Jump to content
hihis

μοτερ

Recommended Posts

ποια απο αυτα προτεινεις? αλλα ο αερες να σθνδεετε με τον διακωπτι του τιμωνιου

Αυτο προτεινω αν και ειναι λιγο ακρυβο ειναι πολυ καλο http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=33495

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αυτο προτεινω αν και ειναι λιγο ακρυβο ειναι πολυ καλο http://www.moto-rider.com/product-view.aspx?pid=33495

Γιατι ποσα mm θα το κανει το παπι, για να βαλει το 28αρι τετραγωνο κιολας :waycon1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απ`οτι ξερω το μαμισιο ειναι 14mm (αν ειμαι λαθος ας μου το πει καποιος) εγω θα ελεγα κατι προς 17-18mm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απ`οτι ξερω το μαμισιο ειναι 14mm (αν ειμαι λαθος ας μου το πει καποιος) εγω θα ελεγα κατι προς 17-18mm

Αμα το κανεις 60μμ δεν μπορεις να βαλεις 17-18 καρβυρατερ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα το κανεις 60μμ δεν μπορεις να βαλεις 17-18 καρβυρατερ

αφου δεν θα αλλαξω κεφαλι θα αφισω τιν μαμισια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι ρε!!!!τι τετραγωνο 28 του λετε του παιδιου.??? :_zeppelin: Στρογγυλο 26 keihin αυθεντικο απο ενα καταστημα της περιοχης σου με γυρω στα 100-120 ευρο για να το ελεγξες κιολλας

Και θα εισαι κομπλε.Με 16αρι στα 60mm θα εχεις προβλημα :_zeppelin: :_zeppelin: :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλως ηλθες φιλε τα ιδια θα σου πω και εγω οπως ο nestro στρωστο καλα υπαρχουν σχετικα τοπικ εγω θαλεγα μεχρι τα 1500 μετα ανοιξετο σιγα-σιγα κανε και οσα μπορεις μετα να το φας λιγο δηλαδη και μετα ψαχτην αλλα τα κινεζικα μοτερ δεν αντεχουν πολυ πουσαρισμα

κανεις 200χλμ την ημερα?

Καλά που τα κανεις τα 200 χιλιομετρα ημερησίως δλδ 1500εβδομάδα?ποσες φορές γεμίζεις ρεζερβουάρ? :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι ρε!!!!τι τετραγωνο 28 του λετε του παιδιου.??? :_zeppelin: Στρογγυλο 26 keihin αυθεντικο απο ενα καταστημα της περιοχης σου με γυρω στα 100-120 ευρο για να το ελεγξες κιολλας

Και θα εισαι κομπλε.Με 16αρι στα 60mm θα εχεις προβλημα :_zeppelin: :_zeppelin: :_zeppelin:

Kαπου πηρε το ματι μου κατι για 60xιλιοστα :_zeppelin: τεσπα για 125cc με 26 καρμπ. εισαι οκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ . α παιδια αν θελισω σε λιγο καιρο να βαλω κεφαλι cdi τι να αγορασω απο μπιελεσ και τετοια?

οκ . α παιδια αν θελισω σε λιγο καιρο να βαλω κεφαλι cdi τι να αγορασω απο μπιελεσ και τετοια?

βασικα για το αν καποτε αποφασισω να το παω 140cc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα