Jump to content
Stomu Yamashta

Μονοήμερη βόλτα την Κυριακή 16-1-2011.

Recommended Posts

3) Alarm (αρκει να μην ειναι βολτα, παμε , κατσαμε 5 λεπτα, γυρναμε αρον αρον)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

@Θάνος, @ Νικόλας FMX: έχετε και οι δυό δίκιο, αλλά λέτε τις αντίθετες απόψεις ενός νομίσματος. Σαφώς και δεν έχω καμία υποχρέωση σε κανένα εαν θέλει να έρθει βόλτα, μόνος /μόνη το αποφάσισε, δεν αναγκασε εγώ ή το MyBike κανέναν, άρα έρχεσαι οικιοθελώς και πλήροις ευθυνών, για σένα και για τους άλλους. Εδώ συμφωνώ με τον Θάνο. Λές όμως οτι δεν νιώθεις υπεύθυνος για κανένα, πως θα νιώσεις έαν αυτός ο "Κανένας" οδηγεί επικίνδυνα μέσα στην ομάδα και σου προκαλέσει ατύχημα?

Ο Νικόλας όμως, έχει δίκιο σε αυτό που λέει ότι τον ενδιαφέρει η συμπεριφόρά του άλλου!! Και εκριβως για τον ίδιο λόγο που σου γράφω απο πάνω, διότι μπορεί να μη μας απασχολεί πως οδηγεί ο καθένας για την πάρτη του, αλλά μας απασχολεί πώς οδηγεί όταν είμαστε και εμείς εκεί..

Μηχανακια οδηγαμε Μητσο μου, οχι κουτια που δε χωρανε, αν δεις κατι που δε σου αρεσει αμεσως περνεις αποστασεις και τελος....θελει τεχνη να πηγαινεις

κολλητα σε καποιον που δε θες για τους δικους σου λογους....λιγο το γκαζι σου να κλεισεις εχει φυγει ο αλλος, λιγο να τραβηχτεις τελος...οποτε συνεχιζεις

την βολτα σου οπως θες και ασε τον αλλο να κανει οτι θελει....τοσο απλα...βλεπεις τι παιζει απο την αρχη και κρατας τις αποστασεις σου και οτι αλλο θες

συμφωνα με αυτα που σε κανουν εσενα να νιωθεις καλα...

Υ.Γ. minimize κατευθειαν το ποστ...απλα ηθελα να σου απαντησω αφου απευθυνθηκες σε εμενα για το θεμα.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Stomu Yamashta

2) Bull + 2 φίλοι

4) Siloo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Stomu Yamashta

2) Bull + 2 φίλοι

4) Siloo

5) MANOLITO + :bop:

Κανονίστε να φέρει και κανείς άλλος το έταιρο ήμιση γιατί με βλέπω:

51845068.gif

Τροποποιήθηκε από τον MANOLITO

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι,δεν θα είναι έτσι.

Να χαλαρώσουμε θέλουμε,όχι να αγχωθούμε!..

1) Stomu Yamashta

2) Bull + 2 φίλοι

4) Siloo

Τροποποιήθηκε από τον Stomu Yamashta

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Stomu Yamashta

2) Bull + 2 φίλοι

4) Siloo

6) Nikolas fmx + :bop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα δεν κατάφερα να αλλάξω λάστιχα λόγο οτι τα αμερικάνικα που εχει πάνω τα εχουνε φτιάξει με λαδι και σαπούνι μαριναρισμένα σε γράσο!!!! :uglystupid2:

δεν ξερω αμα με περνει αν πετυχω γλυτσα την εκατσα :greece: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Μanalishi

Δημήτρη, εγώ τα έχω ξεπεράσει αυτά :lol: Έτσι αισθανόμουν όταν ήμουν στις αρχές με τις μοτοσυκλέτες.

Τώρα πια δεν με νοιάζει. Θέλω να πιστεύω πως ξέρω να προστατευτώ. Μυρίζομαι τις στραβές και την λάθος θέση στο οδόστρωμα (και του άλλου) και αναλόγως λαμβάνω τα μέτρα μου.

Από την άλλη... είναι λίγο κουλό να πέσει κάποιος στην ευθεία. Πες καλύτερα ότι μπορεί να φρενάρει ξαφνικά για τον Χ Ψ λόγο. Συφουνάω. Γι΄αυτό δεν καθόμαστε ποτέ πίσω από έναν άλλο. Πάντα όταν είμαστε πίσω από κάποιον, καθόμαστε ελαφρώς προς τ'αριστερά του για να έχουμε χώρο και χρόνο να τον αποφύγουμε αν χρειαστεί.

Οι έμπειροι μοτοσυκλετιστές, αυτά και άλλα πολλά τα τηρούν μηχανικά... δεν χρειάζεται να τα σκεφτούν εκείνη την ώρα για να τα κάνουν.

Μήτσο... έλα ένα 36ωρο να είσαι με 250 μοτοσυκλέτες μαζί στο δρόμο (τουλάχιστον για τα πρώτα χιλιόμετρα της κάθε μέρας ) για να κάνεις φροντιστήριο... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Stomu Yamashta

2) Bull + 2 φίλοι

4) Siloo

7) Attreidis ορεξάτος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Stomu Yamashta

2) Bull + 2 φίλοι

4) Siloo

5) MANOLITO +

6) Nikolas fmx +

7) Attreidis ορεξάτος!

8)dim_gal :bop: +poseidonas :bop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Stomu Yamashta

2) Bull + 2 φίλοι

4) Siloo

7) Attreidis ορεξάτος!

8)dim_gal + Poseidonas

Μας τα μπέρδεψες λίγο. Μάλλον έτσι είναι το σωστό. Εκτός αν παίζει και από πλευρά σας :bop: . :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μας τα μπέρδεψες λίγο. Μάλλον έτσι είναι το σωστό. Εκτός αν παίζει και από πλευρά σας :bop: . :bye:

Ναι Μανωλη ο Δημητρης ειναι GAY, τα εχει με τον Ποσειδωνα2funny.gif2funny.gif2funny.gif

Συγνωμη για το σμα αλλα δεν αντεξα γαμωτο2funny.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα ερθω μονο αν ερθει κι ο μπαρκουληςyeahright.gif

Ελα κι εγω με τον μπαρκουλη μοιαζω ! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Stomu Yamashta

2) Bull + 2 φίλοι

4) Siloo

7) Attreidis ορεξάτος!

8)dim_gal + Poseidonas

9) Terathlios + :bop: (+ 2 φίλοι?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν,λέω ΑΝ,ο καιρός είναι καλός (βασικά να μην βρέχει,το κρύο δεν με απασχολεί)να πάμε μία εκδρομούλα μονοήμερη να ξελαμπικάρουμε λιγάκι και να γράψουμε κανένα όμορφο χιλιόμετρο.

Ναύπλιο ο προορισμός,μέσω Επιδαύρου.Πίνουμε καφεδάκι εκεί και μετά συζητάμε να πάμε κάπου αλλού κοντά για φαγητό (πχ στους Μύλους).Επιστροφή γύρω στις 7 με 8.Στο φαγητό συζητάμε από που θα επιστρέψουμε.

Επειδή η Επίδαυρος κρατάει υγρασία,η ώρα αναχώρησης θα είναι 9.30 με ώρα ραντεβού στις 9.Ραντεβού στα διόδια της Ελευσίνας,με το που πληρώνεις στο άνοιγμα δεξιά.

:shock:ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ !!!

Άρα,συνοψίζοντας : Κυριακή 16 Ιανουαρίου,9.00 π.μ. αμέσως μετά τα διόδια της Ελευσίνας.9.30 αναχώρηση.

Εγουστέρνετε;; :baby::bye:

Τροποποιήθηκε από τον freack mechanic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να φυλάξει ο θεός,δηλαδή;;;

Υπάρχει πολύς χώρος αρκετά μέτρα στα δεξιά μας μετά τα διόδια και δεν τίθεται θέμα ασφαλείας.

Sorry,τώρα κατάλαβα,νομίζω!ΔΕΝ πληρώνεις!..ΟΚ!

Τροποποιήθηκε από τον Stomu Yamashta

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετσι, εχω λεω 9 ΠΡΙΝ τα διοδια να περασουμε ολοι μαζι χωρις να πλερωσουμε. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετσι, εχω λεω 9 ΠΡΙΝ τα διοδια να περασουμε ολοι μαζι χωρις να πλερωσουμε. :D

Όχι φίλε.

Μετά τα διόδια το ραντεβού για 2 λόγους.

Ο κυριότερος είναι η επικινδυνότητα του να μαζευτούμε πριν τα διόδια...

Και ο δεύτερος ότι για το κομμάτι Αθήνα-Κόρινθος,εγώ προσωπικά πληρώνω πάντα διόδια.Ίσως είναι και άλλοι που πράτουν το ίδιο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι φίλε.

Μετά τα διόδια το ραντεβού για 2 λόγους.

Ο κυριότερος είναι η επικινδυνότητα του να μαζευτούμε πριν τα διόδια...

Και ο δεύτερος ότι για το κομμάτι Αθήνα-Κόρινθος,εγώ προσωπικά πληρώνω πάντα διόδια.Ίσως είναι και άλλοι που πράτουν το ίδιο...

Alarm :_thumbsup: :_thumbsup: :_thumbsup:

Το σημειο συγκέντρωσης θα μπορούσε να γίνει και στο περίπτερο χαιδαρίου, και εκει έχει αφθονο χώρο και μαζεύονται πολλοί με μοτο για αναχώρηση., για το θέμα της ασφάλειας.

Αμα θέλετε να πληρώσετε με έχετε ξενερώσει ήδη. Τόση διαμαρτυρία κάναμε την κυριακή σαν φόρουμ, και τώρα θα πάτε να ακουμπήσετε τον οβολό σας στον γκισέ έτσι απλά. Δικαιωματική ελευθερία του καθενός να κάνει οτι θέλει βεββαιά , αλλά δεν θα με χαλαγε να υπήρχε κοινό αίοθημα αντίστασης στο εν λόγο θέματακι. Ειδικά στους μοτοσυκλετιστές που είναι πιο ανένταχτοι.

Τροποποιήθηκε από τον freack mechanic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα θέλετε να πληρώσετε με έχετε ξενερώσει ήδη. Τόση διαμαρτυρία κάναμε την κυριακή σαν φόρουμ, και τώρα θα πάτε να ακουμπήσετε τον οβολό σας στον γκισέ έτσι απλά. Δικαιωματική ελευθερία του καθενός να κάνει οτι θέλει βεββαιά , αλλά δεν θα με χαλαγε να υπήρχε κοινό αίοθημα αντίστασης στο εν λόγο θέματακι. Ειδικά στους μοτοσυκλετιστές που είναι πιο ανένταχτοι.

Το ραντεβού είναι για εκεί που είπαμε.

Όσο για το θέμα των διοδίων,συμφωνώ εν μέρη μαζί σου.Και το εν μέρη,αναφέρεται στο ότι δεν θέλω να υπάρχει ισοπέδωση...Πιστεύω ότι αξίζει να πληρώνω διόδια για την ΕΘΝΙΚΗ Αθηνών-Κορίνθου.Για Πάτρα ούτε με σφαίρες...Όπως και για πολλά άλλα δίοδια.Όχι για όλα όμως.

Αν ξενέρωσες,κάνε τον κόπο και έλα και στην πορεία θα έρθεις στα ίσα σου!..Να περάσουμε καλά θέλουμε! :bye::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρεις τι γίνεται. Τα διόδια της Ελευσίνας, είναι τα μόνα που θα μπορούσαν κάτω από προϋποθέσεις να χαρακτηριστούν νόμιμα. Γιατί υπάρχει ο παράδρομος να πας Κόρινθο χωρίς διόδια (η παλιά εθνική δηλαδή) αλλά και ο δρόμος της εθνικής είναι αεροδρόμιο.

Εκεί ακόμα και οι ενημερωμένοι είναι διχασμένοι στο τι να κάνουν.

Από την άλλη, υπάρχει αυτό το θέμα του πανάκριβου χαρατσιού σε ιδιώτες πλέον ενώ τους δρόμους αυτούς τους έχουμε πληρώσει και ξαναπληρώσει, τους έχουμε ξεχρεώσει, έχουν βγάλει και μεγάλο κέρδος (δημόσιο και ιδιώτες) και συνεχίζουν να μας ζητάνε χρήματα!!!

Ε μόνο και μόνο για να μην νιώθω μαλάκας (προσωπική άποψη πάντα), εγώ δεν τους πληρώνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα