Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Αν είναι νόμιμα εδώ δεν υπάρχει πρόβλημα! Αν είναι παράνομος όμως τότε θα αναγκαστεί να εγκληματίσει για να επιβιώσει! και με αυτό έχω πρόβλημα! όπως θα έπρεπε να έχεις και εσύ! Δεν λέω όχι στους μετανάστες! λέω όχι στους λαθρομετανάστες!!! Είτε θέλεις να το παραδεχτείς είτε όχι περιοχές με πολλούς λαθρομετανάστες είτε άνδρα εγκληματικότητας! Βρε αγόρι μου καταλαβαίνεις τι λες?ήρθε εδώ παράνομα για να χουφτώσει?Για να γαμήσει?Για να βιάσει?Οτιδίποτε σεξουαλικό δεν είναι αναγκαστικό για παράνομο μετανάστη έλεος..να μου πεις έκλεψε να πω οκ...αλλά το χούφτωμα απο πότε είναι αναγκαστικό? Και οι βούλγαροι και οι ρουμάνοι είναι νόμιμοι τράβα δες τους πως είναι.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2011 Προχτες, βουλιαξε ενα "δουλεμπορικο" με 270 περιπου "λαθρομεταναστες" δυτικα των Παξων.. Ηταν Αφγανοι.. "Ανταλλαγη πληθυσμων", ενα πραμα! Εμεις πηγαμε εκει το εκστρατευτικο μας σωμα (για να τους.. "σωσει"!! ) και αυτοι ερχονται αυτοι εδω για να σωθουν απο τη "σωτηρια" που τους παρεχουμε με το ζορι!! Λαθραιοι και μεις που πηγαμε με το "ετσι θελω" σε ξενο κρατος, λαθραιοι και αυτοι που μας ανταποδιδουν την "επισκεψη"!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ???? :rolleyes: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Προχτες, βουλιαξε ενα "δουλεμπορικο" με 270 περιπου "λαθρομεταναστες" δυτικα των Παξων.. Ηταν Αφγανοι.. "Ανταλλαγη πληθυσμων", ενα πραμα! Εμεις πηγαμε εκει το εκστρατευτικο μας σωμα (για να τους.. "σωσει"!! ) και αυτοι ερχονται αυτοι εδω για να σωθουν απο τη "σωτηρια" που τους παρεχουμε με το ζορι!! Λαθραιοι και μεις που πηγαμε με το "ετσι θελω" σε ξενο κρατος, λαθραιοι και αυτοι που μας ανταποδιδουν την "επισκεψη"!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ???? :rolleyes: Σώστη σκέψη αλλά δεν νομίζω να την συμμερίζονται και τα αφγανάκια. Η αμερική και η Ρωσία θα έπρεπε να είχαν γεμίσει απο αφγανούς. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Βρε αγόρι μου καταλαβαίνεις τι λες?ήρθε εδώ παράνομα για να χουφτώσει?Για να γαμήσει?Για να βιάσει?Οτιδίποτε σεξουαλικό δεν είναι αναγκαστικό για παράνομο μετανάστη έλεος..να μου πεις έκλεψε να πω οκ...αλλά το χούφτωμα απο πότε είναι αναγκαστικό? Και οι βούλγαροι και οι ρουμάνοι είναι νόμιμοι τράβα δες τους πως είναι.... Το χούφτωμα ήταν ένα προσωπικό παράδειγμα. Για την εγκληματικότητα γενικότερα μιλάω όμως. Περιοχές που είναι γκέτο αλλοδαπών είναι άντρα παρανομίας. Διαφωνείς με αυτήν την διαπίστωση; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Βρε αγόρι μου καταλαβαίνεις τι λες?ήρθε εδώ παράνομα για να χουφτώσει?Για να γαμήσει?Για να βιάσει?Οτιδίποτε σεξουαλικό δεν είναι αναγκαστικό για παράνομο μετανάστη έλεος..να μου πεις έκλεψε να πω οκ...αλλά το χούφτωμα απο πότε είναι αναγκαστικό? Και οι βούλγαροι και οι ρουμάνοι είναι νόμιμοι τράβα δες τους πως είναι.... Κάτσε ρε συ, μπορεί να είναι ψαρωμένος ακόμα και να χρησιμοποιεί το χούφτωμα και τον βιασμό ως τροχοπέδη μέχρι να ανδρωθεί ως εγκληματίας και χτυπήσει την τράπεζα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Σώστη σκέψη αλλά δεν νομίζω να την συμμερίζονται και τα αφγανάκια. Η αμερική και η Ρωσία θα έπρεπε να είχαν γεμίσει απο αφγανούς. Eμ, αυτοι φροντιζουν και τους "φορτωνουν" σε μας! Κοροιδα ειναι??.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Ναζιστικοί χαιρετισμοί στο συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων Eνώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι αφορμή του επεισοδίου ήταν ένας έντονος διάλογος μεταξύ του κ. Μιχαλολιάκου και του δημοτικού συμβούλου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρου Κωνσταντίνου, ο τελευταίος αρνείται κάτι τέτοιο. «Αναφερόμενος στα πρόσφατα συμβάντα στον Άγιο Παντελεήμονα ο Ν. Μιχαλολιάκος είπε, απευθυνόμενος σε εμάς, «τα ίδια θα κάνουμε αν ξαναγίνει εκδήλωση σας» και όταν εμείς δεν απαντήσαμε χαιρέτησε ναζιστικά και αποχώρησε με τη συνοδεία του» τονίζει ο κ. Κωνσταντίνου. Όχι ρε παιδιά δεν ήταν αντι-συγκέντρωση. Όχι ρε παιδιά, ποιοι φασίστες. Αμάν ούτε έναν ναζιστικό χαιρετισμό δεν μπορείς να απευθύνεις και αμέσως να σε φάνε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 πως μπορω να μην σε σεβαστω οταν δεν με βριζεις,λες την αποψη σου ,ισως και να με προβληματιζει η σκεψη σου και με σεβεσε ως συμφουριτη σου εδω μεσα!!! ακομη και αν εχουμαι διαφορετικες αποψεις! αυτο προσπαθω να πω εδω οτι ουτε η δικια μου αποψη αμετη μουχαμετη που λενε στο χωριο μου ειναι η σωστη αλλα ουτε και η δικη σου!καταθετουμαι την αποψη μας χωρις να χαραχτηριζουμαι ανθρωπους για να μην μας χαραχτηρισουν!! η άποψη αποδεικνύεται ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ξυπνατε αδερφια η πολιτικη δεν ειναι εξω οι λαθρομεταναστες! ειναι εξω οι αλητες ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Το χούφτωμα ήταν ένα προσωπικό παράδειγμα. Για την εγκληματικότητα γενικότερα μιλάω όμως. Περιοχές που είναι γκέτο αλλοδαπών είναι άντρα παρανομίας. Διαφωνείς με αυτήν την διαπίστωση; Το θέμα είναι γιατί? Δεν διαφωνώ...βρες μου έναν άνθρωπο που κάνει την παρανομία απο χόμπι...θα μου πεις τι με νοιάζει...ούτε εμένα με νοιάζει να σου πω την αλήθεια...ούτε τον γείτονα μου...γι αυτό είναι ακόμα εδώ και γι αυτό πάμε κατά διαόλου... Η γκετοποίηση είναι έργο της κοινωνίας και όχι των αλλοδαπών..συγνώμη....της αστικής τάξης και όχι των αλλοδαπών...Η γκετοποιηση γίνετε υπό το κάλυμα μεγαλοαστών και αφεντικών που τα κονομάνε γερά...Με ποιούς τα βάζεις λοιπόν?Με τους μετανάστες ή με τους φταίχτες? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Το θέμα είναι γιατί? Δεν διαφωνώ...βρες μου έναν άνθρωπο που κάνει την παρανομία απο χόμπι...θα μου πεις τι με νοιάζει...ούτε εμένα με νοιάζει να σου πω την αλήθεια...ούτε τον γείτονα μου...γι αυτό είναι ακόμα εδώ και γι αυτό πάμε κατά διαόλου... Η γκετοποίηση είναι έργο της κοινωνίας και όχι των αλλοδαπών..συγνώμη....της αστικής τάξης και όχι των αλλοδαπών...Η γκετοποιηση γίνετε υπό το κάλυμα μεγαλοαστών και αφεντικών που τα κονομάνε γερά...Με ποιούς τα βάζεις λοιπόν?Με τους μετανάστες ή με τους φταίχτες? Θα συμφωνήσω μαζί σου όσων αφορά τα αίτια... Αλλά στο πρακτικό θέμα τι μπορούμε να κάνουμε; Πρέπει να παρθούν μέτρα καλύτερης αστυνόμευσης, να γίνουν επιχειρήσεις σκούπα να μαζευτούν όλοι οι παράνομοι, και μετά βλέπουμε τι πρέπει να γίνει για να μην ξαναφτάσουμε σε αυτό το σημείο, με σωστή μεταναστευτική πολιτική κλπ. Δεν με ενδιαφέρει γιατί με κλέβει ο κλέφτης, με ενδιαφέρει να μην με κλέψει! Και όπως και να το κάνουμε οι περισσότεροι από αυτούς έχουν παραβατική συμπεριφορά. Δηλαδή να μην μπορούμε να περπατήσουμε στις γειτονιές μας;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 @VIPER ΑΚΟΜΑ απαντάς?? αστο παιδί μου δεν έχεις καταλάβει τι παίζει?? δεν ζουνε μερικα πραγματα δεν μπορουν να καταλαβουνε.. οι κομματικές αμπελοφιλοσοφίες στις φοιτητικές καφετέριες VS πραγματικη ζωη.... αστο μωρε να παει 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 ακουστηκε οτι για να μην κατηγορειθει η ελ.ας ως φιλικη με δεξιες ,ακροδεξιες ομαδες και για να βγαλει απο πανω της λαθοι του παρελθοντος οτι ενεργουν μαζι με ακροδεξιες οργανωσεις ,επρεπε εστω και χωρις λογο να ερθει σε αντιπαραθεση με αυτους! μεγαλο λαθος του μιχαλολιακου να χαιρετησει φασιστικα μεσα στο δημοτικο συμβουλειο!!!! ντροπη και και στην αστυνομια που στο περιβολο αλλα και μεσα στο ναο του αγιου παντελεημωνα εκαναν χρηση της ιδιοτητας τους! σε 300 ατομα υπολογειζετε η αντιρατσιστικη συγκεντρωση [αριστεριστες] που συμετειχαν στην πορεια προς την πλατεια για την συναυλεια........ 90 τοις εκατο των ερωτηθετων σε δημοσκοπηση ειναι υπερ του τοιχους και υπερ στο να φυγουν αμεσα οι παρανομοι αλλοδαποι που ευρισκονται στην χωρα μας! ειδωμεν..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 βρε πουλακι μου [A.K.A. SonIC] γιατι δεν λες την διαφορετικη αποψη σου αλλα κανεις ασεμνες χειρονομιες στον συμφουριτη σου και δειχνεις να στερεισαι επιχειρηματων!!!! οχι δεν με εχει προσλαβει ως δικηγορο του απλα για σενα το κανω μπας και σε σωσω απο τα ατοπηματα σου!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) ακουστηκε οτι για να μην κατηγορειθει η ελ.ας ως φιλικη με δεξιες ,ακροδεξιες ομαδες και για να βγαλει απο πανω της λαθοι του παρελθοντος οτι ενεργουν μαζι με ακροδεξιες οργανωσεις ,επρεπε εστω και χωρις λογο να ερθει σε αντιπαραθεση με αυτους! φιλική με τους χρυσαυγήτες,τους πρεζάκιδες των γυμναστηρίων και τους μπράβους?πιπέρι! λάθη του παρελθόντος η κοινή εφόρμηση εναντίων πορείας αντιφασιστών στις 2/2/07? για τον ίδιο "χωρίς λόγο" τρώγανε ξύλο οι φοιτητές στα λουλουδάδικα το '06-'07... μεγαλο λαθος του μιχαλολιακου να χαιρετησει φασιστικα μεσα στο δημοτικο συμβουλειο!!!! ενώ αν ήταν εκτός της αίθουσας του Δ/Σ δεν υπάρχει θέμα,έτσι? ντροπη και και στην αστυνομια που στο περιβολο αλλα και μεσα στο ναο του αγιου παντελεημωνα εκαναν χρηση της ιδιοτητας τους! δηλαδή στο περίβολο του ναού δεν επεμβαίνει η αστυνομία,είναι κάτι σαν το πανεπιστημιακό άσυλο? δεν λέω μέσα στο ναό,μιλάω για το περίβολο,δηλαδή τη πλατεία! ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΠΙΑ! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2011 από τον Xasmito Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Ρε πλακα μας κανετε ? Αμα τους θελετε τοσο πολυ παρτε τους στα σπιτια σας και ταιστε τους.... Ναι ειμαι ρατσιστης (αν ετσι λεγεται πλεον ο πατριωτης)..... Θελω η Ελλαδα να ανηκει στους Ελληνες κακο ειναι αυτο ? Δεν μπορω να καταλαβω μερικους ειλικρινα δεν την αγαπατε την Ελλαδα ?...... Ναι αυτο που εκανε ο Μιχαλολιακος μεσα στην συνεδριαση του Δημου Αθηναιων και χαιρετισε ναζιστικα ηταν η μεγαλυτερη μαλακια που μπορουσε να κανει........... Αλλα απο την αλλη η κατασταση δεν παλευεται πλεον με τους ξενους...... Πρεπει να φυγουν γιατι αμα γυρισει το ματι μας θα κυνηγησουμε και τους ξενους αλλα και αυτους που τους υπερασπιζονται Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Ναι αυτο που εκανε ο Μιχαλολιακος μεσα στην συνεδριαση του Δημου Αθηναιων και χαιρετισε ναζιστικα ηταν η μεγαλυτερη μαλακια που μπορουσε να κανει...........Πρεπει να φυγουν γιατι αμα γυρισει το ματι μας θα κυνηγησουμε και τους ξενους αλλα και αυτους που τους υπερασπιζονται Με αυτή τη τελευταία σου φράση,μάλλον δεν απέχεις και πολύ από το Μιχαλολιάκο.. Δεν με απασχολέι βέβαια,γούστο σου καπέλο σου. ΥΓ. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι περισσότεροι "σοκαρίστικαν" από τη κίνηση αυτή του Μιχαλολιάκου. Αμφιβάλατε δηλαδή για το οτι είναι φασίστας με όλη την έννοια της λέξης? Απλώς τώρα,δεν κρατά πλεόν,ούτε τα προσχήματα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Λαθος κανεις φιλε απεχω πολυ απο τον Μιχαλολιακο........ Αλλα δεν μπορω να βλεπω και την χωρα να βουλιαζει....... Δεν σου λεω οτι το πιο σωστο ειναι να τους παρουμε στο κυνηγι..... Αλλα κατι πρεπει να κανει η πολιτεια και να τους στειλει πισω στις χωρες τους ή οπου αλλου θελει αλλα οχι εδω...... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Πάνω σ'αυτό ακριβώς που λες.. Άκουγα σήμερα στις ειδήσεις για το πλοίο με τους μετανάστες (για μένα δεν υπάρχει "λαθραίος" άνθρωπος) που βούλιαξε στο Ιόνιο. Έλεγε λοιπόν η δημοσιοκάφρος,πως οι μετανάστες "φιλοξενούνται" σε ξενοδοχείο στη Κέρκυρα με σκοπό να μεταβούν στην Αθήνα,όπου και θα δικαστούν. Οι ίδιοι,το μόνο που ζητάνε,είναι,να τους αφήσουν να πάνε στην Ιταλία,που ήταν και ο εξ'αρχής προορισμός τους. Πού φταίνει εδώ οι μετανάστες? Ίσα-ίσα που λένε πως δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα,μα το κράτος τους κρατά! Δεν φτάνει που πέρασαν ότι πέρασαν,θα τους δικάσουνε και από πάνω! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν φταινε πουθενα........ Πρεπει να ειναι ελευθεροι να φυγουν ή μαλλον αναγκασμενοι να φυγουν αλλα να μην μπορουν να ξαναγυρισουν............. Και αυτοι που ειναι στην Πατρα και θελουν να φυγουν φταει 1000% το κρατος που δεν τους αφηνει να φυγουν.......... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πίστεψέ με,το 99% των μεταναστών (για τους πρόσφυγες δεν ξέρω) βλέπει την Ελλάδα σαν "πέρασμα" για την "μεγάλη Ευρώπη". Όσοι μείνανε εδώ είναι γιατί δεν κατάφεραν να φύγουν,δεν ξέρω 'γω για ποιόν Χ λόγο. Πριν ξεράσουμε το μίσος και την αγανάκτησή μας,ας σκεφτούμε λίγο ότι μερικά χρόνια πριν,είμασταν εμείς οι μετανάστες και οι ανεπιθύμιτοι.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2011 από τον Xasmito Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis1908 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος . Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός. Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα ,αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου ... " Μπέρτολ Μπρεχτ" Θαναση1983 σημερα ειναι οι ξενοι. αυριο οι αριστεροι. μεθαυριο οι συνταξιουχοι. παραμεθαυριο οι δημοσιοι υπαλληλοι. νομιζεις δε θα ερθει και η σειρα σου?καποια στιγμη θα εισαι και 'συ στη πιο αδυναμη κοινωνικη ομαδα.τοτε ομως θα ειναι αργα. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ξέρετε τι μου θυμίζετε? ξέρετε τι σας λεω? http://www.youtube.com/watch?v=fx0qpTw4VDs Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2011 από τον Pilgrimage 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Πίστεψέ με,το 99% των μεταναστών (για τους πρόσφυγες δεν ξέρω) βλέπει την Ελλάδα σαν "πέρασμα" για την "μεγάλη Ευρώπη". Όσοι μείνανε εδώ είναι γιατί δεν κατάφεραν να φύγουν,δεν ξέρω 'γω για ποιόν Χ λόγο. Πριν ξεράσουμε το μίσος και την αγανάκτησή μας,ας σκεφτούμε λίγο ότι μερικά χρόνια πριν,είμασταν εμείς οι μετανάστες και οι ανεπιθύμιτοι.. ειλικρηνα εχω βαρεθει να ακουω αυτο το παραμυθι, και εμεις καποτε πηγαμε μεταναστες... ναι πηγαμε η μανα μου κι ο πατερας μου εζησαν 14 χρονια στην γερμανια, πηγαν εκει με ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, η χωρα που πηγαν ειχε αναγκη για εργατικα χερια,(οχι φθηνα) αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση. Οι ελληνες οπου μεταναστευσαν πηραν μαζι τους την κουλτουρα τους τις παραδοσεις τους, δεν τρωγανε σκυλια ουτε χεζανε στους δρομους. φιλικα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valantis8 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Μακαρι ολοι αυτοι που ΒΡΟΜΙΖΟΥΝ αυτη την χωρα να πανε απο κει που ηρθανε, μακαρι οι πλατειες μας και τα παρκα μας να γινουν παλι χωροι αναψυχης και βολτας, μακαρι τα μαγαζια να εχουν παλι δουλεια, μακαρι η σημαια μας να αποκτησει παλι το νοημα της, μακαρι να την βλεπουν τα παιδια και να ξερουν ποσοι πεθανανε γι αυτην. Μακαρι να μην την ξανακαψουν.Ειληκρινα λυπαμε πιο πολυ γι αυτους που για μια ιδεολογια περνανε σε 2η μοιρα την πατριδα. Αλλα υπαρχουν ακομη αυτοι που φυλανε θερμοπυλες, αυτοι που δεν ειναι ουτε φασιστες ουτε αριστεροι, αυτοι που αγαπουν την ενοια ΕΛΛΑΔΑ. Δυστηχως τιποτε απο αυτα δεν θα γινει αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2011 Μακαρι ολοι αυτοι που ΒΡΟΜΙΖΟΥΝ αυτη την χωρα να πανε απο κει που ηρθανε, μακαρι οι πλατειες μας και τα παρκα μας να γινουν παλι χωροι αναψυχης και βολτας, μακαρι τα μαγαζια να εχουν παλι δουλεια, μακαρι η σημαια μας να αποκτησει παλι το νοημα της, μακαρι να την βλεπουν τα παιδια και να ξερουν ποσοι πεθανανε γι αυτην. Μακαρι να μην την ξανακαψουν.Ειληκρινα λυπαμε πιο πολυ γι αυτους που για μια ιδεολογια περνανε σε 2η μοιρα την πατριδα. Αλλα υπαρχουν ακομη αυτοι που φυλανε θερμοπυλες, αυτοι που δεν ειναι ουτε φασιστες ουτε αριστεροι, αυτοι που αγαπουν την ενοια ΕΛΛΑΔΑ. Δυστηχως τιποτε απο αυτα δεν θα γινει αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια. Τς τς τς... σα δεν ντρέπεσαι παλιοφασίστα!!! Μιλάς άσχημα γι'αυτούς τους καλούς ανθρώπους! πιπέρι!!! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες