Jump to content
sofiababis

λαστιχα για v-strom 650

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας γιατί θέλω να πάρω δώρο στον άντρα μου λάστιχα για την μεγάλη μου αντίζηλο. Δεν έχω ιδέα από μηχανές εκτός από το να είμαι συνοδηγός!!!

Από ότι κατάλαβα από άλλα topic που διάβασα το σημαντικότερο είναι η χρήση που γίνεται στη μηχανή. Λοιπόν,εμεί ζούμε σε νησί (Λέσβος) που έχει χάλια δρόμους και επειδή προσφατα αποκτήσαμε μωρό ο άντρας μου χρησιμοποιεί τη μηχανή του κυρίως μόνος του πάνω στο νησί σε άσφαλτο για βόλτες. Από το καλοκαίρι όμως λέμε να αρχίσουμε πάλι να βγάζουμε τη μηχανή έξω από το νησί και να κάνουμε πάλι ταξίδια εντός Ελλάδας.

Σας παρακαλώ βοηθήστε με!!!! Δεν θέλω να του πω τι δώρο θα του κάνω θέλω απλά στα γενέθλιά του να δει τα καινούρια λάστιχα.

ΥΓ Η μηχανη είναι v-strom dl 650 χωρίς ABS (αν παίζει κάποιο ρόλο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

με 230 ευρω pirelli scorpion απο booki (Αν θεωρηθει διαφημιση να σβηστει) Ειναι αρκετα καλη τιμη..... Μακαρι ολες οι γυναικες να σκεφτοντουσαν ετσι :_thumbsup:

http://www.boukisway.gr/

Τροποποιήθηκε από τον thanasis1983

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με 230 ευρω pirelli scorpion απο booki (Αν θεωρηθει διαφημιση να σβηστει) Ειναι αρκετα καλη τιμη..... Μακαρι ολες οι γυναικες να σκεφτοντουσαν ετσι :_thumbsup:

http://www.boukisway.gr/

Τωρα ειδα οτι μενετε λεσβο sorry

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:offtopic:

εεεεε ρεεεε αυτή είναι γυναίκα...........εμενα δεν μου κάνει τέτοια δώρα...

:offtopic:

Τροποποιήθηκε από τον dionhaya

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως είναι λίγο... ανορθόδοξη πράξη να κάνεις δώρο λάστιχα? Τα λάστιχα για τους μοτοσυκλετιστές, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είναι λεπτό θέμα. Ο καθένας μας κάθε φορά που πλησιάζει η αλλαγή, ψάχνεται, ρωτάει, μαθαίνει και τελικά κλίνει προς μία κατεύθυνση. Αν τώρα του πας πακέτο κάποια λάστιχα, ναι μεν θα ευχαριστηθεί για το δώρο, αλλά από την άλλη ίσως σπαστεί γιατί αυτός θα ήθελε να βάλει άλλα και ξαφνικά βρίσκεται μπρος σε μια τελειωμένη κατάσταση.

Ξέρω θα ακουστεί λίγο χάλια αλλά μήπως πρέπει να τον ρωτήσεις τι λάστιχα θα ήθελε για δώρο? :D

Ή αν δεν θέλεις τέλος πάντων να του χαλάσεις την έκπληξη, δεν του το φέρνεις απ' έξω απ' έξω τι λάστιχα σκέφτεται να φορέσει στην επόμενη αλλαγή? Έτσι για να ξέρεις και να του πας εκείνα τουλάχιστον να γουστάρει! Δεν νομίζω πάντως να σε υποψιαστεί αν τον ρωτήσεις. Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο να κάνει μια γυναίκα δώρο στον άντρα της λάστιχα! :lol:

Πάντως όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, αυτά τα δύο λάστιχα είναι από τα καλύτερα της αγοράς. Παρόλα αυτά, εγώ νομίζω ότι στο Strom ταιριάζουν περισσότερο τα Bridgestone 501-502 (από πολλά σχόλια Vstromιτών)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ALX επέτρεψε μου να έχω καλύτερη γνώμη.........

Μη τολμήσεις και πάρεις τα Bridgestone 501-502 είναι τα γνωστά λάστιχα Φραπέ...

:thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ALX επέτρεψε μου να έχω καλύτερη γνώμη.........

Μη τολμήσεις και πάρεις τα Bridgestone 501-502 είναι τα γνωστά λάστιχα Φραπέ...

:thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

Δεν ξέρω ρε φίλε, αλλά τουλάχιστον στο Vstromclub έλεγαν τα καλύτερα λόγια! :unsure:

Aλλά όπως έχω πει κι άλλες φορές, τα λάστιχα δεν είναι απλό θέμα. Εγώ μπορεί να πίνω νερό στο όνομα κάποιων ελαστικών και ένας άλλος να μην θέλει να τα δει ούτε ζωγραφιστά! Παίζει ρόλο τι ζητάει ο καθένας μας από τα ελαστικά του και ο τρόπος που οδηγεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έλεγαν καλά το είπες!!!!!!!!!

Για δες τώρα τι λένε......ούτε ζωγραφιστά!!!!!

Επίσης που πιστεύω ότι συμφωνείς αλλιώς συμπεριφέρεται ένα ελαστικό ίδιο στην δικιά σου μότο και αλλιώς στην δικιά μου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι κοπέλα θα θέλει να πάρει λάστιχα και εμείς θα της το βγάλουμε ξινό :whistling:

Εγώ πάντως τα είχα τα Brigestone και ήμουν ικανοποιημένος και είχαν μεγάλη διαφορά απο τα μανίσια Brigestone που είχε η μηχανή οταν την πήρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έλεγαν καλά το είπες!!!!!!!!!

Για δες τώρα τι λένε......ούτε ζωγραφιστά!!!!!

Επίσης που πιστεύω ότι συμφωνείς αλλιώς συμπεριφέρεται ένα ελαστικό ίδιο στην δικιά σου μότο και αλλιώς στην δικιά μου..

Μάλλον άσχετο με τις ανάγκες τις κοπέλας, αλλά αυτό που λές πως μπορείς να γίνεται??? Άλλαξε γόμα η Bridgestone???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον άσχετο με τις ανάγκες τις κοπέλας, αλλά αυτό που λές πως μπορείς να γίνεται??? Άλλαξε γόμα η Bridgestone???

Μάλλον δοκίμασαν καλύτερα λάστιχα από τα μαμά Bridge :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σοφια

επειδη περα απο τυχον μπερδεμα απο εδω ποια ειναι καλυτερα

μπορει να μην αρεσουν/ταιριαζουν στο στυλ του αντρα σου.

οποτε καλυτερα να πατε μαζι

να διαλεξει αυτος και να τα πληρωσεις εσυ.

επισης εισαι σιγουρη οτι ειναι εποχη να τα αλλαξει; εχουν φαγωθει; σκληρυνει; κλπ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ όλους!!!

Μπορώ να πω ότι με μπερδέψατε αρκετά!!! Και σίγουρα κατάλαβα ότι δεν μπορώ να το κάνω μόνη μου!!!

Yamahito πρέπει να τα αλλάξει γιατί τη μηχανή την πήραμε πριν 2 χρόνια μεταχειρισμένη και λόγω ατυχήματος έμεινε ακίνητη ένα χρόνο. Δεν έχει αλλάξει λάστιχα ποτέ...

Τελικά μάλλον θα καταλήξω σε μία pre-paid κάρτα ώστε να διαλέξει μόνος του!!! Και βέβαια θα του δείξω το θέμα να δει τις γνώμες σας!

Θα ήθελα πολύ να τα κατάφερνα αλλά από ότι φαίνεται ο AXL μάλλον έχει δίκιο :(

Σας ευχαριστώ πολύ πάντως

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η γνώμη ενός φίλου μου που έχει εδώ και 6 χρόνια V-Strom και το έχει ταξιδέψει εντός και εκτός Ελλάδας είναι ότι τα "μαμά" Bridgestone του V-Strom δεν είναι ιδιαίτερα καλά αλλά τα Bridgestone Battle Wing 501 και 502, θεωρεί πως είναι εξαιρετικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ήθελα πολύ να τα κατάφερνα αλλά από ότι φαίνεται ο AXL μάλλον έχει δίκιο :(

axl-rose1.jpg

:lol:

Έλα... φτιάχτον τον άντρα σου!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα