Jump to content
DARK NEBULA

ΑΓΟΡΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Recommended Posts

Καλημερα παιδια καλος σας βρηκα με λενε Τακη και ειμε 40 χρονον με τρια παιδια μηχανη δεν εχω αυτη την εποχη ακωμα αν και εχουν περαση απο τα χερια μου διαφορες κουκλεσ τωρα θελω να αγορασω και σκεφτωμε για honda stead h suzuki intruder 750cc h 800 cc και να το φτιαξω bobberaki θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε ψαχνω για μπροστινες μπουκαλες και διαφορα αλλα πχ ντεποζιτα κλπ εχεται καποιο καταστημα να μου προτηνετε καποιο side ελλαδα παντα ευχαριστω και καλος σας βρηκα

Τροποποιήθηκε από τον DARK NEBULA

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δημοσιεύθηκε Εχθές, 12:56

Καλημερα παιδια καλος σας βρηκα με λενε Τακη και ειμε 40 χρονον με τρια παιδια μηχανη δεν εχω αυτη την εποχη ακωμα αν και εχουν περαση απο τα χερια μου διαφορες κουκλεσ τωρα θελω να αγορασω και σκεφτωμε για honda stead h suzuki intruder 750cc h 800 cc και να το φτιαξω bobberaki θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε ψαχνω για μπροστινες μπουκαλες και διαφορα αλλα πχ ντεποζιτα κλπ εχεται καποιο καταστημα να μου προτηνετε καποιο side ελλαδα παντα ευχαριστω και καλος σας βρηκα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς ήρθες...

Για αρχή, πέρνα μία απο τα Νέα Μέλη για να συστηθείς..Μετά, εαν γίνεται γράφε λίγο πιό στρωτά, βάλε κανα κόμμα, καμία τελεία, το κείμενο που έχεις παραθέσει απο πάνω δεν διαβάζεται, και εαν δεν μπορεί ο αναγνώστης να το διαβάσει, δεν πρόκειται να σου απαντήσει κιόλας, μάταια θα περιμένεις απάντηση.....

Φιλικά, Δημήτρης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλώς ήρθες Τάκη:_hi:

νομίζω ο siouxwwss θα ξέρει καλύτερα να σου απαντήσει. στείλε του ένα ΠΜ ή περίμενε να δει το θέμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα Τάκη και καλωσήρθες.

Σου έχω στείλει πμ αναλυτικά την εμπειρία μου. Σημείωσε ότι επειδή στο πμ μου ανέφερες για 400-600, γι'αυτό σου απάντησα για παραπάνω κυβικά. Και κάτι ακόμα: αν θες να κάνεις πιο χοντρές μετατροπές, σκέψου να βρεις ένα καλό κατεστραμένο V και να το δέσεις σε μοτοσυκλέτα μαζί με μάστορες τσοπεράδες, όπως σου είπα. Αν μάλιστα πιάνουν και τα χέρια σου και εσένα, θα είναι φοβερή εμπειρία.

(Τιμή μου tassos21r.)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τασουλη να σε καλα σε υπερευχαριστω, ναι εχεις δικιο και κατεστραμενη να μην εινε απο τα χερια θα περασουν αυτα που τουλαχιστων μπορω να κανω αυτη την σκεψη μονο που κανω οτι θα την εχω στα χερια μου ασε εινε χαρμα και το καλυτερο ονειρο που εχω στην ζωη μου ,και βεβαια η βολτες που θελω να κανω αντε να δουμε ποτε θα καταφερω να το πραγματοποιησω..:-)

0

Τροποποιήθηκε από τον DARK NEBULA

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα