Jump to content
Vikaki

Γεια και από μένα

Recommended Posts

Γεια σας λοιπόν και από μένα! Με λένε Βίκυ και είμαι μισή Αθηναία και μισή Καλαματιανή! Βέβαια τα τελευταία χρόνια ζω στο Ρέθυμνο, όπου σπουδάζω στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης! Από του χρόνου θα είμαι μία μηχανόβια δασκάλα! Με το runner μου δεν κινούμαι απλά μέσα στην πόλη αλλά πραγματοποιώ και μίνι ταξίδια! Ελπίζω βέβαια σε λίγους μήνες να καταφέρω να πάρω το R125 και να μυηθώ στον κόσμο των supersport!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλος ηλθες λοιπον. Διαλεξε μια σελα, πιασε μια μπυρα , καφε , σοκολατα και κατσε στην παρεα μας :afro1::drunk:

προβλεπω παλι πολλες σελιδες :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ααα σας ευχαριστώ πολύ!! Καλώς σας βρήκα παιδιά! Καλή ιδέα η μπυρίτσα...αφού έχουμε παρκάρει βέβαια τα οχήματα! Στην υγεια μας!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς ήρθες στην πιο τρελή μοτοπαρέα... _hi.gifcrazy.gif

Καλά χλμ να έχεις και πάντα όρθια... _thumbsup.gif

Τροποποιήθηκε από τον Pappous Vatraxos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλωστηνα κι ας αργησες. _hi.gif

κι αφου παρκαρες κατα mybike μερια κανονισε εναν καφε εκει κατω στο ρεθεμνος. εχουμε πολλους απεσταλμενους εκει κατω στην κρητη με τελευταιο και καλυτερο τον jason που ειναι στα χανια. ετσι θα παρεις μια γευση τι εστι mybike. μαλητες αλιαδες γκαζοφονιαδες tooth.gif

καλη διαμονη και καλα ποσταρισματα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ωραία παρέα είναι αυτή;;! Ευχαριστώ και πάλι και ξανά και ξανά ώστε να σας πιάσω όλους!! Ναι είναι τρελοί οι μηχανόβιοι εδώ στην Κρήτη!! Έχω κι εγώ προϋπηρεσία 1,5 χρόνου ως συνεπιβάτης σε R6 του ΄07...το τι σούζα πορεία έχω ζήσει δεν περιγράφεται,τι ανοίγματα,τι τελικές...αλλά γουστάρω έτσι αδρεναλίνη στο ζενίθ!!! Ευτυχώς μέχρι στιγμής είμαι μονίμως όρθια, απλά περιμένω πότε θα αποκτήσω κι εγώ την εμπειρία της τούμπας...κανείς δεν τη γλιτώνει χε χε!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως τη συνομιλικη. Καλα να περνας και με το καλο το πτυχιο σου. Εχω παει σε ορκωμοσια παιδαγωγικου (στο ΑΠΘ συγκεκριμενα). Χαμος γινοταν, πολυς λαος...

Σχετικα με το μηχανακι επειδη εχει και η αδερφη μου ενα scooter peugeot 125cc και ψηνοταν για το μικρο το cbr 125cc (παρομοια περιπτωση με σενα δηλαδη) να ξερεις οτι θα εχεις καλυτερη οδηγικη εμπειρια και σαφως περισσοτερη ασφαλεια ΑΛΛΑ σχεδον ανυπαρκτη ανεση και ευελιξια μεσα στην πολυ. Τα μικρα ss ειναι σχολεια αλλα λογω κατηγοριας ειναι μερα με τη νυχτα στο θεμα αστικης ανεσης.

Κατα τ'αλλα οπως τα λες ειναι, οι μοτοσυκλετιστες χωριζονται σε 2 κατηγοριες: Σε αυτους που επεσαν και σε αυτους που προκειται να πεσουν.

Να'σαι παντα καλα, την αγαπη μας απο Θεσσαλονικη και παντα ορθια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλως τη συνομιλικη. Καλα να περνας και με το καλο το πτυχιο σου. Εχω παει σε ορκωμοσια παιδαγωγικου (στο ΑΠΘ συγκεκριμενα). Χαμος γινοταν, πολυς λαος...

Σχετικα με το μηχανακι επειδη εχει και η αδερφη μου ενα scooter peugeot 125cc και ψηνοταν για το μικρο το cbr 125cc (παρομοια περιπτωση με σενα δηλαδη) να ξερεις οτι θα εχεις καλυτερη οδηγικη εμπειρια και σαφως περισσοτερη ασφαλεια ΑΛΛΑ σχεδον ανυπαρκτη ανεση και ευελιξια μεσα στην πολυ. Τα μικρα ss ειναι σχολεια αλλα λογω κατηγοριας ειναι μερα με τη νυχτα στο θεμα αστικης ανεσης.

Κατα τ'αλλα οπως τα λες ειναι, οι μοτοσυκλετιστες χωριζονται σε 2 κατηγοριες: Σε αυτους που επεσαν και σε αυτους που προκειται να πεσουν.

Να'σαι παντα καλα, την αγαπη μας απο Θεσσαλονικη και παντα ορθια...

Ευχαριστώ πολύ και για την ευχή (καλό πτυχίο) αλλά και για τις πληροφορίες κλπ. Ωραίο το cbr-άκι, το έχει η αδερφή μου, το πρώτο το replica! Όσο για την άνεση και την ευελιξία...σίγουρα είναι κάτι που θα μου λείψει αλλά τα γούστα θέλουν και θυσίες! Άλλωστε αυτό ισχύει για όλους μας...αλλιώς θα ήμασταν ποδαράτοι ή αμαξάτοι!!!

Την αγάπη μας λοιπόν και απ΄την Κρήτη στην ωραία Θεσσαλονίκη!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ και για την ευχή (καλό πτυχίο) αλλά και για τις πληροφορίες κλπ. Ωραίο το cbr-άκι, το έχει η αδερφή μου, το πρώτο το replica! Όσο για την άνεση και την ευελιξία...σίγουρα είναι κάτι που θα μου λείψει αλλά τα γούστα θέλουν και θυσίες! Άλλωστε αυτό ισχύει για όλους μας...αλλιώς θα ήμασταν ποδαράτοι ή αμαξάτοι!!!

Την αγάπη μας λοιπόν και απ΄την Κρήτη στην ωραία Θεσσαλονίκη!!!

Μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι. Ποντακι απο μενα λοιπον. :_thumbsup:

Καλη λεφτερια και σε μας (5ο ετος πληροφορική ΑΤΕΙΘ), εσεις οι δάσκαλοι ειστε τυχεροί, τελειωνετε γρηγορα...

Καλες γιορτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

673205.gif673205.gif673205.gif

εκανες το λα8ος και γραφτικες εφτου?? χεχεχεχεχεχε come to the dark side we have cookies...

anyway ε. καλουτσικα παιδια ειμαστε μωρε... νταξ'.. καλα 8α περασεις... :_thumbsup:

και εγω τοσο λεω παιδια γυρω στις 8-9χεχεχε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα