Zack 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2011 Aρα παω για καμια ζχρ400, η η την χοντα με κανενα 1200αρι και κανω και ενα σερβισ και αρχιζω να την σκαλιζω και λιγο για να μπω πιστα μεχρι να μαθω με το μικροτερο δυνατο κοστος. Τωρα πιο απο τα δυο ειναι πιο καλο? Πιο ειναι πιο αξιοπιστο? Για χοντα νσρ 250 τι λετε? Πάρε ενα 400άρι σε καλη κατασταση, δεν νομιζω να σου φανει λίγο σε δυναμη, ειδικα για Μεγαρα, και καντου ενα καλο σερβις. Θα σου προτεινα gull arm γιατι το ειχα και ειχα μεινει ευχαριστημενος, αλλα αν το zxr ειχε εισαχθει επισημα (δεν το ηξερα, νομιζα οτι ολα τα 400 ηταν παραεισαγωγες), πραγμα που σημαινει ανταλλακτικα απο την kawasaki, μην το σκεφτεσαι. Κανε ενα καλο σερβις στις αναρτησεις του και "σκαλισε" τα ελατηρια αν θελεις με κανενα wp, ohlins, hyperpro. Φορα του και ενα πολυεστερικο κοστουμι, και εμπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 και το cbr ωραιο αλλα επισης ωραιο θα ηταν και το vfr400 για αυτη τη φαση.. Δε ξερω τι παιζει απο τιμες φυσικα χεχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Παιδια για ριχτε και καμια χωματινη μηχανη στο τραπεζι με αυτα τα λεφτα και καθολου παραπανω, να εχουμε υποψιν μας. Το χωμα ειναι σχολειο, παντα με γοητευε και θα ηθελα να εχω μια ιδεα και γι αυτο. Τα χρηματα που χρειαζονται για αυτη την κατηγορια το ξερω πως ειναι πολυ λιγοτερα και ετσι θα ηθελα να ψαχτω. Σημειωτεον πως δεν ειμαι ψηλος (1.67 με τα χερια στην αναταση :lol: ) και ετσι οι προτασεις σας θα πρεπει να συμπεριλαβουν και αυτο υποψιν. Το οριο χρηματων αυστηρα εκει. Ε XR250R δαγκωτό, με 1500 θα έχεις αγοράσει και τον χωμάτινο εξοπλισμό σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Με τις τιμες αλλα και τα παρταλια που κυκλοφορουν εκει εξω με βλεπω για χωμα (χωρια οτι παντα με γοητευε και ηθελα να το δοκιμασω). Προτεινεται μου παιδες κανενα χωματινο μηχανακη σε αυτα τα λεφτα, αλλα να συμπεριλαβουμε υποψιν μας οτι δεν ειμαι ψηλος(1.67) και ετσι θεωρατα μηχανακια δεν μπορω να τα κανω καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freack mechanic 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Εχω φάει την ζωή μου με τα δίχρονα, και αυτό που μπορώ να σου πώ είναι οτι θέλουν εντελώς διαφορετικό στύλ οδήγησης απο τα τετράχρονα τετρακύλινδρα. Εφόσον έχεις σκοπό να καταλήξεις σε τρία χρόνια σε 600 SS τότε ξεκίνα απο τώρα με τετράχρονα ωστε να μην χρειαστεί στην συνέχεια να αλλάξεις ριζικά το ηδηγικό ύφος σου. Παρότι το ZXR είναι πιο γρήγορο όντως, το CBR έχει πιο πιστάδικη γεωμετρία επειδή διαθέτει πιο κοντό μεταξόνιο και ειδικά για τα μέγαρα όπως είπε και άλλος εδώ είναι ταμαμ. Υπάρχουν και άφθονες δοκιμασμένες βελτιώσεις γι'αυτό το μηχανάκι που προσφέρονται πλέον και σε καλές τιμές. Με το ΖΧR δυστηχώς δεν είχαν ασχοληθεί τόσο έντονα τότε παρόλο που είναι αξιόλο και αυτό. Το aprilia rs μηχανικά είναι το ίδιο με το rgv της suzuki και θα μπορείς και εκεί να βρείς ανταλλακτικα γιατί και αυτό εισαγόταν επίσημα. Σου προτείνω να μην μπλέξεις όμως γιατί αμα χρειαστείς κυλινδροπιστονα, πράμα πολυ πιθανο, δεν θα χαρείς καθόλου όταν μάθεις τις τιμές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bsbs 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 καμια xt500 θα σου προτινα αλλα νομιζω πωσ ειναι πιο ακριβεσ απο το ποσο που διαθετεισ :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 To suzuki Dr 250 S τι λεει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2011 To suzuki Dr 250 S τι λεει? E παιδια? Εχω βρει ενα με πολυ προικα και σε καλη κατασταση. Ανταλλακτικα υπαρχουν? Κανει για χωμα? Να το προτιμησω? Ειναι μοντελο του 1994. Πολυ παλιο? Αλλα ειναι ανακατασκευη μηχανικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες