήσουν να πάνε στην Ιταλία,που ήταν και ο εξ'αρχής προορισμός τους.

Πού φταίνει εδώ οι μετανάστες?

Ίσα-ίσα που λένε πως δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα,μα το κράτος τους κρατά!

Δεν φτάνει που πέρασαν ότι πέρασαν,θα τους δικάσουνε και από πάνω!

καταρχην επειδη το ειδα το θεμα αυτοι που θα δικαστουν ειναι οι δουλεμποροι που ηταν στο πλοιο

οι υπολοιπη θα εξεταστουν για πολιτικο ασυλο και αν δεν το παρουν θα απελαθουν ... το διαβασες το αρθρο η μπα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταρχην επειδη το ειδα το θεμα αυτοι που θα δικαστουν ειναι οι δουλεμποροι που ηταν στο πλοιο

οι υπολοιπη θα εξεταστουν για πολιτικο ασυλο και αν δεν το παρουν θα απελαθουν ... το διαβασες το αρθρο η μπα?

Νομίζω πως το είπα,στις ειδήσεις το άκουσα,δεν το διάβασα σε εφημερίδα.

Αν είναι έτσι όπως το λες και πρόκειται να δικαστούν οι δουλέμποροι,τότε μπράβο!

Για το ότι "φιλοξενούνται" στη Κέρκυρα,ενώ οι ίδιοι θέλουν να φύγουν για Ιταλία,είμαι σίγουρος.

Τα εμπιστεύομαι τ'αφτιά μου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι έμαθα από αυτό το thread :

- Η δήλωση απέχθειας προς "όλους αυτούς τους βρωμιάρηδες" δεν είναι ρατσισμός

- Ναζιστικός χαιρετισμός = κωλοδάχτυλο. Δεν τρέχει και τίποτα.

- Οι Έλληνες μετανάστες πήγανε όλοι μόνο μετά από πρόσκληση των ξένων χωρών. Ήταν όλοι λόγιοι και πήγανε εκεί να χτίσουν κανα παρθενώνα, κανά ναό του ποσειδώνα κλπ

- Ουδέποτε στην ιστορία της ανθρωπότητας (πόσο μάλλον κατά το ελληνικό μεταναστευτικό ρεύμα) δεν παρουσιαζόντουσαν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια φαινόμενα (γκετοποίηση, ρατσισμός, φόβος κλπ). Αυτό που βιώνουμε είναι κάτι πρωτόγνωρο που μόνο με μίσος λύνεται.

- Το γεγονός πως είμαστε έθνος με τεράστια μεταναστευτική παράδοση, όχι μόνο δεν σημαίνει πως θα έπρεπε να δείχνουμε κατανόηση, αλλά ίσα-ίσα μας δίνει το δικαίωμα να φτύνουμε στα μούτρα τους μετανάστες.

- Μακριά από τον κώλο μου και ας είναι 1 μέτρο.

- Λύσεις βασισμένες στην λογική και την ανθρωπιά είναι αριστεριστικές ιντελεκτουέλ μαλακίες.

- Η ειλικρίνεια είναι ντροπή

Τέσπα, τα επιχειρήματα που βλέπω μόνο για γέλια είναι οπότε τι το συζητάμε. Αποδυκνείεται πως η όλη συγκέντρωση ήτανε ΛΑΟΣ-Χρυσαυγίτικο πανηγύρι και το κάνουνε όλοι γαργάρα. Και στην επόμενη πορεία θα φωνάζουν για τους μπάχαλους,ενώ τώρα δεν τρέχει τίποτα που οι αυγοκέφαλοι τις έπαιζαν με τα φιλαράκια τους μέσα σε εκκλησία.

Προσωπικά φοβάμαι για το μέλλον μου επειδή σε 10-20 χρόνια που θα δω χρυσαυγίτη πακιστανό θα πεθάνω στα γέλια.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω πως το είπα,στις ειδήσεις το άκουσα,δεν το διάβασα σε εφημερίδα.

Αν είναι έτσι όπως το λες και πρόκειται να δικαστούν οι δουλέμποροι,τότε μπράβο!

Για το ότι "φιλοξενούνται" στη Κέρκυρα,ενώ οι ίδιοι θέλουν να φύγουν για Ιταλία,είμαι σίγουρος.

Τα εμπιστεύομαι τ'αφτιά μου..

ακριβως οπως τα λες η Ιταλία ομως δεν τους δέχεται και εχει απειλήσει οτι θα βουλιάξει ότι λαθρομεταναστευτικο πλοιο πλησιασει ( το εχει κανει 3 φορες μεχρι τωρα)

οποτε να τους βάλουμε σε ενα πλοιο και να τους στειλουμε εκει εκτος απο παρανομο θα δημιουργηθεί επισοδιο και με Ιταλια κατι που η Ελλαδα δεν θέλει

ο νομος λέει οτι μένουνε στην χώρα απο την οποία προήλθαν δηλ Ελλαδα (γιατι η τουρκία δεν ειναι στν ΕΕ οποτε δεν την αναγκαζει κανεις να τους παρει πίσω)

Η Ελλάδα τωρα βάση τις νεας ( :_zeppelin: ) μεταναστευτικής πολιτικης εξετάζει για πολιτικο άσυλο όσους απορρίψει τους στελνει με δικα της εξοδα πισω στην χωρα τους

Ο νομος λεει οτι πρεπει να αποδειχτεί πρωτα ποια ειναι η χωρα τους και μετα τους στελνουμε δηστυχως λοιπον οι δουλεμποροι το ξερουνε αυτο και τους δασκαλευουν να μην πουν ποτε απο που προερχοντε μετα απο τον πρώτο μηνα τα έξοδα ειναι αβαστακτα για το Ελληνικο Κρατος και τους αφήνει Ελευθερους με 24ωρο χαρτι

(η Ελλαδα παιρνει 11 ευρω την μερα για καθε λαθρομεταναστη που κρατείτε το κόστος κράτησης ειναι 15 ευρω)

οπως καταλαβαινεις εχουμε σκυψει και μας μαμανε απο παντου Τουρκια ΕΕ μας τον δινουν και το χερομαστε

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΘΕΛΟΥΝΕ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΠΙΑ!

γιατι [Xasmito] προσπαθεις να με ερμηνευσεις με δικα σου λογια και να μου δωσεις απαντησεις που βεβαια δεν θαταν αυτες που εσυ ποσταρεις...!!!!

μπορω να σου απαντησω στα ερωτηματα σου αλλα παραθεση στην παραθεση θα καναμε ενα σεντονι τοσο μεγαλο που κανενας δεν θα μας διαβαζε.....

και για να σου δωσω να καταλαβεις οτι δεν απεχεις πολλη απο τον μιχαλολιακο εσυ σου λεω οτι ειπα εγω οτι αν ο χαιρετισμος ηταν εκτος αιθουσης δεν θα με ενοχλουσε?προς τι το ερωτημα σου λοιπον?

ναι ο περιβολος της εκκλησιας ειναι πιο ιερος απο το πανεπιστιμιακο ασυλο και κυριως οταν ευρισκετε εντος του ναου ο ιερεας για την θεια λειτουργεια!

σκεψου να υπηρχε τζαμι και πανω στα σκαλια να επιχηρουσε η αστυνομια...ακομα θα καιγοταν η αθηνα!

γιαυτο μην προσπαθεις παλι να με ερμηνευσεις δινοτας απαντησεις για μενα ,χωρις εμενα θελοντας να μου δωσεις μια εικονα που εσυ εχεις φτιαξει στο μυαλο σου!

πεσε την αποψη σου χωρις να ερμηνευεις τους αλλους απο τα γραφομενα τους η τις διαφωνιες σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι έμαθα από αυτό το thread :

- Η δήλωση απέχθειας προς "όλους αυτούς τους βρωμιάρηδες" δεν είναι ρατσισμός

οχι δεν ειναι

- Ναζιστικός χαιρετισμός = κωλοδάχτυλο. Δεν τρέχει και τίποτα.

ναζιστηκος χαιρετισμος= κάψιμο σημαίας . ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΕΙ

σταματα πια να διαστρευλωνεις τα παντα ελεος πια με αυτο

- Οι Έλληνες μετανάστες πήγανε όλοι μόνο μετά από πρόσκληση των ξένων χωρών. Ήταν όλοι λόγιοι και πήγανε εκεί να χτίσουν κανα παρθενώνα, κανά ναό του ποσειδώνα κλπ

πσλι τα ιδια ε?

- Ουδέποτε στην ιστορία της ανθρωπότητας (πόσο μάλλον κατά το ελληνικό μεταναστευτικό ρεύμα) δεν παρουσιαζόντουσαν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια φαινόμενα (γκετοποίηση, ρατσισμός, φόβος κλπ). Αυτό που βιώνουμε είναι κάτι πρωτόγνωρο που μόνο με μίσος λύνεται.

????? οτι νανε

- Το γεγονός πως είμαστε έθνος με τεράστια μεταναστευτική παράδοση, όχι μόνο δεν σημαίνει πως θα έπρεπε να δείχνουμε κατανόηση, αλλά ίσα-ίσα μας δίνει το δικαίωμα να φτύνουμε στα μούτρα τους μετανάστες.

ναι οκ αν με κλεψουν θα πω και ευχαριστω

- Μακριά από τον κώλο μου και ας είναι 1 μέτρο.

ακριβως η ιδεολογια σου

- Λύσεις βασισμένες στην λογική και την ανθρωπιά είναι αριστεριστικές ιντελεκτουέλ μαλακίες.

- Η ειλικρίνεια είναι ντροπή

αυτο νιωθω απο σενα ομως

Τέσπα, τα επιχειρήματα που βλέπω μόνο για γέλια είναι οπότε τι το συζητάμε. Αποδυκνείεται πως η όλη συγκέντρωση ήτανε ΛΑΟΣ-Χρυσαυγίτικο πανηγύρι και το κάνουνε όλοι γαργάρα. Και στην επόμενη πορεία θα φωνάζουν για τους μπάχαλους,ενώ τώρα δεν τρέχει τίποτα που οι αυγοκέφαλοι τις έπαιζαν με τα φιλαράκια τους μέσα σε εκκλησία.

no comment

Προσωπικά φοβάμαι για το μέλλον μου επειδή σε 10-20 χρόνια που θα δω χρυσαυγίτη πακιστανό θα πεθάνω στα γέλια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος .

Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.

Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος.

Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός.

Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα ,αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου ...

" Μπέρτολ Μπρεχτ"

Θαναση1983

σημερα ειναι οι ξενοι.

αυριο οι αριστεροι.

μεθαυριο οι συνταξιουχοι.

παραμεθαυριο οι δημοσιοι υπαλληλοι.

νομιζεις δε θα ερθει και η σειρα σου?καποια στιγμη θα εισαι και 'συ στη πιο αδυναμη κοινωνικη ομαδα.τοτε ομως θα ειναι αργα.

H Σειρα μου εχει ερθει φιλε μου γιατι ειμαι ενας απο αυτους που τους εχει χτυπησει η ανεργια και δεν μπορω να βρω με τιποτα δουλεια .... Και για να σου δωσω ενα παραδειγμα και να μην μιλαω ετσι στον αερα..... Στην περιοχη μου υπηρχε ενα DIA το οποιο τωρα θα γινει carreffour μιας και αγοραστηκε απο αυτην την μεγαλη πολυεθνικη εταιρια...... Ολοι μεσα που δουλευουν ειναι ΑΛβανοι και πολωνοι και μονο οι προισταμενοι ειναι Ελληνες..........

Θα μου πεις οτι φταιει αυτος που τους πηρε στην δουλεια του....... Σιγουρα ΝΑΙ

Φταιει και ο μαλακας ο Ελληναρας που δεν καταλαβαινει οτι με το να δινεις λεφτα σε αυτους αργοτερα αυτο θα ερθει μπουμερανγκ...........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και για να σου δωσω να καταλαβεις οτι δεν απεχεις πολλη απο τον μιχαλολιακο εσυ σου λεω οτι ειπα εγω οτι αν ο χαιρετισμος ηταν εκτος αιθουσης δεν θα με ενοχλουσε?προς τι το ερωτημα σου λοιπον?

Αν θα σε ενοχλούσε το ίδιο τότε γιατί η λέξη "μέσα"?

Κολλάς στο ότι χαιρέτησε ναζιστικά ΜΕΣΑ στο Δ/Σ,όχι στο οτι χαιρέτησε ναζιστικά εν γέννει.

ΚΑι δεν είσαι ο μόνος,οι περισσότεροι,"σοκάρονται" από το χώρο και όχι από την πράξη!

ναι ο περιβολος της εκκλησιας ειναι πιο ιερος απο το πανεπιστιμιακο ασυλο και κυριως οταν ευρισκετε εντος του ναου ο ιερεας για την θεια λειτουργεια!

σκεψου να υπηρχε τζαμι και πανω στα σκαλια να επιχηρουσε η αστυνομια...ακομα θα καιγοταν η αθηνα!

Εντάξει,για μένα δεν ισχύει αυτό για τον περίβολο,γιατί δεν είμαι θρησκευάμενος.Για το εσωτερικό του ναού,το σέβομαι απόλυτα,γιατί εκεί μέσα υπάρχει κόσμος που εκφράζει τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις.

Αλλά ο περίβολος,δηλαδή ο χώρος ΕΞΩ από το ναό,τι το ιερό έχει?Ξαναλέω ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ.

Για μένα,είτε Ορθόδοξος Ναός,είτε Τζαμί,είτε Τέμενος,είτε Βουδιστικός Ναός είναι το ίδιο και τω αυτώ,αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση.(καθαρά προσωπικό μου ζήτημα)

Χρησιμοποιώ αυτό τον τρόπο με την παράθεση για να σου απαντήσω για να είμαι σίγουρος πως απάντησα σε όλα και δεν χάωσα το θέμα.

ΥΓ.

Και επίσης,κάτι για όλους μας που συμμετέχουμε στο θέμα..

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Ούτε οι μεν ούτε οι δε,έχουμε να "κερδίσουμε" κάτι (με την έννοια του υλικού κέρδους,εξού και τα εισαγωγικά) από την συζήτηση αυτή.

Ανταλλαγή απόψεων,πώς το λένε!

Τουλάχιστον από μέρους μου,δεν υπάρχει η παραμικρή εμπάθεια ή προσωπικό μένος προς τον οποιονδήποτε.

Απλώς,γιατί μάλλον πρέπει να ξεκαθαρίζουμε και τα αυτονόητα... :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μποστ

Τι το συζητάμε, αφού τα επιχειρήματα εξαντλούνται στο "επειδή το είπα", "ότι νάνε" (sic), στην άγνοια του τι ορίζεται ως ρατσισμός, και "no comment" όταν ζορίσουν τα πράγματα.

Παρατίθεται ντοκυμαντέρ ολόκληρο περί ελληνικής μετανάστευσης και το τρελό αντεπιχείρημα είναι "όχι, διέπρεψαν επειδή έτσι λέω". ΟΚ παιδιά, όλα τα λεφτά γαρύφαλλα.

Αλλά η παρακάτω εσφαλμένη εξίσωση αξίζει λίγη προσοχή:

"ναζιστικος χαιρετισμος= κάψιμο σημαίας . ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΕΙ"

Ο ναζιστικός χαιρετισμός δεν έχει καμία μα καμία μα καμία μα καμία μα καμία μα καμία σχέση με το κάψιμο της σημαίας. Αυτή είναι από τις πιο αποτυχημένες αναλογίες που έχω δει. Η δήλωση υποστήριξης μιας πολύ συγκεκριμένης ιδεολογίας δεν εξισώνεται με την δήλωση διαμαρτυρίας προς ένα κράτος/έθνος. Η σημαία μπορεί να καεί για 400 λόγους. Ο ναζιστικός χαιρετισμός ένα πράγμα σημαίνει. Επειδή σε τσαντίζουν σε ίδιο βαθμό δεν τα κάνει ίδια πράγματα.

ΥΓ: Τι διαστρεύλωσα ? 1 - 2 παραθέσεις θα βοηθούσαν ώστε να καταλάβω και εγώ τι κάνω λάθος στην συζήτηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι το συζητάμε, αφού τα επιχειρήματα εξαντλούνται στο "επειδή το είπα", "ότι νάνε" (sic), στην άγνοια του τι ορίζεται ως ρατσισμός, και "no comment" όταν ζορίσουν τα πράγματα.

Παρατίθεται ντοκυμαντέρ ολόκληρο περί ελληνικής μετανάστευσης και το τρελό αντεπιχείρημα είναι "όχι, διέπρεψαν επειδή έτσι λέω". ΟΚ παιδιά, όλα τα λεφτά γαρύφαλλα.

Αλλά η παρακάτω εσφαλμένη εξίσωση αξίζει λίγη προσοχή:

"ναζιστικος χαιρετισμος= κάψιμο σημαίας . ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΕΙ"

Ο ναζιστικός χαιρετισμός δεν έχει καμία μα καμία μα καμία μα καμία μα καμία μα καμία σχέση με το κάψιμο της σημαίας. Αυτή είναι από τις πιο αποτυχημένες αναλογίες που έχω δει. Η δήλωση υποστήριξης μιας πολύ συγκεκριμένης ιδεολογίας δεν εξισώνεται με την δήλωση διαμαρτυρίας προς ένα κράτος/έθνος. Η σημαία μπορεί να καεί για 400 λόγους. Ο ναζιστικός χαιρετισμός ένα πράγμα σημαίνει. Επειδή σε τσαντίζουν σε ίδιο βαθμό δεν τα κάνει ίδια πράγματα.

ΥΓ: Τι διαστρεύλωσα ? 1 - 2 παραθέσεις θα βοηθούσαν ώστε να καταλάβω και εγώ τι κάνω λάθος στην συζήτηση.

ναζιστικος χαιρετισμος= κάψιμο σημαίας και τα δυο ειναι ΑΚΡΑ ειμαι αντιθετος και στα 2 το ιδιο σκατα ειναι

:offtopic:

και στην τελικη ΜΑΜΩ ΤΗΝ Κ@Λ@ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ χαιρετισμό των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΟΥ και τον κατεστρεψε

ΜΑΜΩ ΤΗΝ Κ@Λ@γερμανια ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ το σημα του Αήττητου

:offtopic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναζιστικος χαιρετισμος= κάψιμο σημαίας και τα δυο ειναι ΑΚΡΑ ειμαι αντιθετος και στα 2 το ιδιο σκατα ειναι

Απόλυτος ειρηνισμός και παθητικότητα στην βία (άλα Γκάντι) = άκρο

Δολοφονική μανία = άκρο

τα ίδια σκατά είναι ?

Μακάρι να ήταν τόσο απλή η ζωή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απόλυτος ειρηνισμός και παθητικότητα στην βία (άλα Γκάντι) = άκρο

Δολοφονική μανία = άκρο

τα ίδια σκατά είναι ?

Μακάρι να ήταν τόσο απλή η ζωή.

βρε ασε τις θεωρίες που μαθαινουν στις φοιτητικές καφετερίες και δες την πραξη ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ!!

πιστεύεις όλοι αυτοί που καίνε σημαίες ειναι Απόλυτα ειρηνιστες και εχουν παθητικότητα στην βία?????

ελα τωρα open your eyes στην στα λόγια όλα τελεία ειναι στα λογια μονο στην πραξη ομως δεν εχουνε καμια σχεση!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον A.K.A. SonIC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρε ασε τις θεωρίες που μαθαινουν στις φοιτητικές καφετερίες και δες την πραξη ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ!!

πιστεύεις όλοι αυτοί που καίνε σημαίες ειναι Απόλυτα ειρηνιστες και εχουν παθητικότητα στην βία?????

ελα τωρα open your eyes στην στα λόγια όλα τελεία ειναι στα λογια μονο στην πραξη ομως δεν εχουνε καμια σχεση!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χριστέ μου...

Ένα παράδειγμα έδωσα για το πως δύο άκρα δεν είναι το ίδιο κατακριτέα απλά επειδή είναι άκρα. Δεν απέδωσα κανένα χαρακτηρισμό βιαιότητας ή μη στις πράξεις τις οποίες συζητούσαμε αρχικά*.

Στο μέλλον θα προσπαθήσω να μιλάω πιο απλά για να σε διευκολύνω.

*άμα μπερδεύτηκες πες μου να σου στείλω PM να μην σπαμάρουμε και το thread.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προς [ Le Flwr] .....

τελικα την σημαια θα την ποσταρεις σωστα?

ακομα το οχυρο ζηταει βοηθεια?

ενταξει τωρα την εκανες την επανασταση σου,δεν επανερχεσε στην ταξη,γιατι πολλη ατακτο σε βρεισκω...!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προς [ Le Flwr] .....

τελικα την σημαια θα την ποσταρεις σωστα?

ακομα το οχυρο ζηταει βοηθεια?

ενταξει τωρα την εκανες την επανασταση σου,δεν επανερχεσε στην ταξη,γιατι πολλη ατακτο σε βρεισκω...!!!

Όχι μαμά. Γιατί, συμφωνήσαμε κάτι τέτοιο ή σου υπέγραψα πληρεξούσιο σε θέματα διαδικτυακής επικοινωνίας ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον για να το πω ποιο ξεκαθαρα

ναι ειναι κατακριτεο το ναζιστηκο σημα

ναι ειναι κατακριτεο το καψιμο σημαιας

αλλα αυτο που δεν αντεχω ειναι τους δηθεν που οταν καιγετε η σημαια δεν τους κανει κουκου αλλα αμα δουνε κατι ναζιστηκο αμεσως να γινουν Επαναστατες

οπως και το αντιθετο οχι να φωναζουμε για την σημαια και να δεχομαστε ναζιστηκες θεωρειες περι :knife: :knife:

αν εισαι σωστος φιλελευθερος πολιτισμενος σε χαλανε και τα 2 το ιδιο αυτοι που κανουνε διακρισεις μεταξυ των δυο ακρων ειναι το προβλημα και οχι η λυση !

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι μαμά. Γιατί, συμφωνήσαμε κάτι τέτοιο ή σου υπέγραψα πληρεξούσιο σε θέματα διαδικτυακής επικοινωνίας ?

ειναι θεμα σεβασμου για την χωρα που σε φιλοξενει,σκεψου να σου βαλω την αλβανικη σημαια αναποδα .....?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γάμησε τα..... χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γάμησε τα..... χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

καλως τις ενυσχισεις.......!!!!!χαχαχαχα

το οχυρο αντιστεκετε σθεναρα τωρα!!!

οπου ναναι θα σκασουν και τα αλλα συντροφια τωρα.....

σας πεθυμησα!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα

παμε να σας κερασω καφε ,αφου καθεστε που καθεστε εκμεταλευτειτε διμιουργεικα το χρονο σας!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι θεμα σεβασμου για την χωρα που σε φιλοξενει,σκεψου να σου βαλω την αλβανικη σημαια αναποδα .....?

Συγχώρεσέ με, αλλά για να σε ακολουθήσω σε αυτό το παραλλήρημα θέλω ένα αντίγραφο της συνταγής για τα ψυχοφάρμακα που σου έγραψαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι "ρέμπελος,χαραμοφάης,αληταράς που κάθεται όλη μέρα",σωστά?

Γαμώ τις λογικές!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...