RoadRunnerShow 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2010 το έχω βάλει το κιτ 72 στο κάνουνε...τώρα το στρώνω και πάνω από 60 δε το πάω καλά κάνω η θέλει και λιγότερο?για το μοτέρ ρε εσύ άμα πάω στη αντιπροσωπεία και τους ρωτήσω λες να τοχουνε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Trantas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2011 Για το στρωσιμο νομιζω οτι εισαι καλα...τωρα για το μοτερ,εχω ρωτισει στην αντιπρωσωπεια και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να το παραγγειλουν γιατι δεν το βγαζει η εταιρια μονο του,χωρις το μηχανακι δηλαδη...απο κει και περα εσυ μπορεις να πας να ρωτισεις για σιγουρια... Και μια ερωτιση...στα ποσα χιλιομετρα σου ειπαν να το στρωσεις??? Επισης καλη χρονια σε ολους!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadRunnerShow 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 Για το στρωσιμο νομιζω οτι εισαι καλα...τωρα για το μοτερ,εχω ρωτισει στην αντιπρωσωπεια και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να το παραγγειλουν γιατι δεν το βγαζει η εταιρια μονο του,χωρις το μηχανακι δηλαδη...απο κει και περα εσυ μπορεις να πας να ρωτισεις για σιγουρια... Και μια ερωτιση...στα ποσα χιλιομετρα σου ειπαν να το στρωσεις??? Επισης καλη χρονια σε ολους!!!! στα 1000...άμα το έχεις 50 ούτε να το σκεφτείς για ανηφόρα με δεύτερο άτομο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Trantas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) στα 1000...άμα το έχεις 50 ούτε να το σκεφτείς για ανηφόρα με δεύτερο άτομο... Αστα να πανε...50 το εχω και μου εχει σπασει τα νευρα Σκεφτομαι να βαλω κι εγω το κιτ των 72 αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο...εσυ εισαι ευχαριστημενος???? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2011 από τον Trantas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadRunnerShow 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 εγώ φίλε μου το έκανα κατευθίαν 72 οπότε δε μπορώ να σε διαφωτίσω τελείος πάντως πιστεύω πως ειπάρχει εσθιτή διαφορά και είναι και δε πρόκιτε να σου μίνει στο χέρι...εχει κ 2 χρόννια εγγύιση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Trantas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2011 εγώ φίλε μου το έκανα κατευθίαν 72 οπότε δε μπορώ να σε διαφωτίσω τελείος πάντως πιστεύω πως ειπάρχει εσθιτή διαφορά και είναι και δε πρόκιτε να σου μίνει στο χέρι...εχει κ 2 χρόννια εγγύιση... Δεν ηξερα οτι δινουν και εγγυηση... Παντως θα το σκεφτω πολυ σοβαρα γιατι δεν αντεχω αλλο με το 50αρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες