Jump to content
Sign in to follow this  
Zohan

NEW yamaha crypton r 110(2010)

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΘΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΘΡΓΙΟΣ ΣΤΟ mybike KAI ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΘΡΓΙΟ YAMAHA CRYPTON R 110(2010)1690E??ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙ ΤΕΛΙΚΙ ΕΧΕΙ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ YAMAHA CRYPTON R 110 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ? ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΔΙΚΑΒΑΛΟ?? ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ??? ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΙ ΤΟΥ????ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΟΦΙΜΙ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν μιλάμε για YAMAHA και αξίζει να το πάρεις αλλά και αξιόπιστο είναι.

Τώρα για δικάβαλο ολα τα παπιά πάνε και πάνε καλά τελική 100+.

Τι άλλο να θέλει κάποιος απο παπί? Στο κάτω κάτω παπί είναι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΟΦΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ 6,9 HP ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΟΥ ΦΕΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΧΕ 9 ΑΠΟ ΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ...ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ LIFAN 125?ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτα φίλε Zohan απο το δημοτικό μας μάθανε οτι μήλα και πορτοκάλια δεν προσθέτονται.

Τί σχέση έχει το lifan με το yamaha το ένα είναι παπί το άλλο καρούλι.sorry αλλά έτσι είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν μιλάμε για YAMAHA και αξίζει να το πάρεις αλλά και αξιόπιστο είναι.

Τώρα για δικάβαλο ολα τα παπιά πάνε και πάνε καλά τελική 100+.

Τι άλλο να θέλει κάποιος απο παπί? Στο κάτω κάτω παπί είναι....

Κοίτα φίλε Zohan απο το δημοτικό μας μάθανε οτι μήλα και πορτοκάλια δεν προσθέτονται.

Τί σχέση έχει το lifan με το yamaha το ένα είναι παπί το άλλο καρούλι.sorry αλλά έτσι είναι.

_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην τιμή του YAMAHA θα σου πρότεινα καλήτερα να πάρεις MODENAS 125 που έχει μοτέρ από KAWASAKI και κατά τη γνώμη μου είναι ανώτερο από το YAMAHA...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αυτό σου λέω το MODENAS KRISS 125...

Νομίζω ότι έχει κοντά στα 1700€...

modenas.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω πολυ!!!innova δεν διαφονο αλλα δεν ειχα καποιο σημαντικο προβλημα εδω και 4 χρονια που το εχω! XD

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρε το μοτενας που σου λεει το παιδι παραπανω,δεν εχει καμια σχεση σε ποιοτιτα με το κρυπτον,πολυ καλυτερο το μοτενας,,και 100 ευρω να εχει παραπανω αξιζει,,το κρυπτον ειναι χαλια σε ποιοτιτα κατασκευης,,καμια σχεση με το προηγουμενο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σίγουρα υπάρχουν και άλλα παπάκια εφάμιλα απλά επειδή μιλάμε για το yamaha για αυτό θέσαμε αυτές τις συγκρίσεις.

Το montenas έχει αν δεν κάνω λάθος κινητήρα kawasaki Kazer είναι καλό.

Μέσα όμως σε όλα αυτά που πρέπει να προσέξουμε είναι και η αξία μεταπώλησης.

Τι θα κοστίζεις δηλαδή αργότερα και τι λεφτά θα πάρουμε αν θα το πουλήσουμε και ποιός θα το πάρει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το injection σε σχεση με το καρμπυρατερ εχει μεγαλες διαφορες καταναλωσης σε ενα παπι?γιατι μια ματια που εριξα σε scooter 250 κυβικων ειδα μεγαλες διαφορες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το injection σε σχεση με το καρμπυρατερ εχει μεγαλες διαφορες καταναλωσης σε ενα παπι?γιατι μια ματια που εριξα σε scooter 250 κυβικων ειδα μεγαλες διαφορες!

Μεγάλες.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες για το suzuki addres τη γνωμη εχετε?νομιζω οτι στα ψεκαστα ειναι στην καλυτερη τιμη!

το μονο που δεν μου πολυ αρεσει ειναι η μεταπωλητικη του αξια και η ζητηση η οποια δεν ειναι οπως των αλλων της κατηγοριας των ψεκαστων..

Τροποποιήθηκε από τον athens

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδες για το suzuki addres τη γνωμη εχετε?νομιζω οτι στα ψεκαστα ειναι στην καλυτερη τιμη!

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρε με ψεκασμο ειναι πολυ πιο οικονομικο. εχω σκουτερ 250κεκ με καρμπυλατερ και καει πολυ περισσοτερο απο τα πιο καινουργια με τον ψεκασμο :aggressive:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγάλες.....

παρε με ψεκασμο ειναι πολυ πιο οικονομικο. εχω σκουτερ 250κεκ με καρμπυλατερ και καει πολυ περισσοτερο απο τα πιο καινουργια με τον ψεκασμο :aggressive:

Εγώ διαφωνώ.

Η διαφορά κατανάλωσης στα παπάκια, είναι επιεικώς ανύπαρκτη.

Εάν πιστεύετε ότι συγκρίνοντας μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρες συμβαίνει το ίδιο και στα παπιά, τότε έχω να πω ότι αν ενα 50άρι "πιάνει" 50χαω, τότε ένα 200άρι "πιάνει" 200χαω κοκ.... :uglystupid2:

Λάθος είναι, κατά τη γνώμη μου, να αναφέρεστε και σε σκούτερ που εκ κατασκευής (τύπος μετάδοσης) είναι αρκετά βενζινοβόρα.

Εγώ μιλάω συγκρίνοντας την κατανάλωση του Innova 125i, του Crypton R, του ZX130 και του Crypton X.

Και για να συνοψίζω, ναι τα injection είναι πιο οικονομικά σε κατανάλωση. Όταν μιλάμε για παπί όμως δεν υπάρχει "ορατό" όφελος ως προς την κατανάλωση, ώστε να αποτελέσει αυτό κριτήριο για αγορά πάπιου...

Τέλος προτείνω το Modenas που σου έδειξε και ο Air!(ειδικά σε σύγκριση με το Address) ;)

Τροποποιήθηκε από τον DrDoom

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ διαφωνώ.

Η διαφορά κατανάλωσης στα παπάκια, είναι επιεικώς ανύπαρκτη.

Εάν πιστεύετε ότι συγκρίνοντας μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρες συμβαίνει το ίδιο και στα παπιά, τότε έχω να πω ότι αν ενα 50άρι "πιάνει" 50χαω, τότε ένα 200άρι "πιάνει" 200χαω κοκ.... uglystupid2.gif

Λάθος είναι, κατά τη γνώμη μου, να αναφέρεστε και σε σκούτερ που εκ κατασκευής (τύπος μετάδοσης) είναι αρκετά βενζινοβόρα.

Εγώ μιλάω συγκρίνοντας την κατανάλωση του Innova 125i, του Crypton R, του ZX130 και του Crypton X.

Και για να συνοψίζω, ναι τα injection είναι πιο οικονομικά σε κατανάλωση. Όταν μιλάμε για παπί όμως δεν υπάρχει "ορατό" όφελος ως προς την κατανάλωση, ώστε να αποτελέσει αυτό κριτήριο για αγορά πάπιου...

Τέλος προτείνω το Modenas που σου έδειξε και ο Air!(ειδικά σε σύγκριση με το Address) wink.gif

_thumbsup.gif Τα ειπες ολα

και εδω να προσθεσω πως το address παρολο που εχει ψεκασμο εχει ενα κλικ πιο υψηλη καταναλωση απο το κριςς.. (διαπιστιστομενο)

Βεβαια εγω δεν μπορω να πω πιο απο τα δυο ειναι καλυτερο.. μιας και το καθενα ειναι καλυτερο σε διαφορετικα σημεια.... απο το αλλο.._thumbsup.gif

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην τιμή του YAMAHA θα σου πρότεινα καλήτερα να πάρεις MODENAS 125 που έχει μοτέρ από KAWASAKI και κατά τη γνώμη μου είναι ανώτερο από το YAMAHA...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ MODENAS KRISTAR 125 ΜΕ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ??ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΥΤΟ!!!ΤΙΜΗ 1790

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια να κανω μια ερωτηση .... τα πλαστικα τα μπροστινα του crypton r βγαινουν εφκολα (με βιδες ειναι?)

γιατι αν παρω το R θελω να τα βγαλω.

παιδια να κανω μια ερωτηση .... τα πλαστικα τα μπροστινα του crypton r βγαινουν εφκολα (με βιδες ειναι?)

γιατι αν παρω το R θελω να τα βγαλω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με βίδες είναι ναι, βγαίνουν εύκολα.

Υ.Σ Κοίτα λίγο ημερομηνία πριν ανοίξεις κάποιο τοπικ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα