AccountSaver 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 Καλησπέρα ήθελα να ρωτησω υπαρχει καποια μεταφορα , Αθηνα - Θεσσαλονικη , καποια καλη δηλαδη μεταφορικη που να αξιζει τα λεφτα της ? Επισης υπαρχει καποιος αλλος τροπος πλην να την καβαλησω μονος,και να την βαλω στο τρενο ? (Γιατι ακουσα κατι τρελα και για εκει μεσα). Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 The best way ειναι να την καβαλησεις και να ερθεις. Απλα φροντισε να το κανεις μια μερα χωρις βροχη. Δεν ειναι και τιποτα το σπουδαιο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AccountSaver 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 αυτό δεν γίνετε ,δεν έχω ακόμα τοδίπλωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 καλα εκανες και το διευκρινησες τοτε. Σ'αυτη τη περιπτωση η λυση ειναι μεταφορικη εταιρεια. Περιμενε μεχρι αυριο που θα δουν το θεμα σου κι'αλλα παιδια και θα μπορεσουν να σου απαντησουν. Το εχουν κανει πολλοι, θα σου δωσουν αρκετες αξιολογες προτασεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ta...SOS 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Μεταφορικη, υπολογισε περιπου 60-80 ευρω. επειδη το ειχα κανει παλιοτερα απο Αθηνα για Καστορια, φροντισε να εισαι εκει οταν θα δενει το μηχανακι, και παρε κανα κομματι υφασμα για το σημειο που θα περναει σχοινί. Διευκρινησε τι παιζει σε περιπτωση βλαβης γιατι οντως ακουγονται πολλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AccountSaver 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Καλα αυτο ειναι σιγουρο. Ας μου βγει και 150 ευρω δεν με ενδιαφερει.Θελω να το παρω σωστα πισω στα χερια μου. Θα ειμαι ετσι και αλλιως μπροστα γιατι θα παω να το παρω. Μακαρι να εχει καποιος εναπολυ καλο ατομο η εταιρεια να μας την πει να ξερω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 δες 1) Ενωση Μακεδονίας 2) Μεταφορική Σωτηρίου τηλέφωνα ψαξε στο νετ ,τους εχουν χρησιμοποιήσειι για ιδια δουλειά , να εισαι εκεί στο δέσιμο ,που και πως να τη δέσει, μπορεί να μην οδηγάνε ουτε παπί και να το βλέπουν σαν μπουφέ ,οπως λέει και ο Τα..SOS πανιά για κάποια σημεία να την προστατέψεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Εγώ είχα φέρει με Λαρισαικη Σαμαράς και έμεινα πολύ ευχαριστημένος, κάνει δροολόγια αθηνα - θεσσαλονίκη κάθε μέρα, και πρέπει ναναι γύρω στα 60ευρώ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abalaea 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Οικονομικη αθηνων θεσσαλονικης το ΧΤ το εχω μεταφερει πολλεσ φορες κ ουτε γρατζουνια με 40 ευρω θα σου γραψω κ το τηλ σε λιγοΟικονομικη αθηνων θεσσαλονικης το ΧΤ το εχω μεταφερει πολλεσ φορες κ ουτε γρατζουνια με 40 ευρω θα σου γραψω κ το τηλ σε λιγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abalaea 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 2310752210 ειναι το τηλ μεχρι τις 5 ειναι ανοιχτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Στο τρενο παντως πλεον ειναι αδυνατο να την μεταφερεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis01 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα ήθελα να ρωτησω υπαρχει καποια μεταφορα , Αθηνα - Θεσσαλονικη , καποια καλη δηλαδη μεταφορικη που να αξιζει τα λεφτα της ? Επισης υπαρχει καποιος αλλος τροπος πλην να την καβαλησω μονος,και να την βαλω στο τρενο ? (Γιατι ακουσα κατι τρελα και για εκει μεσα). Ευχαριστω πολυ. Σωτηρίου στο Μοσχάτο, ο μόνος που διαθέτει βάση για μεταφορά μοτοσυκλέτας, άψογος!!! τηλ.2104825557 Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 από τον akis01 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 Η μεταφορα με το τρενο εχει καταργηθει εδω και αρκετο καιρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Η μεταφορα με το τρενο εχει καταργηθει εδω και αρκετο καιρο... και εγω πηγα να σου πω με το τρενο..... αλλα αυτο δεν το ηξερα οτι εχει καταργηθει!!!!! οπωτε οτι σου ειπαν οι προηγουμενοι!!!! καλοταξιδο να ειναι και αγρατσουνιστο!!!!εκανες καλη αγορα!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v60gr 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Σωτηρίου στο Μοσχάτο, ο μόνος που διαθέτει βάση για μεταφορά μοτοσυκλέτας, άψογος!!! τηλ.2104825557 Εφερα δυο μηχανακια απο Αθηνα με Σωτηριου, τα βαζει σε κλουβα , εμεινα ικανοποιημενος . 55 ευρω μου κοστισε το μηχανακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geologos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 Σωτηρίου στο Μοσχάτο, ο μόνος που διαθέτει βάση για μεταφορά μοτοσυκλέτας, άψογος!!! τηλ.2104825557 που ακριβώς είναι στο Μοσχάτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis01 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2010 που ακριβώς είναι στο Μοσχάτο? Αράχθου 3 T.K.18346.. από Άκη Χολαργό πες του θα σου κάνει καλύτερη τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stevenlord 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 210 3453589 μεταντα ειναι η γυναικα μου εκει η αθανασια θα της εχο πη εγο και θα εισαι συγουρος οτι δεν θα παθη τυποτα η μηχανη θα σου πη τη να κανης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες