Jump to content

Recommended Posts

Νομίζω πως ο τίτλος τα λέει όλα...να διαευκρηνίσω μόνο πως δε θέλω να τρέχω στα μαστόρια κάθε τρις και λίγο οπότε προτιμώ κάτι ποιοτικό που θα κρατήσει παρά κάτι φτηνό και καθόλου αξιόπιστο...budget περίπου 500 ευρώ χωρίς περαστικά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βαλε ενα στροφαλο απο honda astrea κυλινδροπιστονο 53mm Aasa μια κεφαλι απο honda astrea θυριδομενη οσο παει και ενα καρμπιλατερ 20mm και μια καλη εξατμιση..

Τροποποιήθηκε από τον glxakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάπου άκουσα πως το μανίσιο το μοτέρ δε σικώνει πολλά πολλά...σόρρυ αν είπα μπαρούφα αλλά από μηχανικά μόνο τα βασικά ξέρω :sweatdrop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι δεν θα εχεις κανενα προβλημα αφου θα αλλαξεις και στραφολο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα θα το εφτιαξεις το μηχανακι..?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα θα το εφτιαξεις το μηχανακι..?

αν λες αν το έφτιαξα το έκανα 72 προς το παρόν...ρε εσύ μήπως ξέρεις καμιά καλή εξατμισούλα για το μοτο?μίπως μπορείς να μου εξιγίσεις γτ η φιλτροχοάνα μαζί με την εξάτμιση σου δίνουν μερικά χιλιόμετρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια ωραια εξατμιση ειναι η protech αυτη εχω και εγω.. Εγω νομιζω οτι εξατμιση και η φιλτοχοανη δεν δινουν χιλιομετρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1ον από που τη πήρες ρε φίλε γιατί και εμένα από αυτές που είδα η protech ξεχώριζαι...2ον παίζει να με γράψουναι αμά τη βάλω τελικά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ μου πρότειναν να βάλω έναν έτιμο κινιτήρα μεγαλίτερου κιβισμού και μετά είμαι κομπλε...δηλαδή αμα βάλω πχ έναν λιφάν πάνω τότε δε χρειάζομαι κάτι άλλο όπως πιστόνια εκκεντροφόρους κλπ?μπορει κάποιος να με βοηθήσει plz... :yeahright::_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικος μήπως ξέρεις εσύ αν με γράφουν με τη protech?

αναλόγως... άμα φοράς σιγαστήρα όχι

άμα δεν φοράς σιγαστήρα ανάλογος στον κολόμπατσο που θα πέσεις...

Πολύ μου πρότειναν να βάλω έναν έτιμο κινιτήρα μεγαλίτερου κιβισμού και μετά είμαι κομπλε...δηλαδή αμα βάλω πχ έναν λιφάν πάνω τότε δε χρειάζομαι κάτι άλλο όπως πιστόνια εκκεντροφόρους κλπ?μπορει κάποιος να με βοηθήσει plz... :yeahright::_zeppelin:

άμα βάλεις έτοιμο μοτέρ θα είσαι super !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωρεά ευχαριστώ καταρχίν και κάτι ακόμα...αμα βάλω όμως ένα μοτέρ astrea που τεριάζουναι και οι βάσεις μια χαρά μετά ο μπάτσος που θα με σταματίσει είναι τόσω γκαβός για να μη δει το honda πάνω στο μοτέρ?? :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αναλόγως σε τι μπάτσο πέσεις... άμα είναι βράδυ και ψιλοβαριέτε δεν νομίζω να το καταλάβει :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου γιατι δεν βαζεις το kymco 150 cc μοτερ πανω που ειναι και ιδιο με το δικο σου να τελειωνεις.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε οτι ναι μεν η πιο ευκολη λυση ειναι ετοιμο μοτερ, αλλα οτι εαν τρακαρει και χτυπησει καποιος θα παει μεσα αυτος και ο πατερας του?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου γιατι δεν βαζεις το kymco 150 cc μοτερ πανω που ειναι και ιδιο με το δικο σου να τελειωνεις.....

φίλε μου σήμερα εκεί κατέληξα και εγώ...μήπως ξέρεις από που μπορώ να το πάρω το μοτέρ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι όλοι βιαζόσαστε και τα φτιάχνετε.Απόλαυσέτο πάνε 18 πάρε το δίπλωμα σου πάρε ένα καλό κράνος ένα καλό μπουφάν και μετά ασχολίσου και με το μηχανάκι σου.

Άλλοι δεν έχουν μηχανάκι στα 16 τους [δεν ξέρω πόσο είσαι εκει σε κόβω όμως] και εσείς τα θέλετε και 125+

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαράκι,απ' οτι κατάλαβα ανησυχείς και για τους μπάτσους...σκέψου ότι αν σε γράψουν για θόρυβο θα πληρώσεις γύρω στα 70 ευρώ,αν "πειράξεις" το μανίσιο το μοτέρ μπορεί να μην σε κάνουν και τίποτα,αν όμως αλλάξεις κινητίρα και σε καταλάβουνε θα έχεις ΠΟΛΛΑ μπλεξίματα...νομίζω οτι μπορούν να σου κατασχέσουν και το μιχανάκι αλλα και πάλι δεν είμαι σίγουρος...και το μοτέρ το 150cc είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί!!! Ελπίζω να σε βοήθησα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαράκι,απ' οτι κατάλαβα ανησυχείς και για τους μπάτσους...σκέψου ότι αν σε γράψουν για θόρυβο θα πληρώσεις γύρω στα 70 ευρώ,αν "πειράξεις" το μανίσιο το μοτέρ μπορεί να μην σε κάνουν και τίποτα,αν όμως αλλάξεις κινητίρα και σε καταλάβουνε θα έχεις ΠΟΛΛΑ μπλεξίματα...νομίζω οτι μπορούν να σου κατασχέσουν και το μιχανάκι αλλα και πάλι δεν είμαι σίγουρος...και το μοτέρ το 150cc είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί!!! Ελπίζω να σε βοήθησα....

thanks φίλε με κατατόπισες αρκετά...έχεις καμιά ιδέα για το μανίσιο το μοτέρ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειχα ρωτισει για το κιτ της kymco που σε ανεβαζει στα 72-80 κυβικα και μου ειπαν οτι κανει γυρω στα 100 ευρω,απο κει και περα οι τιμες μπορει να διαφερουν...για παραπανω κυβικα δεν ειμαι σιγουρος οτι το μανισιο το μοτερ θα αντεξει.Παντως αμα εισαι λιγο τυχερος και βρεις το μοτερ των 150cc...και βαλεις και καμια καλη εξατμισουλα θα σε φοβουνται οι παντες!!! :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα