tony_lee 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τελικά αποφάσισα kawasaki ninja 250r πρασινη η μαυρη? και μου αρέσει η εξάτμιση από το gsxr αν την βάλω θα έχει κάποιο αντίκτυπο στην μηχανή? δείτε και αυτό το site και πείτε μου... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 από τον tony_lee Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 πρασινομαυρη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 από τον Scandal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Μαυρη Μαυρη Μαυρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 ΜΑΥΡΗ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tony_lee 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 για την εξάτμιση τι λέτε???? δεν τα σπάει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 λοιπον φιλε καλη ειναι η εξατμιση αλλα ακουγετε σαν μπρικι μετα ... απο εμενα ΠΡΑΣΙΝΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Λευκή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 Το λευκό γράφει Πρασινόμαυρη δεν μου αρέσει καθόλου.Τώρα ανάμεσα σε πράσινο-μαύρο..δαγκωτό πράσινο.Το μαύρο καλύπτει τις γωνίες και καμπύλες σε μια μηχανή,βασικά σε οτιδήποτε (βλέπε όταν φοράς μαύρα ρούχα ) + επειδή είναι μια όμορφή μηχανή,δεν πας να καλύψεις τις γραμμές τις.Από εμένα πράσινο. Τώρα για την εξάτμιση,γιατί να την βάλεις ρε?Αντικαθιστάς την εργοστασιακή,με μια άλλη εργοστασιακή..πιο το όφελος? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 TEAM GREEN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2010 μαύρο με πράσινη πέρλα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Απο μενα, ΜΑΥΡΟ!! (Γενικως!! :P :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xrated 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Λευκο που δειχνει τις γραμμες τις μηχανης.Αλλιως μετα πρασινη και τελος μαυρη που χανει τελειως.Για την εξατμιση τωρα εκτος οτι μαλλον δεν θα δουλευει και πολυ καλα λογω διατομης,μπορεις να βαλεις μια πληθωρα ομορφοτερων aftermarket εξατμισεων.Eμενα δεν μ αρεσει καν βασικα.10 φορες racetech σαν το αριστερο απο την εικονα του litespeed. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 μαυρο και μερικες πινελιες (μικρες) θα μοιαζει με 1000αρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
krassas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 στα χρωματα της εταιριας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Το χρωμα της kawa ειναι το πρασινο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tony_lee 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ... ...ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ.... :worshippy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joker Myrddin 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Εγω την έχω μαύρο με κόκκινα λογότυπα και δίαφορα... Αλλά θα το σκεφτόμουν το άσπρο.... Αλλά βρομίζει πολύ ρε γαμώτο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
edora 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Black is beautiful Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Εδω θα συμφωνησω με τον Hayabusa... Το κλασικο χρωμα της Kawasaki ειναι μακραν το πρασινο,και προσωπικη μου αποψη οτι ειναι η ιδανικη επιλογη για το 250.... Αλλα.... Και το μαυρο ειναι κ@@@α για μενα... Γουστα ειναι αυτα,το θεμα ειναι καθαρα δικο σου,με πιανεις??? Ειναι αυτο που λενε ποιο σου κανει "κλικ" Anyway , αφου εισαι αποφασισμενος οποιο και να παρεις θα ναι κουκλι... Αναμενουμε νεα σου για τα καλοριζικα... Βιβε...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 H Kawasaki ειχε καποτε κοκκινα χρωματα. Οποτε το στανταρ δεν ειναι θεμα αλλα τι αρεσει στον καθενα πιστευω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) Το λευκό γράφει Πρασινόμαυρη δεν μου αρέσει καθόλου.Τώρα ανάμεσα σε πράσινο-μαύρο..δαγκωτό πράσινο.Το μαύρο καλύπτει τις γωνίες και καμπύλες σε μια μηχανή,βασικά σε οτιδήποτε (βλέπε όταν φοράς μαύρα ρούχα ) + επειδή είναι μια όμορφή μηχανή,δεν πας να καλύψεις τις γραμμές τις.Από εμένα πράσινο. Τώρα για την εξάτμιση,γιατί να την βάλεις ρε?Αντικαθιστάς την εργοστασιακή,με μια άλλη εργοστασιακή..πιο το όφελος? Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος! +1 και κατι αλλο! στην Ελλάδα έρχονται 3 χρώματα! μαυρο πρασινο και special edition! οποτε ασπρο (που δεν υπάρχει ουτε στο εξωτερικό απλα είναι βαμμένη από τον ιδιώτη) κοκκινο και σπεσιαλ κοκκινο που εχει βγει ειναι για εξωτερικό! Αλλά αν υπήρχε στην Ελλάδα αυτό το χρωματακι θα ήταν αναρπαστο και θα την αγοραζα και τωρα δηλαδη! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 Και ομως, εαν κοιταξετε στο σαιτ της Kawasaki.gr, θα δειτε οτι στα νεα χρωματα της Ninja 250R για το 2011 υπαρχει το ασπρο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) σοβαρα? οντος βγηκε λευκη ninja μωρε μπραβο! χεχε δεν το περιμενα! την εχουν κανει ομορφη! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2010 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες