Jump to content
Θάνος

Ημερολόγιο myBike 2011

Ημερολόγιο myBike 2011, θα σας ενδιέφερε;  

271 ψήφοι

1. 1. Θα σας άρεσε να υπάρχει ενα ημερολόγιο του myBike;

2. 2. Θα το αγόραζες;

Recommended Posts

Και εγω αυτο περιμενω, να δω τι υλικο θα εχει για να με βαλω στην λιστα ναουμε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και εγω αυτο περιμενω, να δω τι υλικο θα εχει για να με βαλω στην λιστα ναουμε :_thumbsup:

Ρε Alarm λες ο Θανος που θα επιμεληθει της εκδοσης να ειναι Gay (Γκεη)??Θα εχει πλακα να μας βγαλει ημερολογιο με μηχανακια αντι για moons!!Mην του το πεις ομως Alarm!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Α.κ.Α SoniC

2) Illusive

3) ΑLX

4) ΥΑΜΑΗΑΚΙΑΣ

5) Anestis 46

6) patapios 2

7) zoo

8) yamahakias666

9) Pilgrimage

10] gs 500 f

11) NERRY

12) Θάνος

13) gee

14) innova 04

15) ρενοβάτιο

16) MANOLITO

17) mAthosalas

18) gevo

19) on the road

20) black_hawk

21-22) ΑΛΛΟΣ

23) ΜοτοΠαλαβούλης

24) ΒlackmanGR

25-26-27) naftilos

28) Steven_04

29) AND_1

30) Pelopidas

31) ghost

32) Renegade

33) virus

34) FZMAN

35) themata

36) basic_7 (καλως σας βρηκα :Ρ)

37-38)Xasmito

39) pantheman

40) demplar

41) Akis94

42) Kabamaru

43) g.papas

44) adnis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν εχει και παπακια μεσα βαλτε με και εμενα στην λιστα :P

Τροποποιήθηκε από τον Alarm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Α.κ.Α SoniC

2) Illusive

3) ΑLX

4) ΥΑΜΑΗΑΚΙΑΣ

5) Anestis 46

6) patapios 2

7) zoo

8) yamahakias666

9) Pilgrimage

10] gs 500 f

11) NERRY

12) Θάνος

13) gee

14) innova 04

15) ρενοβάτιο

16) MANOLITO

17) mAthosalas

18) gevo

19) on the road

20) black_hawk

21-22) ΑΛΛΟΣ

23) ΜοτοΠαλαβούλης

24) ΒlackmanGR

25-26-27) naftilos

28) Steven_04

29) AND_1

30) Pelopidas

31) ghost

32) Renegade

33) virus

34) FZMAN

35) themata

36) basic_7 (καλως σας βρηκα :Ρ)

37-38)Xasmito

39) pantheman

40) demplar

41) Akis94

42) Kabamaru

43) g.papas

44) adnis

45) alexderbi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πώς το σκεφτεστε να γινει;...Για πειτε,βαλτε μας λιγο στο κλιμα...γουρουνι στο σακι θα παρουμε...:rolleyes: Κι αν χρειαστει βοηθεια εδω ειμαστε...:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγά ρε τα λεφτά που θα δώσετε :lol: Eδώ πήγατε κι αγοράσατε τη μπουρούχα που καβαλάτε, τα 5-10€ για το ημερολόγιο σκέφτεστε? :2funny:

:P

:spiteful:

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια ιδεα που ειχα ειναι η εξης...και αν συμφωνειτε εδω ειμαστε...

Χριστουγεννα ερχονται,μερες Γιορτης.Οχι ομως για ολους...καποιοι απο τους συνανθρωπους μας γυρω μας εχουν μεγαλυτερη αναγκη απο εμας να νοιωσουν,εστω και για λιγο,Γιορτινα και Χαρουμενα...Προταση μου λοιπον,εκει που τα ημερολογια κανουν ενα Χ ποσό,εαν συμφωνειτε,να καταβαλλουμε ολοι οσοι θελουμε ημερολογιο(και βεβαια και ειναι μια ευκαιρια και για οσους ακομα και δεν θελουν ημερολογιο...) Χ + 5ευρω εκαστος και τα επιπλεον χρηματα να αγορασθουν δωρα και να τα παμε οι ιδιοι(οσοι θελουν)σε καποιο απο τα ιδρυματα παιδιων στην επαρχια...εκει που συνηθως ειναι μια χ=ξεχασμενη Ελλαδα,ποσο μαλλον αυτα τα ιδρυματα...Και λεω παιδικο ιδρυμα γιατι ολοι μας ξερουμε ΠΟΣΟ χαιρονται παραπανω τα παιδια στο πνευμα αυτων των ημερων...

:yeahright:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα ας μην μπλεκουμε κατι που παει να γινει για την παρτυ μας με τετοια πραγματα, εαν καποιος εχει διαθεση να κανει κατι

και το θελει κατι τετοιο ας το κανει, αλλα οχι να συσχετιζεται με κατι που θα γινει οπως ειπα για την παρτυ μας! Αλλο τοπικ,

αλλο θεμα με την ευθυνη αυτων που θα το προτεινουν.. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χριστουγεννα ερχονται,μερες Γιορτης.Οχι ομως για ολους...καποιοι απο τους συνανθρωπους μας γυρω μας εχουν μεγαλυτερη αναγκη απο εμας να νοιωσουν,εστω και για λιγο,Γιορτινα και Χαρουμενα...Προταση μου λοιπον,εκει που τα ημερολογια κανουν ενα Χ ποσό,εαν συμφωνειτε,να καταβαλλουμε ολοι οσοι θελουμε ημερολογιο(και βεβαια και ειναι μια ευκαιρια και για οσους ακομα και δεν θελουν ημερολογιο...) Χ + 5ευρω εκαστος και τα επιπλεον χρηματα να αγορασθουν δωρα και να τα παμε οι ιδιοι(οσοι θελουν)σε καποιο απο τα ιδρυματα παιδιων στην επαρχια...εκει που συνηθως ειναι μια χ=ξεχασμενη Ελλαδα,ποσο μαλλον αυτα τα ιδρυματα...Και λεω παιδικο ιδρυμα γιατι ολοι μας ξερουμε ΠΟΣΟ χαιρονται παραπανω τα παιδια στο πνευμα αυτων των ημερων...

:yeahright:

καλη η σκεψη σου μαθο και ευγενικη αλλα σαν φορουμ πειστευω οτι θα ειχε απηχηση στα μελη αν προτεινοταν απο τους διαχειρηστες με το ποσο που ο καθενας μας θα μπορουσε να διαθεσει και συμβολικα λιγα ατομα με τα χρηματα που θα μαζευονταν παρεδειδαν τα οποια δωρα αγοραστουν εκει που ειχαν αποφασισει τα μελη να δωθουν....

ολοι μας σιγουρα θα αισθανομασταν πιο ομορφα μεσα σε αυτο το σαιτ απο ενεργειες ομαδικες που θα εκαναν το mybike.gr ξεχωριστο!

καπως ετσι ενιωσα οταν με παιδια απο εδω μεσα επισκεφθηκαμε την λιμνη δοξα και στην επισκεψη μας στο μοναστηρι γραψαμε οτι το επισκεφθηκαν μελη του mybike στο βιβλιο επισκεψεων και ειθε να εχουμαι την ευλογια ωστε να ειμαστε παντα ορθιοι!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγά ρε τα λεφτά που θα δώσετε :lol: Eδώ πήγατε κι αγοράσατε τη μπουρούχα που καβαλάτε, τα 5-10€ για το ημερολόγιο σκέφτεστε? :2funny:

Ελα ντε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τη γλυκια καλημερα μου.Ειμαι ετοιμος για mega-spam

:lol: :lol: :lol:

Eσυ μη γελας πολυ χαμουρα.

Ελα πες στον κοσμο τις κρυφες συμφωνιες που εκανες με τυπογραφεια κ εκδοτες κ τι μιζες θα παρεις...

Πες στον κοσμο οτι ο εκδοτης κ ο τυπογραφος ειναι παλιοφιλοι σου

Πες τον κοσμο ποσα θα κονομησεις απο καθε ημερολογιο.

Πες στον κοσμο οτι ολη τη δουλεια τη κανεις για προσωπικο οφελος.

Janabeti εσυ που κρυβεις κατι λαστιχα στο μαγαζι,μιλα σαν πιο εμπειρος πανω στο θεμα...

Και εγώ μέσα. Για την ποσότητα που θέλω, περιμένω να δώ περιεχόμενο και τιμή.

Χονδρεμποριο θα κανεις ρε Μητσακο???Σε κοβω να τα κανεις μεταπωληση 20 ευρω το ενα.

αν εχει και παπακια μεσα βαλτε με και εμενα στην λιστα :P

Στον Φεβρουαριο θα εχει στρογγυλο olo nikel,με τουρμπινα κ εξατμιση motorsport

Στον Μαρτη θα απεικονιζεται ταουνι με πιρουνι απο crypton,κ εξατμιση Protech χρυσοταμπελη

τελικα θα γινει ή οχι? :what:

Περιμενε ρε μλκ.15 Δεκεμβρη ειναι ακομη.Στο mybike εισαι.Τον Γεναρη θα παρθει η αποφαση,βαλε το περιμενε απο το τυπογραφειο,τον Μαρτη θα αρχισουν οι διανομες

Πώς το σκεφτεστε να γινει;...Για πειτε,βαλτε μας λιγο στο κλιμα...γουρουνι στο σακι θα παρουμε...:rolleyes: Κι αν χρειαστει βοηθεια εδω ειμαστε...:_thumbsup:

Εκπληξεις του Θανου ειναι αυτες... Το κανει για να "πουλησει".Επιτηδες δεν λεει

Σιγά ρε τα λεφτά που θα δώσετε :lol: Eδώ πήγατε κι αγοράσατε τη μπουρούχα που καβαλάτε, τα 5-10€ για το ημερολόγιο σκέφτεστε?

ALX εγω κ εσυ ειμαστε δισεκατομυριουχοι αλλωστε...

Τι ειναι 5-10 ευρω??Αν τελειωσει το χαρτι υγειας σκουπιζουμε κ τον ποπο μας.

Κωτσο μην περδευεις τα σωβρακα με τις γραβατες.Ωραια η σκεψη σου αλλα τελειως ατοπη,ακυρη.Θα γινει κομφουζιο,ξερεις τι εννοω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωτσο μην περδευεις τα σωβρακα με τις γραβατες.Ωραια η σκεψη σου αλλα τελειως ατοπη,ακυρη.Θα γινει κομφουζιο,ξερεις τι εννοω

Ετσι ακριβως,

δεν ειμαι καλα, συμφωνω μαζι σου, πρεπει να το κοιταξω επειγοντως, τωρα που ειναι νωρις λεμεεεε.. :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετσι ακριβως,

δεν ειμαι καλα, συμφωνω μαζι σου, πρεπει να το κοιταξω επειγοντως, τωρα που ειναι νωρις λεμεεεε.. :2funny:

Δηλαδη συμφωνησαμε σε κατι εγω κ εσυ πρωτη φορα στα χρονικα??Χα χα!!μα εγω ειμαι φιλος με τους αξιοτιμους κυριους Συντονιστας.Ο Τζαναμπετης ειναι αδερφος μου κ τον βλεπω καθε βδομαδα,με τη Μαριλυ τη κουκλαρα οποτε βλεπομαστε σε εκδρομες γελαμε,ο ΑLX ειναι φιλαρακι μου.

Θες να γινουμε friends και μαζι??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη συμφωνησαμε σε κατι εγω κ εσυ πρωτη φορα στα χρονικα??Χα χα!!μα εγω ειμαι φιλος με τους αξιοτιμους κυριους Συντονιστας.Ο Τζαναμπετης ειναι αδερφος μου κ τον βλεπω καθε βδομαδα,με τη Μαριλυ τη κουκλαρα οποτε βλεπομαστε σε εκδρομες γελαμε,ο ΑLX ειναι φιλαρακι μου.

Θες να γινουμε friends και μαζι??

Αναλογος τι θα δωσεις και θα το σκεφτω.. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανα νεο απο την εκδοση του ημερολογιου??????

τετοιες μερες ειμαστε λιγοι που βρισκουμε χρονο και καθομαστε και λιγο στον υπολογιστη! ολοι τρωνε και γλεντανε! εγς πιστευω του χρονου θα βγει!!ιανουαριο, φλεβαρη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Α.κ.Α SoniC

2) Illusive

3) ΑLX

4) ΥΑΜΑΗΑΚΙΑΣ

5) Anestis 46

6) patapios 2

7) zoo

8) yamahakias666

9) Pilgrimage