gregomaga 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 2 πολυ ωραιες μηχανες...οι φιλοι μου ολοι ψηφιζουν cbr...αλλα ουτε ενας gsxr...γιατι ετσι?{ολοι λενε θα αγορασουν cbr! }αλλα τα ονειρα για τα παιδια ειναι...εμενα μου αρεσει πολυ η gsxr...ποια θα προτεινατε για αγορα? γενικες αποψεις περι των μηχανων?ευχαριστω εκ των προτερων! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 παρτες για ένα τεστ ride, και μετά τράβα να αγοράσεις ενα Triumph Daytona 675 :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
κολτρέϊν 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 παρτες για ένα τεστ ride, και μετά τράβα να αγοράσεις ενα Triumph Daytona 675 :P :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 :2funny: γιατι γελάς? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
κολτρέϊν 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 γιατι γελάς? :D μ' άρεσε η απάντηση, δεν το λέω και δεν γελάω ειρωνικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 ενα πραγμα θα σου πω φιλε.. και οχι πες μου αν υστερει καπου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) μ' άρεσε η απάντηση, δεν το λέω και δεν γελάω ειρωνικά. xoxooxo :D Για λίγο χάρηκα οτι θα ξεσπούσε κανένας πόλεμος Japan vs Europe! γαμώτο! είσαι φιλήσυχος Japanοφιλος! δεν μου έκατσε! Θα περιμένω τον επόμενο!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 από τον kazanakius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
κολτρέϊν 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 και οχι πες μου αν υστερει καπου. ..είναι yamaha. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 ..είναι yamaha. :P εκτως απο αυτο, που για μενα δεν ειναι κακο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 ενα πραγμα θα σου πω φιλε.. και οχι πες μου αν υστερει καπου. πολυ τσαντισμένη αυτή η ακρίδα! χιχιχι Πλακα πλακα παντως απο το GSXR προτιμώ το R6. Aν ηθελα Japan θα ημουν μεταξυ R6 και CBR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
κολτρέϊν 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) xoxooxo :D Για λίγο χάρηκα οτι θα ξεσπούσε κανένας πόλεμος Japan vs Europe! γαμώτο! είσαι φιλήσυχος Japanοφιλος! δεν μου έκατσε! Θα περιμένω τον επόμενο!! δεν είμαι ήσυχος, απλά έχω βαρεθεί να μαλώνω.. :P Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 από τον κολτρέϊν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 πολυ τσαντισμένη αυτή η ακρίδα! χιχιχι Πλακα πλακα παντως απο το GSXR προτιμώ το R6. Aν ηθελα Japan θα ημουν μεταξυ R6 και CBR φυσικα εγω ειμαι αναμεσα σε αυτο, και σε αυτο ΑΝ ειναι αυτη η τιμη που λενε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Gsxr γιατι ειναι το πιο ομορφο μηχανακι που παραχθηκε ever Gsxr γιατι ειναι το πλεον φθηνο και με τα πλεον πολλα και φθηνα aftermarket Gsxr για αναμεσα στα SS δεν υπαρχουν σοβαρα κριτηρια, αλλα το gsxr ειναι το πιο επιτυχημενο SS EVER:D CBR γιατι δεν τα κλεβουν τοσο πολυ οσο τα GSXR..... :D Ολα τα παραπανω ειναι προιον καθαρης σκεψης και εφαρμογης αντικειμενικων κριτηριων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
κολτρέϊν 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Gsxr γιατι ειναι το πιο ομορφο μηχανακι που παραχθηκε ever Gsxr γιατι ειναι το πλεον φθηνο και με τα πλεον πολλα και φθηνα aftermarket Gsxr για αναμεσα στα SS δεν υπαρχουν σοβαρα κριτηρια, αλλα το gsxr ειναι το πιο επιτυχημενο SS EVER:D CBR γιατι δεν τα κλεβουν τοσο πολυ οσο τα GSXR..... :D Ολα τα παραπανω ειναι προιον καθαρης σκεψης και εφαρμογης αντικειμενικων κριτηριων. :respekt: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xagos 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 εννοειται gsxr. στο λεω εγω που ημουνα κατοχος cbr 600 οταν θα οδηγησεις μια φορα suzuki θα κολλησεις εκει το εχουν παθει και αλλοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Οτι σου αρεσει απο japan παρε. Αν με ρωτουσες εμενα θα σου ελεγα παρε gsxr για ευνοητους λογους, αλλα στην τελικη ολα καλα ειναι. Οτι σου κανει πιο πολυ κλικ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xagos 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Οτι σου αρεσει απο japan παρε. Αν με ρωτουσες εμενα θα σου ελεγα παρε gsxr για ευνοητους λογους, αλλα στην τελικη ολα καλα ειναι. Οτι σου κανει πιο πολυ κλικ αλλα πιο πολυ επιμενουμε gsxr ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Αναμεσα σε cbr και gsxr, προτιμω το τζιξερ. Θεμα γουστου ειναι, δε νομιζω οτι υστερει πουθενα το ενα ως το προς το αλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Οτι σου αρεσει απο japan παρε. Αν με ρωτουσες εμενα θα σου ελεγα παρε gsxr για ευνοητους λογους, αλλα στην τελικη ολα καλα ειναι. Οτι σου κανει πιο πολυ κλικ οι ευνοητοι λογοι ποιοι ειναι? Η τιμη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 οι ευνοητοι λογοι ποιοι ειναι? Η τιμη? Επειδή το έχει και ο ίδιος, πράγμα που δείχνει ότι το προτιμάει από τα υπόλοιπα 600ss :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Επειδή το έχει και ο ίδιος, πράγμα που δείχνει ότι το προτιμάει από τα υπόλοιπα 600ss :lol: χαχαχ! σωστο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Τα εχω οδηγησει και τα δυο. Το 1ο το εχω 3 χρονια (cbr 2007) το 2ο gsxr(2009). Θα ξεκινησω λεγοντας σου απλα παρε οτι σου αρεσει περισσοτερο. Ασκοπα θα φας χρονο να βρεις διαφορες. Και τα δυο εχουν φουλ ρυθμιζομενες αναρτησεις, και τα δυο εχουν τις καταπληκτικες δαγκανες της Τοκιco . Η διαφορα ειναι πραγματικα ελαχιστη ακομα και στην οδηγηση. Αν πιστευεις οτι τα 2-3-4 εκατοστα στην διαφορα υψους στα κλιπ ονς θα σου δωσουν μια πιο ανετη οδηγηση, γελιεσαι . Και τα δυο μηχανακια στα πολλα χιλιομετρα ειναι τα ιδια σκατα. Οκ το gsxr ειναι κατα 5-10 χλμ πιο γρηγορο. Σε ενδιαφερει τοσο πολυ ? Ο ηχος της εξατμισης στο gsxr ειναι σιγουρα πιο δνατος και ομορφος. Αυτο ομως αλλαζει αρκετα γρηγορα με μια εξατμιση. Ποτε δεν με απασχολισε εμενα αυτο. Σερβις, ανταλακτικα ειναι τα ιδια ακριβως χρηματα. Μηχανικα η αληθεια ειναι πως εχω ακουσει περισσοτερα περιστατικα με gsxr παρα με cbr. Ισως να ειναι τυχαιο, προσωπικα θα ελεγα πως και τα δυο μηχανακια ειναι εξισου καλα μηχανικα αρκη να μην κατσεις σε καμια περιεργη παρτιδα. Τα κιλα ειναι ακριβως τα ιδια, με μια μικρη αποκλυση λιγων κιλων. Η διαφορα δηλαδη στο βαρος ειναι ενα κατουρημα και ενα χεσιμο το πρωι. Με απλα λογια, δεν θα δεις διαφορα ουτε εκει. Απο θεμα δυναμης, θα ελεγα πως το gsxr ειναι ελαχιστα πιο δυνατο χαμηλα σε σχεση με το cbr. Το cbr παλι μολις πιασει τις 8.000 στροφες αρχιζεις να μπαινεις στο πνευμα του τι εχεις απο κατω σου. Το θεμα εμφανιζεις ειναι πραγματικα προσωπικο. Εμενα ενα πραγμα που δεν μου αρεσει καθολου στο cbr ειναι το πισω φαναρι, το ποιο θα το αλλαξω συντομα. Εκτος αυτου, ειναι μια κουκλα. Για το θεμα στροφων πιστευω οτι μπορω να τα οδηγησω σε γκρεμο και τα δυο με μεγαλη επιτυχια, οποτε και εκει αποκλισις... μηδεν. οποιος καταλαβε καταλαβε Οποτε καλο ειναι να κλεισεις τα αυτια σου και να σε παραμυθιαζουν αντιπροσωπιες για το τι ειναι καλυτερο. Παρε αυτο που σου αρεσει περισσοτερο εμφανισιακα, γιατι εγω δεν μπορω να βρω καμια τρομερη διαφορα μηχανικα η καινοτομιας που θα με εκανε να αποφασισω ενα απο τα δυο μηχανακια. Αυτα απο εμενα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Οταν καποιος μιλαει για 600 ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ...... Ρ6 ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 HONDA :respekt: :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Τα εχω οδηγησει και τα δυο. Το 1ο το εχω 3 χρονια (cbr 2007) το 2ο gsxr(2009). Θα ξεκινησω λεγοντας σου απλα παρε οτι σου αρεσει περισσοτερο. Ασκοπα θα φας χρονο να βρεις διαφορες. Και τα δυο εχουν φουλ ρυθμιζομενες αναρτησεις, και τα δυο εχουν τις καταπληκτικες δαγκανες της Τοκιco . Η διαφορα ειναι πραγματικα ελαχιστη ακομα και στην οδηγηση. Αν πιστευεις οτι τα 2-3-4 εκατοστα στην διαφορα υψους στα κλιπ ονς θα σου δωσουν μια πιο ανετη οδηγηση, γελιεσαι . Και τα δυο μηχανακια στα πολλα χιλιομετρα ειναι τα ιδια σκατα. Οκ το gsxr ειναι κατα 5-10 χλμ πιο γρηγορο. Σε ενδιαφερει τοσο πολυ ? Ο ηχος της εξατμισης στο gsxr ειναι σιγουρα πιο δνατος και ομορφος. Αυτο ομως αλλαζει αρκετα γρηγορα με μια εξατμιση. Ποτε δεν με απασχολισε εμενα αυτο. Σερβις, ανταλακτικα ειναι τα ιδια ακριβως χρηματα. Μηχανικα η αληθεια ειναι πως εχω ακουσει περισσοτερα περιστατικα με gsxr παρα με cbr. Ισως να ειναι τυχαιο, προσωπικα θα ελεγα πως και τα δυο μηχανακια ειναι εξισου καλα μηχανικα αρκη να μην κατσεις σε καμια περιεργη παρτιδα. Τα κιλα ειναι ακριβως τα ιδια, με μια μικρη αποκλυση λιγων κιλων. Η διαφορα δηλαδη στο βαρος ειναι ενα κατουρημα και ενα χεσιμο το πρωι. Με απλα λογια, δεν θα δεις διαφορα ουτε εκει. Απο θεμα δυναμης, θα ελεγα πως το gsxr ειναι ελαχιστα πιο δυνατο χαμηλα σε σχεση με το cbr. Το cbr παλι μολις πιασει τις 8.000 στροφες αρχιζεις να μπαινεις στο πνευμα του τι εχεις απο κατω σου. Το θεμα εμφανιζεις ειναι πραγματικα προσωπικο. Εμενα ενα πραγμα που δεν μου αρεσει καθολου στο cbr ειναι το πισω φαναρι, το ποιο θα το αλλαξω συντομα. Εκτος αυτου, ειναι μια κουκλα. Για το θεμα στροφων πιστευω οτι μπορω να τα οδηγησω σε γκρεμο και τα δυο με μεγαλη επιτυχια, οποτε και εκει αποκλισις... μηδεν. οποιος καταλαβε καταλαβε Οποτε καλο ειναι να κλεισεις τα αυτια σου και να σε παραμυθιαζουν αντιπροσωπιες για το τι ειναι καλυτερο. Παρε αυτο που σου αρεσει περισσοτερο εμφανισιακα, γιατι εγω δεν μπορω να βρω καμια τρομερη διαφορα μηχανικα η καινοτομιας που θα με εκανε να αποφασισω ενα απο τα δυο μηχανακια. Αυτα απο εμενα Ετσι ακριβως οπως τα ειπες. Οι μονες διαφορες που εχω δει εγω ειναι δυο.Α) ειναι ο γενικος ηχος του κινητηρα (εισαγωγη, δουλεμα, εξατμιση). Honda βελουδινο 'alles in ordnung' δουλεμα, suzuki τσαμπουκαλεμενο 'σας γ@μαω ολους' δουλεμα. Και Β) το honda δειχνει πιο ποιοτικο το suzuki πιο racing. Γιαυτο λεω περι ορεξεως.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες