Jump to content
vagelis-

Δείτε πώς γίνεται η αφαίρεση του τατουάζ με laser

Recommended Posts

wtf_lol_tomkat.jpg

το οτι ειμαστε πισω απο καποιο πληκτρολογιο , δεν σημαινει οτι γνωριζόμαστε κιολας ...

και οτι μαλακια και αν λεω εχω τροπο να επιχειρηματολογήσω περι τουτου ...καποιες αλλες φορες μαλακισμενα καποιες αλλες οχι ...

αλλα βλεπω απο ολο το κατεβατο , η ικανοτητα σχολιασμου σου , περιορίστηκε σε μια φραση , και ολο το υπολοιπο που αναλυει και εξηγει κατι που ειπα πο πριν , περι ''φυλακης'' ανα τους αιωνες , το εκανες γαργαρα ...

ΜΑΓΚΑΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αλλα βλεπω απο ολο το κατεβατο , η ικανοτητα σχολιασμου σου , περιορίστηκε σε μια φραση , και ολο το υπολοιπο που αναλυει και εξηγει κατι που ειπα πο πριν , περι ''φυλακης'' ανα τους αιωνες , το εκανες γαργαρα ...

ΜΑΓΚΑΣ

Η επιχειρηματολογια σου ειναι ακυρη. Συγκρινεις μια προ-Χριστου περιοδο, οταν δηλαδη ζουσε ο Ηροδοτος και μετεπειτα ο Βιργιλιος στη Ρωμη, με τον κοσμο εν ετει 2010.

Αν ειναι δυνατον να βασιζουμε τις ιδεες μας σε στερεοτυπα που κυριαρχουσαν πριν τουλαχιστον 1700 χρονια και να τις συγκρινουμε μαλιστα με εκεινες της εποχης μας.

Ας μην λεμε οτι θελουμε μονο για να πουμε κατι...

Το θεμα ειναι οτι το σωμα μας ειναι δικο μας και ο καθενας κανει οτι θελει με το σωμα του.

Τωρα βεβαια εαν κρινεις καποιον επειδη εχει τατουαζ/piercing/μακρια μαλλια και οχι απο την προσωπικοτητα και τον χαρακτηρα του τοτε πολυ απλα εισαι εντελως επιφανειακος.

Και στην τελικη δεν νομιζω οτι εχει σχεση με οποιον ομιλεις, αλλα τι λες.

Τροποποιήθηκε από τον AquaDiGio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη με αυτα που παρεθεσες παραπανω θεωρεις οτι επιχειρηματολογησες επαρκως υπερ της αποψης οτι τα τατουαζ ειναι συνυφασμενα με τη φυλακη;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εεεεε...χμμμμ...χχμμ...χμμμ (Καθαρισμα φωνής)...

πάνε πολύ πολύ πολύ μήνες που έχω να γράψω στο φόρουμ και όπως και να χει παίζει να μου πετάξετε πέτρες ...(είναι ακόμα ο lizard για τις πετριές :surrender: ή τον αλλάξατε?).... anyway ...είδα το τόπικ και δε κρατήθηκα........... και θα ανοίξω και γω ένα σεντονάκι από κάτω:

Δεν έχω το κουράγιο να παραθέσω τις απόψεις που με βρίσκουν σύμφωνη ούτε εκείνες που με έβγαλαν απ τα ρούχα μου... :closed-topic: τα γράφω όλα ανάκατα...

ΔΕν έχει σημασία η ιστορία του τατού ... στιγματισμός, φυλαkή , ναυτικοί... fuck it... αν ηταν να αποφασίζαμε για κάποια πράγματα με βάση την αρχική τους προέλευση ... θα πρέπε να χάμε κάνεις τις σχέσεις μας τύπου σπηλιάς-ρόπαλο-τράβα μαλλι ή να κάνουμε σεξ και όργια καθε βράδι σαν σε γαλλική ταινια παλιάς εποχής... Οι ερμηνείες και οι σηματοδοτήσεις ορισμένων ενεργειών μεταβάλλονται με το πέρασμα των χρόνων όπως αλλάζουν τα μυαλά των ανθρώπων....όχι όλων δυστυχώς...

Ναι, λοιπόν δε μπορείς να πας σε μια εταιρία με dress code και να χεις τατού σε εμφανές σημείο ...Ναι η προκατάληωη ζει... ΝΑι ο Ελληνάρας και άλλοι λίγοι Ευρωπαίοι συνδέουν το τατου με την αλητεία....Οπότε θα πάρεις ενα επικριτικό βλέμμα και θα βάλεις τα πτυχία σου στο ....ράφι σου , επειδή έχεις μια ουρά δράκου στην κλείδωση του χεριού σου ... ή ένα αστέρι στον καρπό σου...

Δεν ξέρω αν είναι τέχνη ή σημάδι ή στίγμα ή έκφραση το tattoo...Σίγουρα ΔΕΝ ειναι μόδα...και δεν είναι στολίδι...Όσοι κάνουν τατού για να ομορφύνουν το σώμα τους ειναι επιεικώς βλάκές...

Το τατού είναι απόφαση ζωής ότι αυτή η εικόνα εκφράζει ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΤΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ / ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΣΤΗ ΖΩΗ / ΜΕ ΤΙΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΡΑΤΑΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΘ ΕΧΑΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ / ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ.... και χίλιοι άλλοι λόγοι ουσιαστικοί....

Αν λοιπόν το τατού το έκαναν οι φυλακισμένοι γιατί είχαν πολλοί ελεύθερο χρόνο, ή οι συμμορίες για να ομαδοποιήσουν τα μέλη τους...δε σημαίνει ότι δε μπορείνα αποκτήσει άλλη εννοια...

Αν είναι έτσι και το σκουλαρίκι στον άντρα τον κάνει gay και η ζαρτιέρα την γυναίκα την κάνει πόρνη σε καμπαρέ....

Δεν λέω να μην προσαρμοστούμε στα ελληνικά στενά στερεότυπα...γιατί η ανεργία είναι κακό πράγμα... Οποιος έχει τα κότσια και τη μαγκιά να υποστηρίζει τη στάση ζωής του και την επιλογή του να έχει ένα τατού πλήρως εμφανές και να μην το νοιάζει η ταμπέλα που θα κουβαλάει χάρη σε κάτι στενόμυαλους ....είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος...

Να μην ξεχάσω επίσης να συμφωνήσω στο πόσο τραγικό είναι να χουν γεμίσει η παραλίες με βλακες με tribal και κοριτσάκια με αστεράκια και καρδούλες... Για μένα το τατού είναι υπόθεση ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ... και ακόμα και το να εξηγήσεις σε κάποιον γιατί το έκανες και τι σημαίνει για σένα είναι κάτι σαν ... αποκάλυψη του εαυτού σου ...

Επίσης να μην ξεχάσω να ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ με κάποιον ποθ είπε ότι ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ...όχι φίλε μου...το τατου το κάνεις για σενα... όχι όλοι, οι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι... αντε το πολύ να διαλέξεις ένα σημείο στο σώμα σου που σου αρέσει καλύτερα οπτικά να απεικονίσεις την εικόνα...είναι σαν να διαλέγεις την σωστή κορνίζα για την αγαπημένη σου φωτό ... τίποτα άλλο... ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΔΙ.....ΟΥΤΕ ΣΕΞΥ ΣΥΜΒΟΛΟ....είναι μια υπογράμμιση στα συμπεράσματα που έβγαλες όσα χρόνια περπατάς πάνω σε αυτήν την σφαίρα....αν δεν έχεις κάτι να κάνεις χαηλάητ τοτε απλά δε κάνεις...ή βρίσκεις άλλον τρόπο να εκφραστείς...

Και για να κλείσω πριν γίνει το σεντόνι 2σέλιδο... και να προλάβω τις απορίες και ερωτήσεις:

1. έχω tattoo , έκανα πριν 2 χρόνια στα 25 μου (do the math: 25+2=27) :sopase:

2. το ήθελα απο μικρή .... γιατί σήμαινε πάντα κάτι για μένα αυτό που απεικόνισα και με το πέρασμα των χρόνων σιγουρέυτηκα ότι με εκφράζει και πολλές φορές μου δίνει κουράγιο να μην κάνω τις μαλ@κιές μου επανάληψη

3. ΔΕΝ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΤΟ TATTOO μου... πάρα μόνο σε κάποιον ερωτικό μου σύντροφο... δεν ήμουν σίγουρη αν θέλω να ξέρει ο οποιοσδήποτε όχι αν έχω tattoo αλλά το τι απεικονίζει ... δεν έχω πρόβλημα να το πω τι είναι σε οόπιον ρωτάει , αλλα προτιμώ να είναι ορατό μόνο οπου θέλω εγώ να το δείξω...

4. δεν έχω κάνει φυλακή και δε νομίζω ότι το προφίλ, οι σπουδές και η δουλειά μου είναι σημάδια ότι θα εκτίσω ποινή ... (εκτός αν τα λεφτά είναι πολλά παιδια...εκεί είμαι μέσα...που και ποτε !!!) :angel_not:

5. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΣ :uglystupid2:

6. ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΗΧΑΝΗ (ασχετο αλλα ο καημός ειναι πάντα καημός...) :cry:

7. θα κανω και δεύτερο τατου που θα ναι πιο εμφανές ...σβέρκο - πλαί ...αλλά επείδη δεν είμαι τόσο μαγκας ώστε να μη με νοιάζει...θα φροντίσω να κρύβεται με τα μαλλιά μου όταν θέλω... γιατι δεν θα ταιριάζει με το ταγιερ που φοράω στο γραφείο...αλλά θα ταιριάζει με τα allstar και τους αλήτες φίλους μου :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ειναι δυνατον να βασιζουμε τις ιδεες μας σε στερεοτυπα που κυριαρχουσαν πριν τουλαχιστον 1700 χρονια και να τις συγκρινουμε μαλιστα με εκεινες της εποχης μας.

ΔΕΝ βασιζω τις αποψεις μου εκει ...

απλα λεω οτι λεω για να ακυρωσω

αυτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ok ρε νικολακη,απλα παραδεξου οτι εγραψες μπουρδα και τελειωσε,τι να ακυρωσεις,αντικειμενικα δηλαδη δεν ειναι ετσι,απλα δεξου το.

Ισως νομιζεις οτι σε εκτιμουν περισσοτερο οταν εισαι αντιθετος σε μη συμβατικα πραγματα...Αλλα νταξ,υπαρχουν και ανοιχτα μυαλα χωρις δηθεν κολληματα

Τροποποιήθηκε από τον spericD

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ok ρε νικολακη,απλα παραδεξου οτι εγραψες μπουρδα και τελειωσε,τι να ακυρωσεις,αντικειμενικα δηλαδη δεν ειναι ετσι,απλα δεξου το.

Ισως νομιζεις οτι σε εκτιμουν περισσοτερο οταν εισαι αντιθετος σε μη συμβατικα πραγματα...Αλλα νταξ,υπαρχουν και ανοιχτα μυαλα χωρις δηθεν κολληματα

το οτι ανεκαθεν τα τατου ηταν ειδος φυλακης , δεν ειναι μπουρδα και στο τεκμηριωσα πιο πανω ...

απο κει και μετα , η προσωπικη μου αποψη περι του θεματος , μπορει να γινει απο καποιους κατανοητη , απο καποιους οχι ...και αντιστοιχως θα χαρακτηριστει , πραγμα που δεν με ενοχλει καθολου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδη με αυτα που παρεθεσες παραπανω θεωρεις οτι επιχειρηματολογησες επαρκως υπερ της αποψης οτι τα τατουαζ ειναι συνυφασμενα με τη φυλακη;

δεν ξερω αν εθεωρειτο επαρκως ... αλλα ξερω οτι η ιστορια μας κυνηγαει ,οσο χρονια και αν περασουν ...

και θεωρω στενομυαλο να δεχομαστε ,''η ιστορια μας διδασκει ...'' η ιστορια μας κανει ,μας ρανει ...λλα να μην μπορουμε να δεχτουμε οτι και τα αρνητικα στοιχεια της ιστοριας αφηνουν καταλοιπα τα οποια διαιωνιζόνται ακομα και τη σημερον εποχη ...

και απορω ποσο μονοπαντοι ειστε , οταν ξερετε οτι στα σωματα ασφαλειας δεν δεχονται ατομα με τατουαζ και το δικαιολογηται , ενω την αποψη ενος ανθρωπου δεν την δικαιολογειτε ...αλλα μαλλον μιλαει η δυναμη του πληκτρολογιου και μονο ...

και οσων αφορα τα περι κουλτουρας αμαθειας και ημιμαθειας ειναι φανερο οτι δεν εχουν δρματοστικτικη κουλτουρα , γιατι λαοι που εχουν κανουν αποδεκτες και αποψεις σαν τη δικη μου και δεν εξυγχρονιζουν τοσο ευκολα και αβιαστα μια παραδοση χιλιαδων ετων ...

γιατι ολοι εσεις που το κανετε ειστε και αυτοι που γεμιζετε της παραλιες

Τροποποιήθηκε από τον nikolakiss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tattooing has been a Eurasian practice at least since around Neolithic times. Ötzi the Iceman, dating from the fourth to fifth millennium BC, was found in the Ötz valley in the Alps and had approximately 57 carbon tattoos consisting of simple dots and lines on his lower spine, behind his left knee, and on his right ankle. These tattoos were thought to be a form of healing because of their placement which resembles acupuncture. [19] Other mummies bearing tattoos and dating from the end of the second millennium BC have been discovered, such as the Mummy of Amunet from Ancient Eqypt and the mummies at Pazyryk on the Ukok Plateau.[4]

Pre-Christian Germanic, Celtic and other central and northern European tribes were often heavily tattooed, according to surviving accounts. The Picts were famously tattooed (or scarified) with elaborate dark blue woad (or possibly copper for the blue tone) designs. Julius Caesar described these tattoos in Book V of his Gallic Wars (54 BC).

Tattooing in Japan is thought to go back to the Paleolithic era, some ten thousand years ago.[citation needed] Various other cultures have had their own tattoo traditions, ranging from rubbing cuts and other wounds with ashes, to hand-pricking the skin to insert dyes.

Tattooing in the Western world today has its origins in Polynesia, and in the discovery of tatau by eighteenth century explorers. The Polynesian practice became popular among European sailors, before spreading to Western societies generally..

Απο εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Tatoo ,για να μη λεμε οτι να'ναι νικολακη παλικαρε....

Και οχι φυλακη δεν θεωρειται η απαξιωση του ατομου..Και αν εστω το δεχτεις αυτο εσυ ειπες οτι τα τατου ειναι φυλακοβια συνηθεια...οχι οτι ειναι τα ιδια φυλακη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μαγκες τι καθεστε και σκατε?Ο καθενας ειναι υπευθηνος των πραξεων του.Αμα θελει να κανει τατου ας το κανει και αμα αποφασισει στην πορεια να το βγαλει ας το βγαλει...2010 εχουμε ρε χουντικοι ολοι σας που σας πειραζουν και το τι σχεδια θα κανουν οι αλλοι και αυτο ας λεγεται μοδα ή οπως αλλιως θελει.Μπορει εμενα να με καπνισει μια μερα και να κανω στην πλατη μου μια τεραστια φουτσα να με δεις στην παραλια και να πεις τι μαλακας καραγκιοζης επιδεξιομανης και σχολια του τυπου "οσο πιο μεγαλο tattoo τοσο πιο μικρο λιλι" αλλα αμα εμενα με αρεσει και νιωθω καλα με τον εαυτο μου(τωρα το πως μπορεις να νιωθεις καλα "κουβαλωντας" μια λουτσα στην πλατη σου... :2funny: ) ξες τι θα πω?

ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!

Δεν θα σας πω να αλλαξετε γνωμη και τα πιστευω σας ακριβως για αυτο το λογο...γιατι ειναι τα πιστευω του καθενος.

Φιλικα.Στρατος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρεξηγηση παιδια!!!!! Ο τυπος γραφει οτι η αφαιρεση δεν εγινε με λειζερ στην περιπτωση του!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να απαντήσω στον φίλο νικολάκη….

1ον Χεστηκα με ποιον μιλαω με ενδιαφερουν αυτά που λεει!! Όπως και προανεφερε ένας φιλος ποιο πανω

2 δεν μιλαω φιλαρακι πίσω από ένα PC και σε πνίγει και το δίκιο σου οι περισσοτεροι εδώ μεσα με εχουν γνωρισει και από κοντα τοσο νότιοι όσο και βορειοι παω πολύ συχνα σε συναντησεις οποτε τα γραφομενα μου περνουνε πρόσωπο και μορφη!

Οποτε δεν κρύβομαι πισω από μια οθόνη όπως λες φιλε μου και σε προσκαλω να ερθεις σε αν σε ερθεις σε καποιο καφε να τα πουμε και από κοντα!

Οσον αφορα τα δηθεν επιχειρήματα σου το να googlαρεις την λεξει τατουαζ στο ιντερνετ και να μου κανεις copy paste τα αποτελεμσατα δεν μου λεει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

Ασε λοιπον να ξερουμε κατι παραπανω ..

Μια ανακεφαλαιώσει λοιπον : δεν με ενδιαφερει με ποιον μιλαω αλα το τι λεει

Πισω από οθονες δεν κρύβομαι και θεωρω τι ειπες σαν μια φραση κλισε χωρις να καταλαβαινεις τι σημαινει και χωρίς να ξερεις τι λες

Από εκει και περα αν διαβασεις καλα πολύ καλα τα επιχειρήματα που μας εδωσες

Από το google θα καταλαβεις ότι ΟΧΙ αυτά που είπες δεν σήμαιναν ΦΥΛΑΚΗ

Αλλα σημάδια που αντιπροσώπευαν την αξία και την κοινωνική θέση

Ειχανε θεραπευτικές ιδιοτητες ηταν θρησκευτικά σηματα και πολλα αλλα αυτά βγαίνουν από τα επιχειρήματα σου

Ελπιζω να τα πουμε και από κοντα σε έναν καφε !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσον αφορα τα δηθεν επιχειρήματα σου το να googlαρεις την λεξει τατουαζ στο ιντερνετ και να μου κανεις copy paste τα αποτελεμσατα δεν μου λεει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

δεν χρειαζεται να γκουγκλαρω τπτ ... ξερω πολλα για τα τατουαζ απο τοτε που ημουν 15 χρονων ...και στα χρονια που περασαν εμαθα ακομα περισσοτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσχετο αλλά κοίτα τώρα που δεν μπορώ να θυμηθώ αν υπάρχει topic για όλα εμάς τα φρικιά με τα τατού :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσχετο αλλά κοίτα τώρα που δεν μπορώ να θυμηθώ αν υπάρχει topic για όλα εμάς τα φρικιά με τα τατού :think:

εγω θελω ενα μονος μου και δεν θα φτανει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα