hihis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2010 ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RCDevelopments 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2010 ναι τι το 8ες??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takisC50 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2010 ποια απο αυτα προτεινεις? αλλα ο αερες να σθνδεετε με τον διακωπτι του τιμωνιου Αυτο προτεινω αν και ειναι λιγο ακρυβο ειναι πολυ καλο http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=33495 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2010 Αυτο προτεινω αν και ειναι λιγο ακρυβο ειναι πολυ καλο http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=33495 Γιατι ποσα mm θα το κανει το παπι, για να βαλει το 28αρι τετραγωνο κιολας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hihis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2010 παιδια κανενα 17-18 εχει κανεις? γιατι οντως 27-28-29 ειναι παρα πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2010 πόσα mm θα το κάνεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hihis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2010 απ`οτι ξερω το μαμισιο ειναι 14mm (αν ειμαι λαθος ας μου το πει καποιος) εγω θα ελεγα κατι προς 17-18mm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takisC50 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2010 απ`οτι ξερω το μαμισιο ειναι 14mm (αν ειμαι λαθος ας μου το πει καποιος) εγω θα ελεγα κατι προς 17-18mm Αμα το κανεις 60μμ δεν μπορεις να βαλεις 17-18 καρβυρατερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hihis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2010 Αμα το κανεις 60μμ δεν μπορεις να βαλεις 17-18 καρβυρατερ αφου δεν θα αλλαξω κεφαλι θα αφισω τιν μαμισια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Οχι ρε!!!!τι τετραγωνο 28 του λετε του παιδιου.??? Στρογγυλο 26 keihin αυθεντικο απο ενα καταστημα της περιοχης σου με γυρω στα 100-120 ευρο για να το ελεγξες κιολλαςΚαι θα εισαι κομπλε.Με 16αρι στα 60mm θα εχεις προβλημα :_zeppelin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 πόσα mm θα κάνεις το μηχανάκι λέω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
αρης_τζ 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 καλως ηλθες φιλε τα ιδια θα σου πω και εγω οπως ο nestro στρωστο καλα υπαρχουν σχετικα τοπικ εγω θαλεγα μεχρι τα 1500 μετα ανοιξετο σιγα-σιγα κανε και οσα μπορεις μετα να το φας λιγο δηλαδη και μετα ψαχτην αλλα τα κινεζικα μοτερ δεν αντεχουν πολυ πουσαρισμα κανεις 200χλμ την ημερα? Καλά που τα κανεις τα 200 χιλιομετρα ημερησίως δλδ 1500εβδομάδα?ποσες φορές γεμίζεις ρεζερβουάρ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2010 Οχι ρε!!!!τι τετραγωνο 28 του λετε του παιδιου.??? Στρογγυλο 26 keihin αυθεντικο απο ενα καταστημα της περιοχης σου με γυρω στα 100-120 ευρο για να το ελεγξες κιολλας Και θα εισαι κομπλε.Με 16αρι στα 60mm θα εχεις προβλημα :_zeppelin: Kαπου πηρε το ματι μου κατι για 60xιλιοστα τεσπα για 125cc με 26 καρμπ. εισαι οκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hihis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 οκ . α παιδια αν θελισω σε λιγο καιρο να βαλω κεφαλι cdi τι να αγορασω απο μπιελεσ και τετοια? οκ . α παιδια αν θελισω σε λιγο καιρο να βαλω κεφαλι cdi τι να αγορασω απο μπιελεσ και τετοια? βασικα για το αν καποτε αποφασισω να το παω 140cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες