Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 Vagos έχεις το FZ8? Γραψε μας 5 γραμμες να μας πεις τις εντυπωσεις σου γιατι μου φαινεται ενδιαφερον μηχανακι... Σταυρι το μηχανακι τα σπαει....Το πηρε φιλος και συναδελφος και μου το χει δωσει αρκετες βολτες!!! Πολυ καλη για την κατηγορια θεση οδηγησης, αφου φαντασου βολευτηκα εγω που μαι κτηνος :P Ο συμπλεκτης βουτυρο το μοτερ ξεκουραστο και ανετο, χωρις να ειναι ξενερωτο ομως, πολυ καλο μεσα στην κινηση και πανω απο τις 6,000 γινεται πολεμος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 Σταυρι το μηχανακι τα σπαει....Το πηρε φιλος και συναδελφος και μου το χει δωσει αρκετες βολτες!!! Πολυ καλη για την κατηγορια θεση οδηγησης, αφου φαντασου βολευτηκα εγω που μαι κτηνος :P Ο συμπλεκτης βουτυρο το μοτερ ξεκουραστο και ανετο, χωρις να ειναι ξενερωτο ομως, πολυ καλο μεσα στην κινηση και πανω απο τις 6,000 γινεται πολεμος! Λεγε μου τετοια Αν εξαιρεσουμε την εξατμιση που δεν βλεπεται μ'αρεσει σαν μηχανακι. Καλο μοχλικο εχω ακουσει, καλο Usd ,τρυπες στην αποδοση μηδεν, έχει δυναμη το μοτερ το οποίο απ'οτι διαβασα σε τεστ του 0-300 ειναι και ποιο οικονομικο απο το FZ6. To κερασακι στην τουρτα ειναι οτι πληρωνεις 50€ τελη κυκλοφοριας :P Θελω καποιος κατοχος να μου επιβεβαιωσει οτι εχω ακουσει (και να μου πει τι δεν εχω ακουσει ;) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2010 Αν εξαιρεσουμε την εξατμιση που δεν βλεπεται μ'αρεσει σαν μηχανακι. :dribble: :dribble: HJC στην Θεσσαλονίκη αν θυμάμαι καλά έχει η colori. Είναι στην Καραμανλή στο αριστερό σου χέρι καθώς πηγαίνεις προς ανατολικά. Η ιστοσελίδα τους είναι http://www.coloriposto.gr/ Αυτο οπως εχουμε πει αρκετες φορες εχει κλεισει!!! Ακουγεται οτι θα ανοιξει συντομα αλλο Colori θεσσαλονικης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2010 φιλε σε ποια yamaha πηγες στο μοτοδικτυο??οτι χρειαστεις για τιμη η οτιδηποτε πες μου..κοιτα εγς εχς το RSI το απλο σε small.το carbon ειναι πιο ελαφρυ αλλα και το απλο ειναι φοβερο κρανος...επειδη τα δουλευω τα shark καλυτερα να παρεις το rsi carbon..ειναι πιο καλη σειρα απ το vision-r να ξερεις...στο RSI παντως για να ξερεις μεχρι και στα 215 ακους κανονικα ραδιοφωνο απλα για να ξερεις απο θεμα θορυβου..πιο πανω δεν το χω δοκιμασει..εγω εχω το RSI KARMA σε ασπρο Ναι στο Μοτοδίκτυο που το δίνουν 400 ευρώ το RSI Carbon αλλά το βρήκα και στα 340 ευρώ (σε κατάστημα, όχι από νετ). ;) Πως συγκρίνεις το RSI με το Vision-R αφού το Vision-R δεν κυκλοφόρησε ακόμη; Το έχεις δει το Vision-R, το έχεις δοκιμάσει; Πες μου πού σε παρακαλώ να πάω να το δω κι εγώ γιατί το βρίσκω ενδιαφέρον. Τέλος, φαίνεται ότι το θέμα του θορύβου είναι εντελώς σχετικό... δυστυχώς θα μάθω αφού αγοράσω... Από τη μία λένε ότι το XR1100 είναι φασαρτζίδικο, από την άλλη έχω μιλήσει και με ανθρώπους που βρίσκουν το RSI πιο θορυβώδες από το ΧR1100... Άβυσσος η αεροδυναμική κάθε συνδυασμού κράνους-αναβάτη-μηχανής... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 αφού θες κάτι καλό και δίνεις κάμποσα λεφτά γιατί δεν κοιτάς το καλύτερο κράνος της Shark ? ( Shark RSR 2 carbon )εμένα στην yamaha και σε όποιο μαγαζί πήγα μου είπανε ότι είναι μια θέση ποιο κάτω το RSI σε σχέση με το RSR 2... γι αυτό κάνει και ποιο λίγα λεφτά το RSI... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 Είναι πολύ θορυβώδες... Είναι σπορ κράνος, έχει άλλες προτεραιότητες στο σχεδιασμό του, εγώ ψάχνω τουριστικό κράνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 To έχω εγώ είναι ένα καλό κράνος, το θετικότατο τώρα είναι ότι παίρνει και pinlock, το μόνο αρνητικό του για μένα είναι οι αεραγωγοί του, δεν μπάζει πολύ αέρα εκτός αν επειδή εγώ είμαι κεφάλας έχει σφηνώσει το κεφάλι μου μέσα και δεν περνάει ο αέρας. Πάντως αν είναι να το πάρεις πάρτο απο fcmoto οι τιμες ξεκινανε από 180 ευρώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
and_rikos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Παιδιά θα μπορούσα να κάνω μία ερώτηση ?? Έχω την απορία για το πώς βλέπουν τα άτομα που φοράνε full face κράνος τη νύχτα, με μαύρο η γενικά σκουρόχρωμο τζαμάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) Παιδιά θα μπορούσα να κάνω μία ερώτηση ?? Έχω την απορία για το πώς βλέπουν τα άτομα που φοράνε full face κράνος τη νύχτα, με μαύρο η γενικά σκουρόχρωμο τζαμάκι. ειτε το ανοιγουν τη ζελατινα και τρωνε στη μαπα αερα, εντομα κλπ ειτε το εχουν κατω..και βλεπουν..αλλα εχουν περιορισμενη ορατοτητα κι ικανοτητα αντιληψης εχω οδηγησει με τη φιμε ζελατινα κατω για πολυ λιγο. δε βολευει βλεπεις[αν εχει φως ο δρομος] το θεμα ειναι ομως οτι υπαρχει στον οδηγο μια δυσφορια κι η ικανοτητα αντιληψης του χωρου/δρομου καθυστερει[στις λεπτομερειες κυριως]. δηλ ενα αμαξι που ερχεται πχ απο διπλανο δρομο θα καθυστερησει να το δει καποιος με φιμε ζελατινα. με δυο λογια ενα αμαξι θα το δεις που ειναι μπροστα σου ή ενα φαναρι ομως η ικανοτητα αντιληψης γενικα καθυστερει σε πολλα αλλα πραγματα..απο ενα μηχανακι , ενα δεντρο , μια λακουβα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
and_rikos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 ειτε το ανοιγουν τη ζελατινα και τρωνε στη μαπα αερα, εντομα κλπ ειτε το εχουν κατω..και βλεπουν..αλλα εχουν περιορισμενη ορατοτητα κι ικανοτητα αντιληψης εχω οδηγησει με τη φιμε ζελατινα κατω για πολυ λιγο. δε βολευει βλεπεις[αν εχει φως ο δρομος] το θεμα ειναι ομως οτι υπαρχει στον οδηγο μια δυσφορια κι η ικανοτητα αντιληψης του χωρου/δρομου καθυστερει[στις λεπτομερειες κυριως]. δηλ ενα αμαξι που ερχεται πχ απο διπλανο δρομο θα καθυστερησει να το δει καποιος με φιμε ζελατινα. με δυο λογια ενα αμαξι θα το δεις που ειναι μπροστα σου ή ενα φαναρι ομως η ικανοτητα αντιληψης γενικα καθυστερει σε πολλα αλλα πραγματα..απο ενα μηχανακι , ενα δεντρο , μια λακουβα Οκ φίλε μου, ευχαριστώ. Γιατί μου έλεγαν οι φίλοι μου οτι είναι μια χαρά και μου τα συνηστούνε τέτοιου είδους κράνη. Κι εγώ είχα αυτή την απορία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Οκ φίλε μου, ευχαριστώ. Γιατί μου έλεγαν οι φίλοι μου οτι είναι μια χαρά και μου τα συνηστούνε τέτοιου είδους κράνη. Κι εγώ είχα αυτή την απορία. μπουρδες θα πας να παρεις κρανος ειτε μ εσωτερικη ειτε εξωτερικη φιμε ζελατινα η εσωτερικη βολευει καλυτερα αν ομως σε νοιαζει η ομορφια της φιμε ζελατινας θα παρεις κρανος με εξωτερικη φιμε, ωστε οταν την εχεις κατω να φαινεται πχ lazer vertigo με εξωτερικη φιμε lazer breva εσωτερικη http://www.lazerhelmets.com/en/catalog/motorcycling-1/full-face-2/ το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να εχεις δυο ζελατινες μια κανονικη και μια φιμε σε μια τσαντα και να τις αλλαζεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
and_rikos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2010 Φίλε μου με την ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ δεν βάζω πιο πάνω απο την ασφάλειά μου την ομορφιά ενός κράνους. Ναι,ίσως ναι, είναι καλύτερο να έχεις εσωτερική φιμέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagos fz8 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 κοιτα φιλε κ απο κει το υπολογιζεις απο 400 στα 340 και μπορω και για 330...παντως καλυτερα να παρεις το rsi.το rsr2 εχει οντως περισσοτερο θορυβο...το ξερω για το vision-r γιατι ειναι μια σειρα κατω και θα εχει λιγο περισσοτερο θορυβο και γενικοτερα σαν κρανος σε θεμα υλικων και ποιοτητας και θορυβου σιγουρα δεν ειναι το ιδιο...οταν ειναι απλα θα με πεις για να κανονισω εγω την τιμη.... τωρα εχω το xj6 diversion το καινουριο...το fz8 θα το παρω τον απριλιο φιλε γιατι τωρα ειμαι φανταρος αλλα το χω δοκιμασει και ειναι απιστευτο...ροπη απο χαμηλα καμια σχεση με το 600 η ακομα και το 1000 που εχουν μια τρυπα εκει και πολυ ευκολοδηγητο...απιστευτο με λιγα λογια και γρηγορο στα 106 αλογα ειναι οτι πρεπει...εγω θα το παρω φυσικα σε ασπρο με fairing και abs...ειχα οδηγησει το γυμνο το οποιο μου το ειχαν στειλει για παρουσιαση στα περιοδικα και ετσι το κρατησα μερικες μερες...οσο για την εξατμιση που θα αλλαξω με την μια φυσικα θα μπει πανω η termignoni.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghiorghos L 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 κοιτα φιλε κ απο κει το υπολογιζεις απο 400 στα 340 και μπορω και για 330...παντως καλυτερα να παρεις το rsi.το rsr2 εχει οντως περισσοτερο θορυβο...το ξερω για το vision-r γιατι ειναι μια σειρα κατω και θα εχει λιγο περισσοτερο θορυβο και γενικοτερα σαν κρανος σε θεμα υλικων και ποιοτητας και θορυβου σιγουρα δεν ειναι το ιδιο...οταν ειναι απλα θα με πεις για να κανονισω εγω την τιμη.... τωρα εχω το xj6 diversion το καινουριο...το fz8 θα το παρω τον απριλιο φιλε γιατι τωρα ειμαι φανταρος αλλα το χω δοκιμασει και ειναι απιστευτο...ροπη απο χαμηλα καμια σχεση με το 600 η ακομα και το 1000 που εχουν μια τρυπα εκει και πολυ ευκολοδηγητο...απιστευτο με λιγα λογια και γρηγορο στα 106 αλογα ειναι οτι πρεπει...εγω θα το παρω φυσικα σε ασπρο με fairing και abs...ειχα οδηγησει το γυμνο το οποιο μου το ειχαν στειλει για παρουσιαση στα περιοδικα και ετσι το κρατησα μερικες μερες... off topic : με το καλό .το έχω απο το καλοκαίρι και έχω πάθει την πλάκα μου. ακόμα ερωτευμένος είμαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagos fz8 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 με το 800??λογικο ειναι και θα εισαι για πολυ ακομα...απο που εισαι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghiorghos L 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2010 με το 800??λογικο ειναι και θα εισαι για πολυ ακομα...απο που εισαι?? ε ,ναι .Αθήνα ,αλλά με το μηχανάκι θα με πετύχεις σε κανα βουνό ή καμιά άλλη διαδρομή εκτός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasdekiss 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 Τελικά πήρες κράνος; Στο fc-moto πάντως, εμφανίστηκαν τα καινούρια μοντέλα της Shark και ταυτόχρονα έπεσαν οι τιμές στα παλιά μοντέλα… Αντί να περιμένουν να ξε-stock-άρουν πρώτα στις παλιές τιμές και μετά να εμφανίσουν τα καινούρια μοντέλα, όπως κάνουν οι σοβαροί έμποροι, έχουν όλα τα μοντέλα μαζί… Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 παντως αν δεν κανω λαθος υπαρχει και ζελατινα φωτο γκρευ. δηλαδη αναλογα με τον ηλιο σκουραινει και οταν δεν εχει ηλιο γινετε παλι διαφανη. καπου το διαβασα και αν θυμαμαι καλα το ειχε αναφερει ο παναγιωτης κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2011 shuberth S1 pro αυτο το ειδες; ορατότητα πάααρα πολύ καλή ,τζαμαρία φυμέ εσωτερική ,καλός αερισμός (για καλοκαίρι) ,καλή εντύπωση σε σχέση με το θόρυβο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Τελικά πήρες κράνος; Στο fc-moto πάντως, εμφανίστηκαν τα καινούρια μοντέλα της Shark και ταυτόχρονα έπεσαν οι τιμές στα παλιά μοντέλα… Αντί να περιμένουν να ξε-stock-άρουν πρώτα στις παλιές τιμές και μετά να εμφανίσουν τα καινούρια μοντέλα, όπως κάνουν οι σοβαροί έμποροι, έχουν όλα τα μοντέλα μαζί… Όχι αδράνησα μέσα στις γιορτές... Γλυκοκοιτάω το Shark Vision-R και μάλιστα τα παρακάτω μου αρέσουν πολύ! Απλά θα ήθελα να το δω πρώτα από κοντά σε μαγαζί, να το φορέσω και μετά να κρίνω αν πρέπει να το αγοράσω. ;) shuberth S1 pro αυτο το ειδες; ορατότητα πάααρα πολύ καλή ,τζαμαρία φυμέ εσωτερική ,καλός αερισμός (για καλοκαίρι) ,καλή εντύπωση σε σχέση με το θόρυβο Στην Ηλιοφίλ πήγα πριν τα Χριστούγεννα κι έφυγα τρέχοντας... Με εκνεύρισαν όσο δεν πάει και είπα να μην ξαναπατήσω στο μαγαζί τους... Πάνω που είχα αρχίσει να καλοβλέπω το C3 (κι είχα πάει με χρήματα στην τσέπη, όχι για εγκυκλοπαιδική επίσκεψη), τα πήρα άσχημα μαζί τους! Τελικά μόνο για δοκιμαστήρια κάνουν οι δήθεν επιχειρηματίες μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asterixx 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 αν ομως σε νοιαζει η ομορφια της φιμε ζελατινας θα παρεις κρανος με εξωτερικη φιμε, ωστε οταν την εχεις κατω να φαινεται πχ lazer vertigo με εξωτερικη φιμε lazer breva εσωτερικη http://www.lazerhelmets.com/en/catalog/motorcycling-1/full-face-2/ το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να εχεις δυο ζελατινες μια κανονικη και μια φιμε σε μια τσαντα και να τις αλλαζεις Νομίζω πως σε καμία περίπτωση η εξωτερική ζελατίνα δεν είναι ασφαλής. Μιλάω απο προσωπική πείρα. Είχα ένα NOLAN με εξωτερική φιμέ. Βράδυ/νύχτα μαύρη επέστρεφα απο Ασπροβάλτα. Στα 100-110 χλμ/ω ο αέρας μου κλείνει την εξωτερική φιμέ πάνω στην κανονική. Χάθηκαν τα πάντα απο μπροστά μου. Δεν έβλεπα ΤΙΠΟΤΑ.!! Τα δευτερόλεπτα μέχρι να την ανασηκώσω , μου φανήκανε αιώνες. Εν τω μεταξύ υποθέτω πως απο τύχη δεν έπεσα σε κανένα χαντάκι (στροφές πολλές). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimpapag3 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 για κοιταψτε λιγο και τα LAZER παιδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 Γιατί ακριβώς να βάλει το κεφάλι του μέσα στη γλάστρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΝΙΚΟΣ150 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2011 και το bell mr4 ειναι πολυ καλο ολο carbon με βυσσινη πανεμοροφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2011 Στην Ηλιοφίλ πήγα πριν τα Χριστούγεννα κι έφυγα τρέχοντας... Με εκνεύρισαν όσο δεν πάει και είπα να μην ξαναπατήσω στο μαγαζί τους... Πάνω που είχα αρχίσει να καλοβλέπω το C3 (κι είχα πάει με χρήματα στην τσέπη, όχι για εγκυκλοπαιδική επίσκεψη), τα πήρα άσχημα μαζί τους! Τι σου έκαναν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες