Jump to content
GangStar

HELP!!!

Recommended Posts

γεια σας,,,προσπα8ω εδω και κατι μηνες να βρω το κατταληλο παπι...μεχρι και σημερα μου ειχε καρφω8ει να παρω c50 'η glx...αλλα ειδα το ακολου8ο παπι και ψηνομαι να το αγορασω...Πατα εδω για να καταλαβεις προκειτε για το μηχανακι στο βιντεο(με καποιες αλλαγες φυσικα:σε μαυρο χρωμα,καινουργιο,με ποιο ωραια α3εσουαρ),,,,ειναι το Skyteam Monkey 50cc...και χρειαζομαι την απο4η σας για το αμα αυτο α3ιζει 900 ευρω,και αν 8α ειναι α3ιοπιστο και οχι τιποτα που το παιρνεις και την αλλη μερα 4αχνεις για ανταλλακτικα...ευχαριστω προκαταβολικα! :D :ok::think::blush2::mellow::_unsure::_stinker:

Τροποποιήθηκε από τον GangStar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

OK αν και δεν ξέρω πολλά γιαυτό το μοτο(κάνα δυο να έχω δει στην πόλη μου) είναι έτσι και έτσι... δλδ δεν θα σου χαλάσει κατευθείαν μόλις το πάρεις αλλά μετά από κάποιο καιρό θα χρειαστεί ανταλλακτικά και έτσι. η δική μου άποψη είναι ότι το μοτο είναι όλα τα λεφτά απο ομορφιά και απο γκαζια :angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας,,,προσπα8ω εδω και κατι μηνες να βρω το κατταληλο παπι...μεχρι και σημερα μου ειχε καρφω8ει να παρω c50 'η glx...αλλα ειδα το ακολου8ο παπι και ψηνομαι να το αγορασω...Πατα εδω για να καταλαβεις προκειτε για το μηχανακι στο βιντεο(με καποιες αλλαγες φυσικα:σε μαυρο χρωμα,καινουργιο,με ποιο ωραια α3εσουαρ),,,,ειναι το Skyteam Monkey 50cc...και χρειαζομαι την απο4η σας για το αμα αυτο α3ιζει 900 ευρω,και αν 8α ειναι α3ιοπιστο και οχι τιποτα που το παιρνεις και την αλλη μερα 4αχνεις για ανταλλακτικα...ευχαριστω προκαταβολικα! :D :ok::think::blush2::mellow::_unsure::_stinker:

900ευρω δεν αξιζει. Αξιοπιστο ας το πουμε ειναι .. (ας το πουμε) .. Μετα απο καιρο θα σου παρουσιαζει προβληματα που θα βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη σε μερικες περιπτωσεις ( ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ) ... Δεν ξερω τι βρισκεις σε αυτο το μηχανακι; Αν πεσεις (χτυπα ξυλο) τα πραγματα θα ειναι πολυ δυσκολα (αν το ανεβασεις κυβικα παει σαν τρελο και δεν σταματαει) , δεν φαινεσε με αυτο το μηχανακι καθολου .. οι αλλοι οδηγοι δεν θα σε παρατηρουν.. Για μουρη θες να το παρεις .. Με τοσα λεφτα παιρνεις κατι αλλο.. σκεψου το καλα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

900ευρω δεν αξιζει. Αξιοπιστο ας το πουμε ειναι .. (ας το πουμε) .. Μετα απο καιρο θα σου παρουσιαζει προβληματα που θα βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη σε μερικες περιπτωσεις ( ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ) ... Δεν ξερω τι βρισκεις σε αυτο το μηχανακι; Αν πεσεις (χτυπα ξυλο) τα πραγματα θα ειναι πολυ δυσκολα (αν το ανεβασεις κυβικα παει σαν τρελο και δεν σταματαει) , δεν φαινεσε με αυτο το μηχανακι καθολου .. οι αλλοι οδηγοι δεν θα σε παρατηρουν.. Για μουρη θες να το παρεις .. Με τοσα λεφτα παιρνεις κατι αλλο.. σκεψου το καλα..

δεν το 8ελω για να κανω μουρη...απλα το 8ελω σαν το 1ο μηχανακι,,,και πιστευω πως ειναι λιγοτερο σκοτοστρα απο τα c50 γιατι και να πεσεις εισαι 10 εκατοστα απο το εδαφος,,οπωτε,,,,8αν3 παντως για την απαντηση σου και το ενδιαφερον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανενα μηχανακι δεν ειναι σκοτωστρα απο μονο του.

Το θεμα ειναι εαν ο οδηγος στο κεφαλι του εχει μυαλο ή σκατα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με καμια παναγια....

εκτος του οτι θα σε περνανε ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, σου φαινεται λογικο να δωσεις 900 ευρω για κατι τετοιο;;;;

με 9 κατοσταρικα χτυπας ανετα ενα Crypton R και εισαι αρχοντας εκτος και αν εισαι κατω απο 18 τοτε κοιτας για Sprinter 50αρι ;).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά αυτό το μοτο ειναι να το παρεις για καμια βολτα σε κανα βουνο κανα χωραφι και τετια για πολη δεν ειναι καθολου καλο... Ειναι κατι σαν τα μινιμοτο ανομαλου :yes: μονο αν το παρει θελει να το ανεβασεις κιβικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω για τις αποψεις σας...το μηχανακι το 8ελω 50 cc γιατι του χρονου 8α μπορω να παρω διπλομα σε αυτο...αλλωστε και εκει που μενω δεν εχει και κα8ολου κινηση απο αυτοκινητα οπωτε δεν ειναι και μεγαλος ο κινδυνος.. :scooter::ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

- ειναι χαμηλο και δεν φαινεσαι

- ειναι κινεζικο

+ εχει χαβαλε και σου αρεσει

+ τα 900 δεν ειναι κανα τρομερο buget για καινουργιο

αντιπροταση= βρες κανα 50αρι εντουρακι η τραιλακι αλλα θες πιο πολυ χρημα η κατεληξε σε παπι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

- ειναι κινεζικο

αντιπροταση= βρες κανα 50αρι εντουρακι η τραιλακι αλλα θες πιο πολυ χρημα η κατεληξε σε παπι

Προσωπικα θα σου πρωτινα το εντουρακι που λεει ο απο πανω.

η μοταρντ

Υπαρχει το Derbi Senda, και το βρισκεις με λιγα λεφτα 1100 ευρω.. καινουριο μοντελο 2007

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/664963/

Για δες και αυτο το μηχανακι :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

- ειναι κινεζικο

ευχαριστω για την γνωμη σου φιλε :_thumbsup: αρα ολα καλα,απλα η8ελα να μα8ω αμα τα 900 δν ειναι και κανα υπερποσο για αυτο το παπι και αφου μου απαντησες οτι δν ειναι ειμαι κομπλε :victory::whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα