Jump to content
adventure

Μεταχ/νο μικροεντουρο

Recommended Posts

Ποιο μικροεντουρο θα μου προτεινατε?θελω ενα απλο τιμιο μεταχειρισμενο αξιοπιστο φτηνο εντουρακι απο 200cc-400cc. κ τιμες πανω κατω

Εγώ θα σου πρότεινα απο τετράχρονα το KLX 250 (πχ αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/937132/ ) , ή το xr 250 ( http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1053239/ ) και απο δίχρονα το wr 200 ( http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1058247/ )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πανω απο ολα προσεξε ποσα θα δωσεις, εγω εδοσα για αυτο που πηρα 2500 και κατασταση τελεια :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πανω απο ολα προσεξε ποσα θα δωσεις, εγω εδοσα για αυτο που πηρα 2500 και κατασταση τελεια :_thumbsup:

Καλά εσύ το έκλεψες, δεν το αγόρασες! :rolleyes:

ΥΓ. Κι εγώ για το DRZ 2500 έδωσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά εσύ το έκλεψες, δεν το αγόρασες! :rolleyes:

ΥΓ. Κι εγώ για το DRZ 2500 έδωσα.

οντως! δε θελω να το πανεψω αλλα αν το δεις φαινεται παρθενα και απερπατητο, ζαντες φρενα (ουτε καν νυχη ) κινητηρας σαν να μην εχουν δουλεψει και πολυ, εκτως απο τις βιδες κεφαλης φυσικα για ρυθμιση κλπ, οι υπολοιπες βιδες πιο κατω ειναι παρθενες ακομα :surrender:

το δικο σου τι μοντελο ειναι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκεφτομαι να παρω ενα 125 διχρονο Motocross (KX,CR.YZ) το θελω για χωματινες βολτες, δεν εχω εμπειρια απο χωμα, πιστευετε οτι ειναι καλο για ξεκινημα?

Τι συντηρηση χρειαζετε ενα motocross?

Eπισης ξερω οτι δεν κανουν για ασφαλτο,(το γιατι δεν το ξερω) θα υπαρχει προβλημα δηλαδη να παταω 4-5 χιλιομετρα ασφαλτο συντηρητικα μεχρι να βγω βουνο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκεφτομαι να παρω ενα 125 διχρονο Motocross (KX,CR.YZ) το θελω για χωματινες βολτες, δεν εχω εμπειρια απο χωμα, πιστευετε οτι ειναι καλο για ξεκινημα?

Τι συντηρηση χρειαζετε ενα motocross?

Eπισης ξερω οτι δεν κανουν για ασφαλτο,(το γιατι δεν το ξερω) θα υπαρχει προβλημα δηλαδη να παταω 4-5 χιλιομετρα ασφαλτο συντηρητικα μεχρι να βγω βουνο?

Εισαι παρανομος αν εισαι στην ασφαλτο. Οπως και να εχει εχουν διαφορετικο στησιμο τα καθαρα φρενα,ελατηρια και πολλα αλλα και ειναι πολυ κουραστικα στην ασφαλτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εισαι παρανομος αν εισαι στην ασφαλτο. Οπως και να εχει εχουν διαφορετικο στησιμο τα καθαρα φρενα,ελατηρια και πολλα αλλα και ειναι πολυ κουραστικα στην ασφαλτο.

Εκει που ειμαι σπανια υπαρχει αστυνομια...

ουτε το θελω το μηχανακι για τσαρκες στην ασφαλτο....απλα ρωταω αν κανω μερικα χιλιομετρα στην ασφαλτο μεχρι να βρω χωμα ταλαιπωρω το μηχανακι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε για βουνο το θελεις το μηχανακι?αν ναι ξεχασε το motocross...το τεποζιτο βενζινης που εχουν δεν φτανει για τιποτα...και δεν ειναι τα καταληλα....προσανατολισου καλητερα σε enduro...π.χ.DR-Z!!!!!!!!ειναι αυτο που ζητας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Smias D-Tracker 300 δεν υπηρχε.

Εγω εχω ενα 250 με κυλινδροπιστονο 300 updated carbs και FMF εξατμιση και παει πολυυυ καλα στο χωμα σε σχεση με πριν. Στο δρομο δε το συζητω.

αυριο το παω στον μαστορα να δω τι εγινε..μην με ψινεις μιασ και θα ειναι εκει να το κανω 300.. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευκολα γινεται.

Ενα κυλυνδροπιστονο θελεις και ζιγκλερακια.

Βαζεις και μια εξατμισουλα και κυνηγας τα DRZ στα βουνα με 100+ κυβικα περισσοτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα