Jump to content
Nonos_G4

Stand Front & Rear

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω σταντ μπρος πίσω.. με ενδιαφέρει μια ποιότητα 'όχι κακή' , αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει η τιμή. κοίταξα αρκετά αλλά και χαμηλές τιμές στο εξωτερικό έχουν μεγάλα έξοδα αποστολής!!!

Η καλύτερη τιμή που βρήκα είναι αυτή αλλά και πάλι δεν ξέρω τα έξοδα αποστολής. Έχετε κάτι καλύτερο να μου προτείνετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μωρέ αυτά καλά φαίνονται..αλλά στην μηχανή σου θα ταιριάζουν?

Επίσης δες και ebay,υπάρχει αρκετό πράγμα και εκεί :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί να μην ταιριάζουν;

Άποψή μου, για το μπροστά μέρος πάρε σταντ με καρφί σαν αυτό:

http://cgi.ebay.co.uk/RACING-MOTORBIKE-FRONT-WHEEL-ALUMINIUM-PADDOCK-STAND-/370372000225?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item563be439e1

ή σαν αυτό:

Black-Aluminium-Front-Rear-Paddock-Stand-Set.jpg

και όχι σαν αυτό:

http://cgi.ebay.co.uk/MotoGP-MOTO-GP-UNIVERSAL-MOTORCYCLE-FRONT-PADDOCK-STAND-/320502176053?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item4a9f6b1935

Έχω ένα παρόμοιο με το τελευταίο και δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη όταν πάνω να το ανεβάσω. Θέλω υποχρεωτικά 2ο άτομο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω εχω ενα πισω αγωνιστικο stand της Bike Lift αγορασμενο περισυ απο τον Τζορτζοπουλο για 60 ευρω (44 το σταντ + 16 οι αποστατες). Σηκωνα τη μηχανη ακομα και μονος μου (δεν θελει κοπο, θελει τροπο) και δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα σταθεροτητας.

rs-17new-big.jpg

Επειδη δεν το χρησιμοποιω πλεον αν θες στο δινω 35 ευρω -μια τιμια τιμη νομιζω, αν σκεφτει ποσο κανει καινουργιο μπρος-πισω.

http://tzortzopoulos.gr/newsite/newproducts.php?cat=147

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω πηρα ενα απο το Τζωρτοπουλο κανα 50αρι και δε το πηρα απο εξωτερικο δεν αξιζε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί να μην ταιριάζουν;

Γιατί δεν ταιριάζουν όλα τα σταντ σε όλες τις μηχανές.Θεωριτικά αυτό δεν ισχύει...αλλά ακούς από κάποιους,αυτό μου κουνάει...ή δεν κάθεται ίσια...ή μου γρατζουνάει την βάση.

Τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι εκ κατασκευής πρόβλημα,αλλά ας πουν και αυτοί που έχουν σταντ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

60 ευρω τζορτζοπουλο ? ΚΛΕΦΤΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με καμια 40αρια γιουρα αγορασα και μπρος και πισω, και αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι και το ιδιο (Bike Lift)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί δεν ταιριάζουν όλα τα σταντ σε όλες τις μηχανές.Θεωριτικά αυτό δεν ισχύει...αλλά ακούς από κάποιους,αυτό μου κουνάει...ή δεν κάθεται ίσια...ή μου γρατζουνάει την βάση.

Τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι εκ κατασκευής πρόβλημα,αλλά ας πουν και αυτοί που έχουν σταντ.

εμενα το δικο μου σηκωνει cb1300 και xr250 εντελως αντιθετα μοτορια θα ελεγα

και τα δυο τα σηκώνω μόνος χωρις αλλο ατομο :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν βάλεις μανιταράκια στο ψαλίδι και έχεις σταντ με γάτζους τότε δεν έχεις πρόβλημα.

Αυτό που αλλάζει από μηχανή σε μηχανή είναι αν το μπροστινό σου σταντ έχει "καρφί" καθώς όλα τα μηχανάκια δεν έχουν τρύπα ίδιας διατομής στην μπότα τους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για κοιτα ΑΥΤΑ ΕΔΩ.

Ειμαι πολυ ικανοποιημενος μετα απο σχεδον ενα χρονο καθημερινης τους χρησης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια χαρα, αν θελεις εγω δινω 1 εμπρος και 1 πισω σταντ με 60 ευρω.

Τασος παρε τηλ 6947300845 θεσ/κη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα