Zohan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΘΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΘΡΓΙΟΣ ΣΤΟ mybike KAI ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΘΡΓΙΟ YAMAHA CRYPTON R 110(2010)1690E??ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΤΕΛΙΚΙ ΕΧΕΙ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zohan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ YAMAHA CRYPTON R 110 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ? ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΔΙΚΑΒΑΛΟ?? ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ??? ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΙ ΤΟΥ????ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΟΦΙΜΙ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Όταν μιλάμε για YAMAHA και αξίζει να το πάρεις αλλά και αξιόπιστο είναι. Τώρα για δικάβαλο ολα τα παπιά πάνε και πάνε καλά τελική 100+. Τι άλλο να θέλει κάποιος απο παπί? Στο κάτω κάτω παπί είναι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zohan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΟΦΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ 6,9 HP ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΟΥ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΧΕ 9 ΑΠΟ ΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ...ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ LIFAN 125?ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Κοίτα φίλε Zohan απο το δημοτικό μας μάθανε οτι μήλα και πορτοκάλια δεν προσθέτονται. Τί σχέση έχει το lifan με το yamaha το ένα είναι παπί το άλλο καρούλι.sorry αλλά έτσι είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Όταν μιλάμε για YAMAHA και αξίζει να το πάρεις αλλά και αξιόπιστο είναι. Τώρα για δικάβαλο ολα τα παπιά πάνε και πάνε καλά τελική 100+. Τι άλλο να θέλει κάποιος απο παπί? Στο κάτω κάτω παπί είναι.... Κοίτα φίλε Zohan απο το δημοτικό μας μάθανε οτι μήλα και πορτοκάλια δεν προσθέτονται. Τί σχέση έχει το lifan με το yamaha το ένα είναι παπί το άλλο καρούλι.sorry αλλά έτσι είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Στην τιμή του YAMAHA θα σου πρότεινα καλήτερα να πάρεις MODENAS 125 που έχει μοτέρ από KAWASAKI και κατά τη γνώμη μου είναι ανώτερο από το YAMAHA... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Για αυτό σου λέω το MODENAS KRISS 125... Νομίζω ότι έχει κοντά στα 1700€... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zohan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 ευχαριστω πολυ!!!innova δεν διαφονο αλλα δεν ειχα καποιο σημαντικο προβλημα εδω και 4 χρονια που το εχω! XD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 παρε το μοτενας που σου λεει το παιδι παραπανω,δεν εχει καμια σχεση σε ποιοτιτα με το κρυπτον,πολυ καλυτερο το μοτενας,,και 100 ευρω να εχει παραπανω αξιζει,,το κρυπτον ειναι χαλια σε ποιοτιτα κατασκευης,,καμια σχεση με το προηγουμενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
athens 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 παιδες το x-cite τη διαφορες εχει με το kriss? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 Σίγουρα υπάρχουν και άλλα παπάκια εφάμιλα απλά επειδή μιλάμε για το yamaha για αυτό θέσαμε αυτές τις συγκρίσεις. Το montenas έχει αν δεν κάνω λάθος κινητήρα kawasaki Kazer είναι καλό. Μέσα όμως σε όλα αυτά που πρέπει να προσέξουμε είναι και η αξία μεταπώλησης. Τι θα κοστίζεις δηλαδή αργότερα και τι λεφτά θα πάρουμε αν θα το πουλήσουμε και ποιός θα το πάρει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
athens 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 το injection σε σχεση με το καρμπυρατερ εχει μεγαλες διαφορες καταναλωσης σε ενα παπι?γιατι μια ματια που εριξα σε scooter 250 κυβικων ειδα μεγαλες διαφορες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2010 το injection σε σχεση με το καρμπυρατερ εχει μεγαλες διαφορες καταναλωσης σε ενα παπι?γιατι μια ματια που εριξα σε scooter 250 κυβικων ειδα μεγαλες διαφορες! Μεγάλες..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
athens 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) παιδες για το suzuki addres τη γνωμη εχετε?νομιζω οτι στα ψεκαστα ειναι στην καλυτερη τιμη! το μονο που δεν μου πολυ αρεσει ειναι η μεταπωλητικη του αξια και η ζητηση η οποια δεν ειναι οπως των αλλων της κατηγοριας των ψεκαστων.. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 από τον athens Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 παιδες για το suzuki addres τη γνωμη εχετε?νομιζω οτι στα ψεκαστα ειναι στην καλυτερη τιμη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeocMan 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 παρε με ψεκασμο ειναι πολυ πιο οικονομικο. εχω σκουτερ 250κεκ με καρμπυλατερ και καει πολυ περισσοτερο απο τα πιο καινουργια με τον ψεκασμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DrDoom 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μεγάλες..... παρε με ψεκασμο ειναι πολυ πιο οικονομικο. εχω σκουτερ 250κεκ με καρμπυλατερ και καει πολυ περισσοτερο απο τα πιο καινουργια με τον ψεκασμο Εγώ διαφωνώ. Η διαφορά κατανάλωσης στα παπάκια, είναι επιεικώς ανύπαρκτη. Εάν πιστεύετε ότι συγκρίνοντας μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρες συμβαίνει το ίδιο και στα παπιά, τότε έχω να πω ότι αν ενα 50άρι "πιάνει" 50χαω, τότε ένα 200άρι "πιάνει" 200χαω κοκ.... Λάθος είναι, κατά τη γνώμη μου, να αναφέρεστε και σε σκούτερ που εκ κατασκευής (τύπος μετάδοσης) είναι αρκετά βενζινοβόρα. Εγώ μιλάω συγκρίνοντας την κατανάλωση του Innova 125i, του Crypton R, του ZX130 και του Crypton X. Και για να συνοψίζω, ναι τα injection είναι πιο οικονομικά σε κατανάλωση. Όταν μιλάμε για παπί όμως δεν υπάρχει "ορατό" όφελος ως προς την κατανάλωση, ώστε να αποτελέσει αυτό κριτήριο για αγορά πάπιου... Τέλος προτείνω το Modenas που σου έδειξε και ο Air!(ειδικά σε σύγκριση με το Address) ;) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 από τον DrDoom Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εγώ διαφωνώ. Η διαφορά κατανάλωσης στα παπάκια, είναι επιεικώς ανύπαρκτη. Εάν πιστεύετε ότι συγκρίνοντας μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρες συμβαίνει το ίδιο και στα παπιά, τότε έχω να πω ότι αν ενα 50άρι "πιάνει" 50χαω, τότε ένα 200άρι "πιάνει" 200χαω κοκ.... Λάθος είναι, κατά τη γνώμη μου, να αναφέρεστε και σε σκούτερ που εκ κατασκευής (τύπος μετάδοσης) είναι αρκετά βενζινοβόρα. Εγώ μιλάω συγκρίνοντας την κατανάλωση του Innova 125i, του Crypton R, του ZX130 και του Crypton X. Και για να συνοψίζω, ναι τα injection είναι πιο οικονομικά σε κατανάλωση. Όταν μιλάμε για παπί όμως δεν υπάρχει "ορατό" όφελος ως προς την κατανάλωση, ώστε να αποτελέσει αυτό κριτήριο για αγορά πάπιου... Τέλος προτείνω το Modenas που σου έδειξε και ο Air!(ειδικά σε σύγκριση με το Address) Τα ειπες ολα και εδω να προσθεσω πως το address παρολο που εχει ψεκασμο εχει ενα κλικ πιο υψηλη καταναλωση απο το κριςς.. (διαπιστιστομενο) Βεβαια εγω δεν μπορω να πω πιο απο τα δυο ειναι καλυτερο.. μιας και το καθενα ειναι καλυτερο σε διαφορετικα σημεια.... απο το αλλο.. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zohan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2010 Στην τιμή του YAMAHA θα σου πρότεινα καλήτερα να πάρεις MODENAS 125 που έχει μοτέρ από KAWASAKI και κατά τη γνώμη μου είναι ανώτερο από το YAMAHA... ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ MODENAS KRISTAR 125 ΜΕ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ??ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΟ!!!ΤΙΜΗ 1790 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geoakim 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2011 παιδια να κανω μια ερωτηση .... τα πλαστικα τα μπροστινα του crypton r βγαινουν εφκολα (με βιδες ειναι?) γιατι αν παρω το R θελω να τα βγαλω.παιδια να κανω μια ερωτηση .... τα πλαστικα τα μπροστινα του crypton r βγαινουν εφκολα (με βιδες ειναι?) γιατι αν παρω το R θελω να τα βγαλω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgosm 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2011 Με βίδες είναι ναι, βγαίνουν εύκολα. Υ.Σ Κοίτα λίγο ημερομηνία πριν ανοίξεις κάποιο τοπικ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geoakim 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2011 τα πλαστικα απο το καινουργιο το R βγαιννουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες