capros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2010 Προσφατως στην παπια παρατηρησα στιγμιαια εντονη λαμψη του προβολεα (τα εκανε ολα μερα μπροστα μου),καθως πηγαινα στην δουλεια μου.Λογω του οτι ηταν αρκετα πρωι καθως κ φρεσκοξυπνημενος,υπεθεσα πως ισως ηταν η ιδεα μου κ συνεχισα.Μετα απο 3-4 μερες ενω εκτελουσα το ιδιο δρομολογιο (μιας κ δεν κανω αλλα με το παπι περα απ το πανε-ελα στην δουλεια),συνεβη παλι το ιδιο.Να μην τα πολυλογω λοιπον αυτο εγινε καποιες φορες ωσπου εκαψε την λαμπα (μονο του εμπρος φαναριου).Δοκιμασα την μεγαλη σκαλα για να παω στην δουλεια μου καθοτι δεν συναντω τετοια ωρα οχηματα (επαρχια λεμε) κ εκανε το ιδιο με τις αναλαμπες κ με την μεγαλη σκαλα.Επισης εκαψε και αυτη την σκαλα Αντικατεστησα την καμμενη λαμπα,τσεκαρα το ντουι του φαναριου κ ολα δειχνουν καλα.Προχτες παρατηρησα κατι αλλο.Ενω ειχα αναμμενα τα φωτα μου,ειδα καθως αναψα φλας οτι επεφτε αισθητα το φως του φαναριου.Ακομα και με το πατημα του φρενου που αναβει ο πισω λαμπτηρας (κωλοφαναρο κοινως).Δοκιμασα να πατησω ακομα κ την κορνα,το ιδιο.Επεφτε ο φωτισμος.Αυτο δεν μου το παρουσιασε παλι βασικα αλλα με εχει οδηγησει να συμπαιρανω πως πρεπει να αντικαταστησω τον σταθεροποιητη/ανορθωτη? Η να παρω το βολτομετρο να μετρησω πρωτου κανω το οτιδηποτε?Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως δινει στιγμιαια την ταση για λιγοστα δευτερολεπτα κ μετα ολα καλα.Ειναι τα σημαδια τετοια η το εξαρτημα αυτο ειναι μπαμ κ κατω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2010 τελικα ηταν ο ανορθωτης τον οποιο αλαξα προχτες,μαζι με μια λαμπα εμπρος OSRAM εγινα κατα 7 ευρω φτωχοτερος κ ολα καλα!! Ας το μεταφερει καποιος μοντ στα ΤΕΧΝΙΚΑ της κατηγοριας "Παπιά / scooters και μικρές μοτοσυκλέτες μέχρι 125cc" ισως ενδιαφερει καποιον απο εσας το προβληματακι που ειχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες