kwsths 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2010 Χαιρετώ όλους τους μηχανόβιους του φόρουμ....! Με συγχωρείτε αν το θέμα που δημιούργησα υπάρχει ήδη αλλά από το λίγο που κοίταξα δεν βρήκα κάτι παρόμοιο... Ενδιαφέρομαι να κανς μια εισαγωγή απο αμερική,συγκεκριμένα θέλω να φέρω ένα yamaha yfz 450! Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου εξιγήσει την διαδικασία εισαγωγής στην χώρα.....(δεν θα βάλει πινακίδα,το θέλω μόνο για βουνό...) Σε τέτοιες περιπτώσεις εκτελωνίζεται κανονικά..? Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raven21gr 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2010 Χαιρετώ όλους τους μηχανόβιους του φόρουμ....! Με συγχωρείτε αν το θέμα που δημιούργησα υπάρχει ήδη αλλά από το λίγο που κοίταξα δεν βρήκα κάτι παρόμοιο... Ενδιαφέρομαι να κανς μια εισαγωγή απο αμερική,συγκεκριμένα θέλω να φέρω ένα yamaha yfz 450! Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου εξιγήσει την διαδικασία εισαγωγής στην χώρα.....(δεν θα βάλει πινακίδα,το θέλω μόνο για βουνό...) Σε τέτοιες περιπτώσεις εκτελωνίζεται κανονικά..? Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός... :) από Αμερική ε ? θέλει πολύ ψάξιμο το θέμα + θα είναι αρκετα ακριβό το τέλος εκτελονισμού και η λοιπή χαρτούρα + δε ξέρεις σε τι κατάσταση είναι πάντως ρώτα αι σε κάνα επιμελητήριο ( εμπορικό) μπα και είναι πιο διαφωτιστικη η ενημέρωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2010 καινούργιο ή μεταχειρισμένο θα το φέρεις?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwsths 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2010 Βασικά αυτό που βρήκα είναι μεταχείρο αλλά δεν ειμαι σίγουρος γι αυτό.Ίσως το φέρω και καινούργιο.... οκ θα ρωτήσω και σε επιμελητήριο!ευχαριστώ πάντως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2010 Παντως εφοσον ειναι αγωνιστικο και δεν βγαζει αδεια ουτε προδιαγραφες χρειαζονται λογικα θα χρειαστει μονο τελωνειο οπως αν εφερνες πχ ενα πλυντηριο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwsths 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2010 Ευχαριστώ φίλε!θα ψάξω κι άλλο για να μάθω για το θέμα... Από ευρώπη το ίδιο μηχανάκι ξέρεις τι πληρώνει στο τελωνείο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2010 Απο Ευρωπη απ'οσο ξερω εφ'οσον δε θα βγαλει αδεια κυκλοφοριας δε πρεπει να πληρωνει τιποτα . Ειναι σα να φερνεις καποιο ανταλακτηκο , μεγαλο ανταλακτηκο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwsths 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2010 Καλό ακούγεται....Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες