Jump to content
Sign in to follow this  
fast-gr

Husqvarna SM 125

Recommended Posts

Καλησπέρα. Παιδιά ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω για αυτό εδώ το μηχανάκι Husqvarna SM 125? Θέλω σιγά σιγά να πουλήσω το παπάκι κ να πάω σε αυτό αλλά δεν ξέρω πολλά πράματα. Αν μπορεί κάποιος να μου πει 2 λόγια θα με βοηθούσε πολύ. Η χρίση που θα κάνω είναι μες την πόλη, κ όπου μπορεί να πάει θα το πάω απο βόλτες κ τέτοια.!

Κ μια φώτο:

Husqvarna-SM-Used.jpg

Ευχαριστώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Νταξει σαν διχρονο, κατι θα ζητησει κι αυτο.. Τωρα ακριβως δεν ξερω αν ειναι μεγαλη-μικρη- η τεραστια.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο συντηριση τι να θελει..? 2χρονο ειναι , βενζινη , λαδι καυσης + κανα μπουζι . Και μια αλλαγη λαδιου κιβωτιου μια φορα το χρονο..!

Παντως ειναι ενα απο τα πολυ δυνατα πολιτικα 125 , 28 τροχο εβγαζε η ανοιχτη εκδοση του !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας!

Δεν θέλω άλλο παπάκι γιατί είμαι 18 κ θέλω να αρχίσω να κάνω μετάβαση σε κάτι πιο μεγάλο κ σε πραγματική μοτοσυκλέτα για να εξασκηθώ σε συμπλέκτη κτλπ. Δεν θέλω 250 γιατί ακόμα δεν πιστεύω πως έχω όσο μυαλό χρειάζεστε ώστε να κρατηθώ κ να μην το τραβάω το γκάζι γιατί είναι πολύ γλυκό κ επειδή οδήγησα το nsr250 μου φάνηκε υπερβολικά πολύ για αυτό που ζητάω τώρα.

Απο συντήρηση θα ζητάει πολλά υπερβολικά? Κανένα ταξιδάκι 100χμ μπορώ να πάω με σωστή χρήσει βέβαια?

Τροποποιήθηκε από τον fast-gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To ταξιδακι με τετοια μηχανακια ειναι το ποσο αντεχεις εσυ , αυτα πανε , αλλα η σελα τους ειναι αντιστοιχη των καθαρων..!

18 εισαι οπωτε με την ανεση δε νομιζω να εχεις καποιο προβλημα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ώπα ρε παιδιά.. Τί ενοείς ρε φίλε οτι δεν θες 250? Το 250 θα ναι 4χρονο.. Αυτό, το husky δλδ, ειναι διχρονο.. Αρα εχει πιο πολυ νευρο στο γκαζι απο ενα 4χρονο, και ας ειναι και 250!! Δικιο δεν εχω?? Τεσπα, πιστεύω οτι αν εχεις τα φραγκα ειναι κομπλε.!! :_thumbsup:

Σε τι τιμες παιζουν αυτα??Βγαινουν ακομα??

Νομιζω μονο μεταχειρισμενα.. και δεν ειναι και οτι πιο φτηνο.. ευκαιριες βεβαια μπορει και να βρεις αν ψαξεις σωστα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε τι τιμες παιζουν αυτα??Βγαινουν ακομα??

Καινουριο γυρω στα 4χιλιαρικα 2009-2010

Μετα/νο αναλογα...βρισκεις με 1.5-2 χιλιαρικακια gg..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To ταξιδακι με τετοια μηχανακια ειναι το ποσο αντεχεις εσυ , αυτα πανε , αλλα η σελα τους ειναι αντιστοιχη των καθαρων..!

18 εισαι οπωτε με την ανεση δε νομιζω να εχεις καποιο προβλημα :_thumbsup:

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση!

Εγώ δεν νομίζω να έχω πρόβλημα αφού πάει τα μηχανάκι! Με το παπάκι κάνω πάνω απο 1000χμ κάθε μήνα ιδικά όταν έχω ελεύθερο χρόνο οπότε δεν νομίζω να έχω ιδιαίτερο πρόβλημα!

:cheers: :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ώπα ρε παιδιά.. Τί ενοείς ρε φίλε οτι δεν θες 250? Το 250 θα ναι 4χρονο.. Αυτό, το husky δλδ, ειναι διχρονο.. Αρα εχει πιο πολυ νευρο στο γκαζι απο ενα 4χρονο, και ας ειναι και 250!! Δικιο δεν εχω?? Τεσπα, πιστεύω οτι αν εχεις τα φραγκα ειναι κομπλε.!! :_thumbsup:

Φράγκα δεν έχω δυστηχώς φίλε μου αλλά με 1500χιλιάρικο κ ίσως λίγο παραπάνω που κυμαίνεται το μηχανάκι μεταχειρισμένο θα το συνδιάσω με το να πουλήσω το παπάκι κ να συμπληρώσω τα χρήματα που θα χρειαστούν για να το πάρω με λίγη παραπάνω δουλειά!

(Νομίζω πως άρχισα να το ερωτεύομαι γαμώτο :sweatdrop:) :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στη συντηρηση ειναι και το πιστονι καθε 20000-30000χλμ..ετσι προληπτικα.

Το αγαπημενο μου μηχανακι σ αυτα τα κυβικα!!

Τρομερο :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα