Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 πρωινο ξυπνημα με το αγαπημενο μου κομματι! αυτό σκεφτόμουν να ποστάρω, θεικό κομμάτι οι paradise lost δημιούργησαν ενα μοναδικό mood στην metal. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 και λίγο doom Candlemass - At the gallows end Solitude Aeturnus - Seeds of the Desolate http://www.youtube.c...h?v=IVKTGlQmr-o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) The lover of life's not a sinner, The ending is just a beginner, The closer you get to the meaning, The sooner you'll know that you're dreaming.......To Αθανατο και το διαχρονικο,δεν το αγγιζει η ''εξελιξη''.Καλο ταξιδι οπου και να ειναι,πανω ή κατω. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2010 από τον icelover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ... * Vangelis Papathanassiou-organ,piano,flute,percussion Demis Roussos-bass,vocals Lucas Sideras-drums,vocals Silver Koulouris-guitars,percussion = 1971 Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2010 από τον ΓΙΑΝΝΗΣ Δ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stmad 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2010 από τον stmad Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 ....και αλλαζω και λεω,που λεν και στα σκυλλαδικα..... http://www.youtube.com/watch?v=IGsfcYe97hk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 BLACK METAL με συνοδεια λυρας ( στην παραγωγη ο σακης τολης των ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ROTTING CHRIST ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 λίγο άκυρο μου ακούγεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 :) :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2010 ''We are Motorhead,and we play rock'n'roll''....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Γκουχ γκουχ γκουχ.... Να μπει και καμιά παλιά καραβάνα στο χώρο? Είχα αρχίσει να ακούω από τα 12 μου μέταλ. Ας είναι καλά ένας μεγαλύτερος σε ηλικία Αθηναίος φίλος τότε που μου είχε δώσει να ακούσω μια κασέτα με... thrash metal Αν θυμάμαι καλά η κασέτα περιείχε τραγούδια από τους πρώτους δίσκους των Sodom, VoiVod, Slayer, Venom (ναι με το θρυλικό Black Metal κι έναν Krono να βγάζει τα σωθικά του στο μικρόφωνο) Kreator κτλ. Ε αυτό ήταν. Κόλλησα! Μόνο που δεν συνέχισα καθαυτού με αυτά τα συγκροτήματα, αλλά ξεκίνησα με πιο κουλ πράγματα. Η μεγάλη μου αγάπη έγιναν αμέσως οι AC/DC oι Ιron Maiden, οι Metallica και οι Αccept. Μαζί με αυτούς οι Twisted Sister, οι Motorhead oι Wasp klp. Mέσα μέσα βέβαια άκουγα και ορισμένα από τα κλασσικά γκρουπ της Thrash όπως τους Slayer τους Kreator κι αργότερα τους Sepultura κτλ. Ακούστε τώρα... Λοιπόν... 1983 και όλοι (ποιοι όλοι?...2-3 άτομα ήμασταν τότε στο χωριό μου ) περιμένουμε τους καινούριους δίσκους της χρονιάς από τα αγαπημένα μας συγκροτήματα. (αφού βέβαια είχα αγοράσει ό,τι κυκλοφορούσε τότε) Υπήρχε το κορυφαίο The number of the beast και σκάνε οι Maiden το Piece of Mind!!! Υπήρχε το Restless and wild και σκάνε οι Accept το Balls to the Wall! ...βγάζουν οι Μetallica τότε τον πρώτο τους δίσκο, το Kill em All!!!, ...oι AC/DC με το ήδη υπάρχον For those about to rock (που ήταν το δεύτερο άλμπουμ με τον Brian Johnson) και σκάνε το Flick of the switch...(καλά με αυτό δεν τρελάθηκα κιόλας από την στιγμή που είχα το For those) Yπήρχε το Iron Fist και σκάνε οι Motorhead το Another perfect day... Τι να λέμε τώρα? Μεγάλωσα μαζί με την επανάσταση του Heavy. Kάθε χρονιά και δισκάρες. Αυτές που ακούμε όλοι μέχρι σήμερα. Kάθε δίσκος και Εποχές Ombre , Rainbow (πλ. Καλογύρων) Spider Γλυφάδα , Χωρίς Ανάσα στην Καβάλας. Μέχρι και το 2000 ήμουν πολύ μέσα στα πράγματα (μετά παντρεύτηκα :P ). Είχα δει συναυλιάρες (Metallica-Maiden-Motorhead-Manowar κτλ) αλλά και Pink Floyd (την άλλη μου μεγάλη αγάπη που δεν έχει να κάνει με μέταλ) σε μια τρομερή συναυλία! Μέχρι που με αξίωσε ο Θεός να δω έστω και στην τελευταία του περιοδεία τους AC/DC πέρσι τον Μάιο!!!! http://www.youtube.com/watch?v=deV_tXedY8c&feature=related In the beginning Back in nineteen fifty five Man didn't know 'bout a rock 'n' roll show 'N all that jive The white man had the schmaltz The black man had the blues No one knew what they was gonna do But Tschaikovsky had the news, he said Let there be light, and there was light Let there be sound, and there was sound Let there be drums, there was drums Let there be guitar, there was guitar, ah Let there be rock And it came to pass That rock 'n' roll was born All across the land every rockin' band Was blowin' up a storm And the guitar man got famous The business man got rich And in every bar there was a superstar With a seven year itch There was fifteen million fingers Learnin' how to play And you could hear the fingers pickin' And this is what they had to say Let there be light, sound, drums, 'n guitar, ah Let there be rock One night in a club called the Shakin' Hand There was a 42 decibel rockin' band And the music was good And the music was loud And the singer turned and he said to the crowd Let there be rock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) ΓΙ αυτό λατρεύω τα '80. Το να αγοράζεις το ντεμπούτο των μετάλλικα και να ακούς για πρώτη φορά motorbreath,seek and destroy,hit the lights και να σου φαίνετε ότι ποιο βίαιο και γρήγορο εχεις ακούσει.:P ΜΙάς και είπες black metal LAY DOWN YOUR SOULS TO THE GODS ROCK AND ROLL!!!! http://www.youtube.com/watch?v=FZaHmHCkqsg&feature=related ΠΑΜΕ ΡΕ BLITZ ΘΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2010 από τον Pilgrimage Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) Για το ψηλο παιδι με την παππουδιερα........ και επειδη ειμαι και φαν των Αυστρελλων............. http://www.youtube.com/watch?v=X8oEa2csgpw Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2010 από τον icelover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTeMas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Γκουχ γκουχ γκουχ.... Να μπει και καμιά παλιά καραβάνα στο χώρο? Είχα αρχίσει να ακούω από τα 12 μου μέταλ. Ας είναι καλά ένας μεγαλύτερος σε ηλικία Αθηναίος φίλος τότε που μου είχε δώσει να ακούσω μια κασέτα με... thrash metal Αν θυμάμαι καλά η κασέτα περιείχε τραγούδια από τους πρώτους δίσκους των Sodom, VoiVod, Slayer, Venom (ναι με το θρυλικό Black Metal κι έναν Krono να βγάζει τα σωθικά του στο μικρόφωνο) Kreator κτλ. Ε αυτό ήταν. Κόλλησα! Μόνο που δεν συνέχισα καθαυτού με αυτά τα συγκροτήματα, αλλά ξεκίνησα με πιο κουλ πράγματα. Η μεγάλη μου αγάπη έγιναν αμέσως οι AC/DC oι Ιron Maiden, οι Metallica και οι Αccept. Μαζί με αυτούς οι Twisted Sister, οι Motorhead oι Wasp klp. Mέσα μέσα βέβαια άκουγα και ορισμένα από τα κλασσικά γκρουπ της Thrash όπως τους Slayer τους Kreator κι αργότερα τους Sepultura κτλ. Ακούστε τώρα... Λοιπόν... 1983 και όλοι (ποιοι όλοι?...2-3 άτομα ήμασταν τότε στο χωριό μου ) περιμένουμε τους καινούριους δίσκους της χρονιάς από τα αγαπημένα μας συγκροτήματα. (αφού βέβαια είχα αγοράσει ό,τι κυκλοφορούσε τότε) Υπήρχε το κορυφαίο The number of the beast και σκάνε οι Maiden το Piece of Mind!!! Υπήρχε το Restless and wild και σκάνε οι Accept το Balls to the Wall! ...βγάζουν οι Μetallica τότε τον πρώτο τους δίσκο, το Kill em All!!!, ...oι AC/DC με το ήδη υπάρχον For those about to rock (που ήταν το δεύτερο άλμπουμ με τον Brian Johnson) και σκάνε το Flick of the switch...(καλά με αυτό δεν τρελάθηκα κιόλας από την στιγμή που είχα το For those) Yπήρχε το Iron Fist και σκάνε οι Motorhead το Another perfect day... Τι να λέμε τώρα? Μεγάλωσα μαζί με την επανάσταση του Heavy. Kάθε χρονιά και δισκάρες. Αυτές που ακούμε όλοι μέχρι σήμερα. Kάθε δίσκος και Εποχές Ombre , Rainbow (πλ. Καλογύρων) Spider Γλυφάδα , Χωρίς Ανάσα στην Καβάλας. Μέχρι και το 2000 ήμουν πολύ μέσα στα πράγματα (μετά παντρεύτηκα :P ). Είχα δει συναυλιάρες (Metallica-Maiden-Motorhead-Manowar κτλ) αλλά και Pink Floyd (την άλλη μου μεγάλη αγάπη που δεν έχει να κάνει με μέταλ) σε μια τρομερή συναυλία! Μέχρι που με αξίωσε ο Θεός να δω έστω και στην τελευταία του περιοδεία τους AC/DC πέρσι τον Μάιο!!!! http://www.youtube.com/watch?v=deV_tXedY8c&feature=related In the beginning Back in nineteen fifty five Man didn't know 'bout a rock 'n' roll show 'N all that jive The white man had the schmaltz The black man had the blues No one knew what they was gonna do But Tschaikovsky had the news, he said Let there be light, and there was light Let there be sound, and there was sound Let there be drums, there was drums Let there be guitar, there was guitar, ah Let there be rock And it came to pass That rock 'n' roll was born All across the land every rockin' band Was blowin' up a storm And the guitar man got famous The business man got rich And in every bar there was a superstar With a seven year itch There was fifteen million fingers Learnin' how to play And you could hear the fingers pickin' And this is what they had to say Let there be light, sound, drums, 'n guitar, ah Let there be rock One night in a club called the Shakin' Hand There was a 42 decibel rockin' band And the music was good And the music was loud And the singer turned and he said to the crowd Let there be rock Ειχαμε πει εξω οι Mods,εξω οι ποζεραδες!!!!! Αλλα αραξε γιατι μου αρεσες. 1)Το περιεχομενο της κασετας που ακουσες στα 12 σου,με τις πιο αναλαφρες μπαντες που αρχισες να αγαπας δεν εχουν καμια σχεση. 2)Χαιρομαι απιστευτα πολυ που το 1983 περιμενατε εναγωνιως να αγορασετε Αυτους τους Δισκους απο Αυτες τις μπανταρες αντι να παυε να αγορασετε σαν τα προβατα τον δισκο Thriller του Michael Jackson το 1982,κ τον δισκο Like a virgin της Μadonna to 1984. 3)Ζηλευω την ηλικια σου κ λυπουμαι απιστευτα που ειμαι 24 κ εχω χασει πολλα live.Σκεψου το πρωτο live που πηγα ηταν το 1998 στα 12 μου 4)Το 2000 παντρευτηκες κ τελος ολα????????Απιστευτος!!Με καμια μπουζουκσου εμπλεξες ρε ???? 5)Ημουν κ εγω περυσι AC DC στο ΟΑΚΑ.ΑΛλα επειδη αν εισαι Σαλονικιος εχει τη Βουλγαρια στα 120 χλμ,φετος 14 Μαιοιυ τους ειδα κ στη Βουλγαρια.Βασικα οι πιο πολλοι Ελληνες ημασταν στο live.Aκριβως το ιδιο show Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Metal Church - Mirror of Lies Fates Warning - Anarchy Divine Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μπραβο ρε σκοταδιασμενε και μιας κ μολις το ακουγα και τα σκυλακια μου ολιγον χεστηκαν πατοκορφα, χοχο! Επικα ειναι ρε; τι ρωτατε; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 26 , 2010 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 ΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Τι μαλακας :P ποσταρα σε λαθος τοπικ την καφριλια :P Παρτε το εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Από τις Καλύτερες doom φωνές...με Κάππα κεφαλαίο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 http://www.youtube.com/watch?v=CFjnWX-GY7w Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 μόνο εγώ θα ποστάρω;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 http://www.youtube.com/watch?v=81lobjc5ws8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 yamahakia σε πάω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 yamahakia σε πάω! gamaei :_rock-on: :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες