ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Manalishi επειδή έχω αγοράσει κι εγώ τα γάντια για τα οποία ρωτάς: +οι προστασίες φαίνονται ζόρικες +όσον αφορά τη θερμική μόνωση δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ακόμα και μετά από πολύωρη οδήγηση σε θερμοκρασίες κάτω των 10 βαθμών +λίγο έχω οδηγήσει με αυτά σε βροχή αλλά επίσης δεν παρουσιαστηκέ κάποιο θέμα +ποιότητα κατασκευής(φανταστικές ραφές,υλικά,συμπαγής κατασκευή) -το βάλε βγάλε είναι χρονοβόρο. Δοκίμασα να τα χρησιμοποιώ καθημερινά για απόσταση 23km σε επαρχιακό δρόμο(χρόνος ~25'). Μετά από μια εβδομάδα εγκατέλειψα την προσπάθεια. Προσωπικά θα τα χρησιμοποιώ μόνο σε μακρινές βόλτες και ταξίδια αυτό το χειμώνα. Δεν τα συνιστώ για καθημερινή χρήση εκτός κι αν δε σε ενοχλεί να ξοδεύεις περισσότερο από 1.5' για την τοποθέτησή τους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2011 Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.....Αλάρμιε, τί λενε τα γαντάκια σου μετά απο τόση συμβίωση?? Καμιά άλλη πρόταση? Για το κρύο και την βροχή, πως σας φαίνεται η ιδέα για ένα νουμερο μεγαλύτερο εξωτερικό γάντι και απο μέσα ισοθερμικό? :tomato: Aν μιλας για τα Jerico , τον χειμωνα που τα δοκιμασα μπορω να πω οτι ειναι ενα παρα πολυ αξιολογο γαντι. Τα ειχα φορεσει με θερμοκρασιες γυρο απο το μηδεν και τα δαχτυλα μου ηταν μια χαρα. Δεν καταλαβα τιποτα απο κρυο. Οσο για βροχη, μονο σε κατι ψηλα που μια φορα ετυχε δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα. Απο οσο εχω διαβασει θα σε βγαλουν στεγνο ομως ακομα και σε γερες μπορες. Η προστασια ειναι επαρκης, δεν νομιζω πως θες και παραπανω σε ενα χειμερινο γαντι. Οσο για την αισθηση, σιγουρα δεν ειναι καλοκαιρινο γαντι, αλλα ακομα και μεσα στην πολη δεν με δυσκολεψε καθολου. Εβρισκα ευκολα τα κουμπια στο τιμονι. Εχει ενα καλο/κακο. Η dainese εχει στο γαντι μια "πατεντα" ας πουμε που βαζεις ενα υφασμα κατω απο το μπουφαν, και καλα για να μην γλυστραει το νερο μεσα στο γαντι. Στο ενα χερι καταφερα να το βαλω μονος , στο 2ο χερι ποτε. Σιγουρα μπαινει απλα θελει τον τροπο του και λιγη υπομονη. Ενα αλλο γαντακι που εψαχνα τοτε και ημουν σε δειλημα να αγορασω και ειχα διαβασει πολυ καλα πραγματα ειναι το Revit Kelvin . Λιγο πιο φθηνο και ενα κλικ πιο ελαφρη γαντι. Σιγουρα ομως χειμερινοτατο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 (τροποποιήθηκε) τι σημαινουν οι λεξεις.. leather.. gore-tex.. D-dry.. textile.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 από τον squad Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Γιατι δεν ψαχνεις πρωτα στο google να τα ξεκαθαρισεις λιγο στο μυαλο σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducky 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 Γιατι δεν ψαχνεις πρωτα στο google να τα ξεκαθαρισεις λιγο στο μυαλο σου? καλησπερα φιλε. σε εμενα απαντας? αν ξερεις πες μου,και ασε την πολυλογια. ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 καλησπερα φιλε. σε εμενα απαντας? αν ξερεις πες μου,και ασε την πολυλογια. ευχαριστω. θεος Εγω δεν απανταω. Παω να αλλαξω σοβρακο. Στην καλσα μου εφτασαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 και εγω θελω δυο τυλιχτα γυρο-κρεας απολα... και γρηγορα ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2011 καλησπερα φιλε. σε εμενα απαντας? αν ξερεις πες μου,και ασε την πολυλογια. ευχαριστω. Eπιγραμματικα γτ δερνεις κιολας Leather=δερμα Gore-tex= ενα ειδος υφασματος D-Dry=τεχνολογια που χρησιμοποιει η Dainese(και νομιζω κ αλλες μαρκες) σε μερικα απο τα υφασματα της textile=υφασματινος στα αγγλικα Α! Και δεν ειμαστε δουλοι σου, να απαιτεις φιλε! Λιγη ευγενεια ή λιγη κοινη λογικη για googlαρισμα δεν εβλαψε κανεναν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες