Jump to content

Recommended Posts

1)Πανε δωσε ενα 50ευρο τον μηνα οπως κανουμε εμεις,χωσε το στο γκαραζ κ κοιμασαι ησυχος.Ουτε βροχες τρωει για να χαλαει το χρωμα.

'Έχεις να να προτείνεις κάνα γκαράζ στο κέντρο? γιατί όσα ρώτησα δεν δέχονται moto.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ηλεκτροκολληση..

καποιος σφηχτηρας με ασηνυθηστη βιδα..

ηλεκτροφορα καλωδια..

:devil: :devil: :vampire:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Νομίζω πως η κόλληση είναι καλύτερη λύση αλλά φύσικα ούτε και αυτή είναι 100% σίγουρη.

Η κολληση γιατι να μην ειναι σιγουρη ; Θα πρεπει να φερει τροχο μαζι και θα του παρει και 1 ωρα και πανω καποιου αν βαλει στο ματι καποιες εξατμισεις..

Οχι δεν εχω φωτο, αλλα δεν ειναι δυσκολο να το φανταστεις. Οπου μπορει να βγει η εξατμιση τραβας (ο μαστορας) μια ποντα και σε οτι βιδα την κραταει αλλη μια ποντα. Στο σφιχτηρα βαζεις μια βιδα περιεργη οπως αναφερει ο συναδελφος απο πανω, η οποια ερχεται με το κλειδι της μαζι

Θα το κοιταξω και αυτο ..

Ειναι μικρες και δεν νομιζω να κανουνε δουλεια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ που το έχω δει από κοντά το κιτ είναι ακριβός σαν αυτές που έχουν μέσα η akrapovic και η leovince αλλά με άλλο κεφάλι

για να μην ξεβιδωνουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η κολληση γιατι να μην ειναι σιγουρη ; Θα πρεπει να φερει τροχο μαζι και θα του παρει και 1 ωρα και πανω καποιου αν βαλει στο ματι καποιες εξατμισεις..

Όπως είπα η κόλληση είναι ίσως η καλύτερη λύση αλλά δεν είναι σίγουρη για αυτό:

dremel-multi-tool-11.jpg

Ναι οκ, είναι παρατραβηγμένο σενάριο αλλά είναι πιθανό. Ένα τροχουδάκι dremel με μπαταρίες κόβει την κόλληση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δε χρειάζεται μεγάλος τροχός ή ρεύμα. Αν αντί για απλές πόντες σε μερικά σημεία γίνει ολόκληρο "γαζί" τότε θέλει πιο πολύ ώρα φυσικά. Επίσης το dremel κάνει λιγότερο θόρυβο από ένα μεγάλο τροχό και μπορεί να καλυφθεί εύκολα.

Φυσικά αυτά είναι παρατραβηγμένα σενάρια για περιπτώσεις που τις έχουν ερωτευθεί τις εξατμίσεις. Δύσκολα θα μπει πιστεύω κάποιος σε τόσο κόπο, αλλά όπως είπα σίγουρο δεν είναι τίποτα. Ούτε καν το parking. Έχουν κλέψει μηχανή φίλου μέσα από κλειστό parking.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ίσος να ήταν καλύτερα με κοντή ανοξείδωτη βίδα, που όταν βιδωθεί το παξιμάδι να αφήνει λίγο κενό χώρο μέσα στο παξιμάδι και να γίνει κόλληση (ιδική για ανοξείδωτα) εκεί μέσα. Το ανοξείδωτο τρώγεται πολύ δύσκολα και ακόμα πιο δύσκολα με dremel μπαταρίας...

Πάντως αν είναι κανείς πολύ αποφασισμένος να κλέψει κάτι, νομίζω δε θα τον σταματήσει τίποτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

'Έχεις να να προτείνεις κάνα γκαράζ στο κέντρο? γιατί όσα ρώτησα δεν δέχονται moto.

Κεντρο που θελεις???Κεντρο ειναι κ ο Βαρδαρης,κεντρο ειναι κ η ΧΑΝΘ.Βοηθησε με

χααχαχαχ head - shot .. :D Καταρχας δεν ειναι θεμα γκαραζ.. αν πας εστω μια βολτα μπορεις να τις δεις βγαλμενες και μετα αντε γεια φιλε.. :D

Πρωην μανιακος-μεχρι λιωσιμο μιλαμε-παιχτης Counter strike.Θυμαμαι στο Γυμνασιο,οταν δεν βγαιναμε με τα γκομενακια μαζευομασταν ψω....ρια και ολη νυχτα στηναμε lan-party με Counter.Το καλυτερο head-shot στο Ε-global της Τουμπας ειχα.Κ ποτε δεν εγινα καμπερης,ποτε.-

,

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ.... :2funny: :2funny: :2funny: τα σκεφτεσαι η σουρχονται??? :respekt:

Επεσα στα ναρκωτικα κ γραφω οτι να 'ναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κεντρο που θελεις???Κεντρο ειναι κ ο Βαρδαρης,κεντρο ειναι κ η ΧΑΝΘ.Βοηθησε με

Αριστοτέλους , Αγίου Δημητρίου (Από ΔΕΗ μέχρι την Εκκλησία) Βασικά αν έχεις κάποιο άλλο parking που δέχεται μηχανές πες μου. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δέχονται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αριστοτέλους , Αγίου Δημητρίου (Από ΔΕΗ μέχρι την Εκκλησία) Βασικά αν έχεις κάποιο άλλο parking που δέχεται μηχανές πες μου. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δέχονται...

Μεγαλη ευθυνη.Μπορει να ερω σαν κυριος μεσα κ να φυγω με το μηχανακι σου χωρις να παρουν χαμπαρι.Μπορει εικονικα να κανω εγγραφη για 1 μηνα κ να αλωνιζω μες στο parking ελευθερα κ να σε εχω υπο ελεγχο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εναλλακτική στρτηγική: ό,τι δεν φαίνεται δεν κλέβεται.

1. Κουκούλα.

2. Παρκάρισμα με την εξάτμιση στραμμένη προς τον τοίχο.

3. Αφαίρεση αυτοκόλλητων / ταμπελών που καρφώνουν τον στόχο.

4. Βαφή της εξάτμισης στα εργοστασιακά χρώματα [μόνο για τους ταπεινόφρονες :lol: ].

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρωην μανιακος-μεχρι λιωσιμο μιλαμε-παιχτης Counter strike.Θυμαμαι στο Γυμνασιο,οταν δεν βγαιναμε με τα γκομενακια μαζευομασταν ψω....ρια και ολη νυχτα στηναμε lan-party με Counter.Το καλυτερο head-shot στο Ε-global της Τουμπας ειχα.Κ ποτε δεν εγινα καμπερης,ποτε.-

Για ποια χρονολογία μιλάμε τώρα... γιατί έχουμε αφήσει τα νιάτα μας στα ι-γκλομπαλ τούμπας... και κάτι ακόμα... Δικό σου είναι το ΚΤΜ που βλέπω παρκαρισμένο συνήθως απέναντι από τον Μάκη.. Άσχετο αλλά ήθελα να το πω :cheers: :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα