sofiababis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2010 Καλησπέρα σε όλους! Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας γιατί θέλω να πάρω δώρο στον άντρα μου λάστιχα για την μεγάλη μου αντίζηλο. Δεν έχω ιδέα από μηχανές εκτός από το να είμαι συνοδηγός!!! Από ότι κατάλαβα από άλλα topic που διάβασα το σημαντικότερο είναι η χρήση που γίνεται στη μηχανή. Λοιπόν,εμεί ζούμε σε νησί (Λέσβος) που έχει χάλια δρόμους και επειδή προσφατα αποκτήσαμε μωρό ο άντρας μου χρησιμοποιεί τη μηχανή του κυρίως μόνος του πάνω στο νησί σε άσφαλτο για βόλτες. Από το καλοκαίρι όμως λέμε να αρχίσουμε πάλι να βγάζουμε τη μηχανή έξω από το νησί και να κάνουμε πάλι ταξίδια εντός Ελλάδας. Σας παρακαλώ βοηθήστε με!!!! Δεν θέλω να του πω τι δώρο θα του κάνω θέλω απλά στα γενέθλιά του να δει τα καινούρια λάστιχα. ΥΓ Η μηχανη είναι v-strom dl 650 χωρίς ABS (αν παίζει κάποιο ρόλο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2010 (τροποποιήθηκε) με 230 ευρω pirelli scorpion απο booki (Αν θεωρηθει διαφημιση να σβηστει) Ειναι αρκετα καλη τιμη..... Μακαρι ολες οι γυναικες να σκεφτοντουσαν ετσι http://www.boukisway.gr/ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2010 από τον thanasis1983 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2010 με 230 ευρω pirelli scorpion απο booki (Αν θεωρηθει διαφημιση να σβηστει) Ειναι αρκετα καλη τιμη..... Μακαρι ολες οι γυναικες να σκεφτοντουσαν ετσι http://www.boukisway.gr/ Τωρα ειδα οτι μενετε λεσβο sorry Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 Εγώ φοράω τα Dunlop TR91 και είμαι υπερευχαριστημενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 (τροποποιήθηκε) εεεεε ρεεεε αυτή είναι γυναίκα...........εμενα δεν μου κάνει τέτοια δώρα... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 από τον dionhaya Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moystakiasR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 1) Dunlop TR91 2) Metzeler Tourance EXP- Pirelli Scorpion Trail Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 Μήπως είναι λίγο... ανορθόδοξη πράξη να κάνεις δώρο λάστιχα? Τα λάστιχα για τους μοτοσυκλετιστές, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είναι λεπτό θέμα. Ο καθένας μας κάθε φορά που πλησιάζει η αλλαγή, ψάχνεται, ρωτάει, μαθαίνει και τελικά κλίνει προς μία κατεύθυνση. Αν τώρα του πας πακέτο κάποια λάστιχα, ναι μεν θα ευχαριστηθεί για το δώρο, αλλά από την άλλη ίσως σπαστεί γιατί αυτός θα ήθελε να βάλει άλλα και ξαφνικά βρίσκεται μπρος σε μια τελειωμένη κατάσταση. Ξέρω θα ακουστεί λίγο χάλια αλλά μήπως πρέπει να τον ρωτήσεις τι λάστιχα θα ήθελε για δώρο? :D Ή αν δεν θέλεις τέλος πάντων να του χαλάσεις την έκπληξη, δεν του το φέρνεις απ' έξω απ' έξω τι λάστιχα σκέφτεται να φορέσει στην επόμενη αλλαγή? Έτσι για να ξέρεις και να του πας εκείνα τουλάχιστον να γουστάρει! Δεν νομίζω πάντως να σε υποψιαστεί αν τον ρωτήσεις. Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο να κάνει μια γυναίκα δώρο στον άντρα της λάστιχα! :lol: Πάντως όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, αυτά τα δύο λάστιχα είναι από τα καλύτερα της αγοράς. Παρόλα αυτά, εγώ νομίζω ότι στο Strom ταιριάζουν περισσότερο τα Bridgestone 501-502 (από πολλά σχόλια Vstromιτών) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moystakiasR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 ALX επέτρεψε μου να έχω καλύτερη γνώμη......... Μη τολμήσεις και πάρεις τα Bridgestone 501-502 είναι τα γνωστά λάστιχα Φραπέ... :thumbsdown: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 ALX επέτρεψε μου να έχω καλύτερη γνώμη......... Μη τολμήσεις και πάρεις τα Bridgestone 501-502 είναι τα γνωστά λάστιχα Φραπέ... :thumbsdown: Δεν ξέρω ρε φίλε, αλλά τουλάχιστον στο Vstromclub έλεγαν τα καλύτερα λόγια! Aλλά όπως έχω πει κι άλλες φορές, τα λάστιχα δεν είναι απλό θέμα. Εγώ μπορεί να πίνω νερό στο όνομα κάποιων ελαστικών και ένας άλλος να μην θέλει να τα δει ούτε ζωγραφιστά! Παίζει ρόλο τι ζητάει ο καθένας μας από τα ελαστικά του και ο τρόπος που οδηγεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moystakiasR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 έλεγαν καλά το είπες!!!!!!!!! Για δες τώρα τι λένε......ούτε ζωγραφιστά!!!!! Επίσης που πιστεύω ότι συμφωνείς αλλιώς συμπεριφέρεται ένα ελαστικό ίδιο στην δικιά σου μότο και αλλιώς στην δικιά μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 Και βέβαια συμφωνώ. Δεν έχουν την ίδια απόδοση όλα τα λάστιχα σε μια μοτοσυκλέτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v-stromas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 Οι κοπέλα θα θέλει να πάρει λάστιχα και εμείς θα της το βγάλουμε ξινό Εγώ πάντως τα είχα τα Brigestone και ήμουν ικανοποιημένος και είχαν μεγάλη διαφορά απο τα μανίσια Brigestone που είχε η μηχανή οταν την πήρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Blokos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 έλεγαν καλά το είπες!!!!!!!!! Για δες τώρα τι λένε......ούτε ζωγραφιστά!!!!! Επίσης που πιστεύω ότι συμφωνείς αλλιώς συμπεριφέρεται ένα ελαστικό ίδιο στην δικιά σου μότο και αλλιώς στην δικιά μου.. Μάλλον άσχετο με τις ανάγκες τις κοπέλας, αλλά αυτό που λές πως μπορείς να γίνεται??? Άλλαξε γόμα η Bridgestone??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 Μάλλον άσχετο με τις ανάγκες τις κοπέλας, αλλά αυτό που λές πως μπορείς να γίνεται??? Άλλαξε γόμα η Bridgestone??? Μάλλον δοκίμασαν καλύτερα λάστιχα από τα μαμά Bridge :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 σοφια επειδη περα απο τυχον μπερδεμα απο εδω ποια ειναι καλυτερα μπορει να μην αρεσουν/ταιριαζουν στο στυλ του αντρα σου. οποτε καλυτερα να πατε μαζι να διαλεξει αυτος και να τα πληρωσεις εσυ. επισης εισαι σιγουρη οτι ειναι εποχη να τα αλλαξει; εχουν φαγωθει; σκληρυνει; κλπ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofiababis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 Ευχαριστώ πολύ όλους!!! Μπορώ να πω ότι με μπερδέψατε αρκετά!!! Και σίγουρα κατάλαβα ότι δεν μπορώ να το κάνω μόνη μου!!! Yamahito πρέπει να τα αλλάξει γιατί τη μηχανή την πήραμε πριν 2 χρόνια μεταχειρισμένη και λόγω ατυχήματος έμεινε ακίνητη ένα χρόνο. Δεν έχει αλλάξει λάστιχα ποτέ... Τελικά μάλλον θα καταλήξω σε μία pre-paid κάρτα ώστε να διαλέξει μόνος του!!! Και βέβαια θα του δείξω το θέμα να δει τις γνώμες σας! Θα ήθελα πολύ να τα κατάφερνα αλλά από ότι φαίνεται ο AXL μάλλον έχει δίκιο :( Σας ευχαριστώ πολύ πάντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 ναι...καλυτερα να διαλεξει ο ιδιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 Η γνώμη ενός φίλου μου που έχει εδώ και 6 χρόνια V-Strom και το έχει ταξιδέψει εντός και εκτός Ελλάδας είναι ότι τα "μαμά" Bridgestone του V-Strom δεν είναι ιδιαίτερα καλά αλλά τα Bridgestone Battle Wing 501 και 502, θεωρεί πως είναι εξαιρετικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2010 Θα ήθελα πολύ να τα κατάφερνα αλλά από ότι φαίνεται ο AXL μάλλον έχει δίκιο :( :lol: Έλα... φτιάχτον τον άντρα σου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες