Nonos_G4 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Θέλω να αγοράσω σταντ μπρος πίσω.. με ενδιαφέρει μια ποιότητα 'όχι κακή' , αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει η τιμή. κοίταξα αρκετά αλλά και χαμηλές τιμές στο εξωτερικό έχουν μεγάλα έξοδα αποστολής!!! Η καλύτερη τιμή που βρήκα είναι αυτή αλλά και πάλι δεν ξέρω τα έξοδα αποστολής. Έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Μωρέ αυτά καλά φαίνονται..αλλά στην μηχανή σου θα ταιριάζουν? Επίσης δες και ebay,υπάρχει αρκετό πράγμα και εκεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Γιατί να μην ταιριάζουν; Άποψή μου, για το μπροστά μέρος πάρε σταντ με καρφί σαν αυτό: http://cgi.ebay.co.uk/RACING-MOTORBIKE-FRONT-WHEEL-ALUMINIUM-PADDOCK-STAND-/370372000225?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item563be439e1 ή σαν αυτό: και όχι σαν αυτό: http://cgi.ebay.co.uk/MotoGP-MOTO-GP-UNIVERSAL-MOTORCYCLE-FRONT-PADDOCK-STAND-/320502176053?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item4a9f6b1935 Έχω ένα παρόμοιο με το τελευταίο και δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη όταν πάνω να το ανεβάσω. Θέλω υποχρεωτικά 2ο άτομο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Eγω εχω ενα πισω αγωνιστικο stand της Bike Lift αγορασμενο περισυ απο τον Τζορτζοπουλο για 60 ευρω (44 το σταντ + 16 οι αποστατες). Σηκωνα τη μηχανη ακομα και μονος μου (δεν θελει κοπο, θελει τροπο) και δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα σταθεροτητας. Επειδη δεν το χρησιμοποιω πλεον αν θες στο δινω 35 ευρω -μια τιμια τιμη νομιζω, αν σκεφτει ποσο κανει καινουργιο μπρος-πισω. http://tzortzopoulos.gr/newsite/newproducts.php?cat=147 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 και εγω πηρα ενα απο το Τζωρτοπουλο κανα 50αρι και δε το πηρα απο εξωτερικο δεν αξιζε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Γιατί να μην ταιριάζουν; Γιατί δεν ταιριάζουν όλα τα σταντ σε όλες τις μηχανές.Θεωριτικά αυτό δεν ισχύει...αλλά ακούς από κάποιους,αυτό μου κουνάει...ή δεν κάθεται ίσια...ή μου γρατζουνάει την βάση. Τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι εκ κατασκευής πρόβλημα,αλλά ας πουν και αυτοί που έχουν σταντ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 60 ευρω τζορτζοπουλο ? ΚΛΕΦΤΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με καμια 40αρια γιουρα αγορασα και μπρος και πισω, και αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι και το ιδιο (Bike Lift) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Γιατί δεν ταιριάζουν όλα τα σταντ σε όλες τις μηχανές.Θεωριτικά αυτό δεν ισχύει...αλλά ακούς από κάποιους,αυτό μου κουνάει...ή δεν κάθεται ίσια...ή μου γρατζουνάει την βάση. Τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι εκ κατασκευής πρόβλημα,αλλά ας πουν και αυτοί που έχουν σταντ. εμενα το δικο μου σηκωνει cb1300 και xr250 εντελως αντιθετα μοτορια θα ελεγα και τα δυο τα σηκώνω μόνος χωρις αλλο ατομο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Αν βάλεις μανιταράκια στο ψαλίδι και έχεις σταντ με γάτζους τότε δεν έχεις πρόβλημα. Αυτό που αλλάζει από μηχανή σε μηχανή είναι αν το μπροστινό σου σταντ έχει "καρφί" καθώς όλα τα μηχανάκια δεν έχουν τρύπα ίδιας διατομής στην μπότα τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Μια διωρθωση. Τις Bike Tek εχω, οπτικα ειναι ακριβως το ιδιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Για κοιτα ΑΥΤΑ ΕΔΩ. Ειμαι πολυ ικανοποιημενος μετα απο σχεδον ενα χρονο καθημερινης τους χρησης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Απο E-Bay τα βρήκα με 26 ευρώ, δεν θυμάμαι site, ψάχτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v60gr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2010 Γεια χαρα, αν θελεις εγω δινω 1 εμπρος και 1 πισω σταντ με 60 ευρω. Τασος παρε τηλ 6947300845 θεσ/κη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες