DARK NEBULA 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) Καλημερα παιδια καλος σας βρηκα με λενε Τακη και ειμε 40 χρονον με τρια παιδια μηχανη δεν εχω αυτη την εποχη ακωμα αν και εχουν περαση απο τα χερια μου διαφορες κουκλεσ τωρα θελω να αγορασω και σκεφτωμε για honda stead h suzuki intruder 750cc h 800 cc και να το φτιαξω bobberaki θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε ψαχνω για μπροστινες μπουκαλες και διαφορα αλλα πχ ντεποζιτα κλπ εχεται καποιο καταστημα να μου προτηνετε καποιο side ελλαδα παντα ευχαριστω και καλος σας βρηκα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 από τον DARK NEBULA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DARK NEBULA 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Δημοσιεύθηκε Εχθές, 12:56 Καλημερα παιδια καλος σας βρηκα με λενε Τακη και ειμε 40 χρονον με τρια παιδια μηχανη δεν εχω αυτη την εποχη ακωμα αν και εχουν περαση απο τα χερια μου διαφορες κουκλεσ τωρα θελω να αγορασω και σκεφτωμε για honda stead h suzuki intruder 750cc h 800 cc και να το φτιαξω bobberaki θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε ψαχνω για μπροστινες μπουκαλες και διαφορα αλλα πχ ντεποζιτα κλπ εχεται καποιο καταστημα να μου προτηνετε καποιο side ελλαδα παντα ευχαριστω και καλος σας βρηκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 Καλώς ήρθες... Για αρχή, πέρνα μία απο τα Νέα Μέλη για να συστηθείς..Μετά, εαν γίνεται γράφε λίγο πιό στρωτά, βάλε κανα κόμμα, καμία τελεία, το κείμενο που έχεις παραθέσει απο πάνω δεν διαβάζεται, και εαν δεν μπορεί ο αναγνώστης να το διαβάσει, δεν πρόκειται να σου απαντήσει κιόλας, μάταια θα περιμένεις απάντηση..... Φιλικά, Δημήτρης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2010 καλώς ήρθες Τάκη νομίζω ο siouxwwss θα ξέρει καλύτερα να σου απαντήσει. στείλε του ένα ΠΜ ή περίμενε να δει το θέμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DARK NEBULA 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 ΟΚ,ευχαριστω καλος σας βρηκα ,θα προσπαθησω να γραφω καλυτερα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Καλως ορισες και εδω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siouxwwss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2010 Καλησπέρα Τάκη και καλωσήρθες. Σου έχω στείλει πμ αναλυτικά την εμπειρία μου. Σημείωσε ότι επειδή στο πμ μου ανέφερες για 400-600, γι'αυτό σου απάντησα για παραπάνω κυβικά. Και κάτι ακόμα: αν θες να κάνεις πιο χοντρές μετατροπές, σκέψου να βρεις ένα καλό κατεστραμένο V και να το δέσεις σε μοτοσυκλέτα μαζί με μάστορες τσοπεράδες, όπως σου είπα. Αν μάλιστα πιάνουν και τα χέρια σου και εσένα, θα είναι φοβερή εμπειρία. (Τιμή μου tassos21r.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DARK NEBULA 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Τασουλη να σε καλα σε υπερευχαριστω, ναι εχεις δικιο και κατεστραμενη να μην εινε απο τα χερια θα περασουν αυτα που τουλαχιστων μπορω να κανω αυτη την σκεψη μονο που κανω οτι θα την εχω στα χερια μου ασε εινε χαρμα και το καλυτερο ονειρο που εχω στην ζωη μου ,και βεβαια η βολτες που θελω να κανω αντε να δουμε ποτε θα καταφερω να το πραγματοποιησω..:-) 0 Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2011 από τον DARK NEBULA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες