NERRY 336 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Εγώ φίλε μου θα σου μιλήσω σαν μεγάλος αδελφός ( έχω έναν στην ηλικία σου )... Αυτή τη στιγμη λόγω παρορμιτισμού έχεις την αίσθηση πως αν δεν το πάρεις θα χαθείς... Είσαι πολύ μικρός ακόμα και μπορείς να ασχολειθεις με 1002 πράγματα και πρωτίστος με τα μαθήματα σου... Ίσως το καθαρό,αν το θες για αγωνιστική χρήση, να μην είναι επικινδυνο... Αλλά θα πρέπει να έχεις τα μυαλά μέσα στο κεφάλι για να μπορέσουν οι γονείς σου να σ'εμπιστευτούν... Δυστυχώς όμως απ'το μήνυμα σου βλέπω οτι το σκέφτεσαι πολύ ανώριμα... Κάνε υπομονή λοιπόν, ασχολείσου με κάτι άλλο ( μπάλα, βόλτες, διάβασμα, γκόμενες ) και όταν είσαι έτοιμος θα έρθει και αυτό... Μέχρι τότε υπομονή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsoglani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 εμενα η μανα μου ειδε καλους βαθμους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2011 και εγω 14 ειμαι και πηρα GLX ....απλως οταν ησασταν εσεις στην ηλικια μας οι γονεις σας ουτε που το σηζυτουσαν για μηχανακι γι'αυτο λετε αυτα π λετε Ναι οντως ειναι πολυ γαματο να οδηγεις απο τα 14, πραγματικα σε ζηλευω. Και εγω απο τα 14 ηθελα να παιρνω βολτα τον Pikachu δικαβαλο αλλα δεν ειχα το μεσον... Αλλα θα μου πεις, οτι οι γονεις και τα παιδια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeChris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2011 Και εγώ 14 είμαι και θα μου πάρουν μηχανάκι αλλα οταν πάω 16, για να πάρω το δίπλομα 50cc.Το θέλω για καμιά βόλτα, αλλα μου είπαν οτι αμα είμαι σωστός οδηγός μόνο τότε.Και πιστευω οτι έχουν δίκιο γιατί δεν είναι παιχνίδι να βγέις στο δρόμο με μηχανάκι και να κάνεις μ......ς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2011 Κάνε υπομονή γίνε 16 και βγάλε δίπλωμα για 50cc.Κι εμένα οι γονείς μου (ειδικά ο πατέρας μου) ούτε να ακούσουν ήθελαν για μηχανάκι!Τελικά αφού τους απέδειξα οτι μπορούν να με εμπιστεύονται με άφησαν να πάρω το μηχανάκι άλλα με δίπλωμα και ασφάλεια!Κακά τα ψέματα το καθαρό δεν θα το χρησιμοποιείς μόνο στο χώμα άλλα θα βγαίνεις και στο δρόμο. Απέδειξε τους ότι μπορούν να σε εμπιστεύονται και μετά πάρε το μηχανάκι.Πρέπει να χαίρεσαι που έχεις γονείς που νοιάζονται για σένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) και εγω 14 ειμαι και πηρα GLX ....απλως οταν ησασταν εσεις στην ηλικια μας οι γονεις σας ουτε που το σηζυτουσαν για μηχανακι γι'αυτο λετε αυτα π λετε Ευτυχως που υπαρχουν εξυπνα ατομα σαν εσενα. Ειλικρινα, εκλεισα 16 πηρα διπλωμα, και ας εχω φαει τουμπες ειτε λεγοταν αυτο BMX ειτε skate ειτε Cross μηχανη, ακομα πιανω τον εαυτο μου ωρες ωρες οταν οδηγαω και λεω "τι μ....κας ειμαι ρε" γιατι ακομα συνιδιτοπιω οτι εχω πολλα να μαθω για τον δρομο κυριως.. Επεισης ευχαριστω τον θεο που δεν με αφηναν να οδηγαω απο τα 12 ελευθερα στον δρομο οπως σαν παιδι ηθελα γιατι ειμαι σιγουρος οτι τωρα δεν θα υπηρχα πλεων. Μην σκεφτεστε μονο με το κατο κεφαλι υπαρχει το πανω για αυτο τον σκοπο Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2011 από τον dEvilKinG Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leuteris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2011 το θεμα εινε αμα παρεις απο μικρος κανενα μιχανακι και σε αφησουν.μετα γινει τιποτα με αυτο κανενα ατυχημα ποιος τους ακουει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arion_tsapis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2011 χαχαχαχαχαχαχαχα δεν μπορωωωωωω xD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2011 ειχα την εντυπωση πως ειχαμε ενα ολοιδιο θεμα ? Ελεος... κλειδωστε το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeM 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2011 φιλε μου ειμαι 16 χρονων ο πατερας μου τρελος με την ταχυτητα και σε μηχανη και σε αυτοκινητο η μητερα μου οδηαγει μηχανακι αλλα φοβατε γενικα δεν θελουν να μου δοσουν το μηχανακι που εχουμε για καθημερινη χρηση γιατι το περνω για να παω 5 λεπτα καπου και να γυρισω.Η μητερα μου προσπαθει να να τρεναρει το θεμα μεχρι να παω 18 και να το βγαλω το διπλωμα μονος μου και που θα εχω πιο πιγμενο κεφαλι.Μου ειπαν ομως οτι αν βγαλω 17 στο τετραμηνο(για να μην λεω και χαζομαρες δεν ειμαι και ο καλυτερος μαθητης ) θα με αφησουν να το παρω εγω δεν το βρισκω δικαιο διοτι βλεπω ατομα τα οποια εχουν μηχανακι φιλοι μου και δεν τους ζητησαν τιποτα οι γονεις τους οπως επισις και ατομα τα οποια δεν ασχολουνταν ποτε με το αθλημα και το θυμηθηκαν τωρα και μου εχουν και crypton x τελοσπαντων που θα παει 21 καποια στιγμι θα παω την r1 που θελω θα την παρω και δεν θα μπορει να μου πει και κανενας τιποτα.Δικη μου αποψη που την εχω πει και στους δικους μου καλυτερα να μαθω να οδηγαω τωρα εστω και μηχανακι και να ξερω τι μου γινετε στον δρομο παρα να παω 18 μεσα στην τρελα της πρωτης φορας και να σκοτωθω επειδη καποιος δεν μου εδειξε επειδη δεν ασχοληθηκε μαζι μου σ αυτο το θεμα τουλαχιστον στο τελευταιο εχω να πω ευχαριστω μπαμπα :) :P) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leuteris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2011 φιλε μου αμα δεν σε αφηνουν να παρεις μιχανακι για τους ελεγχους παρε τον ελεγχο πηγενε σπιτι σου πηγενε στον εκτυποτη σου αμα εχεις σκανερ και αλλαξε το βαθμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 Άκου τι σου λένε εδώ οι άλλοι φίλοι, δείξε σοβαρότητα και ασχολείσου πρώτα με τα μαθήματά σου πούναι η πρώτη προτεραιότητα. Καλά κάνουν οι γονείς σου και όλο και κάτι παραπάνω ξέρουν. Όταν με το καλό πάς στην ηλικία των 16, πάρε δίπλωμα και 50άρι, δείξε καλό χαρακτήρα, μάθε να οδηγάς και μετά σταδιακά ανέβα κυβικά γιατί άλλο το 50άρι άλλο το 125άρι άλλο το 300άρι-500-1.000. Κράνος - μπουφάν με προστασία κατ΄ελάχιστο και πήξιμο στο μυαλό. Με το 2κυκλο ένα φύσημα σε ρίχνει κάτω όχι κάτι παραπάνω (αν δεν είσαι εξοικιωμένος). Ούτε στα 18 παίρνεις R1 που λές αλλά μετά τα 21. Και έχε υπόψη σου ότι όσοι καβαλάμε 2 τροχούς λέμε : υπάρχουν 2 ειδών μηχανόβιοι : αυτοί που έπεσαν και αυτοί που θα πέσουν. Τέλος σου συνιστώ μαθήματα οδηγήσεως πρώτα σε πίστα από ανθρώπους που πράγματι ξέρουν και μετά στον δρόμο. Άν δεν γίνεται σε αλάνα πρώτα και μετά στο δρόμο. Επίσης πάντα υποχωρητική και όχι επιθετική οδήγηση. Το αμάξι (κουτί) που θα παραβιάσει το ΣΤΟΠ δεν θα πάθει τίποτα αλλά εσενα θα σε διαλύσει - πατήσει. Για σκέψου τα αυτά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ναι φιλε GeorgeM, παρε εσυ την R1 στα 21 και εγω στα 22 θα πεταω διαστημοπλοιο με εξτρα-τουρμπισμενο κομπρεσσορα Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2011 από τον AquaDiGio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2011 φιλε μου ειμαι 16 χρονων ο πατερας μου τρελος με την ταχυτητα και σε μηχανη και σε αυτοκινητο η μητερα μου οδηαγει μηχανακι αλλα φοβατε γενικα δεν θελουν να μου δοσουν το μηχανακι που εχουμε για καθημερινη χρηση γιατι το περνω για να παω 5 λεπτα καπου και να γυρισω.Η μητερα μου προσπαθει να να τρεναρει το θεμα μεχρι να παω 18 και να το βγαλω το διπλωμα μονος μου και που θα εχω πιο πιγμενο κεφαλι.Μου ειπαν ομως οτι αν βγαλω 17 στο τετραμηνο(για να μην λεω και χαζομαρες δεν ειμαι και ο καλυτερος μαθητης ) θα με αφησουν να το παρω εγω δεν το βρισκω δικαιο διοτι βλεπω ατομα τα οποια εχουν μηχανακι φιλοι μου και δεν τους ζητησαν τιποτα οι γονεις τους οπως επισις και ατομα τα οποια δεν ασχολουνταν ποτε με το αθλημα και το θυμηθηκαν τωρα και μου εχουν και crypton x τελοσπαντων που θα παει 21 καποια στιγμι θα παω την r1 που θελω θα την παρω και δεν θα μπορει να μου πει και κανενας τιποτα.Δικη μου αποψη που την εχω πει και στους δικους μου καλυτερα να μαθω να οδηγαω τωρα εστω και μηχανακι και να ξερω τι μου γινετε στον δρομο παρα να παω 18 μεσα στην τρελα της πρωτης φορας και να σκοτωθω επειδη καποιος δεν μου εδειξε επειδη δεν ασχοληθηκε μαζι μου σ αυτο το θεμα τουλαχιστον στο τελευταιο εχω να πω ευχαριστω μπαμπα :) :P) Γράφεις βλακείες. Τι σε ενδιαφέρει τι κάνουν οι γύρω σου ? Δίκαιο δεν είναι η τρέλα των πολλών. Εάν οι γονείς τους είναι κρετίνοι, δικό τους πρόβλημα. Το αστείο είναι πως θα πας 21, θα πάρεις το R1 και μετά που όλοι οι γύρω σου θα κορδώνονται με τις BMW και λοιπά κουτιά θα ξενερώσεις και θα το δώσεις για να πάρεις αμάξι. Τέλος, όσοι σου λένε για τους νόμους περί διπλώματος δεν το κάνουν επειδή είναι τίποτα υπερ-νομοταγείς αστυνομόκαυλοι ή παππούδια 400 χρονών που φοβούνται και την σκιά τους. Στο λένε επειδή μπορείς πραγματικά να καταστρέψεις τη ζωή σου και τη ζωή των γονιών σου σε περίπτωση ατυχήματος. Δεν αξίζει. Τόσα άτομα υπάρχουν εδώ που πήρανε μοτό στα 30 και βάλε. Η ζωή είναι πολύ μεγαλύτερη απ΄ότι φαίνεται όσο είσαι έφηβος, έχεις άφθονο χρόνο για μηχανές. Τζάμπα τα γράφω βέβαια όπως τζάμπα τα γράφουμε όλοι κάθε φορά. Και εγώ στα 16 μου σιγά μην άκουγα τον κάθε μαλάκα "μεγάλο" τι μου λέει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FullUp 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Άκου τι σου λένε εδώ οι άλλοι φίλοι, δείξε σοβαρότητα και ασχολείσου πρώτα με τα μαθήματά σου πούναι η πρώτη προτεραιότητα. Καλά κάνουν οι γονείς σου και όλο και κάτι παραπάνω ξέρουν. Όταν με το καλό πάς στην ηλικία των 16, πάρε δίπλωμα και 50άρι, δείξε καλό χαρακτήρα, μάθε να οδηγάς και μετά σταδιακά ανέβα κυβικά γιατί άλλο το 50άρι άλλο το 125άρι άλλο το 300άρι-500-1.000. Κράνος - μπουφάν με προστασία κατ΄ελάχιστο και πήξιμο στο μυαλό. Με το 2κυκλο ένα φύσημα σε ρίχνει κάτω όχι κάτι παραπάνω (αν δεν είσαι εξοικιωμένος). Ούτε στα 18 παίρνεις R1 που λές αλλά μετά τα 21. Και έχε υπόψη σου ότι όσοι καβαλάμε 2 τροχούς λέμε : υπάρχουν 2 ειδών μηχανόβιοι : αυτοί που έπεσαν και αυτοί που θα πέσουν. Τέλος σου συνιστώ μαθήματα οδηγήσεως πρώτα σε πίστα από ανθρώπους που πράγματι ξέρουν και μετά στον δρόμο. Άν δεν γίνεται σε αλάνα πρώτα και μετά στο δρόμο. Επίσης πάντα υποχωρητική και όχι επιθετική οδήγηση. Το αμάξι (κουτί) που θα παραβιάσει το ΣΤΟΠ δεν θα πάθει τίποτα αλλά εσενα θα σε διαλύσει - πατήσει. Για σκέψου τα αυτά ! +1 Σε όλα εκτός από μια μικρή υποσημείωση: ''Ούτε στα 18 παίρνεις R1 που λές αλλά μετά τα 21. '' Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΤΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ! ! ! Και 40 χρονών να είσαι και 50 και 100 αν ανέβεις για πρώτη φορά σε μηχανή είσαι ΠΡΩΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ! ! ! Προσοχή και ΥΠΟΜΟΝΗ παιδιά και μην βιάζεστε, οι μηχανες δεν είναι όπως τις φαντάζεστε! Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2011 από τον FullUp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2011 Σωστά.. Βλέπω κάτι 30άρηδες, και κάτι 50άρηδες που πάνε για απεριόριστο.. Πρωτάρηδες όπως λέει κι ο φίλος.. Αλλά αυτοί είχαν υπομονή να περιμένουν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες