kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Καλημέρα σας! Εχω παραγγείλει ενα γυναικειο δωρο απο εκεί, αλλά έχω τους ενδοιασμούς μου... Μου έρχεται άυριο, και δεν ξέρω αν πρέπει να το πραλάβω ή οχι. Ξέρει κανείς αν είναι γνησιος χρυσος και μπριγιαντ τα κοσμήματα τους, ή θα μου πουλησουν φο-μπιζου σε τιμες χρυσου??? Ξερω οτι μπορει να μου πειτε οτι έκανα μλκια... γιαυτο σας ρωταω άλλωστε!! Αν κάποιος ξερει κάτι ας μου πει!! μέχρι άύριο έχω προθεσμία να δω τι θα κάνω! So... είναι απατεώνες, ΝΑΙ ή ΟΥ?? (αν ηταν όμως απατεώνες... δεν θα τους είχε ξεμπροστιάσει κάποιος για να τους κοψει την εκπομπη μέχρι σήμερα?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Καπου κατα τη διαρκεια της εκπομπης θα παιζουν με τις λεξεις και θα λενε κατι το οποιο σε περιπτωση μπαγλαρωματος να τη βγαζουν καθαρη. Επιχρυσο μπορει να ειναι παντως , η με προσμιξη αραιη αλλα πιστευω γενικα οτι κατα 92,3% απατη Σε καποια εκπομπη στυλ 30φιλο.|. ειχα ακουσει να λενε για καποια εκπομπη που ειναι απατη αλλα συνεχιζει ακαθεκτη. Προσωπικα δε θα αγοραζα ουτε πατημενη κουραδα απο εκπομπη που παιζει σε καναλια τελεμακρετινγκ αλλα απο την αλλη γενικα ειμαι ο ποιο σπασαρχιδας δυσπιστος και πριξας διστακτικος καταναλωτης παντα με γνωμονα το money well spent και περνοντας ΠΑΝΤΑ στην αρχη σα δεδομενο οτι ο αλλος εινα απατεωνας και θελει να μου πουλισει το σκουπιδι του μεχρι να αποδειξω οτι δεν ειναι σκουπιδι ,,,οποτε .. καταλαβες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) απο την αλλη γενικα ειμαι ο ποιο σπασαρχιδας δυσπιστος και πριξας διστακτικος καταναλωτης παντα με γνωμονα το money well spent και περνοντας ΠΑΝΤΑ στην αρχη σα δεδομενο οτι ο αλλος εινα απατεωνας και θελει να μου πουλισει το σκουπιδι του μεχρι να αποδειξω οτι δεν ειναι σκουπιδι ,,,οποτε .. καταλαβες ναι καταλαβαμε...τους τα κανεις τσουρεκια των πωλητων :tooth: Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 από τον kyko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Κοίτα τι χειροπιαστό μπορείς να πάρεις με τα ίδια λεφτά και μην πας να το παραλάβεις...εγγύηση ή κάτι τέτοιο να τους το πας πίσω δεν έχει?Κοίτα για μικρά γραμματα ή διφορούμενες ένοιες στης διαφιμήσεις τους να δεις...πάντως σ λέω να μην το κάνεις...σε αυτά είαμι δύσπιστος. Ποιο έμπειστο είναι το ebay Παρά αυτοί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Μάλιστα! με αγχώσατε περισσοτερο τώρα! thanks παντώς! :lol: και εγω δεν έχω ξαναπάρει κάτι απο τηλεμάρκετινγκ και είπα να το δοκιμάσω... αλλά βλέπω να αναβάλεται η δοκιμή!! (για πάντα!) κάποιος που να εχει ψωνησει απο εκει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Καλημέρα σας! Εχω παραγγείλει ενα γυναικειο δωρο απο εκεί, αλλά έχω τους ενδοιασμούς μου... Μου έρχεται άυριο, και δεν ξέρω αν πρέπει να το πραλάβω ή οχι. Ξέρει κανείς αν είναι γνησιος χρυσος και μπριγιαντ τα κοσμήματα τους, ή θα μου πουλησουν φο-μπιζου σε τιμες χρυσου??? Ξερω οτι μπορει να μου πειτε οτι έκανα μλκια... γιαυτο σας ρωταω άλλωστε!! Δυστυχώς νομίζω ναι. Αν κάποιος ξερει κάτι ας μου πει!! μέχρι άύριο έχω προθεσμία να δω τι θα κάνω! So... είναι απατεώνες, ΝΑΙ ή ΟΥ?? Σίγουρα ναι. Προ λίγων μηνών είχανε "μπαγλαρώσει" τον ιδιοκτήτη τέτοιων τηλεπωλήσεων για χοντρή απάτη σε πωληθέντα κοσμήματα. Τον είχαν κατηγορήσει ότι διοχέτευε κλεμμένα κοσμήματα από κύκλωμα διαρρηκτών. Η αποκάλυψη ήρθε όταν μια κυρία αγόρασε απ' την εκπομπή κόσμημα που της είχαν κλέψει άγνωστοι από το σπίτι της. Άκου τώρα περίπτωση. Πόσες πιθανότητες έχει κάτι τέτοιο να συμβεί? Κι όμως έγινε. Το κατήγγειλε στην αστυνομία και καθώς υπήρχε και η κατάθεσή της για τα κλοπιμαία, έκαναν έφοδο στο "μαγαζί" του, όπου του βρήκαν εμπορεύματα που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει με παραστατικά (άρα δεν κατείχε νόμιμα). Το "περίεργο" βέβαια είναι ότι δεν έπαθε τίποτα, κυκλοφοράει ελεύθερος και ξανακάνει και τις εκπομπές του. ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!! Και για να μη λέμε ονόματα, ο τύπος ήταν "εργοδότης" της Κούγιενας (έκανε παρουσίαση των εκθεμάτων) και - λένε - και ολίγον γκόμενός της. (αν ηταν όμως απατεώνες... δεν θα τους είχε ξεμπροστιάσει κάποιος για να τους κοψει την εκπομπη μέχρι σήμερα?) Σου απάντησα. Αν δεν έχεις πληρώσει κάτι, ή δεν έχεις άλλες δεσμεύσεις, καλύτερα ακύρωσέ το. Για 2 λόγους: - Αν δε σου στείλουνε τίποτα κλεμμένα (που ναι μεν θα είναι γνήσια, αλλά θα είσαι αυτομάτως και κλεπταποδόχος), - μπορεί να είναι fake. Γιατί σιγά μη σου δώσουνε γνήσια χρυσά-ασημένια σε εξευτελιστική τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Αν δεν έχεις πληρώσει κάτι, ή δεν έχεις άλλες δεσμεύσεις, καλύτερα ακύρωσέ το. Για 2 λόγους: - Αν δε σου στείλουνε τίποτα κλεμμένα (που ναι μεν θα είναι γνήσια, αλλά θα είσαι αυτομάτως και κλεπταποδόχος), - μπορεί να είναι fake. Γιατί σιγά μη σου δώσουνε γνήσια χρυσά-ασημένια σε εξευτελιστική τιμή. Οοοκκ! πηρα την απάντηση που ηθελα. Δεν θα το παραλάβω! Thanks συμforumιτες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Οοοκκ! πηρα την απάντηση που ηθελα. Δεν θα το παραλάβω! Thanks συμforumιτες! Any time my friend. Έτυχες στην περίπτωση να είμαι καλά ενημερωμένος για το θέμα. www.mybike.gr: Η δύναμη της αλληλεγγύης μέσω internet. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Παντως για να κανω και τον συνηγορο του.. Και καποια καταστηματα δεν πανε πισω.Εχω παρει κατι πλατινες....που κιτρινισανεεεεεε...... Το καλυτερο ειναι να παρεις ενα δωρακι,απο καταστημα παντως,αφου κανεις μια πολυ καλη ερευνα.Οταν αρραβωνιαστηκα,πηραμε ενα σετακι στην γυναικα μου,και η διαφορα στο ιδιο ακριβως πραγμα,ηταν της ταξεως των 400 ευρω σε δυο μαγαζια.... Οπως καταλαβατε εγω πηγα στο +400..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Οπως καταλαβατε εγω πηγα στο +400..... εγω παλι τα Bling-Blingια της συζυγου (μονοπετρο) τα πήρα από Diamond district NY ( Εκει τουλαχιστον ο νομος σε προστατευει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2010 Άκου τώρα περίπτωση. Πόσες πιθανότητες έχει κάτι τέτοιο να συμβεί? Κι όμως έγινε. Το κατήγγειλε στην αστυνομία και καθώς υπήρχε και η κατάθεσή της για τα κλοπιμαία, έκαναν έφοδο στο "μαγαζί" του, όπου του βρήκαν εμπορεύματα που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει με παραστατικά (άρα δεν κατείχε νόμιμα). Το "περίεργο" βέβαια είναι ότι δεν έπαθε τίποτα, κυκλοφοράει ελεύθερος και ξανακάνει και τις εκπομπές του. ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!! Θεσσαλονικη εγινε αυτο. Το ειχα διαβασει και εγω και προσυπογραφω. εγω παλι τα Bling-Blingια της συζυγου (μονοπετρο) τα πήρα από Diamond district NY ( Εκει τουλαχιστον ο νομος σε προστατευει) Με φτιαχνεις λεμε!!!!! Πολυ θα ηθελα να παω για καμια 15αρια μερες προς τα εκει να παραστησω τον τουριστα. Οσο για το θεμα αυτο καθάυτο προσωπικη αποψη δεν εχω να καταθεσω. Τις ελαχιστες φορες που αγορασα χρυσαφικα απευθυνθηκα σε συγγενη χρυσοχοο και για ποιοτητα αλλα και για ευελιξια στην αποπληρωμη. Η πεθερα μου ομως που παρηγγειλε απο τηλεπωλησεις ενα παρομοιο μπιχλιμπιδι το πληρωσε λιγο ακριβο για την ποιοτητα που παρελαβε. (δεν ηταν fake αλλα ηταν τουλαχιστον β' ποιοτητα) Παρ'οτι στην αρχη φαινοταν εξαιρετικη ευκαιρια. Δεν το επανελαβε βεβαιως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες